21. Diego Biseswar
- Sick Bastard
Re: 21. Diego Biseswar
FIY, ο Πέλκας δεν είναι 10αρι.
Το λέω για να μην τον βρίζετε και λέτε ''α ρε εφυγε ο Bisewar και κρατήσατε τον Πέλκα''.
Το λέω για να μην τον βρίζετε και λέτε ''α ρε εφυγε ο Bisewar και κρατήσατε τον Πέλκα''.
Οταν ερχοταν ο καντουρι, ειχα πει οτι θα'ταν ενα δυσκολο παζλ μ'αυτους τους 2, ειδικά μ'ενα χαρακτήρα οπως του Μπις (κ ο καντουρι δν παει πολυ πισω, οπως ολοι οι αρτιστες. κ φυσικα ερχόμενος απτην ιταλια, δυσκολα να συμβιβαζοταν με κατι λιγοτερο απο 1ο ρολο)
Μετα την καθήλωση στα λιγα ματς απτην καταργηση των πλειοφ κ τον αποκλεισμο απτο γιουροπα, το παζλ έγινε ακομα πιο δυσκολο..
Δν ξερω αν αυτος ξενερωσε κ εκδήλωσε τασης φυγης, αν η διοικηση τον διευκολυνε-εσπρωξε αν ειδαν οτι δε θα'ναι "μαχιμος" κ οτι θα παιξει γκρινια, ή κατι και απτα δυο..
Μακάρι να μην ισχυει..
Και δε βλέπω πως μπορεί να γινει, γιατι δυσκολα αυτοι να δωσουν πανω απο μυριο (κ ισως λεω πολλα)..
Παντως αν μεινει,
αν και κανονικα, ως επαγγελματίας που ειναι, πρεπει ναναι στο χέρι του να μεινει ζεστός, συνειδητοποιημενος, καβλωμενος,
χρειάζεται ολοι οι υπεύθυνοι να βοηθήσουν πολυ σ'αυτη την κατευθυνση (εφοσον δν υπάρχει ενας "σαντος", με κύρος που θα κάθονται σουζα)
Καλως ή κακως, θελει προσοχη και ειδικη διαχειριση..
Οπως λεγαμε και περσι, μετα τη γρια, πρέπει να νιωσει εμπιστοσυνη κ στηριξη για να λειτουργήσει..
Όπως και ναχει, χρειάζεται να κρατηθουν οι λεπτες ισορροπίες και με τους 2, γτ και ο καντουρης δν είναι ευκολος, ειδικα ερχομενος στο ελλαντα, μ'ενα μανατζερ μαλιστα οπως ο ραιολα.
Μετα την καθήλωση στα λιγα ματς απτην καταργηση των πλειοφ κ τον αποκλεισμο απτο γιουροπα, το παζλ έγινε ακομα πιο δυσκολο..
Δν ξερω αν αυτος ξενερωσε κ εκδήλωσε τασης φυγης, αν η διοικηση τον διευκολυνε-εσπρωξε αν ειδαν οτι δε θα'ναι "μαχιμος" κ οτι θα παιξει γκρινια, ή κατι και απτα δυο..
Μακάρι να μην ισχυει..
Και δε βλέπω πως μπορεί να γινει, γιατι δυσκολα αυτοι να δωσουν πανω απο μυριο (κ ισως λεω πολλα)..
Παντως αν μεινει,
αν και κανονικα, ως επαγγελματίας που ειναι, πρεπει ναναι στο χέρι του να μεινει ζεστός, συνειδητοποιημενος, καβλωμενος,
χρειάζεται ολοι οι υπεύθυνοι να βοηθήσουν πολυ σ'αυτη την κατευθυνση (εφοσον δν υπάρχει ενας "σαντος", με κύρος που θα κάθονται σουζα)
Καλως ή κακως, θελει προσοχη και ειδικη διαχειριση..
Οπως λεγαμε και περσι, μετα τη γρια, πρέπει να νιωσει εμπιστοσυνη κ στηριξη για να λειτουργήσει..
Όπως και ναχει, χρειάζεται να κρατηθουν οι λεπτες ισορροπίες και με τους 2, γτ και ο καντουρης δν είναι ευκολος, ειδικα ερχομενος στο ελλαντα, μ'ενα μανατζερ μαλιστα οπως ο ραιολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 05 Σεπ 2017, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ισχύει η είδηση θα είναι τεράστιο λάθος. Κυριως στους αγώνες που οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορεία είναι απαραίτητος.
