Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kostaras78 έγραψε:Οποίος θέλει ας ρίξει κανα Λίνκ με παίχτες που να ξέρουν το τόπι ΚΑΛΑ!! Έχω καεί παοκαρα με την πάρτι σου από μικρό παιδί και θέλω τρελούς παίχτες
Αυτός ο Μαρβό είναι το 10αρι της Γκανγκανκ που μας ξεκώλιασε μόνος του πέρσι;
Αυτός ο παικταράς δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Νιουκαστλ;
Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι;;;;;
Κοντά σε Χατζηισαΐα ο ΠΑΟΚ
Κοντά στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ωστόσο, αν αυτή προχωρήσει, τότε ο παίκτης θα ενσωματωθεί στον Δικέφαλο το καλοκαίρι.
0 σχόλια
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελ. ανανέωση : Ιανουάριος 10 2016 20:40
Έτοιμος για νέες περιπέτειες στη Θεσσαλονίκη είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο 23χρονος αμυντικός του Πανιωνίου "αρέσει" εδώ και καιρό στον Ιγκόρ Τούντορ, όμως πλέον το ενδιαφέρον είναι και επίσημο.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους "κυανέρυθρους" για την απόκτησή του, με τις δύο ομάδες να κάνουν παζάρια στο οικονομικό κομμάτι. Άλλωστε το συμβόλαιο του Χατζηισαΐα λήγει το επόμενο καλοκαίρι, επομένως ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι. Οι σχέσεις των δύο ομάδων πάντως είναι καλές κι αυτό διευκολύνει την υπόθεση. Από τη μεριά της η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη της εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Όπως άλλωστε έκανε και με τη μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.
Φέτος ο Χατζηισαΐας έχει αγωνιστεί και στα 17 ματς πρωταθλήματος του Πανιωνίου, σε όλα βασικός, ενώ έχει άλλες δύο συμμετοχές στο Κύπελλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο είναι πως αν γίνει η μεταγραφή, τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
contra
Σε συνομιλια με εναν πολυ καλο πορτογαλο φιλο μου φανατικο της Πορτο που τον εκραζα γιατι θα χασουν το πρωταθλημα παλι κ θελουν τον σιλβα για προπονητη εφτασε η κουβεντα μας στα δικα μας κ οταν του αναφερα οτι ψαχνουμε amc μου ειπε οτι η καλυτερη παικτουρα που μπορουμε να παρουμε ειναι αυτος μιας κ δεν εχει πιασει στην ομαδα τους
Το συμβολαιο του παιχτη με τον Πανιωνιο ληγει το καλοκαιρι,
εμεις τον θελουμε και αρεσει στον coach,
διαπραγματευομαστε να τον παρουμε με μεταγραφη και οχι σαν ελευθερο το καλοκαιρι(δηλαδη να πληρωσουμε την οαμδα)
και ο πανιωνιος θελει να τους δωσουμε τα φραγκα και να τους τον αφησουμε κιολας μεχρι το καλοκαιρι να παιζει σε αυτους..?