31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- john4serres
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Με ολα τα ελαττωματα του παραμενει ο καλυτερος τερματοφυλακας που ειχαμε εδω και πολλα χρονια. Περυσι μας εδωσε τιτλο και προπερσι εβγαλε ματια. Φετος εκανε λαθη αλλα ηταν και ατυχος. Βασικο ρολο παιζει και η αμυνα. Ο Ρει ειχε εναν ολοκληρο γυρο για να αποδειξει την οποια αξια του.
Αν ειχε και εξοδο οπως και μπλοκαρισμα δεν θα επαιζε στην Ελλαδα. Φοβερα ρεφλεξ.
Αν ειχε και εξοδο οπως και μπλοκαρισμα δεν θα επαιζε στην Ελλαδα. Φοβερα ρεφλεξ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σαν 2ος ας μείνει..john4serres έγραψε:Νομίζω πως θα μείνει και του χρόνου.
Θα αποχωρήσει ο Ζιφκο
- ΑποστόληςΑ
Στο κομμωτήριο ο Αλέξανδρος για το νέο του λουκ. Φυσικά ανέβασε φωτο στο ινσταγκραμ κάνοντας και τη σχετική διαφήμιση στον κουρέα του...

-
- Επικοινωνία:
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Ο Zivkovic "τελείωσε " για εμένα, όπως και για πάρα πολλούς συνοπαδούς μας,στον "ύποπτο " αγώνα με Ρούλη! Ιδανικά κατ' εμέ η τριάδα των τερματοφυλάκων ν'αποτελείται από "μεταγραφή",Πασχαλακη-Μελίσσα.Ο Παπαδόπουλος καλό είναι να δοθεί δανεικός (εξωτερικό) να πάρει παιχνίδιαjohn4serres έγραψε:Νομίζω πως θα μείνει και του χρόνου.
Θα αποχωρήσει ο Ζιφκο
Αυτό που έχασες τη μπάλα στο οφσάιντ γκολ του γκέι, σα να παίζεις προπόνηση με αποτελείωσε
- giwrgos04dex
Ένα λάθος, που δεν μας στοίχισε. Στο γκολ καμία ευθύνη.
Καμία καλή ενέργεια/απόκρουση.
Μέτριος παίκτης, καμία προοπτική.
Καμία καλή ενέργεια/απόκρουση.
Μέτριος παίκτης, καμία προοπτική.
Για μισό εκατοστό σήκωσε το δάχτυλο του.tolis01 έγραψε:Αυτό που έχασες τη μπάλα στο οφσάιντ γκολ του γκέι, σα να παίζεις προπόνηση με αποτελείωσε
Βέβαια θα έπρεπε να αποκρούσει σε πρώτο χρόνο για να αποφευχθεί όλο αυτό
εννοείτε απαράδεκτος στην φάση...renegade έγραψε:Για μισό εκατοστό σήκωσε το δάχτυλο του.tolis01 έγραψε:Αυτό που έχασες τη μπάλα στο οφσάιντ γκολ του γκέι, σα να παίζεις προπόνηση με αποτελείωσε
Βέβαια θα έπρεπε να αποκρούσει σε πρώτο χρόνο για να αποφευχθεί όλο αυτό
-
Το προβλημα δεν ειναι ο Πασχαλακης,αλλα αυτοι που στηριζουν εναν τερματοφυλακα .Αυτοι εχουν την ευθυνη.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.Οσο για καποιους συνοπαδους που ακομη τον υπερασπιζονται,αν παιξει μερικα παιχνιδια ακομη ,θα πειστουν και οι τελευταιοι.Για καποιους δημοσιογραφους καλα ειναι να συνεχιζουν να αυτοεξεφτελιζονται.
Υγεια σε ολους.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.Οσο για καποιους συνοπαδους που ακομη τον υπερασπιζονται,αν παιξει μερικα παιχνιδια ακομη ,θα πειστουν και οι τελευταιοι.Για καποιους δημοσιογραφους καλα ειναι να συνεχιζουν να αυτοεξεφτελιζονται.
Υγεια σε ολους.
Το έχω ξαναπεί...όσο υπάρχουν αστείοι που προπονουν τους παίκτες,ο καθένας θα την πέφτει σε αυτόν που δεν γουστάρει,αφού όλοι τους είναι χάλια μαύρα
-