6. Χάρης Τσιγγάρας
- figurehead4
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
Μπράβο που τα έδωσες όλα και κυρίως που δεν σε έριξε η μαλακία στο κενό τέρμα.
Βρε Χάρη, δεν γίνονται αυτά
Μπράβο όμως για τα κάκαλα
Βρε Χάρη, δεν γίνονται αυτά
Μπράβο όμως για τα κάκαλα
Από τη μια είναι της πλάκας παίκτης κρίνοντας με τεχνικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Από την άλλη είναι από τους λίγους που φαίνεται να τρέχει σε μια ομάδα περιπατητών.
Συνολικά ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Είχα κάποτε και Κάτσε και Βιτόλο . Δε βλέπω προοπτική δυστυχώς, μακάρι να κάνω λάθος
ΥΓ : Κόψε τα μαλλιά σου.
Από την άλλη είναι από τους λίγους που φαίνεται να τρέχει σε μια ομάδα περιπατητών.
Συνολικά ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Είχα κάποτε και Κάτσε και Βιτόλο . Δε βλέπω προοπτική δυστυχώς, μακάρι να κάνω λάθος
ΥΓ : Κόψε τα μαλλιά σου.
- O Teleutaios Savourai
Της πλάκας παίκτης δεν είναι, δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις έτσι όταν βλέπεις κάποιους άλλους...
Βεβαια δεν εχει την εμπειρια του Σβαμπ...
Που να ξεκινησει βασικος σε τοσο σημαντικα ματς!
Στον παγκο μεχρι να χαθουν οι στοχοι, και μετά βλεπουμε.
Οταν στο ροστερ της ομαδας τα χαφ ειναι ο Τσιγγαρας ο Σβαμπ κ Αουγκουστο και ο Σοαρες, θεωρω πως ειναι αδιανοητο να μην ξεκιναει ο Τσιγγαρας βασικος μαζι με Αουγκουστο.
Που να ξεκινησει βασικος σε τοσο σημαντικα ματς!
Στον παγκο μεχρι να χαθουν οι στοχοι, και μετά βλεπουμε.
Οταν στο ροστερ της ομαδας τα χαφ ειναι ο Τσιγγαρας ο Σβαμπ κ Αουγκουστο και ο Σοαρες, θεωρω πως ειναι αδιανοητο να μην ξεκιναει ο Τσιγγαρας βασικος μαζι με Αουγκουστο.
- TylerDurden
Μια χαρά εμφάνιση, η οποία υποβαθμίζεται λόγω μιας - σημαντικής αλλά όχι άχαστης - ευκαιρίας.
Βασικα εγω θεωρω οτι ειναι τραγικο να μη ξεκιναει ο Φελιπε, αλλα ειμαι στη μειοψηφια…
-
- Επικοινωνία:
Πολύ βελτιωμένος συγκριτικά με τον Χάρη που θυμομασταν.Η ασίστ στον Ντελια ήταν πάσα ποιοτικού χαφ.Συνεχεια στην δουλειά και βελτίωση στο σουτ που Schabιζει.
-
rockavlon έγραψε:Βασικα εγω θεωρω οτι ειναι τραγικο να μη ξεκιναει ο Φελιπε, αλλα ειμαι στη μειοψηφια…
+++
ΑκριβωςTylerDurden έγραψε:Μια χαρά εμφάνιση, η οποία υποβαθμίζεται λόγω μιας - σημαντικής αλλά όχι άχαστης - ευκαιρίας.
Πολυ ωραια επισης η ενεργεια στο τελος
π εκλεψε την μπαλα
εφυγε στην αντεπίθεση
κ η πασα π εδωσε στον Κωνσταντελια για το τεταρτο γκολ
-
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά νομίζω κι ότι οι δυό τους ταιριάζουν καλά. Θα είχαμε ένα κέντρο με πολλή ένταση και τρέξιμο, κι αν ήταν δουλεμένη λίγο η ομάδα μεσοεπιθετικά θα βγάζαμε πολύ όμορφες επιθέσεις. Ωστόσο κανένας τους δεν θα έχει πολύ χρόνο όπως παίζουμε.rockavlon έγραψε:Βασικα εγω θεωρω οτι ειναι τραγικο να μη ξεκιναει ο Φελιπε, αλλα ειμαι στη μειοψηφια…
Δεν είναι ότι τον θεωρώ κανέναν παιχταρά, ίσα ίσα που είναι από τους παίκτες που αν φύγουν από μας θα πάνε σε χειρότερη ομάδα. Απλά έχει ορισμένα πολύτιμα χαρακτηριστικά και τον θέλω σίγουρα στο ρόστερ από την στιγμή που δεν ψάχνουμε κάτι παρόμοιο αλλά καλύτερο.