Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Υπάρχει κανένα νέο για τον Makinwa? Πριν τις γιορτές νομίζω τον είχαμε σίγουρο
:?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

apara λέγε... πότε λες θα έχουμε νέα?? έχουμε ξεχαρβαλώσει το refresh!!!

:) :)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι ρε aparedekte λεγε..μεχρι τα μεσανυχτα θα εχουμε κατι καλο? :) :)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λετε να ερθει μαζι με τον λινο και ο viana?εχει ερκετες ωρες ο βρυζας ελευθερες μεχρι να επιστρεψει και η ισπανια ειναι διπλα στην πορτογαλια οπου και βρεθηκε σημερα...VIANA ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εγώ θα 'θελα να πω τις ενστάσεις μου για τον τρόπο που βλέπω να κινούμαστε στις μεταγραφές αλλά και γενικότερα στο χτίσιμο της ομάδας.
Δεν μ΄αρέσει να παίρνουμε παίκτες 31 χρονών,δεν βλέπω τι προοπτική και τι εξέλιξη μπορείς να έχεις με τέτοιας ηλικίας παίκτες οι οποίοι δεν είναι μάλιστα και παίκτες κλάσεως π.χ. Κοντρέρας ή Γκαρσία.Θα προτιμούσα κινήσεις όπως με Βερόν ή Μούσλι-δλδ φθηνοί σχετικά και με προοπτική να βγουν λαβράκια.Εννοείται ότι είμαι αντίθετος σε μεταγραφές τύπου Νιχάτ, Κρέσπο κ.λ.π. όχι φυσικά γιατί δεν μ'αρέσουν αλλά γιατί δεν θέλω άλλα χρέη.
Επίσης βλέπω ότι με Σάντος πιό πιθανό είναι να παίζει ο Παντέλος 5-6 χρόνια ακόμη παρά να βγούνε κανά δυό πιτσιρίκια απ' τα σπλάχνα σου.Εδώ ο Αθανασιάδης και ο Γεωργίου που δείξανε πράγματα και μόνο με ευχέλαιο παίζουν.Ασε που στην Ευρώπη σε τέτοιες ηλικίες δεν θεωρούνται και ταλέντα αλλά έτοιμοι να δείξουν τι αξίζουν και παίζουν βασικοί.Ο Γεωργίου ειδικά φέτος δεν το έχει ακουμπήσει το τόπι και μάλλον πάει για δανεικός απ'ότι ακούγεται........
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Παιδιά και εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου και τους στόχους που κυνηγάμε (ειδικά αν αληθεύει ότι κάνουμε προσπαθεια για τον Viana). Μάλλον Ζήσης και Φερνάντο είδαν την ψηφοφορία του topic: Οργανωτής 42%!!!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

aparadektos έγραψε:Μπορώ να επιβεβαιώσω 1000% το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μιλάμε με το Χούγκο Βιάνα είναι δεδομένο!
Eπιβεβαιωσετο τοτε ... !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

με τον παπαζογλου τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

το να το επιβεβαιώσεις δεν μας λεει κατι...

ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο Σορλέν, ο Λίνο και μια μικρή υπέρβαση

Το Πόρτο του φέρνει πάντα τύχη. Με την εθνική μας ομάδα στο ευρωπαικό πρωτάθλημα του 2004 πανηγύρισε νίκη επί της Ισπανίας και πρόκριση επί της Τσεχίας. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην όμορφη πόλη για να εξασφαλίσει το δανεισμό του Βιειρίνια από τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας και φυσικά πέτυχε το σκοπό του. Ακριβώς αυτό έγινε και χθες αργά το βράδυ με την περίπτωση του Βραζιλιάνου (πολιτογραφήθηκε Πορτογάλος) Νταρβολίνο.

Ο Ζήσης Βρύζας (καλά καταλάβετε γι αυτόν ήταν η εισαγωγή) εξασφάλισε την υπογραφή του Λίνο (όπως είναι πιο γνωστός) σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου της όμορφης Πόλης. Το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε πάρει και επίσημα το Ο. Κ. από τη διοίκηση της Πόρτο που παραχωρεί στον Δικέφαλο με ελεύθερη μεταγραφή το Λίνο. Ο αριστερός μπακ συμφώνησε και υπογράψει συμβόλαιο για 1.5 χρόνο με τον Δικέφαλο πιθανότατα την Πέμπτη, ημέρα που έχει προγραμματισθεί η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Λίνο είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μετά το δανεισμό του Γάλλου Σορλέν από την Ρεν. Αυτός ήταν και ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός από τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα και τον Σάντος. Να αποκτήσει δηλαδή ο ΠΑΟΚ δυο παίκτες δαπανώντας περίπου 500.000 ευρώ. Αυτό το ποσό επέτρεπε το μπάτζετ και ο πρόεδρος ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή να περιοριστούν σ΄ αυτά τα χρήματα. Η επιχείρηση εξυγίανση βλέπετε συνεχίζεται και ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλει να φανεί συνεπής στις εξαγγελίες του για ολοκληρωτική οικονομική κάθαρση μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Όμως... Υπάρχει πάντα ένας όμως. Ειδικά όταν γίνεται σχεδιασμός σε ποδοσφαιρική ομάδα. Η μονιμοποίηση του ΠΑΟΚ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο ρυθμός συμμετοχής των φιλάθλων του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δίνουν το δικαίωμα για μια υπέρβαση. Μικρή για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ αλλά υπέρβαση βάση του σχεδιασμού που έγινε τον προηγούμενο μήνα για τον τρόπο με τον οποίο θα κινούνταν η ομάδα στις μεταγραφές. Ο Βρύζας έχει πλέον το δικαίωμα να αναζητήσει ένα χαφ ( αριστεροπόδαρο ) κατά προτίμηση με επιθετικά χαρίσματα. Αυτό τουλάχιστον έχει ζητήσει ο Φερνάντο Σάντος σε περίπτωση που η ΠΑΕ εξασφαλίσει χρήματα για 3η μεταγραφή.

Η επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή θα γίνει πραγματικότητα. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ άναψε το πράσινο φως για μια ακόμη κίνηση έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται. Ο Ζαγοράκης διαπιστώνει ( είχε την κρυφή ελπίδα αλλά δε τη δημοσιοποιούσε και δεν πρόκειται να το κάνει ) ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει ( χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα το κατακτήσει ) κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ακόμα και η διεκδίκηση της 2ης θέσης θα είναι επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών αναφερόμαστε καθώς ιστορικά η ομάδα μόνιμα - πριν τα δεινά που τις προκάλεσαν οι διάφοροι «επενδυτές» - διεκδικούσε τις θέσεις της κορυφής. Μια υπέρβαση λοιπόν εκτός από τη χαρά που θα προσφέρει στον Σάντος θα δώσει μια ακόμα λύση στο μακρύ δρόμο που έχει ο Δικέφαλος μέχρι το τέλος των δυο εγχώριων διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει. Ολοκληρώνοντας την υπόθεση Λίνο ο Βρύζας θα αφοσιωθεί σ΄ αυτή την τρίτη κίνηση. Και πάντα ένας παίκτης από τη... Λατινική Αμερική έχει ενδιαφέρον.

http://www.sport24.gr/html/ent/928/ent.268928.asp

Υ.Γ. Οι μπουφοι βαλανε το βιντεακι που εφτιαξε ο arisk
κατω και λενε Φάσεις του Λίνο από το φιλικό με την βαζελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Τετ 07 Ιαν 2009, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ????
και ποιος το κανει αυτο???

Τις μεταγραφες τη τις θελουμε ρε???
μια χαρα είμαστε τωρα....καμια μετοχουλα ας παρει η ΠΑΕ πείρες σορλεν λινο ναουμ νταξ τον μαιο θαμαστε καλα.
Άβαταρ μέλους
kordelio paok

Δημοσίευση από kordelio paok »

+100000!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

aparadektos έγραψε:Κοίταξε φίλε αντί να γκρινιάζουμε και να μην είμαστε με τίποτα ευχαριστημένοι ας δούμε τα αποτελέσματα . Μέχρι στιγμής αυτά τους δικαιώνουν με τον ΠΑΟΚ δεύτερο στην βαθμολογία και με τον 27 χρονο Μουσλίμοβιτς να βγάζει μάτια. Τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης των κινήσεων .
Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.Κατ'αρχή δεν ισχύει ότι με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένος,δεύτερον αυτά που έγραψα εσύ τα θεωρείς γκρίνια,εγώ τα λέω προβληματισμό και κριτική που αλοίμονο αν δεν υπάρχουν,τρίτον για τον 27χρονο Μούσλι είπα και πριν ότι συμφωνώ αν πρόσεξες, για παίκτες 31 χρονών διαφωνώ εκτός και αν είναι κλάση και τέταρτο για τα αποτελέσματα έχεις δίκιο αλλά αν θυμάσαι κάποτε στην ίδια θέση με μας ήταν η Αεκ και με τον ίδιο προπονητή και είχε και κάποια πρόσκαιρα αποτελέσματα-στο τσακ έχασε το πρωτάθλημα-αλλά για δες που είναι σήμερα και με τι χρέη γιατί δεν έβγαλε δικους της παίκτες και έκανε λάθος επιλογές στις μεταγραφές.Εγω τέτοια πισωγυρίσματα δεν θέλω και γι'αυτό λέω αυτά που λέω......
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

giagoylas4 έγραψε: φιλε μου καλε ο viana ειναι μολις 26. και οσο για τα ταλεντα στην ελλαδα οι υποδομες ειναι για κλαματα και ειδικα σττον παοκ τα προηγουμενα χρονια δεν υπηρχαν καν. για παραδειγμα ο αθανασιαδης χρειαζετε τουλαχιστον δεκα κιλα μυες ενω ο γεοργιου τοσα χρονια τον ειχαν ως μπακ και οταν τον ειδε ο σαντος τον ειπε ογορι μου εσυ εισαι χαφ και μαθε να παιζεις ως χαφ,κατι που κανει τωρα και γι αυτο δεν την ξερει την θεση καλα και ακομα δεν τον δεινει χρονο γιατι τακτικα ειναι απεδευτος
Φίλε μου δεν αναφερόμουν στον VIANA αλλά στους 2 που πήραμε.Ο VIANA είναι σε καλή ηλικία και φαίνεται καλή περίπτωση όσο αφορά το βιογραφικό του,δεν ξέρω τι λεφτά χρειάζεται όμως.
Σε ότι αφορά τον Γεωργίου ακόμα και αν δεχτώ αυτά που λες νομίζω ότι τουλάχιστο με τη Λειβαδιά όταν κερδίζεις 3-0 κάπου στο 70' μπορείς να τον βάλεις αντί να βάλεις Παντέλο.Δεν νομίζεις και συ???
Εμένα αυτό κάτι μου δείχνει, που άλλωστε δεν είναι και μυστικό.Ο Σάντος δεν του αρέσει και πολύ να δουλεύει με μικρούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Τετ 07 Ιαν 2009, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως δώσε παππά στο Παοκτσή και πάρτα του όλα.Δε χρειάζεται να έρθει μεγάλο όνομα κατά τι γνώμη μου.Θα προτιμούσα παίχτη στυλ vierinha που είναι πιο πολύτιμος στο σύστημα του santos παρα κάποιο όνομα που ίσος δε βοηθήσει τόσο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”