Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Dim μην παραχαρασσεις την ιστορία.
Τα θέλει τα τρία αλλά σίγουρα προτιμάει τα 33.
Εγώ κ με τρία μυρια ικανοποιημενος θα ήμουν.θα νοίκιαζα κ σουίτα να λέω εδώ βρωμες.
Θα μιλούσα κ εγώ επιτέλους με χρησμους κ όλοι θα με ρωτούσαν τι εννοω.
Θα έλεγα πχ , όταν καταλάβετε τι παίζει με τον λουτσεσκου θα είναι αργά για δάκρυα.θα τα πούμε το καλοκαίρι.εχουμε Παναιτωλικό τώρα .
Θα βγάζω κ μεταγραφικά .θα λέω παιδιά είδα το μάνατζερ τον ψιψοφσκι κ όλη την ώρα ήταν με τον Νίκο σαββιδη κ έναν βραζιλιάνο πάρα πολύ γνωστό αλλά δεν μπορώ να πω κάτι μη χαλάσει η μεταγραφή.κ θα με παρακαλάτε για ένα στοιχείο.εχει παίξει σε ομάδα που έχει άσπρο στη φανέλα της.το γήπεδο της έχει θέα σε ακάλυπτο.
Εγώ κ με τρία μυρια ικανοποιημενος θα ήμουν.θα νοίκιαζα κ σουίτα να λέω εδώ βρωμες.
Θα έλεγα πχ , όταν καταλάβετε τι παίζει με τον λουτσεσκου θα είναι αργά για δάκρυα.θα τα πούμε το καλοκαίρι.εχουμε Παναιτωλικό τώρα .
Θα βγάζω κ μεταγραφικά .θα λέω παιδιά είδα το μάνατζερ τον ψιψοφσκι κ όλη την ώρα ήταν με τον Νίκο σαββιδη κ έναν βραζιλιάνο πάρα πολύ γνωστό αλλά δεν μπορώ να πω κάτι μη χαλάσει η μεταγραφή.κ θα με παρακαλάτε για ένα στοιχείο.εχει παίξει σε ομάδα που έχει άσπρο στη φανέλα της.το γήπεδο της έχει θέα σε ακάλυπτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 27 Φεβ 2019, 12:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γαμ@τος κοουτς και μεγαλος πορτοφολας για μενα αλλα υπαρχει ενας σοβαρος λογος για να φυγει.....
ο λογος αυτος ειναι οτι... δε μπορουμε να σταυρωσουμε τουλαχιστον 11αδα στον Ξερολα εδω και παρα πολυ καιρο,
τι πραμα ειναι αυτο, δε του λεει κανεις να μπει paokmania να διαβασει λιγο τις προβλεψεις μας?
ΕΛΕΟΣ!!!!!
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΛΗΤΗ

ο λογος αυτος ειναι οτι... δε μπορουμε να σταυρωσουμε τουλαχιστον 11αδα στον Ξερολα εδω και παρα πολυ καιρο,
τι πραμα ειναι αυτο, δε του λεει κανεις να μπει paokmania να διαβασει λιγο τις προβλεψεις μας?
ΕΛΕΟΣ!!!!!
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΛΗΤΗ

Αυτό είναι κα ιδεν αφορά μόνο τον προπονητή, αλλά και τους παίχτες της ομάδας. Και το 60-70% είναι πρωτίστως νοητικό, αναφορικά με τη διάθεση.CCCP έγραψε:Δεν υπαρχει επιλογη να μπεις στο γηπεδο και να χασεις ή επιλογη να μην περασεις στον επομενο γυρο. Η "διαχειρiστικου τυπου" επιλογη που γινεται ειναι να πας πχ στο ταδε ματς στο 70% και οτι βγει.
Ε πολυ απλα οπως και αποδείχτηκε στο Europa League δεν υπαρχει περνω τα ματς στα "σβηστα" οπως στην σουπερ λιγδα γιατι δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας απο τους αλλους.
Κατεβήκαμε -αν εξαιρέσεις τους αγώνες με Τσέλσι- με τακτική να πιάσουν 1-2 κόλπα στην αρχή. και αυτό ήταν.
