Ιβάν Σαββίδης V
-
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εχει πλάκα πάντως.
Βάλε φράγκα για μεγαλύτερο μπάτζετ Ιβάν και θα σου πούμε εμείς ποιος θα τα διαχειριστεί.
Λογική του παραλόγου.
Καλημέρα σε όλους.
Βάλε φράγκα για μεγαλύτερο μπάτζετ Ιβάν και θα σου πούμε εμείς ποιος θα τα διαχειριστεί.
Λογική του παραλόγου.
Καλημέρα σε όλους.
Πρώτον όσον αφορά το παράδειγμα με Στανογεβις και Παράσχο αυτό
Δεύτερον το έγραψα γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό που έγινε είναι κάτι νορμάλ, γίνεται συνέχεια και θα ξαναγίνει. Μια διοίκηση αποφασίζει ότι προτιμά να δουλέψει με άλλον προπονητή, αυτοί πληρώνουν. Το ίδιο έγινε με Παράσχο, είπε ο Ζαγορ προτιμώ τον Σάντος. Για εμάς λέτε είναι συναίσθημα, για αυτούς είναι κάποια δεκάδες μύρια. Με ποιο απύθμενο θράσος θέλετε να επιβάλετε που θα τα δώσουν. Ή τα δίνεις εκεί που θέλω ή είσαι πούστης.
Και τρίτον υπάρχει μία τάση να προβάλλεται το ποδόσφαιρο πάνω σε άλλες καταστάσεις της ζωής και να βγαίνουν αυθόρμητα συμπεράσματα.
"Δε γλύφεις εκεί που φτύνεις, άμα σε αφήσει μια γκόμενά δεν την παρακαλάς"
"Παρακαλετο μπιπ, ξινό μπιπ" (το αγαπημένο μότο των μεταγραφών)
"Είχα ένα συνάδελφο που για τα χρήματα έφυγε από τη δουλειά και μετά παρακαλούσε να γυρίσει, και όπως αποδείχτηκε λάθος τον ξαναπήραμε"( το διάβασα χθες από ένα παλικάρι)
Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ συγκρίνεται με κάτι άλλο, είναι κάτι διαφορετικό. Γκόμενές και σχέσεις και επαγγέλματα και φιλίες ΔΕΝ μπορούν να είναι μπούσουλας για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μην προσπαθείτε να το φέρετε στα μέτρα σας
Πολύ ελαστική ηθική έχετε αν το θέμα δεν είναι η "άδικη απομάκρυνση" αλλά πόσο συμπαθούμε αυτόν που απομακρύνεται. Πείτε η ΠΑΕ έκανε λάθος γτ εγώ γουστάρω τον Γκαρσία, όχι η ΠΑΕ είναι ανήθικη και πούστικη.rainmaker έγραψε:Βεβαίως δε συνεννοούμαστε άμα βάζεις ως κριτήριο ηθικής το ποσό "δικός μας" είναι αυτός που απολυθηκε.
Δεύτερον το έγραψα γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό που έγινε είναι κάτι νορμάλ, γίνεται συνέχεια και θα ξαναγίνει. Μια διοίκηση αποφασίζει ότι προτιμά να δουλέψει με άλλον προπονητή, αυτοί πληρώνουν. Το ίδιο έγινε με Παράσχο, είπε ο Ζαγορ προτιμώ τον Σάντος. Για εμάς λέτε είναι συναίσθημα, για αυτούς είναι κάποια δεκάδες μύρια. Με ποιο απύθμενο θράσος θέλετε να επιβάλετε που θα τα δώσουν. Ή τα δίνεις εκεί που θέλω ή είσαι πούστης.
Και τρίτον υπάρχει μία τάση να προβάλλεται το ποδόσφαιρο πάνω σε άλλες καταστάσεις της ζωής και να βγαίνουν αυθόρμητα συμπεράσματα.
"Δε γλύφεις εκεί που φτύνεις, άμα σε αφήσει μια γκόμενά δεν την παρακαλάς"
"Παρακαλετο μπιπ, ξινό μπιπ" (το αγαπημένο μότο των μεταγραφών)
"Είχα ένα συνάδελφο που για τα χρήματα έφυγε από τη δουλειά και μετά παρακαλούσε να γυρίσει, και όπως αποδείχτηκε λάθος τον ξαναπήραμε"( το διάβασα χθες από ένα παλικάρι)
Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ συγκρίνεται με κάτι άλλο, είναι κάτι διαφορετικό. Γκόμενές και σχέσεις και επαγγέλματα και φιλίες ΔΕΝ μπορούν να είναι μπούσουλας για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μην προσπαθείτε να το φέρετε στα μέτρα σας
-
Πες τα γμτ, που ανακήρυξαν Γκαρσία σε σούπερΠΑΟΚ 4Rexaris έγραψε:Θυμάμαι τον Σταύρο Σαράφη, τον Σαράφη ρε, ξέρετε τι θα πει Σαράφης για τον ΠΑΟΚ που θα μου πείτε για Γκαρσία;
Τον Σταύρο Σαράφη που τον χρησιμοποιούσε που και πού η ΠΑΕ ως υπηρεσιακό προπονητή όταν απέλυε κάποιον και κάθε φορά έφερνε κάποιον άλλο προπονητή και ξέρετε τι έλεγε ο κυρ Σταύρος κάθε φορά;
"Εγώ είμαι απλός στρατιώτης τού ΠΑΟΚ, όταν χρειαστώ πάλι εδώ θα είμαι".
Τόσα χρόνια στο φόρουμ και ήμουν χαμηλών τόνων αλλά θέλετε μερικοί ένα ταρακούνημα και όσο για τον Πάμπλο αν δεν γουστάρει στον ΠΑΟΚ ας τραβήξει στο καλό να μην μαλώνουμε κι εμείς κάθε 6 μήνες για χάρη του
Καθαρά προσωπικά, χωρίς ίχνος μομφής ή ειρωνείας, σου απαντώ ότι έλεγα (όχι θα έλεγα) "Γκαρσία".klainmein έγραψε:Ρε παιδιά πέρα από οσα έγιναν στον τελικό, αν σας έλεγαν Γκαρσία ή Λουτσεσκου πριν 20 μέρες τι θα λέγατε;;;
ΟΚ να επηρεαστούμε συναισθηματικά επειδή το σηκωσαμε σε μια δύσκολη χρονιά, αλλά εδώ μιλάμε για επιστροφή από τους - 26 στο πρωτάθλημα. Είσαι δεύτερος και κυπελλούχος, αλλά είσαι στους - 26 και ας μην ηταν αυτή η πραγματική διαφορά των ομάδων.
Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί και μου είχε μπει στο μυαλό η ιδέα ότι ίσως ο Πάμπλο ήταν ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ.
Αλλά θα προτιμούσα οποιονδήποτε άλλα προπονητή (τρόπος του λέγειν) παρά το Λουτσέσκου.
Δεν έχω καμία εμπάθεια με το Ρουμάνο, το έγραψα αρκετές φορές παραπάνω.
Απλά θεωρούσα ότι πριν από 2 χρόνια μας τρύπησε. Και ανάμεσα στους 2 θα επέλεγα χίλιες φορές το Γκαρσία.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν σέβομαι το Λουτσέσκου. Πολύ περισσότερο όμως σέβομαι τον Ιβάν.
Για να το κάνει αυτό, κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμένα.
Δεν μπορεί να ρίχνει τόσα λεφτά και να μην έχει λόγους και κριτήρια για τις αποφάσεις που παίρνει .
