Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PaokPtolemaidaG4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

sidpanos έγραψε:το έστειλα στον agave σε πμ αλλά βλέπω τίμε το συνεχίζεις...
επι προσωπικού πάει οπότε σταματήστε το εδώ ή θα αρχίσουν οι σβήστρες...
υπάρχουν και τα πμ...

οκ σορυ φιλε. Τελος εδω.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

sidpanos

και γώ δεν γούσταρα τον ταπούτο αλλά απο την στιγμή που έκλεισε,το έραψα,το κράτησα μέσα μου,πήρα το διαρκείας μ και στο γήπεδο φωνάζω για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά...

+ Οσα θες. Απλά έγραψες
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

timo λες ο ξα να γινει gastarbeiter???? και τσαμπα το κουτσομπολιο και τεζα τα ΠΑΟΚια με σακη πρωτο φορ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Πω πω….. αρρώστια …ήμαρτον....φτάνει πια με τον κοντό...ας έρθει πρώτα και μετά το συζητάμε...

Δύο χρόνια για την μεταγραφή-επιστροφή του Σαλπιγγίδη μιλάτε....

Θυμάμαι πέρσι το Πάσχα που μέχρι και ο παπά τράνσφερμάνιακ τον έφερνε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι....

Κάθε φορά που έχουμε μεταγραφική περίοδο… τσουπ …ο Σαλπιγγίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ....

Έχετε γράψει τόσες σελίδες για τον κοντό που σε όλες γράφει τα ίδια...

Ο κοντός το ένα ο κοντός το άλλο....εγώ τον θέλω τον κοντό....εγώ δεν το θέλω....εγώ τον θέλω υπό προϋποθέσεις....κτλ...σου του μου ...μου του σου....

Θα έχει πλάκα το καλοκαίρι να πάει στο Μουντιάλ να κάνει εμφάνισάρες και να κλείσει ως ελεύθερος σε καμιά Λίβερπουλ.... Και εσείς εδώ τόσο καιρό να μαλώνετε και να έχετε γράψει τόσα σεντόνια για τον Σαλπιγγίδη....χωρίς λόγο.... περίμενε πρώτα να έρθει…. :lol:

Και ο Κονσεισάο μας έκανε σσσσσσς στο Αλκαζάρ και είναι σήμερα τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ....Ο Γεωργιάδης σε έφτυσε και πήγε στον γαύρο για τα λεφτά ενώ τον παρακαλούσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική να μείνει... και μας έκλασε όλους ... και ο ΠΑΟΚ δεν πείρε μία....και σε έβαλε και στα δίχτυα με την φανέλα του γαύρου μέσα στην Τούμπα και μετά τον δεχτήκαμε και επέστρεψε και πείρε και πόστο στην ΠΑΕ....Τον Ζαγοράκη τον βρίζατε κάποιοι εν χορό την μάνα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ όταν ήταν στην ΑΕΚ ...γιατί διαμαρτύρονταν όλοι την ώρα στον διαιτητή και επειδή πήγε και πανηγύρισε μαζί με τους άλλους συμπαίχτες του τα γκολ που σκόραρε η ΑΕΚ στην Τούμπα....Και μετά τον κάναμε θεό και πρόεδρο όταν επέστρεψε..... Τον Βρύζα τον έβριζε κάθε πικραμένος όταν τον έβλεπε να κάνει ζέσταμα στην Τούμπα και τον κοροϊδεύατε κάποιοι που έχανε τα γκολ σε κενές εστίες....Και τον στείλαμε στην Ιταλία για να απαλλαχθούμε από το παλτό....τα ξεχάσατε....Και μετά τον κάναμε πρόεδρο και αυτό ....Το Γκαγκάτση τον βρίζαμε και μετά τον κάναμε chief executive officer…Πήγαμε σε μια συναυλία και ακούσαμε τις Δυτικές Συνοικίες και τα έσοδα από την συναυλία πήγαν σε κάποια φτωχά παιδιά που δεν είχαν διαρκείας στον ΠΑΟΚ και το μεγαλύτερο ποσό το δώσανε στον Ορφανό (15,000 ευρώ) μαζί με κάποια λίγα χρήματα από εράνους....και φυσικά....δεν έφταναν να πληρώσουν τα χρωστούμενα του Σάλπι και των υπολοίπων παιχτών....και τον είπε ο Γούμενος ;ότι αν δεν πουληθείς δεν θα πληρωθούν ούτε οι συμπαίχτες σου....πρέπει να φύγεις για το καλό του ΠΑΟΚ....και έφυγε....εσένα άμα δεν σε πληρώνουν δουλεύεις?απλά πράγματα....ορίστε οι αποδείξεις:
http://www.youtube.com/watch?v=WM0s4tmwrMs

