Βόλεϊ 2016/17
- V-olakiotis
- ΑποστόληςΑ
- Stelios Bagios
Re: Βόλεϊ 2016/17
Καλώς ήρθε ο Ντάντε!
Πιθανολογώ ότι δεν είναι έτοιμος, νομίζω ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της προηγούμενης ομάδας του τελείωσαν το Μάρτιο. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να τον δούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς των Γκόμεζ και Ανδρεάδη, νομίζω ότι ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Όπως και πέρυσι, η ομάδα θα πρέπει να παλέψει σχεδόν σε όλους τους αγώνες και για αυτό θα χρειαστεί στήριξη και υπομονή.
Πιθανολογώ ότι δεν είναι έτοιμος, νομίζω ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της προηγούμενης ομάδας του τελείωσαν το Μάρτιο. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να τον δούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς των Γκόμεζ και Ανδρεάδη, νομίζω ότι ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Όπως και πέρυσι, η ομάδα θα πρέπει να παλέψει σχεδόν σε όλους τους αγώνες και για αυτό θα χρειαστεί στήριξη και υπομονή.
- BlackBlockAttack
Ο Κολκας προχθες το ειπε οτι ψαχνουν και εξεταζουν περιπτωσειςpaoktzis έγραψε:δεν τιθεται θεμα διαγωνιου ο ΠΑΟΚ θα πορευτει μεχρι την επιστροφη γκομεζ τον ιανουαριο με σακογλουBlackBlockAttack έγραψε:Ο Πετκοβιτς στη καλυτερη επταδα της αγωνιστικης...
Που ειναι ο Αβερ να μας ενημερωσει για τον καινουριο ξενο?
Ακουγετε οτι εξεταζουν καποιες περιπτωσεις....Μαλλον για 2-3 μηνες μεχρι να επιστρεψει ο Γκομεζ(Εγω ειμαι απαισιοδοξος ως προς το χρονο επιστροφης αλλα και ετοιμοτητας)
Δε ξερω αν θα παρουν αλλα και απο αλλο ΑΡΔ το ιδιο εμαθα
- john4serres
Προκριματικά Champions League
Τετάρτη 20:00
Mladost Kastel Luksic - PAOK Thessaloniki
Τετάρτη 20:00
Mladost Kastel Luksic - PAOK Thessaloniki
- BlackBlockAttack
Mladost Ribola KAŠTELA vs PAOK αυριο
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... loniki-len
Την Κυριακη ο επαναληπτικος
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... katela-len
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... loniki-len
Την Κυριακη ο επαναληπτικος
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... katela-len
Επειδη σημερα ειχα μια ενημερωσει, δεν προβλεπετε να ερθει αλλος παιχτης μεχρι τον Ιανουαριο. Μεχρι τις 31 Ιανουαριου ειναι η προθεσμια αλλαγης ξενου παιχτη. Ειχα και μια ενημερωσει σχετικα με την κατασταση του Γκομεζ, σε δυο μηνες θα ξερουμε (προφανως και δεν ειναι αυτη η ενημερωση που ειχα). Απλα αυτο που λενε ειναι οτι σε δυο μηνες θα ξερουμε Α) μια καλυτερη εκτιμηση της καταστασης το Γκομεζ, Β) την προθεσμια αλλαγης ξενου, Γ) το οτι δεν υπαρχει βιασυνη φετος γιατι και τα τελικα του κυπελλου ειναι τον Μαρτιο και Δ) ολοι θελουν να ειναι σε κατασταση να παιξει ο Γκομεζ τοτε, οχι τοσο γιατι ειναι εξαιρετικος παιχτης, αλλα και γιατι ειναι ηγετης. Και οπως χαρακτηριστικα μου ειπαν, ειναι "στρατηγος". Μονος του παιρνει αποφασεις και κανει πραγματα, οπως εκανε και σημερα το πρωι κατι πολυ χαρακτηριστικο.BlackBlockAttack έγραψε:Ο Κολκας προχθες το ειπε οτι ψαχνουν και εξεταζουν περιπτωσειςpaoktzis έγραψε:δεν τιθεται θεμα διαγωνιου ο ΠΑΟΚ θα πορευτει μεχρι την επιστροφη γκομεζ τον ιανουαριο με σακογλουBlackBlockAttack έγραψε:Ο Πετκοβιτς στη καλυτερη επταδα της αγωνιστικης...
Που ειναι ο Αβερ να μας ενημερωσει για τον καινουριο ξενο?
Ακουγετε οτι εξεταζουν καποιες περιπτωσεις....Μαλλον για 2-3 μηνες μεχρι να επιστρεψει ο Γκομεζ(Εγω ειμαι απαισιοδοξος ως προς το χρονο επιστροφης αλλα και ετοιμοτητας)
Δε ξερω αν θα παρουν αλλα και απο αλλο ΑΡΔ το ιδιο εμαθα
Δεν μπορω να πω οτι πεταω στα συννεφα σχετικα με την κατασταση του αλλα υπαρχει ενα 10%, ενα 70% και ενα 20%. Ευχη θα ηταν το 10%, αλλα και το 70% σε σχεση με το Γ παραπανω δεν ειναι ασχημα.
Ωραίος Μαριάνο...Το πιάσαμε το υπονοούμενο με τα Α, Β και Γ των επί % ποσοστών... 
Μακάρι να μπορέσει λοιπόν ο "στρατηγός" Γκόμεζ να κερδίσει ασπρόμαυρους τίτλους μαζί μας!!!!

Μακάρι να μπορέσει λοιπόν ο "στρατηγός" Γκόμεζ να κερδίσει ασπρόμαυρους τίτλους μαζί μας!!!!

- john4serres
Οι στοιχηματικες μας εχουν φαβορι
Μλάντοστ 4,75
ΠΑΟΚ 1,17
Για αυτους που παιζουν πιστευω αξιζει το ακριβες σκορ 1-3 σε αποδοση 3,10
Μλάντοστ 4,75
ΠΑΟΚ 1,17
Για αυτους που παιζουν πιστευω αξιζει το ακριβες σκορ 1-3 σε αποδοση 3,10

Χρόνια πολλά στον Πρόεδρο του Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ. Αντώνη Τσαλόπουλο...
Να τα εκατοστήσει με υγεία, ευλογία και με πολλούς ακόμα μαυρόασπρους τίτλους, σαν ανταμοιβή της μεγάλης προσπάθειας του να κάνει τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. τον Παντοκράτορα του Ελληνικού βόλεϊ!!!!

Να τα εκατοστήσει με υγεία, ευλογία και με πολλούς ακόμα μαυρόασπρους τίτλους, σαν ανταμοιβή της μεγάλης προσπάθειας του να κάνει τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. τον Παντοκράτορα του Ελληνικού βόλεϊ!!!!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ντάντε,ενδέχεται να είναι έτοιμος να παίξει την επόμενη εβδομάδα.
- ΑποστόληςΑ