- buffalobill4
Φίλε μου ωραία τα λες. Ο Σαββίδης πληρώνει, πετυχαίνει και αποτυγχάνει. Άλλο αυτο και άλλο αν ο οπαδός πρέπει να συμφωνεί πάντα με την ιδιοκτησία ή αντίστοιχα να διαφωνεί. Το ότι ο Σαββίδης πληρώνει δεν μειώνει το δικαίωμα κανενός στην κριτική.shogoon έγραψε:Αν ο Ιβάν ήταν στις επιχειρήσεις του συναισθηματικος και ευαίσθητος το πιο πιθανό θα ήταν να μην είχε 1,5 δις και να έγραφε μαζί μας στο ΠΑΟΚ μανία με διαρκειας στην Θ4. Όσο και να είναι άκομψη κίνηση είναι κίνηση μεγάλου ηγέτη. Η επιτυχία ποτέ δεν είναι δεδομένη ειδικά στις ειδικές συνθήκες της Ελλάδας. Ο άνθρωπος πιστεύω κάνει all in και πραγματικά αν ο Γκαρσία δικαιωματικά πρέπει να μνημονεύεται μια ο τεράστιος Ιβάν άλλαξε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος ο Σαββίδης έδιωχνε λουτσεσκου πριν 2 χρόνια, πάλι τα ίδια λέγαμε εδώ και κάποιοι πάλι λέγανε μη μιλάτε γιατί άλλος πληρώνει. Ε αφού άλλος πληρώνει να μην πει κανένας την άποψη του. Όσο σκληρή και να είναι.
Στα περί συναισθηματισμου του Ιβάν για τον ΠΑΟΚ πρέπει να αναλογιστείς τις δηλώσεις που ο ίδιος έχει κάνει για το πόσο συναίσθημα του βγάζει το να διοικεί τον ΠΑΟΚ και να ξεδιαλύνεις στο μυαλό σου αν ισχύουν αυτά που λες παραπάνω και τα περί συναισθηματισμου που έχει δηλώσει είναι παραμυθάκια για να ηρεμούν τα αμνοεριφια ή αν αυτά που γράφεις δεβ ισχύουν τουλάχιστον στα του ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
is this a trick question?Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Άρα θα πρέπει να πούμε στον πουτσο μας άιντε θύματα προσωπολατρες του Ιβάν.. σιγά να πούμε.. η ομάδα προχωράει μπροστά. Ποιος Ιβάν και μαλκιες..
Πάμε ρε Μπιλαρε τεμετερον φορτζα κλπ..
Σωστά?
Αυτό είμαστε πλέον δηλαδή?
Δηλαδή ο Σαββιδης είχε κρίνει οτι ο Γκαρσία δεν μπορεί να πετύχει αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ αλλά επειδή τον αγαπάει κι επειδή ο Pablo είναι σημαια έπρεπε να το κρατήσει. Κι ας πίστευε ότι αργά ή γρήγορα και θα αναγκοζοταν να τον διώξει και θα είχε καεί και ο Γκαρσία οριστικά σαν κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι η πιο έντιμη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο Σαββιδης ήταν να του πει στα ίσια ότι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Και το έκανε γνωρίζοντας ότι θα έχει κόστος αυτή η επιλογή του και μάλιστα τεράστιο αν δεν πετύχει ο Λουτσεσκου.
Δεν εξετάζω αν έκρινε σωστά η λάθος τον Γκαρσία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον. Αλλά ο τρόπος που το χειρίστηκε ήταν έντιμος και ειλικρινής απέναντι στον Γκαρσία και απέναντι σε μας.
Για μένα ήταν η πρώτη 100% ηγετική απόφαση που πήρε ο Σαββιδης από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μπορεί σαν απόφαση να με στεναχωρεί, άσχετα αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι μπορει αυτή τη στιγμή να σταθει στον ΠΑΟΚ ο Pablo, αλλά μου δείχνει ότι ο Σαββιδης αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με τον ΠΑΟΚ και όχι από χόμπι.