Αλλά περίμενε πρώτα να έρθει και μετά μαλώνετε....Ο Σαλπιγγίδης αν θα έρθει όμως τελικά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ... θα δείτε ότι θα γίνει και μια μέρα και αυτός ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΟΚ να το θυμάστε αυτό....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πεστα ρε φαντομα συμφωνω απολυτα μπραβο αυτα ειναι για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
Εεπιτελους πρεπει να σταματησει εδω η κουβεντα για τον σαλπιγγιδη.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Fantomas έγραψε:Πω πω….. αρρώστια …ήμαρτον....φτάνει πια με τον κοντό...ας έρθει πρώτα και μετά το συζητάμε...

Θυμάμαι πέρσι το Πάσχα που μέχρι και ο παπά τράνσφερμάνιακ τον έφερνε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι....

Κάθε φορά που έχουμε μεταγραφική περίοδο… τσουπ …ο Σαλπιγγίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ....

Ο κοντός το ένα ο κοντός το άλλο....εγώ τον θέλω τον κοντό....εγώ δεν το θέλω....εγώ τον θέλω υπό προϋποθέσεις....κτλ...σου του μου ...μου του σου....

Θα έχει πλάκα το καλοκαίρι να πάει στο Μουντιάλ να κάνει εμφάνισάρες και να κλείσει ως ελεύθερος σε καμιά Λίβερπουλ.... Και εσείς εδώ τόσο καιρό να μαλώνετε και να έχετε γράψει τόσα σεντόνια για τον Σαλπιγγίδη....χωρίς λόγο.... περίμενε πρώτα να έρθει…. :lol:

Και ο Κονσεισάο μας έκανε σσσσσσς στο Αλκαζάρ και είναι σήμερα τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ....Ο Γεωργιάδης σε έφτυσε και πήγε στον γαύρο για τα λεφτά ενώ τον παρακαλούσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική να μείνει... και μας έκλασε όλους ... και ο ΠΑΟΚ δεν πείρε μία....και σε έβαλε και στα δίχτυα με την φανέλα του γαύρου μέσα στην Τούμπα και μετά τον δεχτήκαμε και επέστρεψε και πείρε και πόστο στην ΠΑΕ....Τον Ζαγοράκη τον βρίζατε κάποιοι εν χορό την μάνα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ όταν ήταν στην ΑΕΚ ...γιατί διαμαρτύρονταν όλοι την ώρα στον διαιτητή και επειδή πήγε και πανηγύρισε μαζί με τους άλλους συμπαίχτες του τα γκολ που σκόραρε η ΑΕΚ στην Τούμπα....Και μετά τον κάναμε θεό και πρόεδρο όταν επέστρεψε..... Τον Βρύζα τον έβριζε κάθε πικραμένος όταν τον έβλεπε να κάνει ζέσταμα στην Τούμπα και τον κοροϊδεύατε κάποιοι που έχανε τα γκολ σε κενές εστίες....Και τον στείλαμε στην Ιταλία για να απαλλαχθούμε από το παλτό....τα ξεχάσατε....Και μετά τον κάναμε πρόεδρο και αυτό ....Το Γκαγκάτση τον βρίζαμε και μετά τον κάναμε chief executive officer…Πήγαμε σε μια συναυλία και ακούσαμε τις Δυτικές Συνοικίες και τα έσοδα από την συναυλία πήγαν σε κάποια φτωχά παιδιά που δεν είχαν διαρκείας στον ΠΑΟΚ και το μεγαλύτερο ποσό το δώσανε στον Ορφανό (15,000 ευρώ) μαζί με κάποια λίγα χρήματα από εράνους....και φυσικά....δεν έφταναν να πληρώσουν τα χρωστούμενα του Σάλπι και των υπολοίπων παιχτών....και τον είπε ο Γούμενος ;ότι αν δεν πουληθείς δεν θα πληρωθούν ούτε οι συμπαίχτες σου....πρέπει να φύγεις για το καλό του ΠΑΟΚ....και έφυγε....εσένα άμα δεν σε πληρώνουν δουλεύεις?απλά πράγματα....ορίστε οι αποδείξεις:

