Hταν ο Μπαφυ …γρηγορος ?danirifle έγραψε:ο μπαλάφας της πορτογαλίας

Hταν ο Μπαφυ …γρηγορος ?danirifle έγραψε:ο μπαλάφας της πορτογαλίας
joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
για αμυντικο χαφ τα ειχε τα γκολακια τουdragon έγραψε:Ήταν ο Μπαλαφας επιθετικό χαφ;;
Στην ηλικία του είχαμε στείλει τον πελκα Πορτογαλία
Για να προλαβω, χιουμοριστικο ποσταρισμα ειναι απο τρολ λογαριασμο του Μποτο στο τουιτερ. Αν οι mods το θεωρησουν off topic ας το διαγραψουνaivas19 έγραψε:joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
Αλλο λεει το τουιτ
Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
Και εγω για 8ρι τον κοβω αλλα δεν το κοβω ο συγκεκριμενος τουλαχιστον να ειναι συμφωνημενος.sn0ufel4 έγραψε:Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
Εμένα μου θυμίζει έντονα τον Παλίνια....joshua έγραψε:Και εγω για 8ρι τον κοβω αλλα δεν το κοβω ο συγκεκριμενος τουλαχιστον να ειναι συμφωνημενος.sn0ufel4 έγραψε:Πάντως ο συγκεκριμένος περισσότερο για 8αρι με κάνει από τα (ελλιπή) βίντεο παρά για καθαρό 10αρι. Σαν ένας Σάκχοβ με ταχύτητα και περισσότερη άνεση με τη μπάλα στα πόδια. Για το ρόλο του φετινού Ντάγκλας φαίνεται να προορίζεται (αν φυσικά ισχύουν τα σενάρια)joshua έγραψε:Παντως τα περι συμφωνιας με 8ρι που ακουμε τοσες μερες απο τα μεσα μαλλον λαλακιες ειναι...
EugenePAOKI έγραψε:Τα άρθρα των site μας είναι πιο προβλέψιμα και από τα πλασέ του Biseswar
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk