42. Dominik Kotarski

San4

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευση από San4 »

Το πρόβλημα με τον κοταρσκι ποιο ακριβώς είναι ; Οι στιγμές και τα λάθη που έκανε σε κάποιες από αυτές ή η διάρκεια του ; Γιατί αν το πρόβλημα είναι τα στιγμιαία λάθη είναι αστείο στατιστικά να συγκρίνουμε τις επιδόσεις του παβλενκα σε δύο ματς με τις επιδόσεις του κοταρσκι όλη την χρονιά. Αν μιλάμε για διάρκεια, ο κοταρσκι παίζει να χει τα καλύτερα στατιστικά αποκρούσεων στην τριετία που είναι εδώ εκεί και της αστείας μεσοαμυντικης λειτουργίας.

Επισης, θεωρείτε ότι η διοίκησηδεν έχει βάλει το χεράκι της στο συντονισμένο overreaction των δημοσιογράφων γύρω από τον κοταρσκι; Είναι αστεία αυτά που ακούμε για έναν παίχτη που αν ειμασταν σε ένα ιδεατό σεναριο θα έπρεπε να είναι η σταθερά μας κάτω από το τέρμα για μια δεκαετία.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας με τους τερματοφύλακες: ένας είναι ο βασικός και ο αναπληρωματικός απλά πέρνει κάποια δευτερεύοντα ματς, π.χ. κυπέλλου. Αν ο προπονητής κάνει το λάθος να μπει στη λογική ότι επειδή ο βασικός δεν παίζει καλά να δώσω παιχνίδια στον αναπληρωματικό και δεν δικαιωθεί, θα χάσει και τους δυο. Έχει συμβεί και σε μας στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο τη συνεχόμενη εναλλαγή Πασχαλάκη-Ζίφκοβιτς επί Άμπελ, ή δείτε τα δύο τελευταία χρόνια της χάρτινης. Αν αλλάξεις τον βασικό σου, πρέπει να είναι μια κι έξω, όπως η περίπτωση Ρέι-Πασχαλάκη επί Ράζβαν ή αυτό που έγινε πέρσι στον γάβρο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω γιατι δεν διαβαζω αρδ ουτε ακουω ραδιοφωνα.

Εγω ξερω μονο τι βλεπω μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Και ο Κοταρσκι ηταν ντεφορμε τον τελευταιο καιρο. Επειδη ακριβως τον ξερουμε ποσο καλος ειναι και ξερουμε τις ικανοτητες του, φαινοταν οτι δεν ηταν συγκεντρωμενος και για αυτο εκανε τα οποια λαθη εκανε.

Οτι ισχυει για ολους τους παικτες οταν ειναι ντεφορμε και υπαρχει αξιολογο μπακαπ, ισχυει και για τον Κοταρσκι. Επειδη δηλαδη ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που ειχαμε εδω και πολλα χρονια, θα πρεπει να παιζει καθε Κυριακη ακομα και οταν ειναι φανερα ντεφορμε;
San4

Δημοσίευση από San4 »

Αυτό αφορά τον προπονητή. Όλη η άλλη παραφολογια που αναπτύσσεται και απαξιώνει τον κοταρσκι είναι αυτό που καυτηριάζω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

San4 έγραψε:Το πρόβλημα με τον κοταρσκι ποιο ακριβώς είναι ; Οι στιγμές και τα λάθη που έκανε σε κάποιες από αυτές ή η διάρκεια του ; Γιατί αν το πρόβλημα είναι τα στιγμιαία λάθη είναι αστείο στατιστικά να συγκρίνουμε τις επιδόσεις του παβλενκα σε δύο ματς με τις επιδόσεις του κοταρσκι όλη την χρονιά. Αν μιλάμε για διάρκεια, ο κοταρσκι παίζει να χει τα καλύτερα στατιστικά αποκρούσεων στην τριετία που είναι εδώ εκεί και της αστείας μεσοαμυντικης λειτουργίας.

