Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αρρωστάκια κανονικά είμαστε, 120 σελίδες σε 2 ημέρες, θα φτάσουμε τις 500 μέχρι να κλείσει ο επιθετικός
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Το PAOKvoice μόλις γράφει ότι εκτός από τη μία τους αποκλειστικότητα τον Μίκου, παίρνουμε ΚΑΙ τον Τιάμ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Gospi έγραψε:καλα ρε σας αφησα μιση μερα μονους και μου φερνετε αλβαρο????
kostas_peraia ο λαος απαιτει στατιστικα fm!!!!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο FM ειναι ο ακριβοτερος και καλυτερος παικτης της Χεταφε

Εικόνα
Να σαι καλα Κωστα!
Καλος φαινεται στην καρτελα...ολοκληρωμενος παιχτης

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Mīngus έγραψε:
vs40 έγραψε:Χαρακτηριστικά ζητάμε είπαμε. Ο Τιάμ είναι το μίνιμουμ ποιότητας σε αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάμε. Ιδανικά θέλω Μπάμπακαρ, Εμποκού, Λουιζ Αντριάνο.
Ψάχνεις όμως για φορ-φορ εξτρέμ. Κι εγώ θα θελα MPoku, αλλά προέχουν άλλες κινήσεις.
Δηλαδή να πάρω Mpoku και να βγάλω σεζόν με Κλάους βασικό.
Όχι, ευχαριστώ.
Ο M'poku παίζει και ως secondary striker και ως Φορ. Τον έχω δει σε αυτούς τους 2 ρόλους με την εθνική του και ήταν φόβος και τρόμος. Μετά άλλο να έχεις ενα δυνατό παίκτη στην πτέρυγα στο 4-3-3 και άλλα κάποιον γρήγορο, ελαφρύ με πολλά λάθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Smolov ή Kokorin να χαρεί λίγο και ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

vs40 έγραψε:
Αν δεν κλείσει σε εμάς, θα συνεχίζεις να τον υποβαθμίζεις όπου κι αν καταλήξει, εφόσον την κάνει από την Χετάφε; Επίσης, από την ανάποδη θα ισχύσει κάτι τέτοιο και με τον Καρντόζο ή μόνο άμα πάει γκει;;

Βρες μία φορά στα 9 χρόνια που είμαι στο φόρουμ να λέω έναν παίκτη λιμό και μόλις τον πάρει κάποιος άλλος να τον κάνω παικταρά Βρες μου μια μαμημένη φορά. Με με τρελαίνετε. Ο Εμποκού δεν έχει κλείσει για αυτό φωνάζω. Όταν κλείσει στο βάζελο, το κλείνω το θέμα. Έχω τα δικά μου κριτήρια και κρίνω. Το θέμα είναι να πάρουμε πρωτάθλημα. Δε βαρεθήκατε μια ζωή τις διακαιολογίες? Ήμουν φτωχαδάκι τόσα χρόνια και το ξέρω. Παρακαλούσαμε να έρθει ένας σαν τον Ιβάν και ήρθε. Αφού έχει περισσότερα φράγκα από τους ανταγωνιστές του + τα 6Μ του Λούκας, δεν μπορεί να κάνει καλύτερη μεταγραφή και να πάει ως φαβορί σε πρωτάθλημα με αστεία αεκ και διαλυμμένο γαύρο?
Ανακαλεσε αμεσα, ποτε η ΑΕΚ δεν ηταν αστεια,η ΑΕΚ και ποτε μα ποτε μην αποκαλεις διαλυμενο τον Ολυμπιακο.
Τα φαβορι φαινονται στο χορτο στις αλλες χωρες και κυριως μετα τις μεταγραφες,στην Ελλαδα συνηθως ο πρωταθλητης διοριζεται και δεν μπορεις να κανεις κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

zarathustra79 έγραψε:Εγω θα προτιμουσα thiam. Σε καλύτερη ηλικία, καλό ύψος, ταχύτητα, δύναμη. Παροτι ξεκινα απο τα πλαγια, τα περισσότερα γκολ του τα βαζει συγκλινοντας χωρις τη μπαλα απο σεντρα απο την αντιθετη πλευρα. Πιτευω οτι μπορει ανετα να παιξει και στην κορυφη.

