Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Το συναίσθημα πρέπει να εκφράζεται με λογική.Η λογική πρέπει να εξυπηρετεί το συναίσθημα.
Εξαιρετικά δύσκολη - ηγετική - απόφαση Ιβάν.
Πάμε να τους γαμήσουμε.
Πότε θα ανοίξει η Τουμπα, ρε, γαμώ το κορωσκατό σας;
ΥΓ Ποτέ δεν έχασα την πίστη μου ότι ο Παμπλο θα τα καταφέρει. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Λου έφυγε για τα λεφτά.....
Εξαιρετικά δύσκολη - ηγετική - απόφαση Ιβάν.
Πάμε να τους γαμήσουμε.
Πότε θα ανοίξει η Τουμπα, ρε, γαμώ το κορωσκατό σας;
ΥΓ Ποτέ δεν έχασα την πίστη μου ότι ο Παμπλο θα τα καταφέρει. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Λου έφυγε για τα λεφτά.....
- Mutasevic
Ήρεμα πλέον κ μετά την ταφόπλακα του ρομαντισμού στον ΠΑΟΚ, βλέπω ότι χωρίς το ffp ο Ιβάν κάνει ντου για την δόξα, πλεον οι όμιλοι είναι Ρωσική ρουλέτα μόνο με πρωτάθλημα πας εκεί αρα all in. Ο λουτσεσκου για τα λεφτά δε θα ξαναφυγει γιατί θα τα χωσει ο Ιβάν. Αποτέλεσμα η θα βγούμε επιτέλους ομίλους πιθανότητα πού την δινω 90% Η θα έχουμε σκηνικά βουλινου 10% .και αυτό πολύ απλά γιατί δεν άρεσε σε κανέναν ρομαντικό οπαδό του ΠΑΟΚ αυτό που έγινε. Οταν το αίμα σου ειναι ασπρόμαυρο και βραζει την αδικία δε την καταπίνεις. Κουμάντο σ'αυτό τον κόσμο κανει το χρήμα, το μαθημα Κλάους δε το ξέχασε ο Ιβάν και αποφάσισε να κάνει κουμάντο, εχτές ήμουν απογοητευμένος και αφάνταστα ξενερωμενος μαζί του σήμερα όπως και μετά από κάνα καυγά οικογενειακό που την επόμενη μέρα όλα καλά θα σταθώ δίπλα του. Οπως πρέπει και όπως οφείλω. Γιατί δεν είναι αυτός ο εχθρός, ο εχθρός είναι στον νότο. Και εχουμε πόλεμο. Και δεν περισσεύει κανείς.
- Μπαρκαρούτσος
Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Άρα θα πρέπει να πούμε στον πουτσο μας άιντε θύματα προσωπολατρες του Ιβάν.. σιγά να πούμε.. η ομάδα προχωράει μπροστά. Ποιος Ιβάν και μαλκιες..
Πάμε ρε Μπιλαρε τεμετερον φορτζα κλπ..
Σωστά?
Αυτό είμαστε πλέον δηλαδή?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΟΛΙΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΚΕΘΑ ΕΧΟΜΥΕ ΠΑΟΚ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΗΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣ ΚΑΝΗ ΥΠΟΧΗΡΙΑ ΤΙΣ ΔΙΗΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΓΗΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- abc_o_ karpouzas
και το ωραιο ειναι οτι οσοι μιλατε για το.... ανηθικο .... του πραγματος δεν εχεται κατανοησει οτι ο ιβαν δεν τον εδιωξε τον γκαρσια
ο ιβαν εφερε στον ΠΑΟΚ εναν καλυτερο προπονητη απο τον γκαρσια ...
τι δεν καταλαβαινεται
ο ιβαν εφερε στον ΠΑΟΚ εναν καλυτερο προπονητη απο τον γκαρσια ...
