Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
καθάρισε...ο Κούγιας για Σεμ#δο. Ελεύθερος με εγγύηση 10χιλιάδες.
Για έναν πήδουλο αυτός και το συμβόλαιο θα λύσει και χρήματα δεν θα πάρει. Του την έστησαν μια χαρά οι βρωμιές του μπειραιά. Ή απομάκρυνση άρον άρον και χωρίς αποζημίωση ή στο κελί 33....
- anekfrastos
Την κοπέλα "εκπροσωπεί" ο ψηλός, όχι τον παίκτη.thomas Murg έγραψε:καθάρισε...ο Κούγιας για Σεμ#δο. Ελεύθερος με εγγύηση 10χιλιάδες.
Όπως "εκπροσωπούσε" τον Τζήλο.
Φαίνεται ότι έτσι το κλειδώνουν και από την πλευρά του θύματος διασφαλίζοντας ότι δε θα γίνει καμία στραβή.
Άμα έχεις δει breaking bad, better call Saul και narcos (βγαλμένα απ' τη ζωή) αυτά τα ξέρεις. Ανοικτή και αποκλειστική επικοινωνία με το θύμα και απόρρητο πελατη-δικηγόρου.
Και την ίδια στιγμή παίρνει ενάμιση χαρτί για 19χρονο παίκτη του.
-
Θα κανει την εκπληξη και θα τον τσιμπησει η νοτινχαμ μετα.seaman έγραψε:Περίεργα πράγματα και μη γελάτε καθόλου. Μιλάμε για καλό ποδοσφαιριστή.
Αν όχι φέτος, λόγω προσαρμογής, αλλά από του χρόνου θα είναι καλύτερος από τα υπάρχοντα αυτή τη στιγμή βασικά φορ της λίγκας ο Ιρακινός.
Μηπως ηρθε μαζι με κανενα βαπορι; Απο Περσια;seaman έγραψε:Περίεργα πράγματα και μη γελάτε καθόλου. Μιλάμε για καλό ποδοσφαιριστή.
Αν όχι φέτος, λόγω προσαρμογής, αλλά από του χρόνου θα είναι καλύτερος από τα υπάρχοντα αυτή τη στιγμή βασικά φορ της λίγκας ο Ιρακινός.
Παραθέτω το παρακάτω άρθρο από SDNA καθαρά για τροφή για σκέψη…
https://www.sdna.gr/podosfairo/874542_a ... nan-paikti
Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ενδιαφερθήκαμε εμείς τόσο έντονα για έναν παίκτη; Ποιος θα μπορούσε σήμερα στην ομάδα να παίξει αυτό τον ρόλο ή έστω κάτι παρόμοιο;;το Μαράκι; ή ο ίδιος ο Ιβάν που φαίνεται ξενερωμένος;Εμείς τους παίκτες που γουστάρουν ΠΑΟΚ τους διώχνουμε (βλέπε Κρμέντσικ)…
https://www.sdna.gr/podosfairo/874542_a ... nan-paikti
Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ενδιαφερθήκαμε εμείς τόσο έντονα για έναν παίκτη; Ποιος θα μπορούσε σήμερα στην ομάδα να παίξει αυτό τον ρόλο ή έστω κάτι παρόμοιο;;το Μαράκι; ή ο ίδιος ο Ιβάν που φαίνεται ξενερωμένος;Εμείς τους παίκτες που γουστάρουν ΠΑΟΚ τους διώχνουμε (βλέπε Κρμέντσικ)…
Πάντως μετά την απολογία του Σεμέδο, το timeline των όσων έγιναν, τα στοιχεία που βγαίνουν στη φόρα, τις καταθέσεις με αντιφάσεις του φερόμενου θύματος και τις διαψεύσεις από την φίλη της, τα βιντεο στα social που έχει η 17χρονη και ειδικά αυτό που ανέβασε πριν από 6 (!) ημέρες με τις διακοπές στη Μύκονο και τις σαμπάνιες και το ότι ο δικαστής άφησε τον Σεμέδο ελεύθερο έναντι 10 χιλιάδων που είναι ψίχουλα για τον ίδιο - και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο - νομίζω πως άδικα τον βγάλαμε βιαστή τον Πορτογάλο.
