Νέος προπονητής

Armagedonas

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Armagedonas »

moican4 έγραψε:Θα το κάνω πιο απλό.
Προτιμώ Άγγελο με 3 παικταράδες των 500 χιλ, παρά Στέφενς με Ρομπερ και λοιπούς.

Εκεί ήθελα να καταλήξω..
Συμφωνώ απολύτως.

Ο Άγγελος θα έδινε έναν αέρα αισιοδοξίας και θετικής αύρας,το χει αυτό
Θα ηρεμούσε το κλίμα.

Και ό,τι και να λένε οι επικριτές του,είναι προπονητής που ΠΑΝΤΟΥ πέτυχε.

ΥΓ Θα προσέθετα και ένα άλλο όνομα,που δεν πολυακούστηκε.

Τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
Όπως και να το κάνουμε,παραμένει πάντα σοβαρός,αξιοπρεπής και αξιόπιστος.

Αυτά τα ότι "ξεπεράστηκε" δεν τα πολυπιστεύω,ο καλός προπονητής παραμένει πάντα καλός.
Ο Χάινκες ήταν πριν 15 χρόνια στη Ρεάλ,μετά κάπου χάθηκε και φέτος είδαμε τί έκανε.Μάλιστα ήταν ετοιμος να βγει στη σύνταξη,μετά από συνεχείς αποτυχίες σε Μπενφίκα,Σάλκε και Γκλάντμπαχ

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ρε παιδιά θα είναι από ΑΓΓΕΛΟ-ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ο οποιοσδήποτε ξένος θα έρθει????ιδίως αν είναι μεσαίου βεληνεκούς όπως ο Πασιέντζα??

εγώ λέω καθόλου
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

chrisg4 έγραψε:Φέρτε τον Άγγελο φέρτε τον Τσιώλη τον Χάβο τον Δερμιτζάκη τον Δωνη τον Χριστόπουλο ακόμα και τον Παράσχο. Φέρτε και τον Λεμονη που έχει πάρει πρωταθλήματα έχει παίξει και ομίλους του CL. Ελάχιστες είναι οι διαφορες μεταξύ τους προπονητικά, της ίδιας ανύπαρκτης σχολής είναι όλοι. Το μόνο που ξεχωρίζει στον Άγγελο είναι το παοκτσιδιλικι. Αν υποστήριζε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο φτύσιμο θα τον είχατε κι αυτόν όπως τους υπόλοιπους Έλληνες.

Και εννοείτε φυσικά ότι οι πρώτοι που θα κράζανε τη διοίκηση αν έφερνε προπονητή με το βιογραφικό του Άγγελου θα ήταν αυτοί που τρελαίνονται για να έρθει τώρα. Το τι είχαν να ακούσουν Βρίζας και Ζαγορακης που φέρανε τον προπονητή του Πλατανια που η μονη του ουσιαστική επιτυχία στα 20 χρονια καριέρας ήταν ένα κύπελλο πριν 10 χρονια ούτε να το φανταστώ δε μπορώ :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλα είπαμε παοκτσακι ο Άγγελος, τσαμπουκάς ο Άγγελος οπότε όλα τα άλλα δε μετράνε.

Αν υπάρχει πλάνο τριετίας όπως λένε και μια μέρα πριν τη προετοιμασία να φέρεις προπονητή προκειμένου να βρεις κάτι καλο απ έξω τότε πάλι κερδισμένος βγαίνεις σε βάθος χρόνου. Αν κοιτάμε να βγάλουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς τότε ας φέρουν οποιονδήποτε από τους παραπάνω Έλληνες προπονητές . Οποιοσδήποτε από αυτούς με ένα καλο υλικό μπορεί να βγάλει τη χρονια με αξιοπρέπεια και λογικά και λόγο διαφοράς budget με τους υπόλοιπους θα βγούμε και δεύτεροι. Αλλα κάθε χρονιά με Έλληνα προπονητή στον πάγκο είναι μια χαμένη χρονιά. Έχουμε συνηθίσει έτσι κι αλλιώς στις χαμένες χρονιές, μία παραπάνω τι πειράζει?
Καλά εντάξει για πολλά γέλια αυτά που λες. Καλά κάνεις και γελάς. Δε χρειάζεται καν να έρθω σε αντιπαράθεση με αυτά που λές για τον προπονητή Άγγελο. Πέρα από το παοκτσιδιλίκι του. Σύγκριση με παράσχο.χαχαχα..λεμονη΄...χαχαχαχα..και τσιώλη...χαχαχα.. αρε φίλε να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

