Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:....ΔΕΝ είπα οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο. ΔΕΝ είναι καλύτερα από εμάς. Το αντίθετο. Απλά σε μας ΑΚΟΜΑ δεν έχει αποδειχτεί οτι είμαστε καλύτερα. Δεν μπορείς δλδ τον Μαυρία (πχ) να τον ψήσεις ΣΗΜΕΡΑ, λέγοντας οτι στον ΠΑΟΚ είναι, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, τα πράγματα ζάχαρη πλέον..
Αναποφάσιστο σε βλέπω. :lol:
Κατ' αρχήν, το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Αν πχ έλεγε κάποιος πριν 2 χρόνια, ότι στο τέλους του 1ου γύρου η κούλα βρίσκεται αγωνιστικά με το ένα πόδι στην β' και ότι ο βάζελος εξασφάλισε την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με πλάγιους τρόπους, θα αποκτούσε σελίδα στο βικιπέδια με τον ορισμό του ούλτιμεϊτ μαλάκα. :D

Στην συνέχεια, δείχνεις σε αυτούς τους παίκτες, τις πορείες αντίστοιχων ταλέντων ή άλλων φιλόδοξων παικτών που διάλλεξαν ποκ, τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Στο τέλος τους δείχνεις τον Μαλεζά και τον οικοδόμο, τον Κλάους και τον Τάτο, τον Σταφυλίδη και τον βιτόλο.
Ε, ας διαλλέξουν μετά μόνοι τους. :)

Edit: μη κολλάς στον Μαυριά, στον οποίο ο βάζελος βλέπει μια μεγάλη πηγή εσόδου. Οι άλλοι τρεις είναι πολύ πιο εφικτοί στόχοι.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Στην Βόλφσμπουργκ ο Πέρισιτς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://www.waz-online.de η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέρισιτς από την Ντόρτμουντ. Υποστηρίζει πώς το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για τον ποδοσφαιριστή πλέον έχει περάσει στην επόμενη φάση, πώς ο Άλοφς έκανε επίσημη προταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κροάτη και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στο Μπέλεκ της Τουρκίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Βόλφσμπουργκ. Θυμίζουμε ότι ο Πέρισιτς αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βιερίνια. "Ξέρω ότι έχουν προχωρήσει οι επαφές αλλά είμαι αναγκασμένος να περιμένω" είπε από την Τουρκία ο Χέντινγκ.

paokrevolution.blogspot.gr
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όπως είπε και ο dc, κολοβός και φούντας, μεγάλα κεφάλαια για το μέλλον
ειδικά ο φούντας. θα είναι ο επόμενος μετά από φορτούνη και ταχτσίδη που θα βγει έξω με πολλές προοπτικές
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

angelheart έγραψε:Εικόνα

Μόλις 3 cm. Που να χωρέσει ο Βιερίνια εδώ μέσα...
ιντζες ειναι.. :D
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αφού είναι ίντσες τότε χωράει και μετά τα πιτόγυρα... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο Γιάννης Σκόνδρα μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον Γιώργο Δώνη, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον Ατρόμητο.

Ο αρχηγός του Ατρομήτου Γιάννης Σκόνδρας, εδώ και λίγα 24ωρα έχει μπει και πάλι στην καθημερινότητα των ΠΑΟΚτσήδων καθώς το όνομα του «παίζει» δυνατά για να μετακινηθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκη. Ο αμυντικός του Ατρομήτου που κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μάλιστα προσφάτως κλήθηκε και στην Εθνική, μίλησε στο gazzetta.gr αρχικά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με ιστορία και δυναμική ως σύλλογος. Και μόνο που θα παίξεις στον ΠΑΟΚ σου φτάνει. Έχει μια ‘καυτή’ έδρα όπως είναι η Τούμπα που δύσκολα μπορεί να περάσει αντίπαλος. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και στην προκειμένη περίπτωση, για τον Γιάννη Σκόνδρα. Η ομάδα θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη, έχει βάλει τις βάσεις για μεγάλα πράγματα κι αυτό είναι καλό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Δώνης τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά λόγω της κοινή σας παρουσίας στον Ατρόμητο. Έχεις μιλήσει με τον πρώην τεχνικό σου και αν θα ήθελες να ξανά ανταμώσετε σε μια άλλη πόλη και σε μια άλλη ομάδα.
«Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα. Γίνεται φανταστική στις προπονήσεις. Ευχαριστώ τον κ. Δώνη και τους συνεργάτες του για την βοήθεια που μου προσέφεραν στο να γίνομαι καλύτερος καθημερινά. Όχι δεν είχαμε κάποια επικοινωνία με τον κόουτς. Δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι να ξανά συνεργαστώ με τον κ. Δώνη. Αυτό θα το αποφασίσουν οι δύο ομάδες, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ».