Το ότι στήθηκε όλο αυτό για να ζητήσει ο αδερφός της 17χρονης 15 χιλιάρικα εμένα πάντως δεν με πείθει. Το ότι την υπεράσπιση την ανέλαβε ο Κούγι@ς που είναι τσάτσος του Μ@ρινάκη, που είναι γνωστό σε όλους ότι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Σεμέδο, και που εντελώς τυχαία έτυχαν πάλι οι ληστείες σπίτι του την περιόδο που τον θέλανε να φύγει, εμένα μου λέει ότι αν πιεστεί λίγο η 17χρονη θα αρχίσει να δείχνει με το δάχτυλο ποιος την έβαλε να κάνει ότι έκανε. Ίσως αυτός να είναι και ο ρόλος του Αλέκου, να προσέχει τι θα πει και σε ποιον η μικρή.
Αηδία.
Το ότι στήθηκε όλο αυτό για να ζητήσει ο αδερφός της 17χρονης 15 χιλιάρικα εμένα πάντως δεν με πείθει. Το ότι την υπεράσπιση την ανέλαβε ο Κούγι@ς που είναι τσάτσος του Μ@ρινάκη, που είναι γνωστό σε όλους ότι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Σεμέδο, και που εντελώς τυχαία έτυχαν πάλι οι ληστείες σπίτι του την περιόδο που τον θέλανε να φύγει, εμένα μου λέει ότι αν πιεστεί λίγο η 17χρονη θα αρχίσει να δείχνει με το δάχτυλο ποιος την έβαλε να κάνει ότι έκανε. Ίσως αυτός να είναι και ο ρόλος του Αλέκου, να προσέχει τι θα πει και σε ποιον η μικρή.
Αηδία.
- stravostomis
Δεν κολλάει τίποτα σε αυτήν την ιστορία. Γίνεται να ξέρεις ότι σε έχουν βίντεο να κάνεις τσιμπούκια και να προσπαθείς να κατηγορήσεις ψευδώς για βιασμό;gika έγραψε:Πάντως μετά την απολογία του Σεμέδο, το timeline των όσων έγιναν, τα στοιχεία που βγαίνουν στη φόρα, τις καταθέσεις με αντιφάσεις του φερόμενου θύματος και τις διαψεύσεις από την φίλη της, τα βιντεο στα social που έχει η 17χρονη και ειδικά αυτό που ανέβασε πριν από 6 (!) ημέρες με τις διακοπές στη Μύκονο και τις σαμπάνιες και το ότι ο δικαστής άφησε τον Σεμέδο ελεύθερο έναντι 10 χιλιάδων που είναι ψίχουλα για τον ίδιο - και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο - νομίζω πως άδικα τον βγάλαμε βιαστή τον Πορτογάλο.
Αηδία.
Δεν παίρνω θέση γιατί άμα κάτσω να ασχοληθώ με αυτό θα μολυνθεί ακόμα περισσότερο η ψυχή μου
Για να δούμε και την αγωνιστική συμπεριφορά ενός παίκτη ( Μαουρίτσιο ) στραβομενο με ττη διοίκηση
- thomas Murg
https://www.sport24.gr/football/o-atzen ... 42854.htmlrenegade έγραψε:Για να δούμε και την αγωνιστική συμπεριφορά ενός παίκτη ( Μαουρίτσιο ) στραβομενο με ττη διοίκηση
Δεν τον αφησαν να παει στην αραπια με 1.8εκ το χρονο
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thomas Murg
Τα γνωστα σκουληκια, ακόμα ένα φιλικό με τον γαύρο, όπως καθε χρονο, είπαν 2-3 συνθηματα για τους γαυρους και επί 30 λεπτα βρίζουν τον ΠΑΟΚ.
1-0 με γκαρσια ο οποιος δεν πανηγύρισε καν, κατεβασε τα μουτρα που σκόραρε.
Ποιος άραγε επένδυσε τα λεφτα για να ερθει Ελλαδα;
Τικινιο, Λοπες, Καρμποβνικ λιγα πραγματα.
Από τα λιακοσκου ο Εντιαγιε φαινεται σοβαρός παικτης, Λαμουριος σταθερο αρ.Μπακ, οι αλλοι για τα πανηγύρια ειναι.
Ποιος άραγε επένδυσε τα λεφτα για να ερθει Ελλαδα;
Τικινιο, Λοπες, Καρμποβνικ λιγα πραγματα.
Από τα λιακοσκου ο Εντιαγιε φαινεται σοβαρός παικτης, Λαμουριος σταθερο αρ.Μπακ, οι αλλοι για τα πανηγύρια ειναι.
Θα κερδίσει επιτέλους ο ΟΣΚΩΛΗΞ τον γάβρο αλλά σε φιλικό έτσι για να μας τρολάρουν;