Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Ασπρα κορακια, μαυρα κορακια...
Ο σκοταδόψυχος... :o
Απ την ποιητική συλλογή................."Λαίλαπες"... :shock:
"Ξύπνα Βασίληηηηηηηηηηηηηη"... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ταμ ταμάμ", που έλεγε κι η γιαγιά μου η σχωρεμένη... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

KOLKAS

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την πρώτη του μεταγραφή. Αυτή θα είναι ο Μάρσιο Αζεβέδο, ο 31χρονός αριστερός αμυντικός που έχει συμβόλαιο με την Σαχτάρ του Ντόνετσκ μέχρι και το καλοκαίρι.

Από τις επιλογές που υπήρχαν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέμεινε σε αυτόν γιατί θεώρησε πως αυτή είναι η πιο αξιόπιστη λύση.

Διαβάζω τα σχόλια κάτω από την είδηση και διακρίνω ένα χάος σε ότι αφορά τις θέσεις των αναγνωστών. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις θέση για το αν κάνει ή δεν κάνει. Υπάρχουν στοιχεία που συνοδεύουν μία επιλογή, θετικά ή αρνητικά.

Στη προκειμένη περίπτωση, το μοναδικό αρνητικό που υπάρχει για τον παίκτη, είναι ο τραυματισμός του. Δεν είναι μικρή υπόθεση και πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να τον τσεκάρουν όσο γίνεται.

Μετά το αριστούργημα – επιλογή του Λεβέκ, έναν παίκτη που είχε χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε ολόκληρες σεζόν ουσιαστικά, είναι λογικό να υπάρχει μία φοβία.

Το θέμα με τον Λεβέκ βέβαια, είναι άλλο. Πως δεν ήταν προϊόν σκάουτινγκ, πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει από κανέναν η έγκριση από αυτούς που έπρεπε να τον ελέγξουν και πως ήρθε ένα πρωί και υπέγραψε. Στη περίπτωση Αζεβέδο, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Ο Βραζιλιάνος και αναλύθηκε από το σκάουτινγκ και υπήρξε ανάλυση όλων των στοιχείων του από τον πατέρα Λουτσέσκου που τον πήγε στη Σαχτάρ από την Μέταλιστ, ενώ υπάρχουν οι προσβάσεις για πλήρη έλεγχο της ιατρικής του κατάστασης.

Φέτος ο Αζεβέδο δεν έχει τραυματισμό. Απλά έχει μικρή συμμετοχή 300ων λεπτών στην Σαχτάρ του Ντόνετσκ. Αλήθεια, αν είχε μεγάλη συμμετοχή σε μία ομάδα που κέρδισε στο Τσάμπιονς Λιγκ και Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι, όπως και δύο φορές τη Φέγενορντ, θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα; Έχει δει κανείς την Σαχτάρ να παίζει;

Ενεργός είναι σχεδόν όλο το 2017 αφού ήταν διαθέσιμος από τα τέλη του Φλεβάρη, ενώ στο τέλος της περυσινής σεζόν πήρε τρία 90λεπτά. Φέτος πήρε δύο.

Αν θέλουμε να ψάξουμε κάτι για να μουρμουρίσουμε, φέτος σε όλες του τις συμμετοχές η Σαχτάρ δεν νίκησε. Αν εξαιρεθεί το ημίωρο που πήρε απέναντι Στη Μάντσεστερ Σίτι όπου είναι και η μοναδική νίκη με αυτόν μέσα για τους Ουκρανούς. Λέει κάτι αυτό; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Εικάζουμε.

Αν ο Αζεβέδο δεν είχε μεγάλο τραυματισμό δεν θα τον βλέπαμε ποτέ εδώ. Θυμάμαι σαν χθες τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ που έσπαγε πλάκα. Όμως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο έχει επηρεαστεί η εικόνα του από τη μεγάλη αποχή. Η οποία όμως επαναλαμβάνω, ολοκληρώθηκε πριν έναν χρόνο. Έκτοτε, είναι διαθέσιμος.

To ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση, είναι πως πέρασε η εισήγηση του προπονητή. Ο Λουτσέσκου είναι αυτός που επέμεινε, είναι αυτός που καλύπτεται από τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη, είναι αυτός που πίεσε για να κλείσει η υπόθεση νωρίς και να τον έχει σύντομα μαζί του. Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει πως η υπόθεση είναι πολύ κοντά, άρα ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν στο χθεσινό μίτινγκ αποδέχτηκε την πρώτη εισήγηση του Λουτσέσκου, είμαστε σε καλό δρόμο. Άσχετα του αν πιάσει ή δεν πιάσει ο Αζεβέδο, ο ΠΑΟΚ κάνει το σωστό.

Επιστρέφοντας στα σχόλια, βλέπω ακόμη και εμάς να υποβαθμίζουμε την επιλογή. Όμως ο ανταγωνισμός μας, πήρε τον Μασούντ με 70 χιλιάρικα μέχρι το καλοκαίρι, ενώ ο Ολυμπιακός πριμοδοτεί μέσω μεταγραφών βέβαια, ομάδες της περιφέρειας που συμπτωματικά υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο. Είναι και αυτό μία στρατηγική. Επί της ουσίας λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κάνει μία στοχευμένη κίνηση βασικού ποδοσφαιριστή, η ΑΕΚ συμπληρωματική στο ρόστερ της και ο Ολυμπιακός μελλοντικές. Ο Γενάρης είναι μεγάλος, θα δούμε ποιος θα κινηθεί καλύτερα και ποιος όχι.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Γενικά έχω πολύ καιρό να διαβάσω και να γράψω εδώ στο φόρουμ λόγω γέννησης της 2ης κόρης μου και έλλειψης χρόνου αλλά διαβάζω και ακούω για το Αζεβέδο ότι παίρνουμε παίχτη τραυματία πάλι και ανενεργό!
Και θυμάμαι την περίπτωση του Μολέδο που είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ ερχόμενος από τραυματισμό και εδώ πολλοί όπως και εγώ κράζαμε ότι θα παίρναμε παίχτη ανάπηρο και τα συναφή!
Είμαι της άποψης μου ότι θα φανεί στο γήπεδο αν ήταν καλή η μεταγραφή η όχι και το σημαντικό είναι ότι είναι επιλογή του προπονητή και όχι άλλων
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το τοπικ του ευσωμου Ταμτακου ειναι δικο μου.
Καλη χρονια σε ολους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε:Λήγει το συμβολαιο του σε 6μηενς δενεικος δε γινεται ..

Mια χαρα γινεται,η εφορια διαχωριζει τους δανεισμους απο τις κτησεις.
Με λιγα λογια,θα πληρωσουμε ουκρανικη εφορια για ενα εξαμηνο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω ότι η επιλογή είναι του προπονητή. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Όταν ένας παίκτης είναι του προπονητή, κατά 80% πιάνει, γιατί πάνω απ'όλα τον πιστεύει. Όταν τον φέρνει ο ΤΔ τις μισές φορές ο προπονητής τον ανέχεται...

Θα ήθελα στον ΠΑΟΚ πλέον όλες οι μεταγραφές να είναι των προπονητών του, καθώς δε χρειαζόμαστε πολλές και επιτέλους έχουμε κορμό. Εύχομαι να είναι υγιής ο παίκτης, που είναι (ήταν) σίγουρα ποιοτικός. Το πολύ επιθετικό μας πλάνο με τα μπακ να ανεβαίνουν 'φτιάχνουν' τέτοιους παίκτες. Νομίζω ότι αν είναι υγιής, θα αναστηθεί σε εμάς.

Άντε φέρτε τον Μολέντο και κλείσαμε. Πρωτάθλημα ρε!!! Όλοι γήπεδο και φτάνει η μουρμούρα. Θα το σηκώσουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε:Εγω προτιμούσα χουκτ παντως να πω την αληθεια

Φυλακη ησουν; αναρπαστος θα ηταν εκει μεσα. 8-)
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Γενικά έχω πολύ καιρό να διαβάσω και να γράψω εδώ στο φόρουμ λόγω γέννησης της 2ης κόρης μου και έλλειψης χρόνου αλλά διαβάζω και ακούω για το Αζεβέδο ότι παίρνουμε παίχτη τραυματία πάλι και ανενεργό!
Και θυμάμαι την περίπτωση του Μολέδο που είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ ερχόμενος από τραυματισμό και εδώ πολλοί όπως και εγώ κράζαμε ότι θα παίρναμε παίχτη ανάπηρο και τα συναφή!
Είμαι της άποψης μου ότι θα φανεί στο γήπεδο αν ήταν καλή η μεταγραφή η όχι και το σημαντικό είναι ότι είναι επιλογή του προπονητή και όχι άλλων
Να σου ζήσει, γερή και καλότυχη!!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Να σου ζήσει, γερή και καλότυχη!!