τι δεν καταλαβαινεται
Τί φάση έπιασες στεριά και το καψες εσύ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Άρα θα πρέπει να πούμε στον πουτσο μας άιντε θύματα προσωπολατρες του Ιβάν.. σιγά να πούμε.. η ομάδα προχωράει μπροστά. Ποιος Ιβάν και μαλκιες..
Σωστά?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΟΛΙΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΚΕΘΑ ΕΧΟΜΥΕ ΠΑΟΚ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΗΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣ ΚΑΝΗ ΥΠΟΧΗΡΙΑ ΤΙΣ ΔΙΗΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΓΗΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- abc_o_ karpouzas
πεστα ρε φιλε ... θα τρελαθουμε εντελως...Rexaris έγραψε:Θυμάμαι τον Σταύρο Σαράφη, τον Σαράφη ρε, ξέρετε τι θα πει Σαράφης για τον ΠΑΟΚ που θα μου πείτε για Γκαρσία;
Τον Σταύρο Σαράφη που τον χρησιμοποιούσε που και πού η ΠΑΕ ως υπηρεσιακό προπονητή όταν απέλυε κάποιον και κάθε φορά έφερνε κάποιον άλλο προπονητή και ξέρετε τι έλεγε ο κυρ Σταύρος κάθε φορά;
"Εγώ είμαι απλός στρατιώτης τού ΠΑΟΚ, όταν χρειαστώ πάλι εδώ θα είμαι".
Τόσα χρόνια στο φόρουμ και ήμουν χαμηλών τόνων αλλά θέλετε μερικοί ένα ταρακούνημα και όσο για τον Πάμπλο αν δεν γουστάρει στον ΠΑΟΚ ας τραβήξει στο καλό να μην μαλώνουμε κι εμείς κάθε 6 μήνες για χάρη του
τι να πει και ο Ιωσηφιδης στομα εχει και μιλια δεν εχει... υπαρχει ρε ποιο ακουραστος εργατης του ΠΑΟΚ απο αυτον??
- Mutasevic
Αυτοί είμαστε πλέον Ναι. Αν δεν γίνουμε έτσι δε θα τους γαμησουμε. Ουτε μενα μαρεσει αλλά αλλιώς δε βγαινει ακρηParolos έγραψε:Τί φάση έπιασες στεριά και το καψες εσύ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Σωστά?
- Μπαρκαρούτσος
Parolos έγραψε:Τί φάση έπιασες στεριά και το καψες εσύ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Σωστά?

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Παίρνω ως αφορμή το ποστ του φίλου για να σχολιάσω πολλές απο τις αιτιάσεις που ακούγονται. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αδερφέ το ξεκαθαρίζω, απλά στο ποστ σου βρήκα τις περισσότερες απο αυτές τις αιτιάσεις μαζεμένες.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!Anestis4a έγραψε:Καλημέρα αδέρφια , η υπερβολή , ο υπέρμετρος συναισθηματισμός , και η προσωπολατρία μας χαρακτηρίζουν σαν οργανισμό και σαν λαό. Αυτό ισχύει. Αλλά όχι μόνο στην περίπτωση του Γκαρσία. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι υπέρμαχοι του Λουτσέσκου. Ακόμα χειρότερα ισχύουν στην περίπτωση του Ιβαν που έχει αποκτήσει στάτους Ιερής Αγελάδας.
Όλοι στεναχωρηθήκαμε που ο Pablo δεν μας έπεισε ( νομίζω κανέναν ) ότι είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό και σταχεύει να μπεί στην ελίτ της ευρώπης ( σύμφωνα με της δηλώσεις του Ιβάν ).
