28.Evgen Shakhov
-
Re: 28.Evgen Shakhov
Σημερα ηταν ο χειρότερος παίχτης μας κατ'εμέ... Ουτε πάσα, ουτε μαρκάρισμα και ήταν αλλού εντελώς.. Οκ με Τσέλσι παίζεις αλλά παίξε...
οταν ο Σακχοφ φαινεται slow motion στην σουπερλιγκα,τι περιμενατε να κανει με Τσελσι?
Το παλικαρι φαινετε πραγματικα οτι ειναι αξιολογος χαρακτηρας και δεν θα τον κακολογησω καθολου,αλλα του χρονου θα ναι εγκλημα αν βρισκεται στον ΠΑΟΚ
Το παλικαρι φαινετε πραγματικα οτι ειναι αξιολογος χαρακτηρας και δεν θα τον κακολογησω καθολου,αλλα του χρονου θα ναι εγκλημα αν βρισκεται στον ΠΑΟΚ
Μιλαμε για τον ορισμο του "δεν κολλαει σε τετοια ματς" και εχει παιξει και στα δυο με Τσελσι βασικος και (αν δεν κανω λαθος) αναντικαταστατος.
Θυσια πρωταθληματος θα το πω.
Γελανε και οι πετρες με αυτο το θυσια πρωταθληματος λες και παιζουμε αυριο το πρωι στο καραισκακη. Σαχοβ Πριγιοβιτς καντουρι χατσεριντι ηταν ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορουσε να βαλει ο τραγικος αποψε προπονητης
και με βιντι βασικοτατος για να μην ξεχνιομαστε...στο μοναδικο ματς που δεν επαιξε ηταν με την μπατε εκτος...ειναι ατυχος μαλλον :ugeek:DimitrisS έγραψε:Μιλαμε για τον ορισμο του "δεν κολλαει σε τετοια ματς" και εχει παιξει και στα δυο με Τσελσι βασικος και (αν δεν κανω λαθος) αναντικαταστατος.
Αγορίνα μου σήμερα πρώτη φορά θα πω ότι ήσουν κακός. Σε έχω ξαναδεί αργό με τη μπάλα στα πόδια αλλά ποτέ στο μυαλό. Ε σήμερα το είδα και αυτό!
- paok re niamou
Δεν φταίει ο παίκτης, ο προπονητής είναι ο μόνος υπεύθυνος πού τον εκθέτει βάζοντάς τον και στα Σ ματς με Τσέλσι
- Παλαιολόγος
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Στην ίδια πτήση με Χατσερίδη τον βλέπω.
Δρόμο. Δεν κάνουν τέτοιοι παίκτες για τον ΠΑΟΚ
Φταίει και ο κόουτς που τον βάζει να παίξει με την Τσέλσυ.
Αυτοί πασά μου τρέχουν, δεν κοροϊδεύουν.
Δρόμο. Δεν κάνουν τέτοιοι παίκτες για τον ΠΑΟΚ
Φταίει και ο κόουτς που τον βάζει να παίξει με την Τσέλσυ.
Αυτοί πασά μου τρέχουν, δεν κοροϊδεύουν.
Για την Vidi είσαι καλός παραπάνω δεν μπορείς για τον ΠΑΟΚ είσαι πολύ λίγος.
Εκτός που εκτέθηκε σε τέτοια ματς ήταν υπεύθυνος και ο Luce όπως είπε παραπάνω ο φίλος.
Μιλάμε μετά τον Χατσερίδη είναι όχι για διώξιμο τους κάνεις από τώρα λήξη συμβολαίου είπαμε... μην το παραχέσουμε το θέμα.. Μιλάμε για μπάλα όχι για τρίχες!!
Εκτός που εκτέθηκε σε τέτοια ματς ήταν υπεύθυνος και ο Luce όπως είπε παραπάνω ο φίλος.
Μιλάμε μετά τον Χατσερίδη είναι όχι για διώξιμο τους κάνεις από τώρα λήξη συμβολαίου είπαμε... μην το παραχέσουμε το θέμα.. Μιλάμε για μπάλα όχι για τρίχες!!
- navigator11
- Παλαιολόγος