Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πιστευω αν ειχαμε εμπιστοσύνη στην παε για το πως θα επανεπενδυσει τα χρήματα κ την ικανότητα να βρει παικτες για το τωρα κ αυριο που να μπορούν να φέρουν χρήματα δε θα το σκεφτόμασταν

Αλλα με τα 10 συν ηρθε ο τιαμ μονο κ αγοράστηκε ον βαρελα με ρεκορ αγοράς ιςως οποτε μας καταλαβαινω

Αλλα ξανα σημασία εχει τι θελει ο γκαρι για εναν παικτη που πήραμε τζαπα η σχεδον τζαπα

Ο μαικον απο Ρωσία λήγει το συμβολαιο του κ ειναι παικταράς παίρνεις εναν τετοιο κ μια επένδυση καλη ομως συν φορακλα κ οκταρι

Αν κ η Βιεϊρίνιαδα θα εχει σίκουελ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Sick Bastard έγραψε:
τι λάθος έγινε με τον Μακ;
Ο Μακ με ενα εκατομμυριο το χρονο θα εμενε αφου περνουσε καλα εδω. Εμεις τον πουλησαμε μονο 3,5 εκατομμυρια σε μια απο τις πιο πλουσιες ομαδες του κοσμου και δωσαμε 700-800 χιλιαρικα τον χρονο σε εναν παικτη που δεν θα κανει με τιποτα τα νουμερα του και ειναι και μεγαλυτερος σε ηλικια. Αν παει σημερα να αγορασει καποιος τον Μακ απο την Ζενιτ, ποσα θα ζητησουν οι Ρωσοι; Και μιλαμε για μονο 6 μηνες μετα ετσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Σάβ 31 Δεκ 2016, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πλακα κανεις ρε ρον;;;ο μακ δεν ηθελε να παιξει εδω.αγανακτησε.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

sourmenetes έγραψε:Αν δεν το κανεις τωρα το ονομα αγιε ποτε θα το κανεις;;;ο γκαρυ σιγουρα εχει 2 ματς ευρωπης,μην πω και παραπανω,και ειναι στα πολυ φορτε του.

Δεν πιστευω οτι ο βλανταν θα δεχτει να φυγει παικτης τετοιας προσφορας μεσα περιοδου,αν και δεν ειναι μονο στο χερι του.
Το μυστικό sourme για μένα είναι να ξέρουν οι άλλοι ότι δεν έχεις ανάγκη από την πώληση δεν θα ζήσεις σαν ομάδα από αυτήν.Θες τον παίκτη?Καλώς.Δεν είναι όνομα?Στα τέτοια μου.Για μας είναι παικταράς.Τι δίνεις 3?Δύσκολα...6-7 θέλω αλλιώς δεν συζητάμε καν,αφήστε μας έχουμε δουλειές.......
Τώρα το να κάνει όνομα ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα ή σαν εταιρία sourme?Δυο διαφορετικά πράματα.Ο ΠΑΟΚ με ένα μαγικό τρόπο στην Ευρώπη παικτικός νομίζω έχει ξεκινήσει να το χτίζει αυτό σιγά σιγά (παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες έχει ανάγκη και να προχωρήσει πιο μακριά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου)αλλά πρέπει να το φτιάξει το όνομα και σαν εταιρία νομίζω..
ron-swanson

Δεν κανω πλακα. Το ειπε και ο ιδιος. Οταν μετα απο ενα παιχνιδι πλει-οφ ειπε οτι μπορει να εχουμε καποια εκπληξη, αυτο εννοουσε οτι μπορει να ανανεωνε με τον ΠΑΟΚ. Η γυναικα του μονο που δεν εκλαιγε που εφυγε απο εδω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δυστυχως την οποια αποφαση θα την παρει ο Ροντριγκεζ και οχι ο ΠΑΟΚ.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος στην παε που θα συμφωνουσε σε τετοια κινηση,υπαρχουν ομως ρητρες,συμβολαια,διαθεση ανανεωσης και πολλα αλλα πριν απο καθε αποψη που μπορει να εχουν οι διοικουντες.Το θεμα ειναι οτι θα προκειται για τεραστια απωλεια,οχι μονο γιατι ειναι καλος παικτης,αλλα γιατι μεχρι τωρα το επιθετικο παιχνιδι της ομαδα στηριζοταν σε τεραστιο βαθμο αποκλειστικα στις διαθεσεις του και θα ειναι πραγματικο σοκ να βρεθει να αγωνιζεται χωρις αυτον.

Υ.Γ Δεν μπορει να πιστευει καποιος σοβαρα οτι εκανε κατι λαθος η παε στην περιπτωση Μακ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μη βγάζετε τον παράγοντα βρωμια απο το ποδοσφαιρο
Θελω να πω δε φαινόμαστε ομαδα που εχει χωθεί σε μαβατζερδουλειες
Που τα ποσα ειναι μεγαλα μεν αλλα επανεπενυονται στοχευμένα πολλές φορες για μίζες κλπ

Κακο τάιμινγκ για πωληση 100 % αλλα να δουμε εχει που φτανει η πρόταση κ τι θελει ο γκαρι
ron-swanson

Joshua επειδη εγω ειμαι αυτος που το πιστευω, δεν μου λες και γιατι κανω λαθος; Φιλικα το ρωταω ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο μακ κ δεν ήθελε να μεινει κ π κοντα στη ρήτρα έφυγε κ το παν στις πωλησεις ειναι το σωστο τάιμινγκ τωρα πχ ο κατσε με 500 θα καναν μέχρι κ παρτι στην παε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

agios έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αν δεν το κανεις τωρα το ονομα αγιε ποτε θα το κανεις;;;ο γκαρυ σιγουρα εχει 2 ματς ευρωπης,μην πω και παραπανω,και ειναι στα πολυ φορτε του.

Δεν πιστευω οτι ο βλανταν θα δεχτει να φυγει παικτης τετοιας προσφορας μεσα περιοδου,αν και δεν ειναι μονο στο χερι του.
Το μυστικό sourme για μένα είναι να ξέρουν οι άλλοι ότι δεν έχεις ανάγκη από την πώληση δεν θα ζήσεις σαν ομάδα από αυτήν.Θες τον παίκτη?Καλώς.Δεν είναι όνομα?Στα τέτοια μου.Για μας είναι παικταράς.Τι δίνεις 3?Δύσκολα...6-7 θέλω αλλιώς δεν συζητάμε καν,αφήστε μας έχουμε δουλειές.......
Τώρα το να κάνει όνομα ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα ή σαν εταιρία sourme?Δυο διαφορετικά πράματα.Ο ΠΑΟΚ με ένα μαγικό τρόπο στην Ευρώπη παικτικός νομίζω έχει ξεκινήσει να το χτίζει αυτό σιγά σιγά (παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες έχει ανάγκη και να προχωρήσει πιο μακριά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου)αλλά πρέπει να το φτιάξει το όνομα και σαν εταιρία νομίζω..

Δε νομίζω πως διαφωνώ σε κάτι. Βέβαια, επί του θέματος, η ρήτρα της μεγάλης πουλενάρας μου σε τι ποσό κυμαίνεται; Εφόσον πληρωθεί, ο παίχτης ούτως ή άλλως χαιρετάει χωρίς πολλά πολλά. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι και ευκαιρία να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση του παίχτη τώρα που ξεκινάει, αν και εφόσον, η εκδήλωση ενδιαφέρονοντος από άλλους συλλόγους. Και εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να τον δώσει σε τιμή κάτω από τη ρήτρα. Θα συνεχίσει με την ίδια διάθεση να συνεισφέρει ή θα έχουμε τσαλιμοτακτικισμούς;
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Διαβάζω να μην δώσουμε τον Γκάρυ κάτω από 7 όταν η ρήτρα του είναι 5 (αν ισχύει) και απορώ.........
Μόνο κερδισμένος βγαίνεις από μια τέτοια μεταγραφή, αν σκεφτείς πόσο τον πήρες (ελεύθερο και με μικρό συμβόλαιο) και πόσο τον δίνεις. Αν δεν υπάρχει αντικαταστάτης κεντραρισμένος στο κλεισιοσκόπιο, τότε κάποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του (για την οποία αμείβεται αδρά). Όταν λες ότι είσαι σύγχρονο κλαμπ τότε είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αντικαταστήσεις παίκτες σου, ειδικά όταν βλέπεις ποιοί από αυτούς τραβάνε στην πιάτσα. Η χρονιά φέτος είναι χαμένη (μη μου πει κανείς για κύπελλο ή έξοδο στο Τσ.Λιγκ, έχω ζήσει και τα δύο πρωταθλήματα, ο στόχος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη πρέπει να είναι ο τίτλος), επομένως μαζεύεις ότι μπορείς από κασέρι και τα σπρώχνεις για πολύ καλούς παίκτες τώρα (δύσκολο) ή το καλοκαίρι.

