Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από shark4 »

Μηνν ξεχναμε και την λαικη βαση .... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ξανα- "λιγοστεύει" ο Ζαγόρ?

Δοκάρι και μέσα, πολύς ο Ζαγόρ,
Δοκάρι και έξω, λίγος...

Λεφτά δεν υπάρχουν, τον κράζουμε, το άνοιγμα αυξάνει ξανακράζουμε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

khaledfreepaok έγραψε:και επισης εννοειται οτι μπαινω μονο και μονο για να κραξω μεχρι αηδιας(η εστω οσο επιτρεπεται απο τους κανονισμους) καθε ανικανο και λιγο που ειναι βαρος για την ομαδα και για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.αν ολα πανε καλα τι να κανω?
ρε δεν φταιει κανεις ο ζαγορ φταιει
πανε ρε αγορι μου παρε παικτες κανα ταλιρο μυρια χωσε την ομαδα αλλα 15 μυρια μεσα κανε αιρετη διοικηση ασε τα χρεοι στους επομενους και μετα καντινα οπως τοσοι και τοσοι και ασε ολους αυτους τους γιαλαντζη επαναστατες να ξαναβγαινουν στα ιντερνετ καφε και να σε κραζουν
τοτε θα εχουν και καποιον λογο
τωρα σε κραζουν τσαμπα

και κατι ακομη για αυτους που εχουν ματια παντου και ελενχουν την κινηση
ρε παιδια αυτος ο τυπος θεωριτε εσεις οτι προσφαιρει κατι με το να μπενει εδω μεσα και να λεει οτι ....εγω μπενω εδω για κραξιμο....και ποιους λεει ανικανους και λιγους και οτι ειναι βαρος για την ομαδα;;;....
δηλαδι αν εγω τωρα αρχισω τα μπινελικια θα με κοψετε και αυτον που βριζει στα ισια και παλικαρισια τον ζαγορακη εξακολουθει και υπαρχει εδω μεσα;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

και κατι ακομη....
πολλοι λετε λεμε για τα λαθη τις διοικησης

εγω ενα πραγμα ξερω ....
η χρεωνεις την ομαδα η δεν την χρεωνεις
αν την χρεωσεις η επιτιχια δεν ειναι δεδομενη και σε μενη και το χρεος
αν δεν την χρεωσεις η αποτυχια δεν ειναι δεδομενη και δεν εχεις και χρεος
η εποχη ζαγορακη μας διχνει τον δρομο και ομως εμεις εκει ρε παιδι μου επιμενουμε΄...

ελα ρε ποιος ετσι και ποιος γιουβετσι ..φερε αυτον φερε εκεινον ...βαλε τον εναν βαλε τον αλλον
απορω ομως με μερικους ενω δεν ξερουν τι εχει μεσα η μπαλα γνωσεις να πουλισουν εχουν μπολικες
μετα τον δαμανακη και πριν τον γκαρσια θυμιστε μου ποιο καλητερο 6ρι ειχαμε απο τον αριας που πεσατε ολοι σαν τις υαινες και τον ξεσκισατε και μετα εχετε και την απαιτηση να αποδωσει αυτος ο σαλλπιγιδης ο μπαλαφας.....η χαρη μερικων εφτασε μεχρι και τον κοντρερας....