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σε επτά μήνες πέτυχε τους στόχους που του θέσανε, ενώ η πλειοψηφία πίστευε ότι είναι αδύνατο να κερδίσουμε το γαυρο ειδικά στον Τελικό. Άρα τί έπρεπε να κάνει για να μας πείσει οτι είναι ικανός; Να καταπίνει σπαθιά;
Προφανώς και ο Pablo αποτελεί έναν παίκτη σύμβολο και έναν απο εμάς , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον βάλουμε πάνω απο την ομάδα και το καλό της . Πέρα απο παίκτης σύμβολο και ΠΑΟΚΙ έδειξε και κάποια στοιχεία που δεν είναι αυτά που πρέπει να έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην δεδομένη στιγμή . Απειρία , αργές αντιδράσεις , κάποιες φορές έδειχε εντελώς χαμένος στον πάγκο , και κυρίως αναφορές στο θυμικό του ΠΑΟΚτση .
Το γνωρίζαμε όλοι και πρώτα η Διοίκηση οτι ο Γκαρσία είναι άπειρος και δεν έχει κάνει πρώτος προπονητής. Οπότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει Τίτλο και να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και τα αποδυτήρια. Πάντως σίγουρα δεν έβαλε το συμφέρον του πάνω απο το καλό της ομάδας, αλλιώς δεν θα αναλάμβανε σε μιά καμμένη χρονιά, αλλά θα περίμενε το καλοκαίρι μετά την αποτυχία του Αμπέλ και όποιου ερχόταν ως υπηρεσιακός.
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν οι συνεχείς δηλώσεις ποσταρίσματα της Λάουρας , ούτε οι τοποθετήσεις του τύπου " θα πάρω πολλούς μαζί μου " . Όλοι οι προπονητές έχουν προβλήματα με τις διοικήσεις , με τους ΤΔ , τις αυλές κλπ αλλά δεν αντιδρούν όλοι έτσι .
Το επικοινωνιακό κομμάτι του καθενός είναι ζήτημα αισθητικής. Το θα πάρω πολλούς μαζί μου ήταν αποτέλεσμα της αδικίας που ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Γκαγκάτσης και ο Κυρ Κυρ είχαν ήδη κλείσει τον Λουτσέσκου πριν τον Τελικό. Ο Λουτσέσκου πάντως όταν διαφώνησε με την Διοίκηση σηκώθηκε και έφυγε δυο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και πήρε μαζί του μέχρι και τον Σβούρα.
Η γνώμη είναι οτι ο Pablo δεν έτοιμος αυτήν την στιγμή σε κανένα επίπεδο ( προπονητικό , ψυχικό ) να είναι προπονητής στο ΠΑΟΚ , και καλώς αντικαταστάθηκε .
Αυτό δεν μειώνει την προσφορά του , δεν το κάνει λιγότερο παίκτη σύμβολο ούτε τον απαξιώνει την στιγμή μάλιστα που ο Ιβαν του αφήνει ανοιχτή την πόρτα για οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Αυτό επιτέλους σταματήστε το. Είναι χαζό και ανήθικο. Το ταΐζουν τα παπαγαλάκια τζουκμποξ με εντολή της ΠΑΕ για να δικαιολογήσουν την πουστι@ της ΠΑΕ και να μην τσαλακώσουν το ιματζ του Ιβαν. Τί θα πεί "όποιο πόστο θέλει;" Δηλαδή πές οτι ο Γκαρσία θέλει να γυρίσει στην Κ19, θα πάει στον Μαλεζά και θα του πεί "Στέλιο φύγε;"
Το ότι αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και προπονητής . Εξάλου υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα όπως η έλλειψη πτυχίου .