- navigator11
Πλέον έχουμε και ψυχανεμιστική επαφή με τα οικονομικά χαρτοφυλάκια του Σαββίδη και ξέρουμε κατά πόσο "πονέσαν" από την απώλεια 3 εκατ. λόγω μη συνέχειας στην Ευρώπη. Από τις ενισχυτικές κινήσεις του Γενάρη κρίνοντας, μπορεί να υποστηριχθεί ότι κλονίστηκε αφάνταστα ο Ιβάν.
barlow4 έγραψε:Dim μην παραχαρασσεις την ιστορία.

Τα αποτελέσματα του στην Ελλάδα, είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά και αν χαθεί πρωτάθλημα που η ομάδα πάει τραίνο και αήττητοι σίγουρα δεν θα φταίει αυτός. Εγώ αυτό που κατηγορώ είναι η επιλογή του να δώσει 100% προσοχή στο πρωτάθλημα αφήνοντας τα υπόλοιπα στην τύχη τους.barlow4 έγραψε:gika οταν χαθηκε το τρενο του τσουλου , η ομαδα απλα παρατησε το γιουροπα.Πηρε το μαρκετ πουλ και τον μπουλ.Ειναι τοσο μα τοσο προφανες που πραγματικα απορω γιατι επιμενεις να κρινεις την ομαδα απο τα παιχνιδια του ουεφα.Στα προκριματικα παιζανε διαστημικα και στους ομιλους ξυναν τα παπαρια τους.Και καλα εκαναν αν θες τη γνωμη μου απο τη στιγμη που στοχος ηταν να παρουν το πρωταθλημα , το καλο εισιτηριο για του χρονου και ολες τις προυποθεσεις για να εδραιωσεις την κυριαρχια σου.Ειναι τοσο προφανες οσο και το οτι οι ελληνες διαιτητες ειναι χεσμενοι μετα το τζηλο και παιζουν γαβρο.Παιζουν γαβρο ακομα και σε παιχνιδια που δεν παιζει ο γαβρος.
Απο εκει και περα αν θες να κρινεις ολη τη χρονια απο τρεις κακες εμφανισεις δεν ξερω τι να πω.Εγω παντως αγχος δεν εχω.Το πρωταθλημα ειναι του ΠΑΟΚ γιατι ειναι αηττητος και καλυτερη ομαδα.Τωρα αν ο γαβρος θελει να δολοφονησει διαιτητες, να τρομοκρατησει δικαστες , να κλεψει βαθμους με πουστιες, να απειλει με τον σκατογερο και την καραφλη χοντρελα τσελση καταπατωντας τον ΚΑΠ που το απαγορευει και τα λοιπα γνωστα πουστικα του γαβρου, ε τι να κανουμε.Ας μην το παρουμε.Ουτε 30 στα 30 γινεται να κανεις.Ουτε να παιζεις τελεια παντου ουτε να μην κανεις επικες γκελες.Αυτη ειναι και η ομορφια του ποδοσφαιρου.Το οτι αυτα τα σιχαματα μονο με πουστιες αντιλαμβανονται τον ανταγωνισμο δε θα μας κανει και σχιζοφρενεις.Να πανε να γαμηθουνε.
Τελος για το λουτσεσκου τον οποιο και εγω δε γουσταρω σαν τυπο γιατι μου φαινεται λιγο παρλαπιπας, τον κρινεις προπονητικα βασιζομενος σε αφηρημενες εννοιες και διαισθηση.Το εδωσε οτι ειχε να δωσει και δεν ειναι μοντερνος και δεν ξερω κ εγω τι αλλο δεν αποτελουν βαση συζητησης.Πες θελω ονομα.Πες θελω χουντοφατσα λομπανοφσκι σταιλ.Πες τι θα γουσταρες.Γιατι τα αποτελεσματα που φερνει ειναι παρα πολυ καλα.Το κλιμα στην ομαδα παρα πολυ καλο.Οι παικτες τον γουσταρουν και δεν υπαρχουν γκρινιες.Δεν υπαρχουν τραυματισμοι και οι παικτες εκφραζονται με τα καλυτερα.Ειναι δευτερη χρονια πετυχημενος και οσο περισσοτερο μενει ενας πετυχημενος προπονητης τοσο πιο συμπαγης γινεται ολος ο οργανισμος.