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
η ομαδα την τελευταια τετραετια κανει σταθερα βηματα μπροστα και εμεις...εκει ρε παιδι μου διαγωνισμο ποιος θα τιναξει την μπανκα στον αερα
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Έχεις δίκαιο, αλλά όπως εγώ το καταλαβαίνω, πώς την μια μέρα παίζεις καταπληκτικά ή έστω πολύ καλά και δεν είσαι σε θέσι να παίξεις και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έστω και μέτρια.
Στο ένα παιχνίδι πολύ καλός και στο δεύτερο κάκιστος.
Και δεν είναι η κούραση, γιατί το κακό παιχνίδι δεν έρχεται κατα το τέλος του ματς, αλλά ήδη απο την αρχή.
Να κρύβεσαι που να μη μπορείς να κάνεις την απλούστερη πάσα.
Γιόμες απο το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν παίζεις μπροστά με τρείς κοντούς. Πράγματα για μένα ακατανόητα.
Όπως και να το κάνουμε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Χωρίς παραδάκι, γιοκ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Το καλοκαιρι ακουγοταν η καραμελα οτι δν γινονται μεταγραφες να ενισχυσουμε το ροστερ για να μην επιβαρυνθει οικονομικα η ομαδα,διωξαμε το βιτολο επειδη δν ειχαμε να τον πληρωσουμε ωστε να μπορουν τουλαχιστον οσοι μειναν να πληρωονονται στην ωρα τους.....περιμενω να δω τωρα τι θα σκαρφιστουν οι ΑΡΔ να πλασαρουν και να αναδημοσιευτει και εδω για να δικαιολογηθουν οι τοσοι μηνες απληρωτοι που ειναι ολοι οι παιχτες μας...κατα τα αλλα περιμενουμε ακομα την συνεντευξη τυπου απο τελος σεπτεμβρη....εχουμε νοεμβρη θα αλλαξουμε ετος και ακομα η διοικηση θα κρυβετε......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδώ ρε Ζαγορακη κάποιοι (υποστηρικτές σου κιόλας) δεν σε θεωρούν καλύτερο παίκτη απο τον Αριας,περιμένεις οι υπόλοιποι να σε θεωρούν ικανό για πρόεδρο;Ότι να ναι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

1 συνεντευξη τυπου με το διορισμο-πλανο αγωνιστικο οικονομικο....

2Βρειτε κεφαλαια αν δεν υπαρχει εναλλακτικη επιλογη...καντε πωλησεις ...

3 Ξεκαθαρισμα ροστερ -ξεκινηστε ανανεωση απο το δεκεμβρη με 1 2 μεγαλους παικτες και οχι ρολιστες...

4 ο προπονητης να στηριχτει οπωσδηπ[οτε.... να παρει μεγαλυτερα ρισκα με τους νεους αν αξιζουν π.χ στη θεση τσιριλο κατσικας,..ανπλ δ φουλ μπακ αποστολ..αν δεν αξιζουν ...παμε γι αλλα..

5 Σαχπα εδω σε θελω σε ολα αυτα....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Argonaut4 έγραψε:Πείτε λοιπόν ότι άυριο το πρωί παραιτείται ο Ζαγοράκης........

Για πάμε...

Ακούω προτάσεις για το ποιος θα αναλάβει στη θέση του και ποια άτομα θα θέλατε φυσικά να απαρτίζουν το Δ.Σ.

Ελάτε λοιπόν.....

Και όπως λένε και οι Αμερικανέζοι......εκ Αγγλιστάν......lets debate this lads.

αυτο το ζαγορακης ή θανατος εχει καταντησει αηδια..Ναι ο ζαγορακης μας εσωσε πριν 4 χρονια κ για 1,5 χρονο ηταν πολυ αξιολογος κ βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τοσο αγωνιστικα αλλα κ εξωαγωνιστικα..ΟΜΩΣ,Ο ζαγορ τα τελευταια 2μιση χρονια κανει το ενα λαθος μετα το αλλο..εχει φτασει η ομαδα να χρωσταει καθε τρεις και λιγο στους παιχτες..Δεν μπορει να επιβαλει τιμωριες σε παιχτες οπως πχ κοντρερας γι'αυτο το λογο κ λογικα εχουμε καταντησει ξεφραγο αμπελι..απο μεταγραφες κ προσληψη προσωπων(αγωνιστικα κ εξωαγωνιστικα)δεν υπαρχουν λογια για τα τελευταια 2μιση χρονια..ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ..Οσο αφορα τα χρεη 0 προοδος!0!Σε 4 χρονια!Τελος παρα το γεγονος οτι ξερει οτι δεν μπορει να ανεβασει οικονομικα την ομαδα δεν ψαχνει επενδυτη(ενας απο τους πρωταρχικους του στοχους)..και μη μου πειτε οτι ψαχνει γιατι ξερω οτι οποιος ψαχνει,και ειδικα για 2 χρονια(που φενεται οτι το καραβι μπαζει,βρισκει κ ειδικα αν εχεις το ονομα ζαγορακης κ τοσο λαο απο πισω..
Αυτο που εχω να προτεινω ειναι ξεκαθαρισμα αγωνιστικου μεχρι το καλοκαιρι,επιτευξη συμφωνιας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για τα χρεη και Ευρεση ισχυρου οικονομικα επενδυτη..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έλα ρε φίλε τώρα.. Έλεος..

