apple64 έγραψε:Σήμερα θεωρώ πως ήταν μία κακή στιγμή που κάθε αθλητής έχει. Σουτ είναι. Κάποια πάνε μέσα, κάποια πάνε έξω. Το κακό είναι πως σήμερα έπρεπε να πάνε μέσα. Το χειρότερο είναι πως δείχνεις να μην έχεις ψυχολογία. Αν διαβάζεις το φόρουμ είναι φυσιολογικό. Σταμάτα εδώ και διάβασε κάτι άλλο...
Κάποια σχόλια είναι τουλάχιστον αχάριστα. Ο Κλάους έχει προσφέρει και είμαι βέβαιος πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμη. Όταν ένας αθλητής είναι πεσμένος θέλει στήριξη. Όχι κράξιμο.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάρουμε επιθετικό. Με 2ο φορ κάποιον Κουλούρη θα είμαστε σύντομο ανέκδοτο.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Δημητρης17
Ρομαν, οσο εκφραζουμε την γνωμη μας κοσμια, τι προβλημα υπαρχει;;; ο λαος του ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει αποψη;;; Τον Ιβιτς τον ακουσες που εριξε την ευθυνη;;;; Αφορα τον Κλαους ή οχι;;;; Εμεις θα σκασουμε περισσοτερο απο οποιονδηποτε εκατομμυριουχο παιχτη αποψε!!!!!!! Το ξερεις πολυ καλα!!!!!!!RoMaN έγραψε:Gospi έγραψε:ρε συ roman γτ τα εσβησες?
δεν τον εβρισα... χαρακτηρισμοι περα για περα αληθινοι ειναι!
ο τελευταιος στα εργομετρικα, ο ανυπαρκτος στα φιλικα και επισημα και υπαρκτος μονο στην μυκονο και τα μπαρακια...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ανύπαρκτος σε κάνει 15 γκολ τη χρονιά minimum ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-4 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Ήμαρτον, σας παρακαλώ μερικούς να μη με φέρνετε στο αμήν...από Dinos mode θα αρχίσω να τα παίρνω....
Suleymanoglu έγραψε:Ποιες σάρκες μας και μ..λακιές. Ο Αθανασιάδης έχει Χ,Ψ δυνατότητες και προσφορά στον ΠΑΟΚ.
Ο μπάμπης που γραφει στο τάδε φόρουμ όμως δεν μπορεί να καταλάβει ότι ΔΕΝ φταίει ο Αθανασιάδης αν ο Μεγαλομετοχος για τον Χ,Ψ λόγο τσιγκουνευτηκε να φέρει τον Ματεους που θα έκανε πάρτι απέναντι σε αυτήν την τραγική άμυνα του Αγιαξ και θα σε είχε στον επόμενο γύρο.
Ούτε μπορεί ο μπάμπης να καταλάβει ότι ΔΕΝ φταίει ο Αθανασιάδης για το ότι ο κομπλεξικος Μπογδανος έκοψε τη μπάλα από τον Μπερμπατοφ.
Ακού να σου πω.... Έχεις δικαίωμα να λες ό,τι θες... ΟΜΩΣ δεν έχεις δικαίωμα να βρίζεις τις απόψεις των άλλων... ιδίως όταν αποδεδειγμένα δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Στο λέω όμορφα χωρίς να ανακατέβω μοντς που έχουν πολύ δουλεια σήμερα... Επεξεργάσου το ποστ και σβήσε τη βρισιά που αφορά το ποστ μου...
Κλαους σου ζητω ενα μεγαλο συγνωμη. Σε σκυλοβρισα την διαρκεια τ αγωνα γιατι ποναει η ψυχη μου σλλα ξερω τι περνας αυτη τη στιγμη. Ξερω ποσο ηθελες αλλα ησουν ατυχος.
Σ
Παιρνω πισω αυτα που ειπα και σε στηριζω οσο φορας την τιμημενη.
Φετος θα βγεις πρωτος σκορερ και θα σηκωσεις το πρωταθλημα. Οποιος ξερει λιγο μπαλα μπορει να διακρινει τι ομαδαρα παει να γινει
Σ
Παιρνω πισω αυτα που ειπα και σε στηριζω οσο φορας την τιμημενη.
Φετος θα βγεις πρωτος σκορερ και θα σηκωσεις το πρωταθλημα. Οποιος ξερει λιγο μπαλα μπορει να διακρινει τι ομαδαρα παει να γινει
+obanebane έγραψε:Δε θα πηγαινε στο γαυρο,τα λεφτα ομως που πηρε τα αξιζε μεχρι τελευταιο ευρω.
Εδω εχουν παρει κατι καρατουριστες εκατομμυρια απο τον ΠΑΟΚ,ξυπνηστε.