Αυτό που λες ότι γράψαμε το Europa δεν το δέχομαι. Δεν μπορεί να παίζει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Stanford Bridge και να κατεβαίνεις με τα δεύτερα, να τρως 4 και να φεύγεις χαμογελαστός. Δεν μπορεί να χάνεις χωρίς καν να ιδρώσεις μέσα στη Τούμπα από χωριά τύπου Βίντι. Δείξε κάτι, προσπάθησε!
Με τον Άρη για το κύπελο, επειδή είχαμε Εργοτέλη και Σπάτα και δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, βγήκαμε και δεν παίξαμε. Με Παναχαική εκεί κάτω αντίστοιχα.
Το μόνο που λέω είναι ότι δεν μου αρέσει ότι αφήνει παιχνίδια χωρίς να τα παλέψουμε έστω και με τα δεύτερα (πχ στον Πανιώνιο για το κύπελο, παίξαμε με τα δεύτερα, αλλά παίξαμε).
Αυτό με ενοχλεί και μόνο. Και επειδή κατά καιρους έχει κάνει αντίστοιχες δηλώσεις ότι με 2 παιχνίδια την εβδομάδα δεν μπορεί να προσθέσει στοιχεία στην ομάδα, και επειδή κάθε χρόνο βλέπουμε την ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο μόνο όταν μένει με μιαμιση διοργάνωση, γι' αυτό θέλω έναν προπονητή με εμπειρία σε πρωτάθλημα σαν της Premier League που έχουν αγώνα κάθε 3 μέρες και παίζουν πάντα και παντού.
Δεν είπα πουθενά ότι είναι κακός προπονητής, ούτε τον κατηγόρησα για αναπόφευκτες γκέλες. Μπάλα είναι. Την πρόθεση του σχολιάζω.
Τέσπα ας το αφήσουμε εδώ. Σημαντικότατος αγώνας σήμερα για τον στόχο του νταμπλ.
Αγώνας που ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου θα τον καθαρίσει με 4-5 γκολάκια γιατί η ομάδα όταν πρέπει κάνει εμφανισάρες.
Κανει και ριμαbarlow4 έγραψε:Dim μην παραχαρασσεις την ιστορία.

Και καποιοι νομιζουν οτι τον λουτσε ξεσκιζωΑποστόληςΑ έγραψε:Να έρθει ο Τούντορ να γουστάρουμε!

Κριμα, δεν περιμενα τοσο ανουσια ειρωνεια απο σεναnavigator11 έγραψε:Πλέον έχουμε και ψυχανεμιστική επαφή με τα οικονομικά χαρτοφυλάκια του Σαββίδη και ξέρουμε κατά πόσο "πονέσαν" από την απώλεια 3 εκατ. λόγω μη συνέχειας στην Ευρώπη. Από τις ενισχυτικές κινήσεις του Γενάρη κρίνοντας, μπορεί να υποστηριχθεί ότι κλονίστηκε αφάνταστα ο Ιβάν.
Ο CCCP τα λέει σωστότατα.CCCP έγραψε:Δεν υπαρχει επιλογη να μπεις στο γηπεδο και να χασεις ή επιλογη να μην περασεις στον επομενο γυρο. Η "διαχειρηστικου τυπου" επιλογη που γινεται ειναι να πας πχ στο ταδε ματς στο 70% και οτι βγει.
Ε πολυ απλα οπως και αποδείχτηκε στο Europa League δεν υπαρχει περνω τα ματς στα "σβηστα" οπως στην σουπερ λιγδα γιατι δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας απο τους αλλους.
Γκίκα, ούτε στο μάνατζερ είσαι, ούτε στο φιφα. Το να περιμένεις να παίζουμε όλα τα ματς στο κόκκινο απο την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι το λιγότερο αφελές.
Και στην τελική πείτε μας ονόματα καλύτερων προπονητών από Λουτσέσκου που έρχονται στην ΠΑΟΚάρα. Έχω απορία να ακούσω ποιους έχετε στο μυαλό...
