Ο σκοταδόψυχος...kataramenos5 έγραψε:Ασπρα κορακια, μαυρα κορακια...

Απ την ποιητική συλλογή................."Λαίλαπες"...

"Ξύπνα Βασίληηηηηηηηηηηηηη"...

"Ταμ ταμάμ", που έλεγε κι η γιαγιά μου η σχωρεμένη...

Ο σκοταδόψυχος...kataramenos5 έγραψε:Ασπρα κορακια, μαυρα κορακια...
MANIAKOS έγραψε:Λήγει το συμβολαιο του σε 6μηενς δενεικος δε γινεται ..
MANIAKOS έγραψε:Εγω προτιμούσα χουκτ παντως να πω την αληθεια
Να σου ζήσει, γερή και καλότυχη!!ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Γενικά έχω πολύ καιρό να διαβάσω και να γράψω εδώ στο φόρουμ λόγω γέννησης της 2ης κόρης μου και έλλειψης χρόνου αλλά διαβάζω και ακούω για το Αζεβέδο ότι παίρνουμε παίχτη τραυματία πάλι και ανενεργό!
Και θυμάμαι την περίπτωση του Μολέδο που είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ ερχόμενος από τραυματισμό και εδώ πολλοί όπως και εγώ κράζαμε ότι θα παίρναμε παίχτη ανάπηρο και τα συναφή!
Είμαι της άποψης μου ότι θα φανεί στο γήπεδο αν ήταν καλή η μεταγραφή η όχι και το σημαντικό είναι ότι είναι επιλογή του προπονητή και όχι άλλων
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Να σου ζήσει, γερή και καλότυχη!!ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Γενικά έχω πολύ καιρό να διαβάσω και να γράψω εδώ στο φόρουμ λόγω γέννησης της 2ης κόρης μου και έλλειψης χρόνου αλλά διαβάζω και ακούω για το Αζεβέδο ότι παίρνουμε παίχτη τραυματία πάλι και ανενεργό!
Και θυμάμαι την περίπτωση του Μολέδο που είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ ερχόμενος από τραυματισμό και εδώ πολλοί όπως και εγώ κράζαμε ότι θα παίρναμε παίχτη ανάπηρο και τα συναφή!
Είμαι της άποψης μου ότι θα φανεί στο γήπεδο αν ήταν καλή η μεταγραφή η όχι και το σημαντικό είναι ότι είναι επιλογή του προπονητή και όχι άλλων
Η αναλυση του stalker αφήνει κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη καταλληλοτητα σου να ανοιξεις το τοπικobanebane έγραψε:Το τοπικ του ευσωμου Ταμτακου ειναι δικο μου.
Καλη χρονια σε ολους.
obanebane έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Εγω προτιμούσα χουκτ παντως να πω την αληθεια
Φυλακη ησουν; αναρπαστος θα ηταν εκει μεσα.
Οσον αφορα στο Λινο, προφανως και μιλουσα για ετοιμοτητα, αντοχη κ προσφορα, οχι χαρακτηριστικαdesperando έγραψε:Καμία σχέση.Αθλητικά ήταν πολύ καλός.simba έγραψε:Ε, οσο ναναι, ενας δισταγμος υπαρχει![]()
Μακαρι αδερφε, να βγει εστω και μισος λινο!
Εκρηξη, ταχύτητα,αλλαγή κατεύθυνσης όχι κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε σχέση με τα προ χρόνων μεταξύ μας παιχνίδια.
Το ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι αν αντέχει το κορμί του στην συνεχόμενη καταπόνηση ή θα βγάλει ( στην καλύτερη ) μυϊκούς τραυματισμούς. Ας ελπίσουμε ο μπαμπάς να πήρε όλες τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις.
Χααχαχαχα. Σιγά ρε φιλαράκι! Μπαίνεις μετά από πόσον καιρό, να 'ουμε, και πουλάς και τρελιτσα ...obanebane έγραψε:Το τοπικ του ευσωμου Ταμτακου ειναι δικο μου.
Καλη χρονια σε ολους.
Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να το ανοίξει ο χωρικός και να τον κάνει πουλέν ο Αποστόλης. Σίγουρη συνταγή επιτυχίαςobanebane έγραψε:Το τοπικ του ευσωμου Ταμτακου ειναι δικο μου.
Καλη χρονια σε ολους.