Γιάννη ο ΠΑΟΚ με το υλικό που έχει και με τις προσθήκες που θα κάνει τον Γενάρη μπορεί να ‘χτυπήσει’ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο;
«Η άποψή μου είναι ότι η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη και πολύ δύσκολα να αλλάξει χέρια. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο Πρωταθλητής, όμως του χρόνου είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα μπει στη μάχη να διεκδικήσει στα ίσια το Πρωτάθλημα. Η παρουσία του κ. Σαββίδη στη ομάδα έχει φέρει ένα άλλο αέρα και αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής. Όσον αφορά το Κύπελλο έχει πάρα πολλές πιθανότητες, γιατί μέχρι το τελικό είναι διπλοί αγώνες».

Μια διαμάχη που είχες με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τελείωσε;
«Δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, μάλιστα τους σέβομαι, όπως και όλους τους φιλάθλους κάθε ομάδας, γιατί κάθε Κυριακή κάνουν χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αν ενόχλησε ο πανηγυρισμός μου, όπως είχα πει και τότε ζητάω συγνώμη».

Γιάννη θα προτιμούσες να συνεχίσεις την καριέρα σου σε Ελλάδα η Ευρώπη;
«Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι ανήκω στον Ατρόμητο και κάθε Κυριακή θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι. Η τελική απόφαση θα παρθεί με βάσει τα δεδομένα που θα έχω στα χέρια».
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

ντομπρος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αφου δε κλεινουν κανεναν δε πα να φερουν το σικα να γουσταρουμε και λιγο

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και οι ποποβιτς ισως και πελκας πρεπει ν α πανε δανεικοι..ειδικα ο πρωτος..

Στη ρουμανια εχει πολυ καλα παικτακια και γενικα το ρουμανικο ποδοσφαιρο ειναι σε λιμιτ απ παλι πιστευω...τα βαλκανια μην ξεχνατε γκαασπαντιν σαββιδη...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

angelheart έγραψε:Εικόνα

Μόλις 3 cm. Που να χωρέσει ο Βιερίνια εδώ μέσα...
Με έφτιαξεσ !!!!!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ποποβιτς με γιαννου , και βασιλης παπαδοπουλος(μικρος σεντερ φ, πουλεν-παστελωτης) να παν κερκυρα
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ο Πόποβιτς μια χαρα είναι στο ροστερ μας... Σιγα σιγά πρέπει να παίρνει λεπτά (5 με 10/ματς)... Καθε περίπτωση παίκτη είναι διαφορετική... Εγώ πιστεύω ότι ο Πόποβιτς αν πάει σε ομάδα επιπέδου Κέρκυρας, θα κάνει παπάδες, χωρίς να κάνει καμιά σπουδαία δουλειά με το τεχνικο επιτελείο της Κερκυρας, ενώ έχει απ' ότι δείχνει πολλά περιθώρια βελτίωσης... Έτσι θα μείνει στασιμος! Ο Πόποβιτς είναι μόλις 17 ετών! Αν κριθεί ότι μετά από 2 χρόνια είναι ανέτοιμος, τότε πρέπει να τον δώσουμε δανεικό... Αυτό πιστεύω εγώ... Δεν θα πάθει τίποτα αν περιμένει στον παγκο 1,2 χρόνια δουλευοντας, μεχρι να διεκδικήσει θεση βασικού...

Ίδια περίπτωση όμως, σαφως και δεν είναι πχ η περίπτωση Παναγιωτούδη που η θέση του είναι κεντρικο χαφ, είναι λιγο μεγαλυτερος απο τον Ποποβιτς και πρέπει να πάρει παιχνίδια... Αν δεν υπηρχε Κάτσε τότε έπρεπε να είναι βασικός, στην θέση του...!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Only in Greece, they are too young to small we will burn them and PAPARIA to karambela over here.

If they are talanted football players they can play from 16! Zlatan in Sweden played for malmö in a very young age and did whatever he wanted. 18-19 Ajax signed him.

NOW he parked his care infront of the gate so nowone from the coaching team and the board could park in the parking zones.......hahahaha ZLATAN 2 alani g@m@ to limani COME TO PAOK REEEEEEEEEEEEEEEEEEE! IVAN SIGN HIM YESTERDAY with help from Putin!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

adam04 έγραψε:ντομπρος
ελα τωρα πλακα κανεις δε γινεται...
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

che4 έγραψε:ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ 120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ....ΕΛΕΟΣ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Καλά ρε φίλε, δεν είχες προλάβει τις θρυλικές τριλογίες??? Τότε 120 σελίδες γραφόντουσαν σε 2 βράδια. Πήγαινες σουκού για μπάνιο στην Χαλκιδική και Κυριακή βράδυ σε έπιανε ένα άγχος να διαβάσεις ότι είχε γραφτεί (και μιλάμε για ΠΟΛΥ πράμα) λες και έδινες εξετάσεις την επόμενη το πρωί. Ωραίες εποχές... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”