Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε Κορίνθιε έλεος!
Δεν είπα αυτό και το έχουν γράψει κι άλλοι. Είπα τι με ανησυχεί περισσότερο. Και έγραψα ότι η διαιτησία είναι διαφορετικό πράγμα από την αγωνιστική απόδοση. Εμένα με ανησύχησε περισσότερο η αγωνιστική καθίζηση μετά το 0-2. Τέτοια καθίζηση σπάνια βλέπω.
Την κακή διαιτησία, αντίθετα, την βλέπω κάθε χρόνο.
Μπινελίκια γιατί;
Τι πράγμα είναι αυτό ρε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ μπορεί να μην το είπες έτσι ακριβώς, αλλά κάπου εκεί γύρω κινήθηκες.
Ρε συ Αποστόλη, βασικά αφορμή πήρα να γράψω δύο πράγματα,δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά.
Πάμε παρακάτω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ο κεφτες ποιος ειναι?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Βγαίνει από τα συμφραζόμενα, θέλεις μετάφραση;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

άμα ειναι κεφτες με σαλτσα,με ενδιαφερει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε τρώγεται αυτός ο κεφτες παπά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πέρα από την πλάκα,πρέπει ειδικά εμείς οι παλιοί του φόρουμ, να βοηθάμε το έργο των παιδιών που το τρέχουν, ο καθένας όπως μπορεί και να αφήσουμε στην άκρη εγωισμούς και μικροπρέπειες.
Έχει περάσει από εδώ μέσα ένας τόνος μαλακες και μπλε και κόκκινοι και μαύροι.
Φυσιολογικό και ανθρώπινο να μην κινούμαστε όλοι στα ίδια, γενικότερα, αλλά λίγο σεβασμός στον κόπο του άλλου, δεν βλάπτει.

Υ.Γ Θα ήθελα να δω Μοντ, τον joshua, θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει,είναι σοβαρός, με σταθερές απόψεις και βλέπει τα πράγματα από όλες τις πλευρές και γενικά είναι ψύχραιμος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θέλω παράδειγμα. Ένα παράδειγμα που έκανα μπαν κάποιον με τον οποίον καυγάδιζα (πότε?) όταν τα βρήκα σκούρα.
Δεν πήγαινε σε σένα αυτό, και αν το θες και ολοκλήρωμένο, to the best of my knowledge ποτέ δεν έριξες μπαν επειδή τα βρήκες σκούρα.

Υπήρχε όμως τουλάχιστον μία φορά που θα έπρεπε να έχεις φάει μπαν και δεν έφαγες λόγω χρώματος.

Γενικά πάντως, θα μπορούσα να δώσω παραδείγματα, ΑΝ δούλευε η αναζήτηση του forum. Τώρα απλά αρκούμαι στην μνήμη μου που μπορεί φυσικά να με ξεγελάει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα τελευταια χρονια εχοντας ολο τον κοσμο κατω απ τα δαχτυλα μας ζουμε σ ε μια εικονικη πραγματικοτητα που κρυβει τα ψεγαδια και ωραιοποιει τα παντα.Μαθαμε ν αναζητουμε το τελειο σε καθε εκφανση της ζωης μας.Ψαχνουμε την τελεια γυναικα,τον τελειο προπονητη,τον τελειο παικτη,τον τελειο μοντ ή τον τελειο χρηστη.Στον πραγματικο κοσμο ομως δεν υπαρχουν.Κυνηγαμε μια ψευδαισθηση
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:O Από Καταραμένε, έγραψε πρόσφατα σε τοπικ ότι δε τον ενδιαφέρει που ο ΠΑΟΚ έχασε τη νίκη από γκολ οφσάιντ στην Τρίπολη, γιατί η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν τραγική.
Αν βρεθεί κάποιος και τον αρχίσει στα μπινελίκια, πόσο άδικο θα έχει δηλαδή;
Εδώ μέσα είναι οπαδικό φόρουμ, εγώ και εσύ που τον ξέρουμε κοντά στα 15 χρόνια, θα το προσπεράσουμε, δε θα κάνουν το ίδιο όμως όλοι.
Θέλει ο αλλος ο κεφτες να βοηθήσει ,αλλά δε του αρέσει λέει ο σνου και το χιόνι και δε μπορεί να συνυπάρξει.
Αντί να τους λέει Ευχαριστώ που τον έχουν αφήσει τόσα χρόνια εδώ μέσα, να παραπληροφορεί και να γράφει κατά καιρούς με 3-4 διαφορετικά Νικ,κάνει και μουτράκια και το παίζει και υπεράνω.
Είπα να μη μιλήσω αλλά δε γίνεται,σας πείραξαν οι μόντ γιατί δεν είναι δημοκράτες και τρίχες κατσαρές.
Τους έχει φύγει ο κωλος, χαλάνε ώρες από τη ζωή τους να ασχολούνται με το φόρουμ και να απαντάνε πολλές φορές σε προσωπικές επιθέσεις και έχουμε και τους θιγόμενους που ζητάνε εξηγήσεις.
Άντε ρε κάντε μου τη χάρη και βρείτε να ασχοληθείτε με τίποτα σημαντικότερο στη ζωή σας και αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους, να τρέξουν το σάιτ και το φόρουμ,να λέμε καμία μαακια και να μοιραζόμαστε την αρρώστια μας για τον ΠΑΟΚ.
Τι λες ***********? Ποιος εκανε 4 διαφορετικα νικ?? Ρε **************, που πριν 10 χρονια ρουφιανευες στα μηνυματα τους μοντ του τοτε. Αντε ******** που ξανασχολεισαι μαζι μ χωρις να σε προκαλεσω. ΠΟΤΕ δεν παραπληροφορησα, *******.
Το ξανακανες αυτο να με προσβαλλεις πρωτος αλλα ******, δε θα σε κανουν τιποτα τα φιλαρακια σου και θα φαω εγω μπαν. Σου ειχα πει ασε το μειλ σου να πιουμε καφε να μ τα πεις αυτα απο κοντα αλλα εισαι τετοιο ******** που πετας μια μαλακια εδω μπας και τσιμπησει κανεις. ******* του φορουμ.
Αντε ριξτε μου μπαν κανα μηνα τωρα επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΑ στις προσβολλες του ******