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου και ελπίζω σιγά σιγά να έχω το χρόνο να γράφω και να συμμετέχω στην παρέα καθώς το paokmania είναι το μόνο site που διαβάζω για τα νέα της αρρώστιας μας
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Η φάση θα είναι να έρθει και ελεύθερος ο Hult μέχρι τέλος Γενάρη και + έρθει και ο Κυβρακίδης backup του Matos.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:Το τοπικ του ευσωμου Ταμτακου ειναι δικο μου.
Καλη χρονια σε ολους.
Η αναλυση του stalker αφήνει κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη καταλληλοτητα σου να ανοιξεις το τοπικ :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Εγω προτιμούσα χουκτ παντως να πω την αληθεια

Φυλακη ησουν; αναρπαστος θα ηταν εκει μεσα. 8-)
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε:
simba έγραψε:Ε, οσο ναναι, ενας δισταγμος υπαρχει :mrgreen:
Μακαρι αδερφε, να βγει εστω και μισος λινο!
Καμία σχέση.Αθλητικά ήταν πολύ καλός.
Εκρηξη, ταχύτητα,αλλαγή κατεύθυνσης όχι κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε σχέση με τα προ χρόνων μεταξύ μας παιχνίδια.

Το ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι αν αντέχει το κορμί του στην συνεχόμενη καταπόνηση ή θα βγάλει ( στην καλύτερη ) μυϊκούς τραυματισμούς. Ας ελπίσουμε ο μπαμπάς να πήρε όλες τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις.
Οσον αφορα στο Λινο, προφανως και μιλουσα για ετοιμοτητα, αντοχη κ προσφορα, οχι χαρακτηριστικα ;)
Ελπιζω οσα λες για εκρηξη και ταχυτητα, να'ναι απ'αυτα που ειδες φετος (ή περσι στο τελος της σεζον), διαψευδοντας παραλληλα και τον Μανι.
Η ποιοτητα του ειναι αδιαμφισβητητη. Μακαρι να'ναι γερος κ υγιης, ικανος να βγαλει ντερμπι κ απαιτητικα ματς..

Τουλαχιστον με αφορμη τον "ευσωμο Ταμτακο" :lol: επεστρεψε και ο Μπανε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :pano:

Υ.Γ. Γομαρε, βλεπω εκανες δουλιτσα :mrgreen: Οντως, καλη φαση θα'χε ενα duel..

Αλλα δε νομιζω οτι αξιζει και πολυ να βλεπουμε τον παικτη προ 4ετιας, μετα απο τετοιους τραυματισμους κ αγωνιστικη αποχη..Οχι τιποτα, μη μεγαλωνουμε και το καλαθι..Καλυτερα μικρο και ας ξεχειλισει :)

Απ'τα 2 τελευταια χρονια βρηκα αλλα 3 ματς

2016/17 (με το που επεστρεψε απ'τον τραυματισμο)

vs Olimpik Donetsk (που παιξαμε το καλοκαιρι, 4η στην ουκρανια)
https://www.youtube.com/watch?v=1I72L_WoL_8

vs Dynamo Kyiv
https://vk.com/video-139593311_456239929
https://vk.com/video-139593311_456239928

2015/16 (προ τραυματισμου)
vs Rapid
https://vk.com/video-100894878_172533755
https://vk.com/video-100894878_172533756
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλη χρονια σε ολους.
Χααχαχαχα. Σιγά ρε φιλαράκι! Μπαίνεις μετά από πόσον καιρό, να 'ουμε, και πουλάς και τρελιτσα ...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Καλη χρονια σε ολους.
Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να το ανοίξει ο χωρικός και να τον κάνει πουλέν ο Αποστόλης. Σίγουρη συνταγή επιτυχίας :)

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”