obanebane έγραψε:Eγω γιατι μετα απο ολη αυτη τη διαψευση του τυπου για τον ολλανδο ειμαι σιγουρος οτι αυτος θα ειναι ο επομενος?
Και μακαρι δηλαδη γιατι τετοιου επιπεδου μανατζερ ειναι αδυνατον να υπαρξει και δευτερος στη λιστα.
Οσο για τον αγγελο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερος απο πολλους απο αυτους που ακουστηκαν.
Γιαυτο και εγω με τη σειρα μου θα πω απο το να μας ερθει ξανα κανενας ισπανος η πορτογαλος μπερετα καλυτερα αγγελος.

To ειχα γραψει τοτε το γραφω και τωρα η στεφενς η αναστασιαδης,κανενας αλλος που να μπορει να δωσει οραμα στον κοσμο δεν υπαρχει.
Καποιοι γιατι απλα δεν ερχονται στην ελλαδα,και καποιοι αλλοι γιατι δεν μπορουν.

Υ.Γ Ακομα εχω ενα γαμωπροαισθημα για τον ολλανδο,olivares μηπως ειναι καιρος να μας δωσεις τα φωτα σου?
Αν και νομιζω οτι μεχρι τη δευτερα θα εχουμε προπονητη.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Προτιμώ Άγγελο με 3 παικταράδες των 500 χιλ, παρά Στέφενς με Ρομπερ και λοιπούς.

Εκεί ήθελα να καταλήξω..
Και εγώ το προτιμώ. Ας μη βιαζόμαστε να μεταπηδήσουμε από το φετινό ανέκδοτο του Γιδώνη σε ομαδάρα με παιχταράδες και προπονητή τεράστιου βεληνεκούς. Ας πάρουμε πρώτα τους παικταράδες να κάνουμε έναν κορμό και του χρόνου παίρνουμε και έναν Στέφενς.

Από την άλλη δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ένας Στέφενς θα δεχόταν να έρθει με μόνη συμφωνία το κασέ του. Σίγουρα αν ερχόταν ένας Στέφενς θα είχε εξασφαλίσει και ένα μπάτζετ που να μην τον εκθέτει και με συγκεκριμένους παιχταράδες - στόχους. Δε θα ρίσκαρε να ξεφτιλιστεί στα 60 του από παίκτες λίγους.

Γενικά ένας σχεδιασμός με Στέφενς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο ακριβός από ότι με Άγγελο και δεν θα αφορά μόνο στην αμοιβή τους.

Στην τελική βέβαια συμφωνώ με αυτό που έγραψες παραπάνω, σιγά τη διοργάνωση που θα συμμετέχουμε και πρέπει να τα χώσουμε τόσο άγρια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Armagedonas έγραψε:

Εκεί ήθελα να καταλήξω..
Συμφωνώ απολύτως.

Θα ηρεμούσε το κλίμα.

Τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

Αυτά τα ότι "ξεπεράστηκε" δεν τα πολυπιστεύω,ο καλός προπονητής παραμένει πάντα καλός.
Ο Χάινκες ήταν πριν 15 χρόνια στη Ρεάλ,μετά κάπου χάθηκε και φέτος είδαμε τί έκανε.Μάλιστα ήταν ετοιμος να βγει στη σύνταξη,μετά από συνεχείς αποτυχίες σε Μπενφίκα,Σάλκε και Γκλάντμπαχ

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ρε παιδιά θα είναι από ΑΓΓΕΛΟ-ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ο οποιοσδήποτε ξένος θα έρθει????ιδίως αν είναι μεσαίου βεληνεκούς όπως ο Πασιέντζα??

εγώ λέω καθόλου
Ποιος μπαγεβιτς ρε αρμαγεδων σε αλλη χωρα ζεις? αυτος κανει μπιζνες με τον μελισανιδη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Armagedonas έγραψε:

Εκεί ήθελα να καταλήξω..
Συμφωνώ απολύτως.

Θα ηρεμούσε το κλίμα.

Τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

εγώ λέω καθόλου
τι ειναι αυτα που λεες, τηνιδια ωρα που θα ανακοινωθει μπορω να μαζεψω100 γνωστους και να παμε εξω απο την Τουμπα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki1985 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Φέρτε τον Άγγελο φέρτε τον Τσιώλη τον Χάβο τον Δερμιτζάκη τον Δωνη τον Χριστόπουλο ακόμα και τον Παράσχο. Φέρτε και τον Λεμονη που έχει πάρει πρωταθλήματα έχει παίξει και ομίλους του CL. Ελάχιστες είναι οι διαφορες μεταξύ τους προπονητικά, της ίδιας ανύπαρκτης σχολής είναι όλοι. Το μόνο που ξεχωρίζει στον Άγγελο είναι το παοκτσιδιλικι. Αν υποστήριζε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο φτύσιμο θα τον είχατε κι αυτόν όπως τους υπόλοιπους Έλληνες.

Και εννοείτε φυσικά ότι οι πρώτοι που θα κράζανε τη διοίκηση αν έφερνε προπονητή με το βιογραφικό του Άγγελου θα ήταν αυτοί που τρελαίνονται για να έρθει τώρα. Το τι είχαν να ακούσουν Βρίζας και Ζαγορακης που φέρανε τον προπονητή του Πλατανια που η μονη του ουσιαστική επιτυχία στα 20 χρονια καριέρας ήταν ένα κύπελλο πριν 10 χρονια ούτε να το φανταστώ δε μπορώ :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλα είπαμε παοκτσακι ο Άγγελος, τσαμπουκάς ο Άγγελος οπότε όλα τα άλλα δε μετράνε.

Αν υπάρχει πλάνο τριετίας όπως λένε και μια μέρα πριν τη προετοιμασία να φέρεις προπονητή προκειμένου να βρεις κάτι καλο απ έξω τότε πάλι κερδισμένος βγαίνεις σε βάθος χρόνου. Αν κοιτάμε να βγάλουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς τότε ας φέρουν οποιονδήποτε από τους παραπάνω Έλληνες προπονητές . Οποιοσδήποτε από αυτούς με ένα καλο υλικό μπορεί να βγάλει τη χρονια με αξιοπρέπεια και λογικά και λόγο διαφοράς budget με τους υπόλοιπους θα βγούμε και δεύτεροι. Αλλα κάθε χρονιά με Έλληνα προπονητή στον πάγκο είναι μια χαμένη χρονιά. Έχουμε συνηθίσει έτσι κι αλλιώς στις χαμένες χρονιές, μία παραπάνω τι πειράζει?
Καλά εντάξει για πολλά γέλια αυτά που λες. Καλά κάνεις και γελάς. Δε χρειάζεται καν να έρθω σε αντιπαράθεση με αυτά που λές για τον προπονητή Άγγελο. Πέρα από το παοκτσιδιλίκι του. Σύγκριση με παράσχο.χαχαχα..λεμονη΄...χαχαχαχα..και τσιώλη...χαχαχα.. αρε φίλε να σαι καλά.
επιχειρηματα ρε φιλε εχεις? εγω μπορω να πω οτι ο λεμονηςπειρε και ενα πρωταθλημα και εκανε και καλη πορεια στο τσουλου εσυ τι μπορεις να πεις?
και οτι εχεις να πεις πες το γρηγορα γιατι δεν σε βλεπω να κερδιζεις το στοιχημα,θα τον χασεις τον λογαριασμο σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΓΙα πρωταθλημα του χρονου δε μιλησα εγω ουτε για το τοσ λου που θα προσπαησουμε να παμε....αν και προσωπικα το θεωρω αδυνατο...Αρα ΠΡοπονηταρα για αρχη και παικταραδες επειτα...τπτ λιγοτερο.....Αλλιως πρωταθλημα δεν μπορεις να διεκδικησεις....σαν ομαδα περαν απο τερματαδες δεν εχεις σχεδον καμια βαση...μα καμια....

ΑΝ δε θελει να βαλει λεφτα_μακαρι πχ να τελειωσει το θεμα χρεων ας μη μιλαει για μεγαλα πραγματα..εγω το προτιμω και φανταζομαι οι περισσοτεροι.....

ΤΟ θεμα ειναι να γινουν σωστες επιλογες και οχι υπο καθεστω ς πιεσης....που θα τις αλλαξουμε -χρυσοπληρωσουμε μετα...το τσ λου ετσι κι αλλιως δε νομιζω ν το πιστευει και κανενας......

Τωρα αν υπαρχει διλλημα καλος προπονητης και ρομπεροειδη ή μετριος και καλοι παικτες...δεν παμε πουθενα.....

Οσο για την πιεση των αρδ επειδη δε μαθαινουν τπτ , επιτελους...ισως το μονο καλο νεο ως τωρα...συνηθως οταν μαθαινουν ειναι λογω αδυναμιας διοικησης που θελει καλυψη-βοηθεια..
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

+1926 Το να συζητάμε να φέρουν τον Άγγελο με μέτριους πάιχτες και όχι έναν εγνωσμένης αξίας ή έστω με ευρωπαικες παραστάσεις που θα σε βάλει σε μια σειρά την ομάδα με ένα καλό πλάνο και να φανταζόμαστε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή είναι κάτι που ξεπερνά την φαντασία.Επειδή είναι ΠΑΟΚι δε μπορεί συνέχεια να είναι αυτός ο μόνος κατάλληλος στην Ευρώπη για να κάτσει στον πάγκο.Μου λέγατε για τον Πασιέντζα που θα ερχόταν χωρίς βιογραφικό,ξεχνόντας φυσικά οτι πήγε την Μπράγκα στους ομίλους του Ch.L. και σε τελικό Europa και να λέμε να φέρουμε έναν προπονητή που έκατσε τα τελευταία χρόνια στους πάγκους της εθνικής Κύπρου,του ΠΑΣ Γιάννενα και του Πλατανιά και έχει στο βιογραφικό του ένα κύπελο (ακόμα και ο Δώνης έχει κυπελο και άλλους 2 συνεχόμενους χαμένους τελικούς με ομάδες όπως η Λάρισα και ο Ατρομητος) είναι λίγο αντιφατικό.Αν είναι να φέρουμε τον Ντουσαν με πιο βαρυ βιογραφικό.Το οτι ειναι ΠΑΟΚ δε μου λέει κατι πραγματικά.Αν θέλουμε να έχουμε όραμα για την ομάδα μακριά απο προπονητές που έχουν σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Το περίεργο είναι ότι ποτέ οι πολέμιοι του Άγγελου δεν αναφέρουν έστω 1 επιχείρημα εναντίον του,εννοώ προπονητικό και όχι ότι είναι άξεστος ή θρήσκος(τα οποία δεν μας νοιάζουν διόλου).

Πέρα από όλα τα άλλα,είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μέτριους ποδοσφαιριστές να πετάνε(βλέπε Ριζούπολη,Μέταλλιστ,Άρσεναλ,γριές,Κύπρο,για Τσ.Λιγκ με ΠΑΟ εντάξει έκανε μαγικά)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

nikolasf έγραψε:Ολα όσα διαβάζω παραπάνω........... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Ονειρα νάχαμαι να κάναμε....
Βολευτείτε τώρα και τα λέμε.... αργότερα :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Α ρε ΙΒΑΝ τα "λόγια τα μεγάλα".....
Συγνώμη που επαναλαμβάνω ότι έγραψα πριν αλλά και μετά από τρεις σελίδες τα ίδια μου έρχονται πάλι στο μυαλό να γράψω....... :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΕΜπιστοσυνη δεν τους εχω....αν ερθει πργματικα μεγαλος προπονητης θα μας συμαζεψει...Δε χωρανε λαθη εδω...σε παικτες ναι σε κοουτς οχι δυστυχως
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:
obanebane έγραψε:Eγω γιατι μετα απο ολη αυτη τη διαψευση του τυπου για τον ολλανδο ειμαι σιγουρος οτι αυτος θα ειναι ο επομενος?
Και μακαρι δηλαδη γιατι τετοιου επιπεδου μανατζερ ειναι αδυνατον να υπαρξει και δευτερος στη λιστα.
Οσο για τον αγγελο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερος απο πολλους απο αυτους που ακουστηκαν.
Γιαυτο και εγω με τη σειρα μου θα πω απο το να μας ερθει ξανα κανενας ισπανος η πορτογαλος μπερετα καλυτερα αγγελος.

