Asimos έγραψε:Ρε γιατί κάνετε τους χαζούς ενώ δεν είστε; Μετά τις παλινωδίες Γκαρσία φέρανε αυτόν που είχε το know how. Η συνταγή ήταν ήδη επιτυχημένη. Στον πρώτο του χρόνο έσκασε το Ουκρανικό και από τότε είναι πλέον ξεκάθαρο πως είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να πληρώσει ο ΙΣ. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.
Μην με κάνετε να λέω τα αυτονόητα εκτός αν πιστεύετε πως μετά από τον Λουτσο θα έρθει προπονητής που θα παίρνει πάνω από 500Κ ή δεν θα είναι στοίχημα.
Διότι αν είχαμε το μπάτζετ και τις συνθήκες του 18 και εμένα να βάζατε προπονητή το πιθανότερο είναι να σηκώναμε κάτι.
Για να τελειώνω και να μην πλατιαζω το παικτικο συνοθυλευμα των τελευταίων 2 ετών δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει κάποιος καλύτερα. Γνώμη μου. Και δεν την αλλάζω με τίποτα.
Γνώμη σας να θεωρείτε τον Λουτσεσκο από απατεώνα μέχρι αμπαλο. Σεβαστή, θα πέφτουν επιχειρήματα στο τραπέζι όμως με όλες τις παραμέτρους. Όχι όσες βολεύουν.
Επίσης εκτίμηση μου είναι πως του χρόνου θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Και τότε να σας δω μερικούς γιατί φυσικά δεν θα γυρίσει κανένας Γκαρσία αλλά θα πάμε σε τσάμπα λύσεις και εκεί θα πέσει το πραγματικό γέλιο.
Και ναι, οι Λουτσεσκου έχουν τόσα φράγκα που αυτά του Σαββίδη δεν θα αλλάξουν κανένα στάτους τους. Γελοίο για κάποιους ως επιχείρημα αλλά αλήθεια. Δύσκολο να κατανοηθεί από ότι καταλαβαίνω αλλά αυτή είναι.
Υπόψη, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για κάτι. Παραθέτω αγνό λουτρό αλήθειας, αντικειμενικής αλήθειας από πράγματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, τουλάχιστον όσον αφορά τα οικονομικά.
Τώρα σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί κάποιος να πει πως το σηκώναμε και με Μαλεζά πέρυσι. Οκ θα πω, τι επιχείρημα μπορώ να δώσω σε κάτι τέτοιο.
Απλά δείτε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα και μην αναπαράγετε μπούρδες.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που είχε ραφαρ,Τσαούση,Αντρέ έδωσε 8 καταστατικά για να φέρει τέταρτο ( όπως λένε κάποιοι) αριστερο Μπακ,αλλά ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα παίρνει βασικό μισθό...οκ
Υγ τα λουτρά κρατά τα για αλλού.
Υγ2 το πρόβλημα του Λουτρακίου δεν είναι οικονομικό αλλά. Reputation.
Αν σήμερα φύγει από τον ΠΑΟΚ οι επιλογές του είναι πολύ περιορισμένες ...με την καλύτερη ,απλά να γυρνάει στα σκυλιά του.
Το να γυρίσει στην προ ΠΑΟΚ ( πρώτης θητείας) επαγγελματική κατάσταση δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται, πιστεύοντας ότι αυτές οι εποχές έχουν φύγει ανεπιστρεπτί