Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από CCCP »

Τι αγωνιστικες σφαλιαρες ρε παιδια, στη σουπερ λιγδα παιζεις. Ανετα δευτερος βγηκες ακομα και περσι με σοκ το καλοκαιρι τραυματισμους και πολεμο και και και.

Καλο να μην εχουμε ενθουσιασμο φυσικα αλλα μην υπερβαλουμε κι ολας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και το να μη μπορείς να βάλεις γκολ γιατί π.χ. θα σου λείπουν παίκτες να καρφώσουν κεφαλιά απ τα στημένα, σφαλιάρα είναι.

Πόσα και πόσα χ φέραμε ετσι επειδή "έκανε το ματς της ζωής του" ο αντίπαλος τερματάς.

Σε τέτοιες φάσεις θέλεις παίκτες με κάκαλα, με τρέλα, εκτελεστές.

Πρίγιο, Μάτος, Αντρέ. Παραδείγματα.
kos

Δημοσίευση από kos »

giapas έγραψε:Mpane αν κάποιος επίσημα έλεγε ότι ο προπονητής δε κουνιέται για 2 χρόνια θα έλεγα ότι είμαι αισιόδοξος. Γιατί όντως τα χαρακτηριστικά των παικτών φαίνεται να είναι όπως τα ζητάει.

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι , βλέπω φυσιολογικές αγωνιστικές σφαλιάρες και είμαι επιφυλακτικός για το αν θα βγάλει τη χρονιά
Λες αν φύγει ο αμπελ ο επόμενος να πει "αυτοί δεν μου κάνουν, είναι γρήγοροι εγώ παίζω με αργούς. Θέλω πίσω κανιας και σακχοφ"??? :lol:

Αυτό το δίνω τον Λημνιό 3 εκατομμύρια και παίρνω 3 παίκτες, εμένα μου δημιουργεί επιφυλάξεις για την αξία και την προοπτική των παικτών. Δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά για τον Νορβηγό υπό την έννοια ότι είναι μια αγορά που τροφοδοτεί και το νησί και την κεντρική Ευρώπη. Τώρα αν τους ξέφυγε και τον άρπαξε ο Γερμανός θα φανεί στο χορτάρι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Όντως η μεταγραφη του Νορβηγού θυμίζει μεταγραφή ομάδας Τσάμπιονσιπ, αλλά μην ξεχνάμε ότι κ ο Ρεμπε πέρασε από Αγγλία κ είδε πως λειτουργούν κ εκεί οι ομάδες. Η Μπρεντφορντ ας πούμε που βρέθηκε μια ανάσα απ την άνοδο παίρνει συνέχεια παίκτες απ τη Δανία. Αυτό έχει να κάνει κ με το ότι ο ιδιοκτήτης της είναι επίσης ιδιοκτήτης της Μιντιλαντ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δυστυχώς λόγω ffp και ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο να προσελκύσεις wonderkids... είτε θα αποκτήσεις low cost mini wonderkids , είτε wonderkids λίγα χρόνια μετά και ενώ δε θα έχουν εκτοξεύσει την αξία τους.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν κοιτούσαμε την περίπτωση του νεαρού τότε Iheanacho... Τον οποίο έκλεισε η City τελικά και το ίδιο καλοκαίρι είχε κάνει τρομερές εμφανίσεις στο mundial των μικρών.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Luigi Vampa έγραψε:Όντως η μεταγραφη του Νορβηγού θυμίζει μεταγραφή ομάδας Τσάμπιονσιπ, αλλά μην ξεχνάμε ότι κ ο Ρεμπε πέρασε από Αγγλία κ είδε πως λειτουργούν κ εκεί οι ομάδες. Η Μπρεντφορντ ας πούμε που βρέθηκε μια ανάσα απ την άνοδο παίρνει συνέχεια παίκτες απ τη Δανία. Αυτό έχει να κάνει κ με το ότι ο ιδιοκτήτης της είναι επίσης ιδιοκτήτης της Μιντιλαντ
καλα και ο γιανκο ειναι μεταγραφη τσαμπιονσιπ ..ο συγκεκριμενος ειναι ταμαμ για τετοιες κατηγοριες
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η δυσκολία με παίκτες τυπου Γιάγκο είναι αν θέλουν να έρθουν Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο προηγούμενος παίκτης της Πόρτο που ήρθε ήταν αρ. Μπακ...

Τωρα ήρθε και το δεξί..

Τέτοια παιχτουρα θα είναι κι αυτός...

Μένουν 2 θέσεις να καλύψουμε!

Φορ και χαφ!!

Εκεί θεωρώ θα παίξουμε ακόμα καλύτερη μπάλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οι μόνοι που έχουν μείνει πλέον από την εποχή Μιχελ, δηλαδή που ήρθαν τότε, είναι οι: Πασχαλακης, Βαρελα, Κρέσπο, Ματος, Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι.

Κι ας περιμένουμε να δούμε τελικά πόσοι θα είναι εδώ μεχρι τέλη Οκτωβρη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Ο προηγούμενος παίκτης της Πόρτο που ήρθε ήταν αρ. Μπακ...

Τωρα ήρθε και το δεξί..

Τέτοια παιχτουρα θα είναι κι αυτός...

Μένουν 2 θέσεις να καλύψουμε!

Φορ και χαφ!!

Εκεί θεωρώ θα παίξουμε ακόμα καλύτερη μπάλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω νομιζω πως θα αλλαξουμε και τερμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ νομίζω πάντως οτι ο προηγούμενος παίκτης που ήρθε από porto ήταν κεντρικός χαφ...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

zarathustra79 έγραψε:Εγώ νομίζω πάντως οτι ο προηγούμενος παίκτης που ήρθε από porto ήταν κεντρικός χαφ...
O Κονσεϊσάο (αν αναφέρεσαι σε αυτόν) ηρθε πριν τον Βιερίνια νομίζω. Και ήρθε μετά από Σταντάρ και Αραβία.

Εντιτ: Για τον Τζάλμα λες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τρί 08 Σεπ 2020, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τον Sergio Oliveira εννοεί..
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourme για τα χαφ ισχυει οτι πρεπει να φυγει πρωτα και μετα να παρουμε ;;;
επειδη εχουμε πολυ κοσμο εκει το λεω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

O μονος τροπος να ξεφυγουμε απο τη μιζερια της λιγδας ειναι να αναπτυσουμε ταλεντα κ να τα πουλαμε.Μεχρι να μας κατσει η καλη.Ως τοτε αναπτυξη ταλεντων κ τιμιες πωλησεις.Ο πρωταθλητισμος στην ελλαδα ειναι εξωαγωνιστικο ζητημα.
Επισης εδω εχουμε φαγωθει για το ζητημα του σκαουτινγκ.Αν παρεις εναν πιτσιρικα με 5 μυρια δεν ειναι σκαουτινγκ.Ειναι κανονικη μεταγραφη.Ειναι κατι που το εχουν δει οι παντες.
Δινει εξετασεις ο ρεμπε.Αν ο περειρα ειναι λαβρακι θα δημιουργησει τρελη υπεραξια.Το ιδιο κ ο νινουα.
Ο γιαγκο θα φανει.Ετοιμος παικτης ειναι με ασταθη πορεια.Με κακες κ καλες χρονιες.Αν ειχε μονο καλες δυσκολα θα τον φερναμε.
Κ επειδη συζηταμε για τσαμπιονσιπ, παιζει στην τσαμπιονσιπ τα εσοδα των ομαδων να ειναι μεγαλυτερα απο τα δικα μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”