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι η πιο έντιμη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο Σαββιδης ήταν να του πει στα ίσια ότι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Και το έκανε γνωρίζοντας ότι θα έχει κόστος αυτή η επιλογή του και μάλιστα τεράστιο αν δεν πετύχει ο Λουτσεσκου.
Δεν εξετάζω αν έκρινε σωστά η λάθος τον Γκαρσία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον. Αλλά ο τρόπος που το χειρίστηκε ήταν έντιμος και ειλικρινής απέναντι στον Γκαρσία και απέναντι σε μας.
Για μένα ήταν η πρώτη 100% ηγετική απόφαση που πήρε ο Σαββιδης από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μπορεί σαν απόφαση να με στεναχωρεί, άσχετα αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι μπορει αυτή τη στιγμή να σταθει στον ΠΑΟΚ ο Pablo, αλλά μου δείχνει ότι ο Σαββιδης αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με τον ΠΑΟΚ και όχι από χόμπι.
-
Δυστυχως παλι φοβαμαι οτι πεφτουμε πανω στην αμπαλοσυνη του Ιβαν.
Ο λουτσεσκου ειναι ενας κανονικος προπονητης αλλα μεχρι εκει.
Στο αηττητο νταμπλ να προσθεσω τους παραγοντες
1. Τυχη, ποσα ματς σωθηκαμε με απιθανες γκολαρες βιερινια, κεφαλιες ματος κτλ.
2. Πεισμα και ενα μοναδικο παθος των παικτων λογω του κλεμμενου
3. Ακομα και στο αηττητο ο χειροτερος γαυρος απο τωρα ηταν ακριβως απο πισω μας.
Προπονητικα ο λουτσεσκου εκτος του οτι ειναι κανονικος προπονητης δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο ή κατι το καινοτομο.
Μπαλανς μπαλανς και παλι μπαλανς, και κυριως βασει της ποιοτητας μπροστα επαιρνε το γκολ που χρειαζοταν.
3. Ακομα και στο αηττητο ο χειροτερος γαυρος απο τωρα ηταν ακριβως απο πισω μας.
Προπονητικα ο λουτσεσκου εκτος του οτι ειναι κανονικος προπονητης δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο ή κατι το καινοτομο.
Μπαλανς μπαλανς και παλι μπαλανς, και κυριως βασει της ποιοτητας μπροστα επαιρνε το γκολ που χρειαζοταν.
Μα δεν είπα ότι είμαι αρνητικός στην επιστροφή Λουτσεσκου.obanebane έγραψε:Ρε συ παρολε ο Λουτσεσκου τον αντικατεστησε,δεν είναι τυχαίος για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσεσκου.
Ξέχασες πως τους χόρευε;
Δεν ήταν και αυτός σημαντικό μέλος της τότε ομάδας;
Δεν σου έβγαλε συναισθήματα ο Λουτσεσκου;
Οκ,έφυγε και νιώσαμε όλοι προδομένοι και εγώ του εσουρα πολλά τότε,για να τον φέρνει πίσω όμως,ίσως και η αποχώρηση του να μην οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο.
Προφανώς είχε την ευθύνη της και η ΠΑΕ.
Εξετάζουμε απλά το άδειασμα του Γκαρσία.
Είναι γεγονός ότι δε φέρθηκε σωστά η ΠΑΕ όσο κι αν το αναλύουμε. Θα ζήσουμε και μ αυτό οκ.
ΠΑΟΚ και ρομαντισμός πάνε μαζί πως να το κάνουμε τώρα. Άλλοι είναι πιο ρομαντικοί άλλοι όχι. Νταξει και τί έγινε δηλαδή.
Οι υπόλοιποι που στήνουν πανηγύρι τύπου προσωπολατρεία σουπερ4, μην έρχεστε στο γήπεδο και τα συναφή και αηδιες, νομίζω κανένας δε σας παίρνει στα σοβαρά.
Καλημέρες και καλό καλοκαίρι να έχουμε με επιτυχίες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λουτσέσκου πήρε 2 σερί double.
Αν είμαστε διατεθειμένοι να υποβιβάσουμε την κορυφαία διετία της ιστορίας μας, επικαλούμενοι την τύχη, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι το κλεμμένο το πήρε δίκαια η χάρτινη.
Αν είμαστε διατεθειμένοι να υποβιβάσουμε την κορυφαία διετία της ιστορίας μας, επικαλούμενοι την τύχη, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι το κλεμμένο το πήρε δίκαια η χάρτινη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Λουτσεσκου πέρα από τα 2 νταμπλ, πήρε το Ασιατικό τσλ, έκανε αξιοπρεπή Ευρωπαϊκή παρουσία με την Ραπιντ και αξιοπρεπή παρουσία με την Ξάνθη με πολύ χαμηλό μπάτζετ..
Όλα αυτά στυν τύχη τα έκανε;;
Οκαυ καταλαβαίνω ότι πολλοί θα θέλατε να πάρει μια ευκαιρία ο Γκαρσία (και εγώ μαζί) αλλά αυτή η μείωση στον Λουτσεσκου δεν μπορώ να την καταλάβω..
Όλα αυτά στυν τύχη τα έκανε;;
Οκαυ καταλαβαίνω ότι πολλοί θα θέλατε να πάρει μια ευκαιρία ο Γκαρσία (και εγώ μαζί) αλλά αυτή η μείωση στον Λουτσεσκου δεν μπορώ να την καταλάβω..
Πες τα ρε φίλε..rainmaker έγραψε:Όχι να μην ακολουθήσουμε.
Είπε κανείς να απειλουμε κόσμο, ν στήνουμε αγώνες, να εκβιαζουμε και να τσιριζουμε έχοντας μπράβους για κάλυψη;
Και όλα αυτά επειδή αλλάξαμε προπονητή;
Οι περισσότεροι εδώ μέσα πριν τρεις μήνες τον στόλιζαν από πάνω μέχρι κάτω τον Γκαρσία και ρωτάω...Ποιος νοήμων ιδιοκτήτης ΠΑΕ και χοσάδας σαν το δικό μας θα εμπιστευόταν τα πολλά λεφτά που θα ρίξει φέτος στο αγωνιστικό σ'εναν προπονητή παντελώς άπειρο,χωρίς δίπλωμα κι εμπειρία;;
Και μη μου πείτε μα πέτυχε τους στόχους..Οκ μέχρι εκεί.ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ;;;;
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giliopoulos έγραψε:Δυστυχως παλι φοβαμαι οτι πεφτουμε πανω στην αμπαλοσυνη του Ιβαν.
ρε φιλε πλακα κανεις πια ποιοτητα μπροστα ?...τωρα εχεις τζοολη και αντριγια και τοτε ειχες λημνιο ζαμπα και ενρικε...μονο ο πριγιοβιτς και οσβιντερσκι ηταν υψηλου επιπεδου....και ποιος ηταν πισω μας ? μετα το ματς με τον γαυρο στην τουμπα ειμασταν στο +9 και με -2 στην αρχη της χρονιας δλδ ειμασταν +11...παμε τωρα στην τυχη...θες να πουμε φετος για γκολ του γαυρου στο 96 απο ανυπαρκτο φαουλ στον καμαρα με κεφαλια του χασαν ?...θες να πουμε για τον ατρομητο που ηταν για 2-0 αλλα νικησαν γτ ειχαν 100-0 διαιτησια δεν δοθηκε πεναλτι του σεμεδο κοκκινη σε μπουχαλακη και κοκκινη σε μπα που κλοτησε παικτη πεσμενο κατω και εβαλαν γκολ που ηταν επιθετικο φαουλ.....γενικα μην πετατε τετοια γτ αυτα τα αυτογκολ μονο εμεις τα βαζουμε αυτοι ολα τα βλεπουν καλα ...ο λουτσεσκου φιλε παραλιγο να παρει κυπελο με την ξανθη , πηρε δυο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και πρωταθλημα και τσ λου ασιας...