Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Thracian »

TheCursed έγραψε: Καλημερα ναι Σαμοθρακιτης ηρθε θεσσαλονικη για δουλεια κ πηγαμε για χουλιαμα κοιτα αυτα π μ ειπε περισσοτερο τα εγραψα γιατι το παλικαρι οταν ειχαμε παρει τον βιτολο μας το ειχε πει κανα τριμηνο πιο νωρις χωρις να ακουστει πουθενα τωρα αν ισχυουν αυτα θα φανει στο προσεχες μελλον εγω εχω φαει σκαλωμα με τον τσιμιροτ δν ξερω γιατι μ εχει κανει κλικ απο τν αρχη αυτος ο λεοβατς κ ο ζαιρο αντε να δουμε
τι με θυμησες αδερφε....
τι γελιο και κεινο με τ αργιανα και τον βιτολο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Lacedaemonian έγραψε:
agios έγραψε:Για ola μπαίνει στο κόλπο η Λεβερκούζεν....απο L' Equipe τα νέα. :evil:
Συνεχισε να κανεις τα "μαγικα" σου για να τους τελειωσεις και αυτους :mrgreen:
Παντως αυτος ο γιοργκενσεν(η καπως ετσι) που εβαλες βιντεακι μου εχει γυαλισει πολυ,μα πααααααρα πολυυυυυυυυ
μεγάλο πουλέν μου ο jorgensen....για δεύτερο φορ τον θέλω πίσω από τον φουνταριστό...αλλά είναι απλά μια ανακάλυψη μου τίποτα άλλο!!!Να σου πω την αμαρτία μου πιο πολύ θα ήθελα αυτόν παρά τον ola.Ξέρεις πόσους τέτοιους έχει έξω?Πολλούς...In Frank we trust!! :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Thracian
Τον παρακολουθησα σε ενα 14λεπτο βιντεο που υπαρχει,δεν ειναι τελικα τοσο αργος δηλαδη δεν τον λες και σαν τον ρουμανο που εχει η τριπολη.
Αλλα σιγουρα δεν ειναι γρηγορος στοπερ κατι που νομιζω οτι χρειαζομαστε,ισως να εξεταζοταν πριν παρουμε τον Μαλεζα, ισως ακομα και να ψαχνουμε τετοιου ειδους ποδοσφαιριστη δε μπορω να ξερω.
Παντως δε νομιζω οτι ειναι απροσιτος οικονομικα πρεπει να ειναι κοντα στο μυριο η τιμη του.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Thracian έγραψε:
TheCursed έγραψε: Καλημερα ναι Σαμοθρακιτης ηρθε θεσσαλονικη για δουλεια κ πηγαμε για χουλιαμα κοιτα αυτα π μ ειπε περισσοτερο τα εγραψα γιατι το παλικαρι οταν ειχαμε παρει τον βιτολο μας το ειχε πει κανα τριμηνο πιο νωρις χωρις να ακουστει πουθενα τωρα αν ισχυουν αυτα θα φανει στο προσεχες μελλον εγω εχω φαει σκαλωμα με τον τσιμιροτ δν ξερω γιατι μ εχει κανει κλικ απο τν αρχη αυτος ο λεοβατς κ ο ζαιρο αντε να δουμε
τι με θυμησες αδερφε....
Θυμησου τν προηγουμενη μερα κοντη στο τβ100 να λεει ο βιτολο ειναι παιχτης του αρηθ κ αν παει αλλου δν θα ειναι ελληνικη ομαδα κ αν ειναι θα παρουμε 500χιλ κ τν αλλη μερα πρωτοσελλιδο σπορ τ βορα βιτολο στο αεροδρομιο με κασκολ του Π.Α.Ο.Κ κ μν σ πω τη πηρε ο αρηθ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O γκουρκιφ τοσο καιρο ελευθερος και σε καλη ηλικια πως και εχει μεινει στα αζητητα;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πρωην ποδοσφαιριστης...φθινουσα πορεια εδω και 3 χρονια...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