To ειχα γραψει τοτε το γραφω και τωρα η στεφενς η αναστασιαδης,κανενας αλλος που να μπορει να δωσει οραμα στον κοσμο δεν υπαρχει.
Καποιοι γιατι απλα δεν ερχονται στην ελλαδα,και καποιοι αλλοι γιατι δεν μπορουν.

Υ.Γ Ακομα εχω ενα γαμωπροαισθημα για τον ολλανδο,olivares μηπως ειναι καιρος να μας δωσεις τα φωτα σου?
Αν και νομιζω οτι μεχρι τη δευτερα θα εχουμε προπονητη.
Ας μην υπερβάλλουμε καλύτερα,επιχειρώντας να δοθούν αντικειμενικές διαστάσεις σε υποκειμενικές τοποθετήσεις.Εμένα λχ,και προφανέστατα οχι μόνο,δε μου αρέσει η ιδέα του Άγγελου,θεωρώ πιθανή έλευσή του παταγώδη αποτυχία της διοίκησης.Τον ίδιο τον σέβομαι,προσέφερε στον ΠΑΟΚ,με τα λάθη του.

Αρμαγεδώνα,θεωρώ πως πρόκειται,ειδικά προϊούσης της ηλικίας του Αναστασιάδη,για βραδυφλεγή βόμβα,την οποία δε θέλω σε μια ομάδα,που πιθανότατα να'χει και άλλες τέτοιες (βόμβες),σε πολύ σημαντικότερο πόστο.Με όσα βλέπω θεωρώ πως χρειαζόμαστε,όπως και το 2007,κάτι παραπάνω από απλό προπονητή,όπως και ο Αναστασιάδης άλλωστε (που δεν πιστεύω ωστόσο πως μπορεί να συμβάλλει αναφορικά με την υπόδειξη του τρόπου λειτουργίας,που γενικότερα πρέπει να ακολουθείται από μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία,ο καρπουζάς ας πούμε θεωρώ πως το έχει σε κάποιο βαθμό).Και την πεποίθησή μου αυτή ενισχύει η μέχρι τώρα διοικητική δυσλειτουργία.Μακάρι φέτος είτε να μειωθούν οι αποφασίζοντες είτε να μπορέσουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους αποδοτικότερα και ταχύτερα.Σε περίπτωση όμως που δεν,θα χρειαστεί ένα ... καθοδηγητικό μαξιλάρι από τον πάγκο,μήπως και αποφευχθεί και η φετινή χρονιά να πάει κατά διαόλου.Στο δικό μου μυαλό ο προπονητής πρέπει να έχει και αφανή διοικητικό ρόλο.Σχεδιαστικό και εκτελεστικό.Βέβαια,αυτό προϋποθέτει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.Και πολλές φορές αυτή αποτελεί αιτία σοβαρότατων συγκρούσεων με το ΧΡΗΜΑ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ πλοηγε βλεπεις εσυ να υπαρχει ονομα στην αγορα που να ερχεται ελλαδα και να μπορει να δωσει οραμα πλην στεφενς που νομιζω οτι ακομα παλευουν την περιπτωση του?
Ποιος ο της λεβαντε η μηπως ο προσινετσκι? που μπορει να ειναι πολυ καλοι προπονητες οπως και ο πασιεντζα αλλα δεν κανουν κλικ στον κοσμο.
Δε γινεται να παιζουμε σε αδειες κερκιδες με το πρωτο στραβο αποτελεσμα.
Το βαρυ ονομα η αν το θελετε αλλιως ο εμπειρος κοουτς με πολλες παραστασεις θα βγει και θα μιλησει και θα πει τα πραγματα με το ονομα τους οπως εκανε ο μπολονι αλλα δεν ειχε την στηριξη για να μπορεσει να αλαξει πραγματα.
Ουτε εγω τον θελω τον αγγελο αλλα αν ειναι να παμε σε περιπτωση μπερετα χιλιες φορες αγγελος.
Εδω μεσα ηδη καποιοι αμφισβητουν ανοιχτα και τον ολλανδο φαντασου τι εχει να γινει αν δουμε για παραδειγμα προπονητη απο μια ομαδα της ρωσιας να ερχετε κατα δω.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Φετος λογο δηλωσεων του μεγαλομετοχου ηλπιζα οτι κατι
εχει αλλαξει προς το καλυτερο σε αυτο το σωματειο,
χωρις να θελω γινω μαντης κακων,
και φετος προβλεπω μεγαλη ξενερα.
Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”