Επισης, θεωρείτε ότι η διοίκησηδεν έχει βάλει το χεράκι της στο συντονισμένο overreaction των δημοσιογράφων γύρω από τον κοταρσκι; Είναι αστεία αυτά που ακούμε για έναν παίχτη που αν ειμασταν σε ένα ιδεατό σεναριο θα έπρεπε να είναι η σταθερά μας κάτω από το τέρμα για μια δεκαετία.
Δεν ξέρω αν υπάρχει overreaction από τους ΑΡΔ, έχω σταματήσει να τους παρακολουθώ

Για να το λες, δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω
Ίσα ίσα, πολλές φορές ο ρόλος τους τέτοιος είναι

Τώρα αν παίρνουν κεντρική γραμμή από κάποιον, με σκοπιμότητα το ψυχολογικό μασάζ ή αν θεωρούν αυτόκλητα ότι έτσι κάνουν καλό με το νου τους ή οτιδήποτε άλλο, κλασικά μπορούμε μόνο να το υποθέσουμε, με επιφύλαξη

Γιατί πολλές φορές μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε ή οτιδήποτε άλλο, όπως το να θέλει όντως να φύγει ο παίκτης, αν και εμένα μου φαίνεται παράξενο, γιατί έχει ακόμα πολλά χρόνια συμβόλαιο.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η "επίθεση" στον παίκτη, η απαξίωση / αποκαθήλωση της αγωνιστικής του αξίας και προσφοράς, εμένα μου δημιουργεί πολύ κακή εντύπωση απέναντι σε αυτούς που την εκφράζουν

Όχι ότι είχα καλή εντύπωση, αλλά το θεωρώ άδικο για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, που δεν κρύβω ότι τον θεωρώ τον καλύτερο της νεότερης ιστορίας του ΠΑΟΚ, που έχω δει να αγωνίζεται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παντως ο Αναστασιαδης στους 24 σημερα επλεξε το εγκωμιο του Κοταρσκι και ειπε οτι αποφασιστηκε να γινει προταση για τον Παβλενκα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Το ακούσαμε και αυτό ο κοτάρσκι δεν μας κάνει ....

Αδυναμίες έχει όμως ακόμα είναι νεαρός για τη θέση του και μπορεί να βελτιωθεί .

Ήταν επιδραστικός στη κατάκτηση του τίτλου και της Ευρωπαικής μας πορείας.

Φέτος η ομάδα δεν έχει σταθερότητα και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλους μας τους παίκτες έτσι και ο κοτάρσκι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Να μην ξεχνάμε ότι αλλάξαμε και προπονητή τερματοφυλάκων μια παράμετρος επίσης πολύ σημαντική στην προετοιμασία του.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δυστυχώς επιβάλλει τις πωλήσεις ...το χρήμα για να γεννήσει χρήμα πρέπει να γυρνάει, εφόσον έχουν αποφασίσει να τον πουλήσουν ή ο ίδιος το έχει ζητήσει θα δεχτούμε την απόφαση.

Όταν όμως φτάνουμε σε αυτό το σημείο δεν χρειάζεται να μειώνουμε την αξία του για να μετριάσουμε τα συναισθήματα απο την απώλεια.

Όσο αφορά τον παβλένκα δεν έχω άποψη καθώς τον έχουμε δει ελάχιστα.

Ο κοτάρσκι απο όταν ήρθε στην ομάδα μας ένιωσα ασφάλεια με αυτόν κάτω απο τα δοκάρια. Φέτος είναι ντεφορμέ ...και?
Aed

Δημοσίευση από Aed »

O καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε εδω και δεκαετίες.

Φέτος πλήρωσε εν μέρει και αυτός τα πειράματα στην άμυνα και την απώλεια του Κουλιεράκη.

Πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Για ακόμη μια φόρα τα όποια έσοδα απο τυχόν πώλησή του, θα είναι ψίχουλα μπροστά στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, και τους τερματοφύλακες που θα παρελάσουν μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σε περίπτωση πώλησής του.
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

8 εκατομμύρια λίγα δεν είναι για τέτοιο παίχτη;

Ισα που πάτησε τα 25.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή πολύ την έχεις ακούσει από μένα φέτος, σήμερα ήσουν αυτός που πρέπει να είναι ο τερματοφύλακας μας. Σταθερός, ψύχραιμος και επιτέλους έβαλε στης φωνές όταν έπρεπε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Τα έκανε τα λαθάκια του πάλι και ας είναι τερματοφυλακάρα.

Δεν δίνουμε βρε Δομήνικε, επισφαλή πάσα στον Μεϊτέ, ενώ είναι μαρκαρισμένος. Δώσε παραδίπλα στα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στει μαλακα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

μαντηλι ψαχνει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλά κάνει. Να μας φέρει 10Μ πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Special 4

prist64 έγραψε:μαντηλι ψαχνει
Έχουμε Γκουγκεσασβίλι. Δεν τρώμε πρόλογο από μανατζαραίους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”