Η καραμέλα του πτυχίου πρέπει κάποια στιγμή να λιώσει. Αν είναι το πτυχίο να σε κάνει προπονητή θα έπρεπε ο Παράσχος και ο Αμπελ να είχαν καταφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ απο τον Πάμπλο. Άσε που οι εξετάσεις για το Δίπλωμα έχουν οριστεί Σεπτέμβρη οπότε μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα θα το έχει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλους και απο όλα . Συντασόμαστε πίσω απο την ομάδα και στηρίζουμε την προσπάθειά της
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
σαραφης ιωσηφιδης πραγματικα στρατιωτες του ΠΑΟΚ τι να λεμε.....abc_o_ karpouzas έγραψε:πεστα ρε φιλε ... θα τρελαθουμε εντελως...Rexaris έγραψε:Θυμάμαι τον Σταύρο Σαράφη, τον Σαράφη ρε, ξέρετε τι θα πει Σαράφης για τον ΠΑΟΚ που θα μου πείτε για Γκαρσία;
Τον Σταύρο Σαράφη που τον χρησιμοποιούσε που και πού η ΠΑΕ ως υπηρεσιακό προπονητή όταν απέλυε κάποιον και κάθε φορά έφερνε κάποιον άλλο προπονητή και ξέρετε τι έλεγε ο κυρ Σταύρος κάθε φορά;
"Εγώ είμαι απλός στρατιώτης τού ΠΑΟΚ, όταν χρειαστώ πάλι εδώ θα είμαι".
Τόσα χρόνια στο φόρουμ και ήμουν χαμηλών τόνων αλλά θέλετε μερικοί ένα ταρακούνημα και όσο για τον Πάμπλο αν δεν γουστάρει στον ΠΑΟΚ ας τραβήξει στο καλό να μην μαλώνουμε κι εμείς κάθε 6 μήνες για χάρη του
τι να πει και ο Ιωσηφιδης στομα εχει και μιλια δεν εχει... υπαρχει ρε ποιο ακουραστος εργατης του ΠΑΟΚ απο αυτον??
- Μπαρκαρούτσος
georgedoulk2008 έγραψε:Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!
Τι σημαίνει αυτό; Πες το ευθέως, όπως μιλάς συνήθως.
- abc_o_ karpouzas
ανοιξε τα ματια σου....κανενας δεν εφαγε κανενανgeorgedoulk2008 έγραψε:Καλημέρα. Παίρνω ως αφορμή το ποστ του φίλου για να σχολιάσω πολλές απο τις αιτιάσεις που ακούγονται. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αδερφέ το ξεκαθαρίζω, απλά στο ποστ σου βρήκα τις περισσότερες απο αυτές τις αιτιάσεις μαζεμένες. .......
............
Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!
ο ιβαν εφερε καλυτερο προπονητη...
να σου κανω μια υποθετικη ερωτηση ... αν αντι για τον λουτσεσκου ηταν ο .... μπιελσα ... ο σαρι ...ο ντιεγκο σιμεονε το πουλεν μου....τα ιδια θα ελεγες??
Payroll και οι Μοντς! Κάμερα σε μένα!
Τι διαβάζουμε ρε ...
Άντε να γίνει καμιά μεταγραφή να βρούμε άλλο δράμα γιατί αυτό ξεχειλωσε.
Τι διαβάζουμε ρε ...
Άντε να γίνει καμιά μεταγραφή να βρούμε άλλο δράμα γιατί αυτό ξεχειλωσε.
-
Δεν ισχυει κατι τετοιο, μαλλον ακριβως το αντιθετο γι αυτο και οι παμπολλες ανακοινωσεις των συνδεσμων υπερ παυλαραgeorgedoulk2008 έγραψε: Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ακριβώς τα ίδια.abc_o_ karpouzas έγραψε:ανοιξε τα ματια σου....κανενας δεν εφαγε κανενανgeorgedoulk2008 έγραψε:Καλημέρα. Παίρνω ως αφορμή το ποστ του φίλου για να σχολιάσω πολλές απο τις αιτιάσεις που ακούγονται. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αδερφέ το ξεκαθαρίζω, απλά στο ποστ σου βρήκα τις περισσότερες απο αυτές τις αιτιάσεις μαζεμένες. .......
............
Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!
ο ιβαν εφερε καλυτερο προπονητη...
να σου κανω μια υποθετικη ερωτηση ... αν αντι για τον λουτσεσκου ηταν ο .... μπιελσα ... ο σαρι ...ο ντιεγκο σιμεονε το πουλεν μου....τα ιδια θα ελεγες??
Οι πιθανότητες να πετύχει φέτος ο Λουτσέσκου τείνουν προσ το μηδέν να το ξέρεις.