Καζούρα σε αλλόθρησκους
-
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
Πηγε η γυναικα μου να μου παρει παπουτσια τωρα στις εκπτωσεις. Και τι μου φερνει η αθεοφοβη; κατι μποτακια με τακουνι! 5 ποντους! Που ακουστηκε ΠΑΟΚτσης πραγμα 5 ποντους πανω!!!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 95e41d5e46
-Ελα Τακη.
-Γεια σου φιλε μου.
-Ειμαι Σλιθεριν. Να σου πω. Χθες που σφυριξε η Χουτς φαουλ υπερ μας, εσυ τι λες ητανε η δεν ητανε?
-Ρε φιλαρακι με δουλευεις τωρα? Σου πηρα το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια και εσυ ασχολεισαι με το αν ητανε φαουλ η αν δεν ητανε φαουλ?
-Ακουσε να δεις εγω ειμαι φανατικος Σλιθεριν και φανατικος αντιΓκριφιντορικος....
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Τι ειναι αυτα που μου λες μωρε εισαι με τα καλα σου?? Κοιταχτε εδω να δειτε πως σας εκανα τις τρυπες χθες...
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΙΙΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΟΟΟ!!! ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΑΣ ΧΘΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ!!! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟ!!!
χαχαχαχαχα λιωνω
-Ελα Τακη.
-Γεια σου φιλε μου.
-Ειμαι Σλιθεριν. Να σου πω. Χθες που σφυριξε η Χουτς φαουλ υπερ μας, εσυ τι λες ητανε η δεν ητανε?
-Ρε φιλαρακι με δουλευεις τωρα? Σου πηρα το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια και εσυ ασχολεισαι με το αν ητανε φαουλ η αν δεν ητανε φαουλ?
-Ακουσε να δεις εγω ειμαι φανατικος Σλιθεριν και φανατικος αντιΓκριφιντορικος....
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Τι ειναι αυτα που μου λες μωρε εισαι με τα καλα σου?? Κοιταχτε εδω να δειτε πως σας εκανα τις τρυπες χθες...
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΙΙΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΟΟΟ!!! ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΑΣ ΧΘΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ!!! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟ!!!
χαχαχαχαχα λιωνω
- VictorAK47
ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ 590
ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ 2 ( ΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)
ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .
40.000 ΕΥΡΩ..
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ..ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑ.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ εργασίες αγροτικές και κτηνοτροφικές. Χόμπι το ποδόσφαιρο.
Προετοιμασία έγινε στο γηπεδο του χωριού, και στην πεδιάδα του λίγκα..
Φυσιοθεραπεία εργασιοθεραπεια και αποθεραπεία ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ , ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ..
ΑΥΤΑ..
Κρατήστε το αυτο.....
ΚΑΤΟΙΚΟΙ 590
ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ 2 ( ΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)
ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .
40.000 ΕΥΡΩ..
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ..ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑ.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ εργασίες αγροτικές και κτηνοτροφικές. Χόμπι το ποδόσφαιρο.
Προετοιμασία έγινε στο γηπεδο του χωριού, και στην πεδιάδα του λίγκα..
Φυσιοθεραπεία εργασιοθεραπεια και αποθεραπεία ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ , ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ..
ΑΥΤΑ..
Κρατήστε το αυτο.....

Εκεί στον Ακροπόταμο έχει και ένα καφενειοταβερνείο με ντόπιο κρέας & μεριδάρες σε πολύ καλη τιμή.
Εγω παντως θα παω να δοκιμαστω για να παιξω ενταντιον του ρουλη...τι σκατα τοσα χρονια μπαλα πηγαινα 

Τη στιγμη παντως που οι δικοι μας τη βγαζουν με μακαροναδες, γαλλικη ψευτοκουζινα, και δεν ξερω τι αλλο τρωνε εκει στις Μολδαβιες κ Λευκορωσιες...
Γαστρονομικα θα περασουν καλα οι ερπετοσκωλικες
Το πρόβλημα είναι στο έντερο και όχι στο στομάχι!niks έγραψε:Τη στιγμη παντως που οι δικοι μας τη βγαζουν με μακαροναδες, γαλλικη ψευτοκουζινα, και δεν ξερω τι αλλο τρωνε εκει στις Μολδαβιες κ Λευκορωσιες...
http://www.gazzetta.gr/football/article ... oke-o-aris
Κρούση σε Κόκε ο Άρης!
Την επιστροφή του Κόκε στον Άρη θέλει η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», ενώ άναψε θετικός είναι και ο Πάουλο Κάμπο.
Κρούση σε Κόκε ο Άρης!
Μια αρκετά σημαντική κίνηση ενόψει Ιανουαρίου, θέλουν να κάνουν στον Άρη, όπου ο Πάουλο Κάμπο ζήτησε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει το ίδιο καλά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Το μυαλό όλων στον Άρη πήγε αμέσως στον Κόκε, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει το πράσινο φως.
Σε επικοινωνία που είχε με τον Κόκε η διοίκηση του Άρη την Τετάρτη, ο Ισπανός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και για αρχή φάνηκε θετικός. Ο πρώην άσος του Άρη και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Ινδία με την φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ με τις υποχρεώσεις του να τελειώνουν σε έναν μήνα.
Εκτός του Κόκε, οι άνθρωποι του Άρη σκέφτονται να κάνουν κρούση σε ακόμα έναν πρώην κιτρινόμαυρο, τον Ντάρσι Νέτο. Η γυναίκα του σπουδάζει άλλωστε στην Θεσσαλονίκη και έτσι ο Νέτο εκτός του Άρη, θα έχει και έναν επιπλέον λόγο να σκεφτεί την επιστροφή του.
Κρούση σε Κόκε ο Άρης!
Την επιστροφή του Κόκε στον Άρη θέλει η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», ενώ άναψε θετικός είναι και ο Πάουλο Κάμπο.
Κρούση σε Κόκε ο Άρης!
Μια αρκετά σημαντική κίνηση ενόψει Ιανουαρίου, θέλουν να κάνουν στον Άρη, όπου ο Πάουλο Κάμπο ζήτησε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει το ίδιο καλά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Το μυαλό όλων στον Άρη πήγε αμέσως στον Κόκε, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει το πράσινο φως.
Σε επικοινωνία που είχε με τον Κόκε η διοίκηση του Άρη την Τετάρτη, ο Ισπανός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και για αρχή φάνηκε θετικός. Ο πρώην άσος του Άρη και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Ινδία με την φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ με τις υποχρεώσεις του να τελειώνουν σε έναν μήνα.
Εκτός του Κόκε, οι άνθρωποι του Άρη σκέφτονται να κάνουν κρούση σε ακόμα έναν πρώην κιτρινόμαυρο, τον Ντάρσι Νέτο. Η γυναίκα του σπουδάζει άλλωστε στην Θεσσαλονίκη και έτσι ο Νέτο εκτός του Άρη, θα έχει και έναν επιπλέον λόγο να σκεφτεί την επιστροφή του.
Για τα νεα παιδια δεν υπαρχει ομαδα με το ονομα "Ο Αρης Θεσσαλονικης"
ειναι ανυπαρκτοι πλεον παντου
ειδικα στα γρεβενα...δεν υπαρχει ουτε καν σαν αντιπαλο δεος
ειναι ανυπαρκτοι πλεον παντου
ειδικα στα γρεβενα...δεν υπαρχει ουτε καν σαν αντιπαλο δεος
Καζούρα σε αλλόθρησκους
αφελής Πάπας γιατι λεει ΠΑΟΚ γεροντοκόρες για το Μαυρο που φοράει για το θεό του πολέμου ενας Πάπας ......Αλλα Πάπας που λέγετε δαυιδ τι θα ήτανε ; Κάναμε μια βόλτα στην β εθνικη λεει
:)

-