Ο Αρνεσεν έφερε Γκάρυ, Τσίμιροτ, Όλσεν και διαπραγματεύτηκε τους όρους της μεταγραφής του Λούκας στην Κορούνια. Ο άμπαλος Όλσεν (κατά την ταπεινή μου γνώμη ο τερματοφύλακας με τα μεγαλύτερα προσόντα που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια από τον ΠΑΟΚ, μου θύμιζε τον Ρενέ Ντεκ), έφαγε 2 (επαναλαμβάνω δύο) γκόλ στον όμιλο απέναντι σε Πόρτο Λέστερ και Μπρυζ. Ψηφίστηκε καλύτερος τερματάς στο δανέζικο πρωτάθλημα (θα μου πεις τώρα τι πρωτάθλημα, αλλά κάποια ποιότητα θα έχει). Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε σώνει και καλά να βγει άχρηστος από τους ΑΡΔ εδώ. Για τον Λούκας συμφωνώ ότι η χρονιά στην Ισπανία, απογείωσε την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά όταν στέλνεις ένα τέτοιο παίκτη στην Πριμέρα (που θέλει να φύγει σαν τρελός και ούτως ή άλλως δεν θα παίξει σε σένα) και μπορείς κρατάς το 30% τότε είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Γκάρυ και ο Τσίμιροτ από ότι φαίνεται θα φέρουν λεφτά. Έφερε βέβαια ο Φρανκ και τον Σάμπο και λοιπούς καθώς και τον Ιγκόρ (παρεπιπτόντως ο Κροάτης ήταν δουλευταράς, αλλά έπρεπε να συγκρατεί τα νεύρα του). Τι θα πει δεν τα πάει καλά με τους παίκτες, τον Λόραντ ζωγραφιστό δεν ήθελαν να τον βλέπουν από το τρέξιμο και τις διπλές προπονήσεις, η δουλειά του παίκτη είναι να τα δίνει όλα και να προπονείται επαγγελματικά, η δουλειά του προπονητή είναι να είναι δίκαιος. Το μάτς με τον Πανθρακικό είναι ίδιο με αυτό με τον Ατρόμητο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, απλά ο Κροάτης δεν ένιωθε την σιγουριά του Σέρβου να κάνει τα ίδια.
Με την χρονική απόσταση ασφαλείας που μας επιτρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα, θα έλεγα ότι ο Φρανκ είναι η πιο απαραίτητη περσόνα σε ένα σύγχρονο ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ron-swanson έγραψε:Joshua επειδη εγω ειμαι αυτος που το πιστευω, δεν μου λες και γιατι κανω λαθος; Φιλικα το ρωταω ;)
Δεν ειναι τιποτα τρομερο ρε ron.Οταν μια μεγαλυτερη ομαδα μπορει να δωσει ενα συμβολαιο της ταξης του 1,5 μυριου,ποσο που εδωσε η Ζενιτ,πως μπορεις να του δωσεις κινητρο να παραμεινει? Δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως ηταν απο μικρος παοκτσακι για να αποφασιζε να μεινει εστω και με 500.000 λιγοτερα και ο ΠΑΟΚ που κανει 2-3 sold out την χρονια φανταζομαι πως καταλαβαινει καποιος οτι εχει περιορισμους στο υψος των συμβολαιων που μπορει να δωσει.
ron-swanson

Να σου πω εγω τι πιστευω γενικα για τον ΠΑΟΚ οπως ειναι σημερα.