Ας πάρουμε σαν υποθετικό σενάριο, το ότι οι επιτελείς της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ (αναφέρω αυτή γιατί έχουν θέμα προπονητή) ψάχνει κόουτς για να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Κάποιος μάνατζερ τους ενημερώνει ότι υπάρχει στην άλλη άκρη της Ευρώπης ένας προπονητής με πιασάρικο όνομα και ρεκόρ 35-2-1 τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σε ομάδα που δεν κάνει παραδοσιακά πρωταθλητισμό. Τους λέει για τον συγκεκριμένο προπονητή ότι ανέλαβε στα μέσα του φθινοπώρου ένα ρδελομπού από κάθε άποψη και σε 3 μήνες έβαλε τάξη στο αγωνιστικό, προκάλεσε συσπείρωση στον κόσμο αυτής της ομάδας και σε 1 χρόνο είναι σε θέση πλέον να προστατεύει και τις επενδύσεις του μεγαλομετόχου, αρχίζοντας την απόσβεση τους με αξιοποίηση και πωλήσεις παιχτών , ΧΩΡΙΣ κανένα αντίκτυπο στο αγωνιστικό τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις.
Αμφιβάλει κανείς ότι τουλάχιστον θα μελετούσαν την συγκεκριμένη περίπτωση?
Τα νούμερα που έχει κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν από οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, ακόμα και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σε επόμενες σαιζόν.
Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε, τώρα που το έχουμε και ας προσπαθήσουμε σαν οργανισμός να διδαχτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα από το διάστημα αυτό.
Δεν είναι φυσιολογικό για καμία ομάδα να έχει τέτοια ρεκόρ με τόσο υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
Αμφιβάλει κανείς ότι τουλάχιστον θα μελετούσαν την συγκεκριμένη περίπτωση?
Τα νούμερα που έχει κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν από οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, ακόμα και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σε επόμενες σαιζόν.
Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε, τώρα που το έχουμε και ας προσπαθήσουμε σαν οργανισμός να διδαχτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα από το διάστημα αυτό.
Δεν είναι φυσιολογικό για καμία ομάδα να έχει τέτοια ρεκόρ με τόσο υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zissos την Τετ 27 Φεβ 2019, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
+1Dimg4 έγραψε:Στους ομίλους, το εγγυημένο ποσό αυξήθηκε σε €2.92εκ. από €2.3εκ. που ήταν ενώ η νίκη πλέον δίνει €570χιλ. και η ισοπαλία €190χιλ., ποσά επίσης σημαντικά αυξημένα.
Τυχόν πρόκριση ομάδας ως πρώτη αποφέρει €1εκ. ενώ ο δεύτερος παίρνει €500χιλ., τη στιγμή που η συμμετοχή στους «32» αποφέρει επιπλέον €500χι.
570 χιλιαρικα η νικη. 1 μυριο αν προκρινομασταν ως πρωτοι, 500Κ ως δευτεροι. Με 3-4 νικες και προκριση παιρναμε 2.5 περιπου μυρια.
Οποτε μην μου λετε περι επιλογης να μην περασουμε. Αποτυχια ειναι απο πανω ως κατω
Αν ο στόχος ήταν να παρατήσουμε το E.L. για χάρη του πρωταθλήματος, θα μπορούσε ο Luce να βάζει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες την αναπληρωματική ομάδα (πλην του αγώνα στο Λονδίνο), ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να κουραστεί ή να τραυματιστεί βασικός μας παίκτης. Θεωρώ ότι οι αναπληρωματικοί θα έπαιζαν με πάθος προκειμένου να αναδειχθούν και πιθανόν να περνούσαμε στην επομένη φάση, όπου πάλι οι αναπληρωματικοί θα έπαιζαν.
Έτσι και ξεκούραστοι θα ήταν οι βασικοί, που τώρα δεν ήταν
και θα είχαν ρυθμό οι αναπληρωματικοί και θα τους δινόταν η ευκαιρία να δείξουν τα προσόντα τους
και κάποιες παραπάνω νίκες μπορεί να κάναμε και θα παίρναμε τα αντίστοιχα χρήματα.