Alastor έγραψε:Demir έγραψε:το αστειο ειναι οτι λεγαμε οτι θελαμε καλυτερους απο σβιρντεσκι και ακπομ.. ααα ρεεε
Πλεον και ο Ολιβειρα μου φανταζει παικταρας,γιατι αν και δεν σκοραρε,τουλαχιστον μονομαχιες κερδιζε και καποιες ασσιστ τις εδινε. Αυτος καταφερε να ναι τελειως πουθενας.
Παρτε την αποφαση να δωσετε παιχνιδια στον Τζιμα και ας κανει μαλακιες μεχρι να μαθει. Τουλαχιστον θα ναι πραγματικη επενδυση και οχι πεταμενα λεφτα και χαραμισμενη θεση σαν τον απιθανο τανζανο
Ο Ολιβέιρα φίλε ήταν παιχταρας. Ατυχησε να πάθει χιαστούς
και στη συνέχεια είχε όψη βετεράνου. Το περυσινο αντίστοιχο εποχιακά δίμηνο που ανέβασε την απόδοσή του συνδυάστηκε με την άνοδο όλης της ομάδας. Όταν κατάλαβε ότι δεν ανανεώνει και άρχισε να νιώθει συνεχώς ''ενοχλησεις", επήλθε η καθίζηση της ομάδας.
Ο Ολιβέιρα είχε ακριβώς αυτό που λείπει από τη φετινή ομάδα. Όταν της κόβουν την ανάπτυξη από πίσω, μπορούσαν τα στόπερ να σηκώσουν μπάλα και αυτός να παίξει με πλάτη. Με σωστό κατέβασμα και κράτημα μοίραζε τη μπάλα και έτσι είχαμε σπάσει την πρώτη ζώνη πίεσης. Τώρα αν σηκώσουμε τη μπάλα είναι χαμένη κατοχή. Ούτε ο Σαματα ούτε ο Μπράντον μπορούν..
Υγ. Figurehead, δε σε έχω ξεχάσει. Σου χρωστάω μια απάντηση στο τοπικ του Ντελια. Είχαμε πει να περάσουν και τα 4 ματς για να γίνουμε πιο σοφοί. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα καταλαβαίνεις πως είχε βάση η απαισιοδοξία μου..