οπου πηγε νικαει και τα παιρνει ολα...ο μαρτινς του γαυρου δλδ τι εκανε ? που πηγε και πετυχε παραπανω ?....το μπαλανς μπαλανς ειναι ο τροπος που παιρνεις πρωταθλημα και μην ξεχνας οτι εισαι στο ελληνικο πρωταθλημα τι κενοτομο θες να δεις ? εδω ρε φιλε ολοκληρη λιβερπουλ το στυλ παιχνιδιου της την χροννια που το πηρε ηταν βασισμενο στο οτι ειχε 11 υπεραθλητες που τρεχαν τρεχαν τρεχαν και πρεσαραν μεχρι το 95 ....τι θες να δεις προπονητικα απο τον λουτσε για να σε πεισει ? να παιζει χωρις φορ σαν τη σιτι και να εχει χαφ τον ντεμπροινε που εκτος απο τερμα ολες τις αλλες θεσεις τις παιζει ανετα και τον γκουντογκαν και το φοντεν που ειναι μια απο τα ιδια δλδ παιζουν τα παντα ολα ? ελεος δλδ με αυτη τη γκρινια μεχρι πριν 2 βδομαδες δεν ειμασταν σιγουροι για το αν θα εχουμε μεγαλο μπατζετ και για το ποιοι θα ειναι οι στοχοι και τωρα που βγαινει ο ιβαν και λεει παμε να το παρουμε εμεις θελουμε να δουμε κενοτομα προπονητικα συστηματα στην ελλαδα...αυτο το πραγμα μονο στον ΠΑΟΚ
-
Παιδιά που γράφετε κ βάζετε ηθικά διλήμματα στους συνοπαδους που χαίρονται η' είναι ενθουσιασμενοι με την προοπτική της νέας χρονιάς όπως διαμορφώνεται με την απομάκρυνση Γκαρσια κ τον ερχομό Λουτσεσκου:
Υπάρχουν κ ΠΑΟΚτσηδες για τους οποίους δεν είναι προσωποποιηση του ΠΑΟΚ ο Γκαρσια, δεν νιώθουν αυτό το ανατρίχιασμα στην πλάτη όταν ακούν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίζει λαιβ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μπορεί να το βρίσκουν κ ασοβαρο για να το πω κομψά κ να μην πω ότι αγγίζει τα όρια θεατρινισμου.
Ως ένας απ αυτούς τους ΠΑΟΚτσηδες, μπορώ να θεωρώ την απόφαση λογική, να μη νιωθω ενοχές, να ευχαριστήσω τον Πάμπλο κ να πάμε παρακάτω;
Δεν θέλω να απαξιωσω τον Γκαρσια, αλλά να τον αποθεοποιησω θέλω. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε πολλά. Ίσως το πιο δημοφιλές στον καιρό μας κ το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μέχρι εκεί.
Υπάρχουν κ ΠΑΟΚτσηδες για τους οποίους δεν είναι προσωποποιηση του ΠΑΟΚ ο Γκαρσια, δεν νιώθουν αυτό το ανατρίχιασμα στην πλάτη όταν ακούν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίζει λαιβ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μπορεί να το βρίσκουν κ ασοβαρο για να το πω κομψά κ να μην πω ότι αγγίζει τα όρια θεατρινισμου.
Ως ένας απ αυτούς τους ΠΑΟΚτσηδες, μπορώ να θεωρώ την απόφαση λογική, να μη νιωθω ενοχές, να ευχαριστήσω τον Πάμπλο κ να πάμε παρακάτω;
Δεν θέλω να απαξιωσω τον Γκαρσια, αλλά να τον αποθεοποιησω θέλω. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε πολλά. Ίσως το πιο δημοφιλές στον καιρό μας κ το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μέχρι εκεί.