Αλλά περίμενε πρώτα να έρθει και μετά μαλώνετε....Ο Σαλπιγγίδης αν θα έρθει όμως τελικά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ... θα δείτε ότι θα γίνει και μια μέρα και αυτός ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΟΚ να το θυμάστε αυτό....

Αδερφε αυτα ειναι τα γεγονοτα και οποιος τα αρνειται κρυβεται απο τον εαυτο του. Ειπες αληθειες που καποιους τους διαφευγουν... επιλεκτικα! οσα + θες
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Παιδια το θέμα είναι οτι χρειαζόμαστε σεντερ φορ και πρέπει να το κλείσουμε το θέμα με τον καλύτερο τρόπο αγωνιστικά για την ομάδα μας. Gika ο ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι ξεχωριστό που απλα συμβαδίζουν μερικές φορές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ενα κομμάτι αναπόσπαστο του ΠΑΟΚ και πλήρως εξαρτώμενο απο τον ΠΑΟΚ. Οσο για τον Σαλπιγγίδη (δεν τον λέω κοντό, λες και εμείς είμαστε όλοι δίμετροι) απ'ότι έχω καταλάβει κανένας μας δεν έχει κάνει κάποτε κάποιο τραγικό λάθος που να έχει πληγώσει ανθρώπους που εκτιμάει και να φάνηκε μ@λ@κας αλλα στην πορεία μετα απο ώριμη σκέψη να κατάλαβε το λάθος του και να μετάνοιωσε.. Μαλλον κανείς μας δεν έχει ζητήσει συγγνωμη, κανεις μας δεν έχει συγχωρεθεί απο κάποιον άλλον. Μαλιστα..

Μια ερώτηση:

ποιές η αρμόδιοτητες της Διοίκησης; (των ανθρώπων που στηριζόμαστε και δείχνουμε συμπαράσταση στην προσπάθεια τους δηλαδη)
Εγώ νομιζα οτι αποφασίζουν ποιους παίκτες θα φέρουν και διοικούν τον ΠΑΟΚ. Αλλα μάλλον κάποιοι νομίζουν οτι το κάνουν αυτοί.

αν ο Ζησαρος αποφασίσει οτι ο Σαλπιγγίδης θα φορέσει τον Ασπρόμαυρο ΑΕΤΟ στο στήθος, αυτό θα γίνει και καλά θα κάνουν όσοι διαφωνούν αν λένε οτι στηρίζουν καλά θα κάνουν να συμβιβαστουν. Το ίδιο και το αντίθετο, οσοι τον θέλουν στην ομάδα, αν πεί ο Ζησαρος ΟΧΙ, δεν τον θέλουμε, θα πρέπει να στηρίξουν.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σωστό!!!

Κανένα νέο μεταγραφικό υπάρχει; Άϊντε να παίξει κανένα όνομα. Οτι είπαμε, είπαμε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

roberto carlos :opaokara: :opaokara:

σαν αντι-σαβίνι

απο μικρός ήταν ΠΑΟΚ λόγω ενός ναυτικού ΠΑΟΚτση που βρέθηκε στο ριο...

με είπε ο ξαδερφος του περιπτερά στη γωνία...του παλιού περιπτερά που τώρα έφυγε..
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο λαος του ΠΑΟΚ εχει παθει μεταγραφοσυφιλη και θελει καθε μερα να παιρνει το χαπακι του! Λογω της απεργιας της ΕΣΗΕΑ σημερις, επρεπε καπου να ξεδωσει! Και ως γνωστον, επιασε το καθιερωμενο θεμα συζητησεων στα καφενεια... ''Σαλπι: Επιστροφη ή οχι...''

Αρα η ΕΣΗΕΑ φταιει για την σημερινή κατασταση του φορουμ! Αυριο που θα φαμε τον παπά απο τα αθλητικα σαιτ με διαφορα ονοματα,θα ξαναστρωσουμε! Μην ανησυχειτε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Fantomas έγραψε:Πω πω….. αρρώστια …ήμαρτον....φτάνει πια με τον κοντό...ας έρθει πρώτα και μετά το συζητάμε...

Πες τα...Ειναι που ειμαστε ολοι ΠΑΟΚΑΡΕΣ...Αλλα μονο για το σαλπι λενε...Για τον κονσε γιατι δε λενε????Δεν εκανε το ιδιο με τη λαρισα??
Αλλα εχουμε επιλεκτικη μνημη...Οσα θελουμε θυμομαστε και αναφερουμε...Τους διοικητικους παραγοντες που φτασανε εκει τον ΠΑΟΚ δεν τρεχουμε να τους βρουμε...Αμα ρωτησουμε που βρισκονται γουμενομπατατουδηδες δε μας νοιαζει...Τον ευκολο στοχο ολοι τον κραζουμε...Αμα αυτος εφαγε τοσα λεφτα(που ακριβως δεν ξερουμε),ολοι οι αλλοι ποσα φαγανε???
Καλυτερα να ηρεμησουμε λιγο με το ζητημα και στη συνεχεια βλεπουμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μαλλον θα σκασει ονομα επιθετικου που ουτε καν υποπτευομαστε οπως εγινε και με κριστιανο...... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

gash04 έγραψε: Και απο την άλλη να φέρνουμε ότι εμείς γουστάρουμε.
Δεν παίζει έτσι το παιχνίδι παιδιά και πρέπει να το καταλάβετε.

Και τέλος ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να αποφασίσει.

Υ.Γ
Ελληνικά έγραψα.
Να σας ξενερώσω και να το κλειδώσουμε το θέμα δεν θέλω.
Όσο όμως φωνάζετε γύρω απο το θέμα χωρίς λόγο για εκεί πάει.

Και ξεκινάω λοιπόν για 1341414141434131η (μετράω και τις εκτός φόρουμ) φορά να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Θέμα Σάλπι: (1η περίπτωση) Αν αρνηθεί πρόταση από ευρωπαική ομάδα για να έρθει στον ΠΑΟΚ (που προσώπικά ΔΕΝ πιστεύω να το κάνει) εμένα προσωπικά μου φτάνει. Γιατί έξω από το χορό καλά χορεύουμε όλοι. Είναι σα να δουλεύεις στο ψιλικατζήδικο του πατέρα σου για 30 χρόνια (και ΝΑΙ το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από αυτά που έχω δει εδώ πέρα που ζω τον τελευταίο καιρό είναι ένα ΥΠΟΓΕΙΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟ) και 10 χρόνια πριν βγεις στη σύνταξη έρχεται ο άλλος και σου λέει από αύριο διευθυντής στην Barclays. Αν του πεις πάρε τα @@ μου, τότε είσαι μεγάλος μάγκας.
(2η περίπτωση) Αν δεχτεί και παίξει σε άλλη ομάδα μετά το μουντιάλ τότε τζάμπα γράφουμε και χαλιόμαστε εδώ μέσα κι εσείς κι εγώ.

Θέμα Σάντος: Εδώ είναι που χαλιέμαι κι εγώ ακόμα περισσότερο. Γιατί? Γιατί ο προπονητής είναι επιλογή της διοίκησης. Και εφόσον είπαμε στηρίζουμε τη διοίκηση για 3 χρόνια τότε πρέπει να στηρίζουμε και τις αποφάσεις της. Θα μου πεις, "καλά ρε φίλε τι είμαστε,πρόβατα? Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση?"
Όταν κάποιος όμως προσφέρει έργο μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε για την αντιπολίτευση ώσπου να δούμε ότι πλέον δεν προσφέρει τίποτα?

