Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
- V-olakiotis
- abc_o_ karpouzas
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
μεγαλο ατου για εμας εαν ο κοκκινακης ειναι σταθερα καλος σε ολην την σειρα...
- Willie the Pimp
Με νίκη σήμερα, ο γαύρος θα ζοριστεί πολύ, όμως ακόμη κι αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η σειρά έχει πολύ δρόμο. Η ομάδα να μπει συγκεντρωμένα να παίξει το παιχνίδι της, να τα δώσει όλα στην άμυνα και θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο γαύρος απ' ότι έχω δει δυσκολεύεται πολύ σε παιχνίδια που οι πόντοι έχουν μεγάλη διάρκεια, καθώς οι κόντρα μπάλες δεν είναι το δυνατό σήμειο του. Καλή υποδοχή, και μπλοκ άμυνα και θα τους κάνουμε κηδεία.
ΥΓ Φίλε PaokCuba4 το αφιέρωμα σου για τον Λαμπέρτ είναι καταπληκτικό. τα σέβη μου!!!
ΥΓ Φίλε PaokCuba4 το αφιέρωμα σου για τον Λαμπέρτ είναι καταπληκτικό. τα σέβη μου!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Καλό ξεκίνημα 6-10!
Πάμε να πάρουμε το πρώτο σετ να σπάσει ο τσαμπουκάς.
Άδεια η ψαραγορά...
Πάμε να πάρουμε το πρώτο σετ να σπάσει ο τσαμπουκάς.
Άδεια η ψαραγορά...
Μετά το 6-10 η υποδοχή μας έκανε κοιλιά και σε συνδυασμό με τα λάθη, δώσαμε δικαιώματα.
Και εγώ πιστεύω ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο και μάλιστα θα πω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ζόρι, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πίεση του "πρέπει".Willie the Pimp έγραψε:Με νίκη σήμερα, ο γαύρος θα ζοριστεί πολύ, όμως ακόμη κι αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η σειρά έχει πολύ δρόμο. Η ομάδα να μπει συγκεντρωμένα να παίξει το παιχνίδι της, να τα δώσει όλα στην άμυνα και θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο γαύρος απ' ότι έχω δει δυσκολεύεται πολύ σε παιχνίδια που οι πόντοι έχουν μεγάλη διάρκεια, καθώς οι κόντρα μπάλες δεν είναι το δυνατό σήμειο του. Καλή υποδοχή, και μπλοκ άμυνα και θα τους κάνουμε κηδεία.
Επίσης συμφωνώ απόλυτα το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει plan B στην κόντρα μπάλα. Έχει μάθει να τελειώνει γρήγορα τις επιθέσεις και δεν έχει εναλλακτικές όταν πάει σε πολλές επαφές.
Εμείς συγκεντρωμένοι να είμαστε και καλό σερβίς να έχουμε.
Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Και έρχονται και άλλα!

Κοντά οι ομάδες και βλέπω ότι έχουμε κολλήσει αρκετά στην επίθεση. Γεγονός που επιτρέπει τον Ολυμπιακό να είναι κοντά παρά τα λάθη του και τον εκνευρισμό του.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ξεκάθαρο κλέψιμο πόντου.
Υπάρχει υπέρβαση, δεν μπορεί να ελεγχθεί και ζήτησαν video check για φιλέ, που φυσικά δεν υπήρχε!
Υπάρχει υπέρβαση, δεν μπορεί να ελεγχθεί και ζήτησαν video check για φιλέ, που φυσικά δεν υπήρχε!
Τώρα θέλει ψυχραιμία και συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός βγάζει εκνευρισμό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.