Αν μαλιστα έρθει ως δανεικος και οχι με αγορα, τοτε το ντηλ θα ειναι ακομη καλυτερο καθως θα εισαι καλυμμένος και στην περιπτωση που δε μεινεις ικανοποιημενος και δε θα κλαις 3Μ με μαυρο μαντηλι. Και φυσικα σε αντιθεση με τις αντιστοιχες περιπτωσεις του βαζελου μπορεις να τον αγορασεις ανα πασα στιγμη.
O Thiam φαίνεται στο βιντεάκι να έχει όλο το πακέτο: και γρήγορος και παστελωτής μες τη μία, και κοντρολ και τρίπλα στην περιοχή και εξτρέμ με ασίστ. Βίντεο είναι βέβαια, οπότε κρατάμε μια επιφύλαξη, υπό την έννοια ότι μπορεί να κάνει μία καλή ενέργεια και τρεις ανόητες που - φυσικά - δεν φαίνονται στο βίντεο.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

pilotos έγραψε:3 ομάδες της Πριμέρα ζητούν τον ΚΑΙΣΈΔΟ, και ο ceo της Εσπανιόλ δεν θέλει να τον δώσει
:lol: :lol: :lol: :lol:
στο παιχνίδι Μάλαγα και Θέλτα
είπε όχι σε 15εκ από Κίνα, λογικά ο παίχτης θέλει να μείνει Ισπανία, οι Ισπανοί σιγά να μην δώσουν τόσα, 6εκ πρόταση έκανε η ΛαΚορούνια, άντε οι άλλοι να δώσουν 7-8εκ τα 10 της ρήτρας δύσκολα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τόσο που γράφετε, να δω πώς θα βρει ο goran του χρόνου τι λέγαμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για τους πιθανούς στόχους μας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Spiros_S έγραψε:Το PAOKvoice μόλις γράφει ότι εκτός από τη μία τους αποκλειστικότητα τον Μίκου, παίρνουμε ΚΑΙ τον Τιάμ.
h γιούβε είπαμε τον χαρίζει, ο ΠΑΟΚ τον θέλει;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

vs40 έγραψε:
agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
Θέλω πρωτάθλημα τίποτα λιγότερο...

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Να αγιάσει το στόμα σου άγιε. Αυτό ακριβώς. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάναμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ κινήσεις, αλλά λείπει ο ένας που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και υποτίθεται αυτό ακούγαμε κάθε μέρα.
--------------------------------

Το μονο "στοιχημα" που πηραμε φετος ειναι ο Μπισεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

RoMaN έγραψε:Τόσο που γράφετε, να δω πώς θα βρει ο goran του χρόνου τι λέγαμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για τους πιθανούς στόχους μας... :mrgreen:

για αυτό το κάνουμε!!!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οι μπουληδες24 παντως τον δινουν τον βαθκεθ στην γαλατα
εχουν χασει καθε πληροφορηση, και ζοριστηκαν
θα παρακαλανε να χαλασει
χαμος και σ ολα τα ειδησεογραφικα σημερα και αυριο..
δε μας βλεπω για υπνο
pilotos έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Το PAOKvoice μόλις γράφει ότι εκτός από τη μία τους αποκλειστικότητα τον Μίκου, παίρνουμε ΚΑΙ τον Τιάμ.
h γιούβε είπαμε τον χαρίζει, ο ΠΑΟΚ τον θέλει;
πιλοτε ας μας τον δωσουν πληρωμενο, δε θα πουμε οχι :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Τι πατιρντι ειναι αυτο ρε παιδια? Καισεδο, Βασκεζ, Τιαμ, Μικου...Μηπως θα παρουμε και φορ και εξτρεμ? Σε μια τετοια περιπτωση ισως φυγει δανεικος καποιος. Μπορει ο Ζαιρο. Ιδωμεν...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Marianov6 έγραψε:Μπαινει η Μαρσειγ για Κονοπλιανκα οποτε λογικα εκτος
:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”