Επειδη αυτο που μας νοιαζει πρωτα απο ολα ειναι να πετυχει πραγματα η ομαδα (τιτλους, πορειες στην Ευρωπη), οποιον καλο παιχτη βρισκουμε ή φτιαχνουμε θα πρεπει να τον κραταμε με νυχια και με δοντια, μεχρι να πετυχουμε αυτα που θελουμε και να ξεκαυλωσουμε εμεις (και ο Ιβαν).

Αν ερθει μια προταση υπερβολικα καλη, τοτε το δεχομαι να πουλαμε. Αλλα δεν γινεται με ψιχουλα. Η ομαδα δεν εχει οικονομικο προβλημα. Ας δωσει 1,2 τον χρονο στον καθε Μακ (ή τον Ροντριγκεζ). Οπως τα εδινε στον Μπερμπατοφ, στον Ρικαρντο Κοστα, στον Νομποα. Εδω οι Μαρτενς-Μαντουρο παιζει να μας βγηκαν ολο το πακετο 3-4 εκατομμυρια. Και δεν τα δινουμε σε παιχτες που εκαναν την διαφορα;

Ο Μακ δεν ηταν Λουκας. Ο Λουκας ηθελε να φυγει και δεν τον ενοιαζε τιποτα. Ο Μακ κυριως λεφτα εψαχνε.

Και κατι τελευταιο. Γι αυτους που εχουμε πουλησει τα τελευταια χρονια (Βιειρινια, Σταφ, Λουκας, Ολσεν, Νομποα, Μακ), ισχυουν 2 πραγματα: 1) ολοι παιξανε εκει που πηγανε (κανενας δεν βγηκε Καστιγιο πχ) και 2) ολοι μετα γινανε πανακριβοι και παιχτες εκτος οικονομικης πραγματικοτητας για τον ΠΑΟΚ. Αυτο κατι λεει νομιζω. Οτι μαλλον πουλαμε πολυ φτηνα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν πουλας φτηνα,πουλας οσο σου επιτρεπει το brand σου αυτη τη στιγμη.Επιπλεον ειναι πολυ ευκολο να μοιραζονται στα λογια συμβολαια των 1,2 και 1,5 μυριων.

Υ.Γ Αυτη τη στιγμη ο Βιερινια ΔΕΝ μπορει να αντικαταστησει τον Ροντριγκεζ.Ο Στοχ πολυ καλυτερα.Βεβαια πακετο Στοχ και Βιερινια σε περιπτωση πωλησης Ροντριγκεζ πολυ πολυ καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 31 Δεκ 2016, 11:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Erebus έγραψε:Όταν υπάρχει ρήτρα και από όσο ξέρω του Rodrigues είναι στα 5 χαρτιά και λήγει το συμβόλαιο του το 2018 και πάρθηκε επι Αρνεσεςν ελεύθερος από την Ειμπάρ τότε τα 4 και 5 χαρτιά αν πωληθεί είναι κέρδος για την ομάδα.
1. Γιατί τον πήρες ελεύθερο
2. Υπάρχει ρήτρα που είναι ανεξάρτητα από τα "θέλω της ομάδας"
3 Παίρνει τώρα 550.000Ε αν του δώσουν συμβόλαιο μετα 2πλασια και παραπανώ (και εμείς θα πηγαίναμε)
4. Για να τον αναναιώσεις θα 1-2χρόνια θα θέλει 1χαρτί τα 2πλάσια δλδ
5. Ο παίχτης με την ξεφτίλα που βλέπει την supaligda να θέλει να πάει αλλού
6 Να αντικατασταθεί όμως με έναν ισάξιο η καλύτερο στην περίοδο Ιανουαρίου

Αυτά απ' εμένα!!
:pano:
Πολύ σωστός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”