TheCursed έγραψε:
Thracian έγραψε:
τι με θυμησες αδερφε....
Θυμησου τν προηγουμενη μερα κοντη στο τβ100 να λεει ο βιτολο ειναι παιχτης του αρηθ κ αν παει αλλου δν θα ειναι ελληνικη ομαδα κ αν ειναι θα παρουμε 500χιλ κ τν αλλη μερα πρωτοσελλιδο σπορ τ βορα βιτολο στο αεροδρομιο με κασκολ του Π.Α.Ο.Κ κ μν σ πω τη πηρε ο αρηθ
Επικοινωνιακή συντριβή του ρούληθ... και χοντρά δικά μας γέλια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ξεχαστε τον θορ παει μαλλον λεβερκουζεν.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

MANIAKOS έγραψε:Ο μπαρμπαρουσης σε το ηλικια ήρθε βαζελο θυμάται κανεις;

Και ενα οφ τοπικ το ματς αυριο μπορούμε να το κατεβάσουμε εκ των υστέρων μέσω τόρεντ η κάπως τεσπα;
Ο free καθαρίζει, μάνιακ. :)
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Παντως για τον Αντονις εκατσα και ειδα το φιλικο με την τσελσι. Η θεση του ηταν κανονικο 8αρι, που κατεβαινε κατω αν μπορουσε, ηταν λιγο γρηγορος και αρκετα δυναμικος. Αλλα το πιο ενδιαφερον απο ολα ειναι οτι εχει πολυ γρηγορη σκεψη. Κοιταει, βλεπει παικτη ελευθερο και φευγει 40αρα μπαλια σφαιρα. Σε αυτο ροστερ δεν εχουμε κανεναν να το κανει αυτο, και κατσε και τζιολης στην σκεψη ειναι πολυ αργοι. Ο αντονις σε αυτο θυμιζει λιγο γκαρσια, κανει με την μία μπαλιες και εχει την ικανοτητα να τις κανει να πανε ακριβως εκει που θελει. Παντως αν ερθει και ο τσιμιροτ δεν μου φανει καθολου παραξενο αν και ο τζιολης και ο κατσε χασουν τις θεσεις τους.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

ace79grpaok έγραψε:ξεχαστε τον θορ παει μαλλον λεβερκουζεν.
Μαλλον πάει Λεβερκουζεν ...

http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... um=twitter
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

agios έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:
agios έγραψε:Για ola μπαίνει στο κόλπο η Λεβερκούζεν....απο L' Equipe τα νέα. :evil:
Συνεχισε να κανεις τα "μαγικα" σου για να τους τελειωσεις και αυτους :mrgreen:
Παντως αυτος ο γιοργκενσεν(η καπως ετσι) που εβαλες βιντεακι μου εχει γυαλισει πολυ,μα πααααααρα πολυυυυυυυυ
μεγάλο πουλέν μου ο jorgensen....για δεύτερο φορ τον θέλω πίσω από τον φουνταριστό...αλλά είναι απλά μια ανακάλυψη μου τίποτα άλλο!!!Να σου πω την αμαρτία μου πιο πολύ θα ήθελα αυτόν παρά τον ola.Ξέρεις πόσους τέτοιους έχει έξω?Πολλούς...In Frank we trust!! :D
Το ξερω οτι μεσα σου θες αυτον :D Το ιδιο και εγω :lol: Γιαυτο το εγραψα :mrgreen: Εχω δει τα βιντεακια(τα δικα σου και αλλα) απο χτες και εχει κολλησει το μυαλο μου :cry: Ποιον απ τους δυο? :o :shock: :cry: :oops:

Για δευτερος πισω απ τον φουνταριστο.Θα ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Για τον τρεγια που λεγαμε προχθες,ανεβασε μια φωτο και τον γραφει ενας απο κατω ηρθε και απανταει για μια μεταγραφη απο Ρουμανία..
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Mpoz έγραψε:Για τον τρεγια που λεγαμε προχθες,ανεβασε μια φωτο και τον γραφει ενας απο κατω ηρθε και απανταει για μια μεταγραφη απο Ρουμανία..
lol
Μαλλον για καμια Ρουμανα ταναπου, που θα επεστρεψε απο τις διακοπες της θα λενε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”