-
Έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Φέρε καλύτερο.Δημητρης17 έγραψε: Ο Κλαους φταιει τελικα που εχασε δυο αχαστα και που δεν μπορουσε ουτε κοντρολ να κανει, ή οχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Suleymanoglu την Τετ 03 Αύγ 2016, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Δημητρης17 έγραψε:Ρομαν, οσο εκφραζουμε την γνωμη μας κοσμια, τι προβλημα υπαρχει;;; ο λαος του ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει αποψη;;; Τον Ιβιτς τον ακουσες που εριξε την ευθυνη;;;; Αφορα τον Κλαους ή οχι;;;; Εμεις θα σκασουμε περισσοτερο απο οποιονδηποτε εκατομμυριουχο παιχτη αποψε!!!!!!! Το ξερεις πολυ καλα!!!!!!!RoMaN έγραψε:Gospi έγραψε:ρε συ roman γτ τα εσβησες?
δεν τον εβρισα... χαρακτηρισμοι περα για περα αληθινοι ειναι!
ο τελευταιος στα εργομετρικα, ο ανυπαρκτος στα φιλικα και επισημα και υπαρκτος μονο στην μυκονο και τα μπαρακια...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ανύπαρκτος σε κάνει 15 γκολ τη χρονιά minimum ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-4 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Ήμαρτον, σας παρακαλώ μερικούς να μη με φέρνετε στο αμήν...από Dinos mode θα αρχίσω να τα παίρνω....
Εντάξει, "να τα παίρνω είπα", δεν τον απείλησα ούτε επεξεργάστηκα το post του..ποδοσφαιρικά καθαρά, τον θεωρώ τελείως λάθος.
Έχω περάσει posts που κράζουν ΣΩΣΤΑ και χωρίς μπινελίκι και έχω διώξει κάτι μπούλα και πανηγύρια...
Σ'ευχαριστώ για το ποστ αυτό. Κρατάω αυτή τη φράση και φεύγω. Λυπημένος, σκασμένος, αλλά αισιόδοξος.Dimg4 έγραψε: Οποιος ξερει λιγο μπαλα μπορει να διακρινει τι ομαδαρα παει να γινει
- Δημητρης17
εχω την κριση μπανε, μην αρπαζεσαι αν υπαρχουν και διαφορετικες γνωμες οσο εκφραζονται κοσμια. το παιδι δεν κανει ομως πλεον, τα 700 που παιρνει τον χρονο, δεν ειναι μια καλη ανταμοιβη για την προσφορα του;;; δηλαδη εσυ προτεινεις να μην παρουμε σεντερ φορ, να παμε με κλαους;;; φταιει για το οτι για αλλη μια χρονια χχαθηκε το ονειρο, ή οχι;;; την συνεντευξη του Ιβιτς την ακουσες;;;;obanebane έγραψε:Δημητρη,κριμα που εισαι και 50 χρονων και δεν εχεις την κριση να δεις οτι το παιδι αυτο εχει βαλει 110 γκολ με τη φανελα του ΠΑΟΚ.
Ελεος ρε παλικαρια,πραγματικα με απογοητευεται πολλοι απο εσας.
Δεν αρπαζομαι,τα + θυμασε που τα εβαλες;η ενσταση μου ειναι στα 700 που βρωντοφωναζεις οτι δεν αξιζει.
Εγω θα σου πω οτι τα αξιζει και με το παραπανω για ολα οσα εχει προσφερει,αν τα ξεχασες εγω τα θυμαμε 110 εχει γραψει το κοντερ.
Τη γνωμη μου την εγραψα για την ποιοτητα του αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε αχαριστος,εσυ πρεπει να το ξερεις καλυτερα απο εμενα,η μηπως οχι;
Εγω θα σου πω οτι τα αξιζει και με το παραπανω για ολα οσα εχει προσφερει,αν τα ξεχασες εγω τα θυμαμε 110 εχει γραψει το κοντερ.
Τη γνωμη μου την εγραψα για την ποιοτητα του αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε αχαριστος,εσυ πρεπει να το ξερεις καλυτερα απο εμενα,η μηπως οχι;
- Δημητρης17
Δηλαδη ρε παιδια, οποιος τιμα τον Κλαους για την ως τωρα προσφορα του, αλλα θεωρει οτι παιζει και να εκανε τον κυκλο του στην ομαδα, οποιος πιστευει οτι χρειαζομαστε πολυ καλυτερο σεντερ φορ, ειναι αυτοματως εχθρος του ΠΑΟΚ και απογοητευτικος για καποια αδερφια;;;;
-
Που να μην είχε βάλει κ γκολ δλδ ...
Θα ζητούσαμε το κεφάλι του τώρα.
Θα ζητούσαμε το κεφάλι του τώρα.
Φτηνά τη γλίτωσε
Οποτε το επόμενο διάστημα αν δε σκοράρει σωρηδον θα εχει πολλα τατουάζ κ ξενυχτάει
Οποτε το επόμενο διάστημα αν δε σκοράρει σωρηδον θα εχει πολλα τατουάζ κ ξενυχτάει