1) από που βγάλαμε ότι ο καντουρί είναι καλύτερος από τον μπίσε? τον έναν ακόμα δεν τον είδαμε και ο άλλος πέρσι έκανε τη διαφορά
2) ο μπίσε θα μπορούσε να χωρέσει μα καντουρί, σαν πλάγιος μεσοεπιθετικός
3) εφόσον δεν καιγόμαστε να διώξουμε παίχτες, δεν πρέπει να υποκύψουμε σε οποιαδήποτε πρόταση, εάν αυτή δε μας ικανοποιεί..
2) ο μπίσε θα μπορούσε να χωρέσει μα καντουρί, σαν πλάγιος μεσοεπιθετικός
3) εφόσον δεν καιγόμαστε να διώξουμε παίχτες, δεν πρέπει να υποκύψουμε σε οποιαδήποτε πρόταση, εάν αυτή δε μας ικανοποιεί..
Αν ο Πελκας δεν λογιζεται ως 10ρι τοτε δεν εχει θεση στο ροστερ.Σχετικα με τον Μπισεσβαρ τωρα,καταλαβαινω πως με τον ρολο του να γινεται δευτερευων κινδυνευουμε να γινει τουριστας λογω νοοτροπιας.Αν τελικα αποχωρησει καταλαβαινουμε πως ο Ελ Καντουρι θα παιζει κυριως στο 10,λογικα με τον Μαουρισιο πισω του και Τσιμι,Κανιας στο 6.Δεν ειναι τρελη απωλεια αρκει να μην εχουμε και αλλη αποχωρηση,ειδικα του Τσιμιροτ,καθως τοτε τσαμπα καιει η λαμπα για αλλη μια χρονια.Επιπλεον και εξισου σημαντικο να μην συνδιαστει με απουσια για μεγαλο χρονικο διαστημα λογω τραυματισμου του Μακ.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο που κολλαει ρε μεγαλε;;τι σχεση εχει;;;Doomlord4 έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι ελπίζετε και για πρωτάθλημα.Μάλλον στα 50 χρόνια θα κουραστείτε
Από τους κορυφαίους της περσινής σεζόν και σίγουρα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας.
Δε βλέπω τον λόγο να φύγει. Θα μπορούσα να το δικαιολογήσω με ένα ποσό στα 2-2,5Μ, χωρίς να πετάω και τη σκούφια μου.
Δε βλέπω τον λόγο να φύγει. Θα μπορούσα να το δικαιολογήσω με ένα ποσό στα 2-2,5Μ, χωρίς να πετάω και τη σκούφια μου.
κάθε χρόνο κορμό χτίζουμε και πάλι απ΄την αρχή.
κορμό δεν χτίζεις διώχνοντας τους καλούς σου αλλά τους κακούς σου.
διώξατε ενρίκε οκ, ως εκεί.
ντιεγκίτο αφάνα 10άρι παλαιάς κοπής μεν, ανακατοσούρας και υπερπολύτιμος δε.
για κανένα λόγο να μην φύγει.
κορμό δεν χτίζεις διώχνοντας τους καλούς σου αλλά τους κακούς σου.
διώξατε ενρίκε οκ, ως εκεί.
ντιεγκίτο αφάνα 10άρι παλαιάς κοπής μεν, ανακατοσούρας και υπερπολύτιμος δε.
για κανένα λόγο να μην φύγει.
- ΑποστόληςΑ
Πόσα λεφτά δίνουν οι Τούρκοι; Δεν νομίζω πάνω από 1 μύριο. Σ' αυτά τα λεφτά δεν αξίζει να φύγει ο παίκτης. Αν μας δώσουν τα διπλά, τότε ναι, γιατί μάλλον έχουν πολλά έξοδα και ελάχιστα έσοδα. Εγώ πάντως περίμενα να φύγει ο Cimirot, αλλά από την στιγμή που - προφανώς - δεν είχαμε καλή προσφορά, τον κρατήσαμε.
Πάντως την ικανότητα του Bise να βλέπει γήπεδο και να δίνει μακρινές μπαλιές στους γρήγορους εξτρέμ (ή φορ) δεν την έχει κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας δεν θα την αποκτήσει ποτέ. Δεν ξέρω για τον Kaddouri.
Πάντως την ικανότητα του Bise να βλέπει γήπεδο και να δίνει μακρινές μπαλιές στους γρήγορους εξτρέμ (ή φορ) δεν την έχει κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας δεν θα την αποκτήσει ποτέ. Δεν ξέρω για τον Kaddouri.
- Dinos_Liverpool
Ε, είναι και 10άρι! Πώς δεν είναι; Λίγες φορές έχει παίξει στη θέση αυτή; Φυσικά, παίζει και στα πλάγια, αλλά όχι ότι δεν μπορεί και δεκάρι!Sick Bastard έγραψε:FIY, ο Πέλκας δεν είναι 10αρι.
