6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Όταν βγαίνεις καταλαβαίνουν όλοι γιατί δεν πρέπει να παίζεις βασικός. Δυστυχώς διαβάζω πας και εσύ για ανανέωση ενώ μεγαλώνεις και βαραίνεις ακόμα περισσότερο.
Αλέξανδρε σε παρακαλώ, αν είσαι τίμιος, όπως σε θεωρώ, ποδοσφαιριστής, ζήτα από μόνος σου να μην παίξεις καθόλου για έναν μήνα, κάνοντας ταυτόχρονα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να είσαι έτοιμος στα play off στα δύο ματς με βάζελο και κούλα εκτός...
Είναι τα μοναδικά ματς που θα σε χρειαστούμε από εδώ και μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι ντροπή αν σέρνεσαι και σ αυτά...
Είναι τα μοναδικά ματς που θα σε χρειαστούμε από εδώ και μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι ντροπή αν σέρνεσαι και σ αυτά...
Όσες φορές έπαιξε σέντερ μπακ εκτέθηκε, οπότε δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Εκτός αν εννοείς τα επόμενα χρόνια να παίξει σέντερ μπακ σε άλλη ομάδα. Τότε δε με ενδιαφέρει.pisakaipoupoula έγραψε:Μόνο εγώ τον σκέφτομαι τα επόμενα χρόνια σαν σεντερ μπακ?
Μπήκε και βοήθησε με την παρουσία του να καθαρίσουμε ένα ματς το οποίο είχε ισορροπήσει επικίνδυνα
- back in black
Νομίζω ότι πλεον θα μας είναι χρήσημος μόνο σε παιχνίδια που θα δεχόμαστε πίεση και θα χρειαζόμαστε ένα ψύχραιμο μυαλό σε γερό κορμί να μας κρατήσει. Δεν είναι πολλά αυτά τα παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε και άλλον για αυτόν το ρόλο!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
- PAOK_Antarctica
- Panos Fanfaras
Συμφωνω. Ο Τζιολης πρεπει να ανανεωσει και να εχει αυτο το ρολο. Να βοηθαει απο τον παγκο.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκούραστος τοςο καιρο δεν σε έβαζε και περιμενα σημερα να χεις πάθος κλπ αλλα περιμένω ακομα
Ντροπή
Ντροπή
- desperando
- Επικοινωνία:
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πληρης απογοητευση μετα απο τοσο καιρο ξεκουρασης.Αντι να τρως σιδερα σαν πιο εμπειρος,να συμπαρασυρεις και τους νεαρους,εσυ εισουν απο τους χειροτερους,καμια μα καμια δικαιολογια.Οι μπαλιες σου αψυχες,η μπαλα κλασικα προς τα πισω,ελεος.Αν δεν εχεις διαθεση με τα μικρης δυναμικοτητας παιχνιδια,νομιζω οτι δεν χρειαζεσαι για του χρονου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator