Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ρε παιδια αν ηρθε εδω εχει κλεισει ηδη τι λεμε τωρα...τι ηρθε να κανει να ακουσει τα μπλαγκαραζουμιο κ να φυγει??
Μακάρι να έρθει ο παιχταράς. Μακάρι να έρθουν και οι υπόλοιποι. Άντε ρε Μεϊτέ αγόρι μου. Άιντε. Με ψήνει πολύ να έρθουν πακέτο με Μπακαγιόκο.
Το πρώι πάντως στον λογαριασμό του ανέβασε το γκολ με τον βαζελο που πάει τον Τσεριν τρενο
ρε συ,το καλαθι έχει πότε φυλλα και πότε μηλαEqualizer έγραψε:1. Ωραίος ο βραδινος Χουλιαράς
2. Πράγματι υπάρχει αυτή η φήμη τις τελευταίες ώρες
3. Αν όντως ισχύει, θα πρόκειται για ανατροπή μεγατόνων, ΟΛΟΙ ήταν κάθετοι επί εβδομάδες ότι έχει ενοχληθεί φοβερά ο Ιβάν
4. Αντίστοιχα όμως και όλοι μας δεν τον ξεγράψαμε ποτέ τον παίκτη διότι είναι εντελώς περίεργη η φάση με αυτόν όλο το καλοκαίρι , πολύ ακατανόητα πράγματα
5. Θα φανεί αν και τι ισχυει
6. Προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
το θεμα ειναι να γινεται ο χαβάς,να μπαινει και κανας γριφος
να μενει ζεστος ο κοσμος γιατι μ΄αυτα που γινονται
θα λαλησει στο τελος
αλλά δεν φτανει που μοιραζομαστε(καποιοι) τις οποιες πληροφοριες εχουμε
μας την λενε και απο πανω
και χθες θα εβαζα ενα ωραιο γριφο αλλά βγηκε απαγορευτικο
παει και ο Dendocher απ΄οτι εμαθα
για να δουμε ποιος θα ειναι ο έτερος Καππαδόκης
και τα μπακ
Συγνώμη ρε prist.....ο Σου δηλαδή τελείωσε; Λογίζεται ήδη ο ένας;
Και γιατί λες ΤΑ μπακ; Ο Κολει δεν είναι ο ένας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 28 Αύγ 2024, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Prist μου δηλαδή ο Μειτε είναι όντως Πόρτο Καρρας για να μιλήσει με Ιβαν ;
-
Εγώ την μακακια μου θα την πω ,ο Λουτσεσκου θα μπορούσε να ήταν "ζοχαδιασμενος" με τον Ιβάν και όχι το αντίθετο γιατί ο Λουτσε ήθελε τον Μειτε να τον έχει από την αρχή και θα πίστευε ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον να περάσουμε στα πλευ οφ του CHL,αλλά ο Ιβάν θέλει να αγοράζει στην κατάλληλη τιμη και όχι στιγμή σε σχέση με το αγωνιστικό ,υποθέτω ότι για εκείνον η κατάλληλη στιγμή είναι όταν η τιμή θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα . Δηλαδή αν κλείσει Μειτε και έρθει ένας ακόμα στα χαφ από αυτούς που ακούγονται και στα στόπερ έρθει ο Κολευ και άλλος ένας , έρθει και κανένα κερασάκι περίεργο μπροστά αν φύγει κανείς ,δεν θα είμαστε καλά ? Πραγματικά αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει είναι απίστευτα.
Αυτό.arrwstos έγραψε:Μακάρι να έρθει ο παιχταράς. Μακάρι να έρθουν και οι υπόλοιποι. Άντε ρε Μεϊτέ αγόρι μου. Άιντε. Με ψήνει πολύ να έρθουν πακέτο με Μπακαγιόκο.
Ενώ ήμουν αρνητικός στο να ρθει ο Μπακαγιόκο σαν αντικαταστάτης του Μειτε είμαι τέρμα θετικός στο να ρθει μαζί με τον Μειτε.
Έχει στοιχεία που δεν υπάρχουν στα χάφ και πλέον αξίζει να πάρεις το ρίσκο έχοντας καλύψει τα νώτα σου με Μειτε και Κάμαρα (συν Οζντοεφ και Σβαμπ που κακώς τους υποτιμούν κάποιοι).
Άρα ήρθε με τρένοnunies4 έγραψε:Το πρώι πάντως στον λογαριασμό του ανέβασε το γκολ με τον βαζελο που πάει τον Τσεριν τρενο
Για αυτό άργησε
Κι εμείς τον παρεξηγησαμε
Και τον Rodri να τους κάνει τα ρεπά τους;VfB v2 έγραψε:Με Μποβέ/Ταχιροβιτς + Μειτέ θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος για το κέντρο. Αντε να πέφτουν οι τζούφρες σιγά σιγά να πάρουμε πίσω το χρώμα μας.
Aντε να δούμε το δίδυμο Μειτε Καμαρά επιτέλους. Θα πέσει πολύ σφαλιάρα
-
- Επικοινωνία:
Μη λες "οπλίζει" και έχουμε πάλι τίποτα σκηνικά με τρομοκρατημένους :loSePuLtUrA_4_ έγραψε:Θα σκάσουν παιχταραδες και η κωλοτουμπα θα πάει σύννεφο η μάλλον κάποιοι θα εξαφανιστούν δια μαγείας και θα εμφανιστούν ξανά στην πρώτη στραβή. Λίγες μέρες μείνανε....πως το είχε πει ο πουθενας εφοπλιστής της χαρτίνης...προσδεθειτε!!! Ο ιβαναρος οπλίζει στα χασομερια![]()
![]()
![]()

Μαζι σου! Ααα, μα αφου ο Ραγκατσης ειπε οτι του φεραν 10 χαφ και δεν ηθελε κανενα ο Λουτσε! Ολα μαλλον ηταν καλυτερα … ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕGospi έγραψε:Ειλικρινα αν ερθει ο Μειτε θα πανηγυριζω ξεβρακωτος στο μπαλκονι. Ειναι που θα βρισκαν τα τσακαλια καλυτερο απο τον Μειτε και τους βρωμουσε...
Φερε Μειτε να ξερουμε τουλαχιστον τι να περιμενουμε! Κι αν τοσο πολυ καιγεσαι να κανεις και μια κινηση εντυπωσιασμου φερε ενα προτζεκτακι δανεικο με εφικτη ρητρα!
Αλλα ΦΕΡΤΕ ΜΕΙΤΕ!
ρε nunies4 δεν ημουν μπροστα να σου πω και τι χυμο ηπιε οΜειτέnunies4 έγραψε:Συγνώμη ρε prist.....ο Σου δηλαδή τελείωσε; Λογίζεται ήδη ο ένας;
ή αν ηπιε τσάι του βουνου ο Ιβανπληροφοριες μοιραζομαι
αλλά σκεψου κι εσυ 1+1 =?