Επεξεργάστηκε. Ας είμαστε ευγενέστεροι.

Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Παρ 17 Φεβ 2023, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:Δε τρώγεται αυτός ο κεφτες παπά.
Ελα να δοκιμασεις αμα τρωγεται, *******

Mod Team
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:ο κεφτες ποιος ειναι?
Μα δεν εχει τα κοτσια να μιλησει στα ισα παπα μου, ανεκαθεν ηταν *****. Γλυφει τους μοντ μπας και καταφερει να με διωξουν

Mod Team
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:
Να το πω αλλιώς. Ο dim είναι μ@λάκας και το λέω με αγάπη. Θα μπει εδώ μέσα κανένα σκουλίκι να μας κάνει πουτ@να, θα τον αρχίσει ο dim τα καντήλια, θα στείλουν οι mod το σκουλίκι γιατί είναι σκουλίκι, και τον dim γιατί μπινελίκιαζε. Είναι τόσο θερμοκέφαλος που δεν κάνει για mod.

Ψηφίζω joshua, kataramenos, Αποστόλη για mods.
Ειμαι. Αλλα ΠΟΤΕ δεν επιτεθηκα σε καποιον απροκλητος. Δεν ειπα ποτε οτι κανω για μοντ, χαβαλε εκανε κανα 2 φορες. Και ξερεις γιατι? Γιατι δε θα σουταρω μονο αλλοθρησκους, θα σουταρω και κανα 2 εριστικους και πονηρους του φορουμ που προκαλουν συστηματικα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα ρε μπανε,απο τη μια βγαινεις να υπερασπιστεις το εργο των μοντ και καλα κανεις δικαιωμα σου ειναι και πριν τελειωσεις το ποστ σου επιτιθεσαι στον Ντιμ με τον οποιο εχεις προσωπικη κοντρα,εκεινος τσιμπαει και απανταει και το φορουμ γινεται και παλι @#$λο...Ποσο δυσκολο ειναι να περιοριστειτε στο να σχολιαζετε ποδοσφαιρο και μονο?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:sourme αρχικα ποτε δεν εγινε προταση, οπως λεει και ο Dim, εκτος και αν θεωρειται προταση τη στιγμη που γινεται χαμουλης εδω μεσα να πεταει καποιος ενα ελα γινε μοντ...
Απο εκει και περα η προφανη μου απορια ηταν πως ειναι δυνατον να ειναι στην ιδια ομαδα διαχειριστων ατομα με εντελως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων και του τροπου λειτουργιας που πρεπει να εχει ενα φορουμ.
Πως ειναι δυνατον να συνυπαρξω με καποιον που επικροτει ποστ που εγω ως μοντ θα τα εσβηνα πριν καλα καλα τα γραψουν? Μια ομαδα διαχειριστων δεν θα πρεπει να εχει μια κοινη οπτικη των πραγματων για να λειτουργησει?

Εγώ στο είχα προτείνει πριν λίγο καιρό. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”