paoki1985 έγραψε:Να πάρει κεφάλια ε? Μόνο οι παίχτες πάλι ε? Οκ.MANIAKOS έγραψε:παρε κεφαλια στα κακομαθημενα
και τι να κανει? εβαλε ολισε γεωργιαδη τπτ δεν κανανε..σαλπ τπτ...λορενς νινης τραυματιες, 2 χαφ εχει...ολοι σχεδον πηραν ευκαιριες..
paoki1985 έγραψε:Να πάρει κεφάλια ε? Μόνο οι παίχτες πάλι ε? Οκ.MANIAKOS έγραψε:παρε κεφαλια στα κακομαθημενα
Ρε παλίκαρε δες με ποιούς έπαιζες. Με τα δεύτερα τους. Με αμούστακα παιδάκια. Κ είδες φαντάζομαι ότι ήταν ομάδα. Με πλάνο. Παίζουν οι βασικοί ένα πλάνο. Παίζουν τα δεύτερα το ίδιο πλάνο. Ίσως λίγο χειρότερα από την α' ομάδα αλλά και πάλι παίζουν μπάλα. Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι αν έχεις ομάδα και πλάνο παίζεις μπάλα. Άσχετα από τους παίχτες. Απλά όσο καλύτεροι είναι οι παίχτες τόσο καλύτερα θα αποδώσει το πλάνο. Εδώ για ποιό πλάνο μιλάμε?MANIAKOS έγραψε:paoki1985 έγραψε:Να πάρει κεφάλια ε? Μόνο οι παίχτες πάλι ε? Οκ.MANIAKOS έγραψε:παρε κεφαλια στα κακομαθημενα
και τι να κανει? εβαλε ολισε γεωργιαδη τπτ δεν κανανε..σαλπ τπτ...λορενς νινης τραυματιες, 2 χαφ εχει...ολοι σχεδον πηραν ευκαιριες..
Αν θέλει παιχταράδες να πάει ξανά σε ομάδα με 100 εκατομμύρια μπάτζετ. Εδώ έχουμε λάζαρ και τζίολη. Γεωργιάδη και κατσικά. Με αυτούς να παίξει μπάλα και μετά να πάρει και καλύτερους.eorptol έγραψε:Στο κεντρο ποιους να εβαζε ρε φωτη εμενα και σενα ? θελει εκει τον ιανουαριο αντικαταστατες του λαζαρ και τζιωλη εχουν σκασει αυτοι
να τος και ο αγγελος ξεπεταχτηκε με την πρωτη ευκαιριαpaoki1985 έγραψε:Να πάρει κεφάλια ε? Μόνο οι παίχτες πάλι ε? Οκ.MANIAKOS έγραψε:παρε κεφαλια στα κακομαθημενα
Άστο φίλε. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με τίποτα. Βλέπω διαφορετικά την μπάλα διαφορετικά τους παίχτες διαφορετικά τους προπονητές. Συμφωνώ για αυτό που είπες για την παιδεία την ποδοσφαιρική που πρέπει να αποκτάν στα 8 και όχι στα 18 που είπες, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Δεν τον θέλω να μου φτιάξει τις ακαδημίες. Ποδόσφαιρο θέλω να δω. Και πέρα απο τις στημένες φάσεις και κάποια μικροπραγματάκια δεν βλέπω πρόοδο.MANIAKOS έγραψε:το πλανο που λες ξεκιναει απο πολυ πριν φτασουν στα 18 τους ομως....εδω τι? αν και εχουν γινει προοδοι....φαινεται οτι σκασανε κποι υτη ειναι η αληθεια και δεν εχεις αλλαγες...τωρα πλανο που δε μπορουσαν να βρεθουν στα 2 μετρα τι ψαχνεις?
MANIAKOS έγραψε:ττωρα πλανο που δε μπορουσαν να βρεθουν στα 2 μετρα τι ψαχνεις?
Αν θεωρείς ότι είμαι ο Αγγελος δεν έχω λόγο να ξεπεταχτώ απο πουθενά. Την ησυχία μου έχω. Παρόλη την αρρώστεια μου γι αυτήν την ομάδα. Φτιάχνω το τσιπουράκι μου και κερνάω και τον Κύριο Ιβάν ένα ποτηράκι που και που.desperando έγραψε:να τος και ο αγγελος ξεπεταχτηκε με την πρωτη ευκαιριαpaoki1985 έγραψε:Να πάρει κεφάλια ε? Μόνο οι παίχτες πάλι ε? Οκ.MANIAKOS έγραψε:παρε κεφαλια στα κακομαθημενα
Πρώτον χαλάρωσε. Ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς άντε γιατί έχω και ύφος/? Νόμιζα ότι είναι οπαδικό site που λέμε τη γνώμη μας.obanebane έγραψε:Ο ανθρωπος δοκιμασε τα παντα, τον κατσε δεν τον αφηνουν να τον βαλει.
Εχει γεμισει το ροστερ τσιγαροβιους σουρακηδες και παππουδες και ριχνετε ευθηνες στον προπονητη νοσταλγοι του αγγελου, αντε γιατι εχεις και υφος.