Γι αυτούς θα καίγεται η γούνα μου?

Π.Α.Ο.Κ. είσαι εξ άλλου...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1209739desperando έγραψε:Πολλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικόbane1980 έγραψε:
ΥΓ. Ντέσπε, ελκυστικότατη ιδέα. Ρεαλιστικά ποιο πρωτάθλημα θα ταίριαζε, άσχετα εάν τα διαδικαστικά θα ήταν εφικτά. Τουρκία; Σερβία; Ιταλία; Ή μήπως...Ρωσία...
Κάνουν λάθος όμως
Για παράδειγμα όταν έγινε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας είχε δημιουργηθεί φιλολογικό θέμα με τν συμμετοχή της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα Ισπανίας,έτσι ή γαλλική λίγκα έκανε πρώτη επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα,αν θελήσει να συμμετάσχει σ αυτήν.
Κατά καιρούς αρκετές ομάδες συμμετείχαν σε πρωταθλήματα άλλων χωρών
Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει και να τις βρει
Όσο για την χώρα ... Έτσι για το γαμωτο Βουλγαρία
bane1980 έγραψε:Η ομάδα Sick αυτό οφείλει να κάνει. Να πιστέψει και να δουλέψει και να επικεντρωθεί στο να γίνει πρωταθλήτρια χωρίς να βρει πρόωρο άλλοθι στο οτι η ΕΟ θα συνεχίσει τα ξεφτιλίκια της.
Το πως θα γίνει αυτό βέβαια όταν θα τη στήσουν σαν την κωλάρ@ της Καρντάσιαν, δεν ξέρω.
Τρομερά υπερτιμημένη. Και η Καρντάσιαν και ο κώλος της.
Πως θα το κάνει αυτό, όταν εμείς πια δεν μπορούμε να διατηρήσουμε έστω την ελπίδα μας, δεν ξέρω.
Ωπα, στάκα, εγώ μια χαρά μπορώ, δεν έχω πρόβλημα.Δεν είμαι τίποτα ιδιαίτερο
οπότε υπολογίζω ότι μια χαρά μπορούμε να έχουμε όλοι μια ελπίδα.
ΥΓ. Ντέσπε, ελκυστικότατη ιδέα. Ρεαλιστικά ποιο πρωτάθλημα θα ταίριαζε, άσχετα εάν τα διαδικαστικά θα ήταν εφικτά. Τουρκία; Σερβία; Ιταλία; Ή μήπως...Ρωσία...
Ας παραμείνουμε σοβαροί, σας παρακαλώ.