Προπονητικό? Εκατοντάδες ακαδημίες? Συμβόλαια νέων παιχτών για μεγάλο χρονικό διάστημα? Κέρδος στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ μετά από 12312313 χρόνια? Σταδιακή μείωση των χρεών? 2-3 θέση επί ενάμιση χρόνο? 40 χορηγούς?

Υγειή αντιπολίτευση λοιπόν εκεί που χρειάζεται και όταν χρειάζεται, γιατί αν αυτοί τους οποίους αντιπολιτευόμαστε μας πουν "Οκ ρε μάγκες, γεια σας!" τότε έχω την εντύπωση ότι θα πάμε χρόνια πίσω..Και είναι κάτι που με τρομάζει και με κάνει αρκετές φορές να πω μέσα μου "Υπομονή ρε Billako, θα ξεχρεώσεις και όταν ξεχρεώσεις βγες και απαίτησε τον Ronaldo για αλλαγή του Κουτσιανικούλη. Αλλά τώρα τουμπεκί γιατί οι προηγούμενοι ήταν πολύ χειρότεροι". Σκαλί σκαλί και ο ΠΑΟΚ θα γίνει αυτό που του αξίζει να είναι. Αρκεί να μην τον σπρώξουμε προς τα κάτω!

Μην ξεχνάτε που είμασταν πριν 2 χρόνια. Μην κρίνετε με βάση που θέλουμε να είμαστε. Κρίνετε με βάση από που ξεκινήσαμε. Είναι κρίμα να κάψουμε 2 από τα καλύτερα χαρτιά που είχαμε ποτέ. Τέο και Ζήση.
Εντελώς φιλικά πάντα και χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billy4 την Πέμ 17 Δεκ 2009, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Dj_timo έγραψε:

Αδερφε αυτα ειναι τα γεγονοτα και οποιος τα αρνειται κρυβεται απο τον εαυτο του. Ειπες αληθειες που καποιους τους διαφευγουν... επιλεκτικα! οσα + θες
Επειδή βλέπω το συνεχίζετε,

τι σχέση είχε ο Ζαγοράκης που παρακαλούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον ήθελε ο πορτοφολάς? Τι σχέση είχε ο ΓΧ που έφυγε μεν, αλλά ελεύθερος, χαρίζοντας κοντά 1 μύριο στην ομάδα, χωρίς ποτέ να σου πουλήσει οπαδιλίκι? Τι σχέση έχει ο Κονσεισάο που μέχρι πέρυσι έπαιζε σε κάτι Λάτσιο και Σταντάρ και δεν ξέρει οτι οι ΠΑΟΚτσήδες που πάνε εκδρομές δεν είναι τα νεοπλουτάκια (όχι όλοι) της 2 που κράζουνε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και νόμιζε οτι την έλεγε σ'αυτούς? Τί φταίει ο Ζήσης που όσο ήτανε στην ομάδα ΟΛΟΙ το μόνο που θυμούνται είναι 1 γκολ στην Άρσεναλ, 2 στον ρούλη και μια συνεχώς όρθια σημαία???? Στο εξωτερικό αξιοποίσηε το ταλέντο του. Τι να κάνουμε δηλαδή?? Περιμένατε να το αξιοποιήσει με τον άγγελο σε κανα τσιπουράδικο?

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τον αρχηγό της ομάδας που πήδηξε απο το καράβι πρώτος δίνοντας λεφτά στην τσέπη του γούμενου?

Και τι φταίει ο κόσμος να τρέχει σε συναυλίες και αεροδρόμια για να κρατήσει τον κοντό (και όσα μαζέψαμε ρε, 15? 15! μαγκιά μας - που ήτανε 47) και να βγαίνει να σου λέει τώρα οτι τότε ήμουνα πληρωμένος! Άντε συνέλθετε
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΗΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΑΤΩΝΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ (ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΩΝΕ) ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΩΝΑΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑΤΕ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑλυθει? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΛΑΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ? ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΚΑΝΕΝΑΣ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ...

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ...ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ...

ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ...ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ? ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑ ΤΟΤΕ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΓΑΜΑΤΗ... ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ...ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ, ΤΟ ΛΙΑΔΕΛΗ, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ? ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”