Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Dimpatra »

prist64 έγραψε:
kos έγραψε:Καλημέρα.
Αν είχαμε κληρωθεί με την Κοπεγχάγη, τους κάναμε 2-0 στην Τούμπα, περνούσαμε στα play of ως ισχυροί και περνάμε τα φράγκα κανένας δεν θα μιλούσε για λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Όλοι θα περιμέναμε τους παικταραδες που θα έφερνε ο Γιώργης.
Να μην κρίνουμε ούτε τον σχεδιασμό, ούτε τους παίκτες από τον Άγιαξ και από έναν πιθανό αποκλεισμό. Δεν θα παίξουμε με πολλούς Άγιαξ μέσα στην χρονιά.

Για μια ακόμη φορά δεν μας έκατσε. ΠΑΟΚ είσαι.
δεν ξερω αν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ
αλλά εγω μιλουσα γενικοτερα και οχι με γνωμονα την κληρωση με τον Αγιαξ

αλλά και με την Κοπεγχαγη να κληρωνομασταν,θα μπορουσε να πει καποιος
οτι αν ειχαμε προπονητη που επαιζε,οτι παιζαμε εμεις τοσα χρονια
και με τον βασικο κορμο ιδιο
θα εβαζα 4 στους Δανους και ολα μελι γαλα

αλλά εγω αναφερθηκα γενικοτερα
για να μη χρειαζεται με καθε αλλαγη προπονητη,αναδιαρθρωση του ροστερ
και να ειναι ευκολοτερα εφικτη,η ενσωματωση παικτων απο την Κ-19

δεν εχω κολλημα με κανενα συστημα
αρκει να υπαρχει το καταλληλο ροστερ γ΄αυτο το συστημα

απλά πιστευω οτι η επιλογη συγκεκριμενου συστηματος,οποιο κι αν ειναι αυτο
ειναι καλυτερο για την ομαδα και την εξελιξη των παικτων
που θα συνεχιζουν απο τις ακαδημιες,στην πρωτη ομαδα

αν θυμαμαι καλα,ο Αλεξανδριδης παυθηκε απο προπονητης της Κ-20
επειδη προτιμουσε το 4-4-2 αντι του ........ που επαιζε ο Σαντος?
Με βρίσκει σύμφωνο το σκεπτικό σου για το σύστημα στα τμήματα υποδομής.
Είχα διαβάσει παλιά ενώ πολύ καλό άρθρο για τον Άγιαξ που το εφαρμόζει συνέχεια.
Ολες οι ομάδες κ15,17,19 πρέπει να παίζουν το ίδιο σύστημα με την βασική ομάδα και έτσι δεν χρειάζονται επιπλέον χρόνο προσαρμογής όταν γίνεται η μετάβαση από την μικρότερη στην μεγαλύτερη.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Ναι αλλά τους παίκτες του Άγιαξ δεν τούς αγοράζουν μόνο ομάδες που παίζουν το σύστημα του Άγιαξ όπως και ο Άγιαξ δεν αγοράζει παίκτες από ομάδες που παίζουν το σύστημα του.
Έτσι όπως τα λέτε η πρόσληψη του αμπελ βειναι τεράστιο λάθος όχι μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για την κ19.
Μπράνκο τον πούλο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Επιμενω.Ο Κουλουρης το Γεναρη θα παιζει δανεικος σε ομαδα της Β Γαλλίας.
kos

Δημοσίευση από kos »

Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δεν έχει έρθει πρόταση για παίκτη που πέρυσι είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα.
Μόνο αυτοί που ήταν πέρυσι δανεικοί έβγαλαν μάτια?
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Οι περισσότεροι με ενεργό ρόλο είναι 30+ όποτε δύσκολο να έρθει πρόταση.. για καντουρι υπήρχαν προτασεισ ενώ για Ζαμπα, πελκα, λημνιο, Πάσχαλακη όλο και κάτι έχει ακουστεί για ενδιαφέρον ομάδων. Μπορεί να είχε έρθει και πρόταση και να μη μαθεύτηκε ποτέ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

