95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Billpaok666

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Χρόνια σου πολλά Στέφανε. Έφυγες και οχι μονο γλύτωσες αλλά όπως φαίνεται θα πετάξεις και πολύ ψηλά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σύμφωνα με το Anfield watch οι Reds είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 25 εκατομμύρια λίρες.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τον πουλάς.
Αφήνεις Σαμάτα και Τόμας να φύγουν. Δίνεις Τσάλοφ δανεικό.
Εξάλλου έχεις μπόμπερ Τισουντάλι στη θέση.
Τελευταία μέρα των μεταγραφών ανακοινώνεις Αντριάνο από τις φαβέλες της Βραζιλίας.

Συνταγή της επιτυχίας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Που να χτυπιόμαστε μια χαρά τα πήγε η ΠΑΕ με τον Τζίμα.
Θα κονομησει ένα σκασμό λεφτά που δε θα τα έπιανε ποτέ αν έπαιζε ο Στέφανος Ελλάδα.
Αυτό τους ένοιαζε και πέτυχαν 100%
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το αυτό.
Και είναι όντως πολλά λεφτά.
Τώρα δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλά παζάρια η Μαρία για να ανανεώσουμε το Σαμάτα, θα ρέει το χρήμα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προτεραιότητα στις παλιές καραβάνες Σβαμπ και Μουργκ, Βιεϊρίνια;
Ακολουθούν Μπραντον, Σαστρε

Εμπειρία αφού, χημεία αφού
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αυτος τελειωσε απο τον ΠΑΟΚ , δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει.. ας κοιταξουν τι θα κανουν με τα 20-25 που θα παρουν..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αντικειμενικα και αν το δεις αποστασιωποιημενα ειναι case study. Πως εδωσες (αθελα σου ισως) υπεραξια σε ενα περιουσιακο στοιχειο και ισως παρεις μια 20αρα για παικτη που εκανε σκαρτη μια επαγγελματικη σεζον σε εσενα.
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Εγώ πάλι το θεωρώ δύσκολο να δώσει μια ομάδα με την πολιτική της Λίβερπουλ τόσα λεφτά για ανερχόμενο παίκτη, άσε κιόλας που έχει άλλες προτεραιότητες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να το δω και να μην το πιστέψω ότι η Λίβερπουλ πραγματικά ενδιαφέρεται, γιατί, πριν όχι πολλά χρόνια, τα ίδια γράφονταν και για τον Τζόλη, και τελικά... Νόριτς. Γνωστή τακτική των μάνατζερ για να αυξάνεται ο ντόρος.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ο τζημας έχει ότι χρειάζεται ένα σύγχρονο σέντερ φορ ,καλό κορμί,αθλητικός, αίσθηση του γκολ, ξέρει μπάλα. Όσοι τον βλέπαμε που πάντα έπαιζε με μεγαλύτερες ηλικίες λέγαμε ότι τέτοιο φορ δεν έχει ξανά υπάρξει. Εγώ πιστεύω ότι η συνύπαρξη με τον Κλοζε στα 18 ήταν ένα τεράστιο σχολείο. Πολλές ομάδες θα έδιναν αυτά τα λεφτά γι αυτά τα στοιχεία, αφού βλέπουν εκτός από αγωνιστικό και οικονομικό κέρδος. Μιλάμε για 18χρονο
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ο τζημας έχει ότι χρειάζεται ένα σύγχρονο σέντερ φορ ,καλό κορμί,αθλητικός, αίσθηση του γκολ, ξέρει μπάλα. Όσοι τον βλέπαμε που πάντα έπαιζε με μεγαλύτερες ηλικίες λέγαμε ότι τέτοιο φορ δεν έχει ξανά υπάρξει. Εγώ πιστεύω ότι η συνύπαρξη με τον Κλοζε στα 18 ήταν ένα τεράστιο σχολείο. Πολλές ομάδες θα έδιναν αυτά τα λεφτά γι αυτά τα στοιχεία, αφού βλέπουν εκτός από αγωνιστικό και οικονομικό κέρδος. Μιλάμε για 18χρονο
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Δεν ξέρω αν θα πιάσει 10, 15, 20 ή 25 εκατομμύρια και δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ ξέρω ότι τέτοιο ταλέντο προερχόμενο από τις ακαδημίες μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Έγιναν εγκλήματα από την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή. Να μην παίζει αυτό το παιδί και να βλέπουμε μέσα Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ κλπ… Ας φύγει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού να σωθεί θα πω. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πως θα αξιοποιηθούν τα όποια χρήματα από την πιθανή πώληση του… Πιθανόν με μια ανανέωση στον Σαμάτα για το ύψιστο τρολάρισμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν λεγοταν Τζιμοφ θα ηταν το νεο περιουσιακο στοιχειο της ΠΑΕ

Και αν ο Τσαλοφ λεγοταν Τσαλοπουλος, θα ταν με 200χιλιαρικα και χρονο συμμετοχης Θυμιανη.

Δυστυχως ειναι καποια κομπλεξ που δεν θα αποβληθουν ποτε απο πανω μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”