Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
λοιπον πειτε με μαζοχα πειτε με οτι θελετε, μπηκα στου παλιο πουτανας γιου του τσακιρη στο χαζζετα το μπλογκ..
ρε παιδια ειλικρινα, γαμω τις μανες τους.. για να μην αρχισω κ αλλα μπινελικια, εχουν βγαλει πεναλταρα του σπυριαρη στην τριπολιτσα κ φαουλ το γκολ του πριγιο με το αγρινιο.. γαμω οτι αγαπανε, το κελινω γιατι θα ριξω καταρες...
οποιος βιαζει την νοημοσυνη μου για μενα τοσο απροκαλυπτα δεν αξιζει να ζει... τοσα χρονια φτανει πια..
ρε παιδια ειλικρινα, γαμω τις μανες τους.. για να μην αρχισω κ αλλα μπινελικια, εχουν βγαλει πεναλταρα του σπυριαρη στην τριπολιτσα κ φαουλ το γκολ του πριγιο με το αγρινιο.. γαμω οτι αγαπανε, το κελινω γιατι θα ριξω καταρες...
οποιος βιαζει την νοημοσυνη μου για μενα τοσο απροκαλυπτα δεν αξιζει να ζει... τοσα χρονια φτανει πια..
Μιλάω με φίλο γαβρο και μου λέει με ύφος αν το αξίζεις να το πάρεις αλλά παίξε μπάλα. Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο πλανήτη. Τα θέλουν όλα καίγονται αν χάσουν έστω και ένα και δεν νοιάζονται για το άθλημα. Το φετινό πρέπει να το πάρουμε για να σκάσουν.
εγω προτιμω να μην μιλαω καθολου.. θα πιαστω στα χερια με κανεναν.. ειναι πουτανας γιοι.. ειλικρινα γαμω τα παντα τουςshogoon έγραψε:Μιλάω με φίλο γαβρο και μου λέει με ύφος αν το αξίζεις να το πάρεις αλλά παίξε μπάλα. Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο πλανήτη. Τα θέλουν όλα καίγονται αν χάσουν έστω και ένα και δεν νοιάζονται για το άθλημα. Το φετινό πρέπει να το πάρουμε για να σκάσουν.
- PAOK_Antarctica
μαζοχισμος...PAOK_Antarctica έγραψε:Εσύ φταις που διαβάζεις άρθρα ηλιθίων.
προσφατα εκλεισα φεισμπουκ μεσεντζερ κτλ γιατι μαλωνα ολη μερα κ τους εβριζα.. εχεις δικιο, καλυτερα να μην διαβαζω γιατι ξεφευγω κ βριζω ασχημα αλλα δε μπορει κανεις μα κανεις να μ βιαζει την νοημοσυνη
- navigator11
Αυτό να κάνεις, αδερφέ. Μην ασχολείσαι. Μίλησε μια και καλή, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και με το καλό το έχουμε κατακτήσει. Δείχνοντάς τους τα ... απίδια σου.prax έγραψε:εγω προτιμω να μην μιλαω καθολου.. θα πιαστω στα χερια με κανεναν.. ειναι πουτανας γιοι.. ειλικρινα γαμω τα παντα τουςshogoon έγραψε:Μιλάω με φίλο γαβρο και μου λέει με ύφος αν το αξίζεις να το πάρεις αλλά παίξε μπάλα. Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο πλανήτη. Τα θέλουν όλα καίγονται αν χάσουν έστω και ένα και δεν νοιάζονται για το άθλημα. Το φετινό πρέπει να το πάρουμε για να σκάσουν.
navigator11 έγραψε:Αυτό να κάνεις, αδερφέ. Μην ασχολείσαι. Μίλησε μια και καλή, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και με το καλό το έχουμε κατακτήσει. Δείχνοντάς τους τα ... απίδια σου.prax έγραψε:εγω προτιμω να μην μιλαω καθολου.. θα πιαστω στα χερια με κανεναν.. ειναι πουτανας γιοι.. ειλικρινα γαμω τα παντα τουςshogoon έγραψε:Μιλάω με φίλο γαβρο και μου λέει με ύφος αν το αξίζεις να το πάρεις αλλά παίξε μπάλα. Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο πλανήτη. Τα θέλουν όλα καίγονται αν χάσουν έστω και ένα και δεν νοιάζονται για το άθλημα. Το φετινό πρέπει να το πάρουμε για να σκάσουν.
παει αξας μ κατω χαβουζα κ τον λεει γαυρος.. ελα ολοι ξερουμε πως θα το παρετε φετος...
κ εγω τωρα ειμαι υποχρεωμενος να καθησω να ακουσω τις μαλακιες του και να μην τον αρχισω στις φαπες..
τελος παντων, ξεκαθαρισα πιο πανω. οποιος μου βιαζει (γιατι περι βιασμου προκειται) την λογικη θα λαμβανει απο εμενα μισος, ειτε με φαπες ειτε λεκτικο, κ ασ φαω κ ξυλο ζμπουτσαμ, αρκει που θα δωσω την πρωτη...
Δεν είναι ηλίθιοι είναι έγκριτοι δημοσιογράφοι.PAOK_Antarctica έγραψε:Εσύ φταις που διαβάζεις άρθρα ηλιθίων.
- Παλαιολόγος
shogoon έγραψε:Μιλάω με φίλο γαβρο και μου λέει με ύφος αν το αξίζεις να το πάρεις αλλά παίξε μπάλα. Οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο πλανήτη. Τα θέλουν όλα καίγονται αν χάσουν έστω και ένα και δεν νοιάζονται για το άθλημα. Το φετινό πρέπει να το πάρουμε για να σκάσουν.
φυσιολογικα θα πρεπε τωρα να βρισκονται στο μειον 13
Να καταδικάσειςgiapas έγραψε:Δεν είναι ηλίθιοι είναι έγκριτοι δημοσιογράφοι.PAOK_Antarctica έγραψε:Εσύ φταις που διαβάζεις άρθρα ηλιθίων.
Καταδικάζω σε φυλάκιση 2 χρόνια με αναστολή τον paok_antarctica για τις συκοφαντικές δηλώσεις που αφορούν τίμιους λειτουργούς της δημοσιογραφίας.
Μπράβο αλεξουλη για όσα είπες χθες στην ΕΡΑ σπορ μες τα μούτρα τους..... Ενω κάτι τσουρελες και Σία κοιτάνε μόνο να κράζουν την ομάδα και όταν μιλάνε στην ΕΡΑ κάνουν τις κότες.......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
sdna
Αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, φόβοι για θλάση. Δεν παίζει κόντρα στην Ξάνθη και πιθανότατα ούτε απέναντι στη Μίλαν.
Αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, φόβοι για θλάση. Δεν παίζει κόντρα στην Ξάνθη και πιθανότατα ούτε απέναντι στη Μίλαν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ευτυχώς, για το γαύρο, επιστρέφουν τα κοντάρια στη θέση τους, οπότε ο ποντενσε είναι μηδαμινή απώλεια
Για πες φίλε τι ειπε?eorptol1 έγραψε:Μπράβο αλεξουλη για όσα είπες χθες στην ΕΡΑ σπορ μες τα μούτρα τους..... Ενω κάτι τσουρελες και Σία κοιτάνε μόνο να κράζουν την ομάδα και όταν μιλάνε στην ΕΡΑ κάνουν τις κότες.......