Εσύ μας την έλεγες το καλοκαίρι που δεν γουστάραμε τον πουθενά Φλωρίδη.

Εσύ που μας έλεγες ότι είναι μεγιστάνας για πες μας τώρα που είναι;

Τέτοιους επενδυτές σαν αυτούς που ονειρεύεσαι (πχ Φλωρίδης) δεν τους έχει καμία ανάγκη ο ΠΑΟΚ. ;)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ειπα εγω οτι ηταν μεγιστανας????Ο Ζαγορακης κ ο Σαχπατζιδης το ελεγαν κ τον παρουσιασαν κ στους παιχτες σαν Μεγαλομετοχο..Ετσι δεν ειναι??Ε τοτε γιατι να μην πιστευα οτι εχει λεφτα κ θα βοηθησει?Εσυ προσωπικα μετα απο εκεινη τη νυχτα δεν αλλαξες γνωμη?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

joshua έγραψε:Εδώ ρε Ζαγορακη κάποιοι (υποστηρικτές σου κιόλας) δεν σε θεωρούν καλύτερο παίκτη απο τον Αριας,περιμένεις οι υπόλοιποι να σε θεωρούν ικανό για πρόεδρο;Ότι να ναι...
ενω εσυ τον θεωρεις καλητερο του αριας ε;
ειχε καλητερη πασα ειχε καλητερα σουτ ειχε κλιτερα τρεξιματα στα 26του ε;
μαλον θα βλεπεις τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 5 χρονια και δεν θυμασε τιποτα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουδεν σχολιο...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

abg12d34 έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:και επισης εννοειται οτι μπαινω μονο και μονο για να κραξω μεχρι αηδιας(η εστω οσο επιτρεπεται απο τους κανονισμους) καθε ανικανο και λιγο που ειναι βαρος για την ομαδα και για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.αν ολα πανε καλα τι να κανω?

και κατι ακομη για αυτους που εχουν ματια παντου και ελενχουν την κινηση
ρε παιδια αυτος ο τυπος θεωριτε εσεις οτι προσφαιρει κατι με το να μπενει εδω μεσα και να λεει οτι ....εγω μπενω εδω για κραξιμο....και ποιους λεει ανικανους και λιγους και οτι ειναι βαρος για την ομαδα;;;....
δηλαδι αν εγω τωρα αρχισω τα μπινελικια θα με κοψετε και αυτον που βριζει στα ισια και παλικαρισια τον ζαγορακη εξακολουθει και υπαρχει εδω μεσα;;;
Eχεις δίκιο abg12d34 ......δυστυχως έχουμε δείξει πολύ ανοχή.
Εδω ρε αδερφέ προσπαθούμε να προστατέψουμε την ομάδα και τους παίχτες και τα ακούμε....πάνε στο τόπικ του Σαλπι να δείς ποστ απο άτομα που μπάινουν ΜΟΝΟ για να κράξουν σε στραβές.Δες τα στατιστικά των ποστ.... θα γελάσεις και θα κλάψεις με τη κατάντια τους.

Είπαμε ότι όλοι είμαστε ΠΑΟΚ και το μπαν δεν ειναι λύση γιατί όλοι έχουμε μια αγάπη και αυτή είναι η ομάδα.....αλλά από ότι φαίνετε η δεν αγαπάνε την ομάδα ή τους σηκώνετε μόνο όταν μπαινουν στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που τους δίνει βήμα χάρη σε κάποια άτομα που ξημεροβραδιάζονται και το συντηρούν αλλα και σε αυτούς που σπρώχνουν χρήμα για να έχει ο ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο και καλύτερο οπαδικο site στην Ελλάδα και από τα καλύτερα στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

ολα καλα? τι κανουμε ? η οικογενια τα παιδια οκ ?

Ο ζησης πως παει ,βλεπεσται ? αα ωραια ? και ο Παντελης ΟΚ ε ? ενταξει χαρηκα ολα καλα λοιπον ,χαιρετησματα στον ΠΑΟΚ ,τα λεμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”