Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Μια ανάσα από Μαξιμοβιτς λέει to10…1.5 εκ. Συμβόλαιο…Ελπίζω να μην ισχύει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 17 Ιαν 2024, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγω τον θελω τον Σερβο, αλλα δεν θα βαψουμε και μαυρα αμα παει στους βαζελους. Αυτος θα χασει.
Μάλλον εμείς θα χάσουμε, μεγάλη δύναμη είναι ο τύπος στον άξονα. Τέτοιο παίκτη δεν έχουμε.
Ναι δεν διαφωνω, θα μας κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη. Αλλα αλλο ο φετινος ΠΑΟΚ και αλλο αυτο το μπαχαλο που επικρατει στον βαζελο πλεον.
- PaokPatraG4
Εμείς το καλοκαίρι εάν δεν μείνει κάποιος από Μεϊτέ Μάρκος Αντόνιο θα μείνουμε μονο με Οζντοεφ Τσιγγάρα....Θα θέλουμε δλδ 3 χαφ....Μεγάλη καψούρα ο Μαξίμοβιτς αλλα δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία το καλοκαίρι....
Μακάρι να πάμε για τον Μπρενέτ...είναι παίκτης που αν προσαρμοστεί μπορεί να κάνει την διαφορά. Και είναι και αρκετά προσιτός απο οικονομικής πλευράς.
Σε ότι αφορά τα χαφ δύο παίκτες ήθελα έστω για του χρόνου. Τον Μαξίμοβιτς και τον Τσικίνιο ως ελεύθερους. Τελικά ο ένας κλείνει τον γαύρο και ο άλλος (μάλλον) στον βάζελο.
Κάποιος με τρολάρει μου φαίνεται.
Σε ότι αφορά τα χαφ δύο παίκτες ήθελα έστω για του χρόνου. Τον Μαξίμοβιτς και τον Τσικίνιο ως ελεύθερους. Τελικά ο ένας κλείνει τον γαύρο και ο άλλος (μάλλον) στον βάζελο.

Δηλαδή παίκτη τέτοιο στα 27 του με πλήρη συναίσθηση του που πάει έχοντας κάνει την βόλτα του στα μεγάλα πρωταθλήματα και έχοντας μαζέψει τα χρηματάκια του και επιπλέον είναι και παίκτης αξίας δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ τον είχαμε ψήσει εμείς υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε. Νομίζω ότι ούτε τα οικονομικά κοιτάς κάποια στιγμές και από αυτές τις κάποιες στιγμές μία είναι αυτή.
Ο Τσικινιο καλός παίκτης αλλά όχι το κάτι τρομερό…Δεν συγκρίνεται με τον Σέρβο φίλε…Ettien26 έγραψε:Μακάρι να πάμε για τον Μπρενέτ...είναι παίκτης που αν προσαρμοστεί μπορεί να κάνει την διαφορά. Και είναι και αρκετά προσιτός απο οικονομικής πλευράς.
- ΑποστόληςΑ
Ακόμα και ο φετινός ΠΑΟΚ θέλει τον Μαξίμοβιτς. Αδικαιολόγητοι θα είμαστε αν τον χάσουμε, δεν έχουμε τέτοιο παίκτη-σκύλο στον άξονα. Τρέξιμο αλά Βιτόλο και δύο επίπεδα πάνω από τον Ισπανό στην γνώση της μπάλας.
Το καλοκαίρι δηλαδή τον θέλαμε με χίλια και τώρα δεν είναι παίκτης που ταιριάζει στο στυλ της ομάδας μας; Έλεος.
Το καλοκαίρι δηλαδή τον θέλαμε με χίλια και τώρα δεν είναι παίκτης που ταιριάζει στο στυλ της ομάδας μας; Έλεος.
Δεν συγκρίνω κανέναν. Λέω απλά ότι θα τους ήθελα στην ομάδα μου.proedros έγραψε:Ο Τσικινιο καλός παίκτης αλλά όχι το κάτι τρομερό…Δεν συγκρίνεται με τον Σέρβο φίλε…Ettien26 έγραψε:Μακάρι να πάμε για τον Μπρενέτ...είναι παίκτης που αν προσαρμοστεί μπορεί να κάνει την διαφορά. Και είναι και αρκετά προσιτός απο οικονομικής πλευράς.
Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Ρε σεις σοβαρά τώρα καταλαβαίνετε πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες αυτή τη στιγμή στον άξονα; ξαναλέω έχεις 5 χαφ, όχι ένα ούτε δύο 5. Και όλοι είναι στο rotation. Δεν με χαλάει να έρθει ο Μαξιμοβιτς αλλά η ομάδα ΑΥΤΗ τη στιγμή δεν μπορεί να έχει προτεραιότητα την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή
- ΑποστόληςΑ
Όταν θα παίξουμε derbies και Ευρώπη και θα φοβόμαστε κάθε κατεβασιά των αντιπάλων, τότε θα ζητάμε Maksimovic, αλλά θα είναι αργά.
-
Γενικά μόνο οι Τούρκοι γράφουν και τα μέσα του Ολυμπιακού και όχι από φέτος αλλά για το καλοκαίρι.