Αυτό είναι, πάντως, το σκεπτικό, είμαι βέβαιος. Ό,τι έχουμε Καντουρί και στην ανάγκη Πέλκα για τον ίδιο ρόλο. Εάν η πρόταση είναι 1,5-2 χαρτιά, μπορείς να πεις όχι, μετά από τό φετινό χώσιμο που έγινε; Δεν ξέρω!
Επαναλαμβάνω ότι θα ήθελα να τον δω φέτος συμπαίκτη με τους νέους, αλλά μάλλον θα μείνω με την όρεξη!
Κανονικα σ'αυτα, περιμένεις μεχρι το Γενάρη..Οπως και νομιζω θα γινει (ειδικα αν μιλαμε για μικρό ποσο, κατω απο μυριο)..
Παιχταρας μεν, αλλα απ'οσα εχει δειξει, το ρολο της ρεζερβας δεν νομιζω να τον αποδεχτει.
Θα μπαινει μεσα και θα περπαταει, οποτε αν ειναι να εχω εναν περιπατητη Μπισεσβαρ, ας παει στο καλο. Τωρα, αν εχει διαθεση να μεινει και να σκυλιαζει καθε φορα που θα του δινεται συμμετοχη, εννοειται πως θελω να μεινει με χιλια, αλλα δυστυχως δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια ο παικτης.
Θα μπαινει μεσα και θα περπαταει, οποτε αν ειναι να εχω εναν περιπατητη Μπισεσβαρ, ας παει στο καλο. Τωρα, αν εχει διαθεση να μεινει και να σκυλιαζει καθε φορα που θα του δινεται συμμετοχη, εννοειται πως θελω να μεινει με χιλια, αλλα δυστυχως δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια ο παικτης.
Εκατο φορες τα εχουμε πει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΡΙ Ο ΠΕΛΚΑΣ.
Δεκαρι σημαινει trequartista, play-maker, κτλ κτλ. Για να εισαι δεκαρι πρεπει να εχεις ΠΑΣΑ και μειρασμα παιχνιδιου. Του Πελκα η πασα ειναι το πιο αδυναμο στιχειο του και σε καμια περιπωση δεν ειναι πλαυ μακερ και δεν μπορει σε καμια περπτωση να κανει αυτο που κανει ο Μπισεσβαρ.
Ο Πελκας ειναι ξεκαθαρα επιθετικος. Το οτι δεν ειναι ουτε κλασσικος winger ουτε φουνταρστιος σεντερ φορ, δεν σημαινει οτι δεν ειναι επιθετικος και ειναι "μεσο-επιθετικος". Και ο Μεσσι δεν ειχε ποτε κλασσικη θεση πλαγιου η φορ περιοχης αλλα επιθετικος ηταν και ποτε μεσος.(σημειωση, ασχετα που ο Μεσσι εχει εκπλικτικη πασα και θα μπορουσε και δεκαρι κλασσικο να ειναι και θα γινει στο τελος της καριερας του)
Δεκαρι σημαινει trequartista, play-maker, κτλ κτλ. Για να εισαι δεκαρι πρεπει να εχεις ΠΑΣΑ και μειρασμα παιχνιδιου. Του Πελκα η πασα ειναι το πιο αδυναμο στιχειο του και σε καμια περιπωση δεν ειναι πλαυ μακερ και δεν μπορει σε καμια περπτωση να κανει αυτο που κανει ο Μπισεσβαρ.
Ο Πελκας ειναι ξεκαθαρα επιθετικος. Το οτι δεν ειναι ουτε κλασσικος winger ουτε φουνταρστιος σεντερ φορ, δεν σημαινει οτι δεν ειναι επιθετικος και ειναι "μεσο-επιθετικος". Και ο Μεσσι δεν ειχε ποτε κλασσικη θεση πλαγιου η φορ περιοχης αλλα επιθετικος ηταν και ποτε μεσος.(σημειωση, ασχετα που ο Μεσσι εχει εκπλικτικη πασα και θα μπορουσε και δεκαρι κλασσικο να ειναι και θα γινει στο τελος της καριερας του)
Παντως αυτο με την μεταγραφικη περιοδο στην Τουρκια που τελειωνει αργοτερα, μου φαινεται πολυ ακυρο. Απο τη στιγμη που συμμετεχουν στα ευρωπαικα κυπελα θα επρεπε να ειναι κοινες οι ημερομηνιες. Ετσι οπως ειναι τωρα, οι Τουρκοι μπορει να πει κανεις οτι εχουν πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων. Μπορουν θεωρητικα δηλαδη να δουν πως ενισχυθηκαν οι αντιπαλοι τους και να πραξουν αναλογως.