kos έγραψε:Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δεν έχει έρθει πρόταση για παίκτη που πέρυσι είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα.
Μόνο αυτοί που ήταν πέρυσι δανεικοί έβγαλαν μάτια?
γιατι οι βασικοι , νεαροι μας πωλουνται με μινιμουμ 8... οι νεαροι δανεικοι μας με 2-3 εκ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν εκανε οσα εκανε και ο Πριγιο και απλα του ελλειπε το γκολ, τοτε έκανε πολλα μετρια πράγματα.
Τελος παντων... εγω τον θυμαμαι υπερβολικα μετριο σε ολα και με εμφανη δυσκολια απεναντι σε κλειστες αμυνες.
Μακαρι να τον αδικω. Η ιστορια εγραψε πλεον και για να ειχε αυτην την καταληξη σημαινει πως κριθηκε απο την ομαδα πως δεν εχει θεση εδω.
Ας αφησουμε αυτους που εφυγαν λοιπον κι ας δουμε ποιοι ηρθαν και ποιοι θα πρεπε να χαν ερθει!
Υπαρχει διαχυτη η αισθηση σε ολους οσους εχω μιλησει πως η ομαδα ξοδεψε πολλα χρηματα και εφερε χειροτερους απο αυτους που ειχε. Αυτο απο μόνο του ειναι προβληματικο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε σχέση με την περσινή εντεκαδα η μόνη απώλεια ποιοτικά είναι ο Ολιβέιρα.
Στη θέση του βιειρινια αναζηταται εναλλακτική κ όχι αλτερ εγκο του βιειρινια.Γιατι κατά τα άλλα ούτε ο κοεντραο θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.Κ για φορ η ανάγκη προέκυψε λόγω επιθυμίας προπονητή για διαφοροποίηση στο σύστημα.
Αν εξαιρέσεις το κενό του Ολιβέιρα αναβαθμισμένη ξεκάθαρα είναι η ομάδα.
Αναβαθμισμενη ως προς τι?
Μαλλον αναφερεσαι στον πάγκο και τις εναλλακτικες.
Γιατι οταν λεμε πως η ενδεκαδα ειναι ιδια με περσι χωρις τον Βιειρινια και τον Ολιβειρα. Και στην θεση τους φετος παιζουν ο Γιαννουλης και ο Καντουρι τοτε δεν το λες αναβαθμιση. Υπο ιδανικες συνθηκες να δεχθω πως ειναι ποιοτικα στο περιπου ιδιο επιπεδο. Αρα αν αναβαθμιστηκε το ροστερ τοτε αυτο εγινε μονο σε επιπεδο παγκου που και αυτο παλι ειναι σχετικο.
Το θεμα ειναι πως ο φετινος ΠΑΟΚ την στιγμη που μιλαμε ειναι ιδιος αν οχι ελαφρως χειροτερος σε σχεση με περσι.
Δεν ξερω αν αυτος θα επρεπε να ειναι ο στοχος του τμηματος των μεταγραφων...

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι Ιταλοι γραφουν παντως πως οι συζητησεις για Μπρανταριτς συνεχιζονται,μαλλον για πιθανοτητα δανεισμου αν και δεν μου βγαζει ιδιαιτερο νοημα.Ο Κροατης ειναι κυριως αμυντικο χαφ και ψιλοβαρι σκαρι,δεν ξερω κατα ποσο χωραει ακομα ενα με την αγορα Εσιτι και την επιστροφη Βερνμπλουμ.Αν εχουμε αναγκη απο κατι στο κεντρο ειναι 8-10ρι.
Εψαξα και λιγο τα του βελγιου για ποιος επιθετικος θα μπορουσε να μας ενδιαφερει επειδη γραφτηκε και ο μονος που ταιριαζει στο προφιλ ειναι αυτος :
https://www.transfermarkt.com/yohan-bol ... ler/280700
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πρωτη φορα θα ναι που θα κανουμε μεταγραφη που δεν βγαζει ιδιαιτερο νοημα?
Περα απο τον χαβαλε, ειναι κομματι ανησυχητικο που δεν ακουγεται παιχτης με τα χαρακτηριστικα που ολοι μας βλεπουμε οτι λειπουν απο την ομαδα...
Απωθημενο το χω αυτο το ταχυδυναμικο 8αρι, αλλα μαλλον θα μεινω με το απωθημένο...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτος ο Μπολι επαιζε με Χαριση και Ακπομ? Πρεπει να τον ειχα δει σε κατι ινστα στορις του Χαριση νομιζω...

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ακπομ του πηρε τη θεση οταν πηγε εκει δανεικος.Μπορει να το εχει η μοιρα του να βρισκεται πισω απο τον δικο μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χωρις να εχω εικονα κλπ εχω την αισθηση πως αυτου του στυλ τα φορ (ευρωπαικη ποδοσφαιρικη κουλτουρα σε συνδυασμό με την αφρικανικη καταγωγη, με ό,τι αυτο συνεπαγεται σε επιπεδο σωματοδομης και χαρακτηριστικων) ειναι ιδανικα για εμας!

Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ο πάλαι ποτέ στόχος μας Πιερρος Σωτηρίου που είναι σε ψηλό πτωτική πορεία στη Κοπενχαγη θεωρώ θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση .. έδειξε κάτι δείγματα κωλοχαρακτηρα βέβαια στη Δανία
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Να πω μόνο ότι η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού δεν εμφανίστηκε λόγω αλλαγής συστήματος ( ούτως ή άλλως στην επίθεση πάλι με έναν κορυφή παίζουμε), αλλά μάλλον γιατί ο σφιντεφσκι δεν πολύ γεμίζει το μάτι στον αμπελ.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

renegade έγραψε:Να πω μόνο ότι η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού δεν εμφανίστηκε λόγω αλλαγής συστήματος ( ούτως ή άλλως στην επίθεση πάλι με έναν κορυφή παίζουμε), αλλά μάλλον γιατί ο σφιντεφσκι δεν πολύ γεμίζει το μάτι στον αμπελ.
Γιατί το μυαλό μας πρέπει πρώτα να φέρνει το αρνητικό όμως ρε συ. Ο σβιντερσκι είναι μικρός έχει χρόνο να δείξει ότι έχει. Χρειάζεται ένας έμπειρος να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή που ήδη πετάει φωτιές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”