Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- paok4kyriakos
Re: Fernando Santos
Φύγε ρε καρπουζά από τα όνειρά μας!
Που δεν έβαλε ο ΠΑΟΚ 5 γκολάκια στους ψαράδες!
Που δεν πήρες μαζί σου βατραχοπέδιλα για τους παιχτες!
Που δεν φόρεσες το καφέ δερμάτινο σου!
ΟΥΣΤ!
ΟΥΣΤ!
Εδώ δεν συμφωνούμε.ioanmits έγραψε:http://www.metropolisradio.gr/3500
Σάντος:
«Σωστή άμυνα…»
Σχολιάζοντας τη Βαλερένγκα, ο Σάντος επισήμανε: «Ξέρουμε ότι η αντίπαλη ομάδα έχει αξία, ικανότητες και δυνατότητες. Νομίζω ότι τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την αξία της ομάδας αυτής. Από αυτά που έχω δει εγώ, έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ένα μείγμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών γεμάτο ταλέντο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες της Νορβηγίας. Μία ομάδα με συγκεκριμένη οργάνωση, όπου κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου ο συνάδερφος μου στο τελευταίο παιχνίδι κράτησε στον πάγκο κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι. Οι δύο επιθετικοί, ένας κεντρικός αμυντικός και άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικά κομμάτια της στρατηγικής που ακολουθεί η ομάδα. Συνεπώς φαίνεται ότι έχει ποντάρει πολλά στο αυριανό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε σωστή άμυνα, αλλά όχι μόνο αυτό. Γιατί αν κάνουμε μόνο αυτό θα πάρουμε μεγάλο ρίσκο και θα είναι μεγάλο λάθος από τη δική μας πλευρά. Θα πρέπει να επιτεθούμε, να ψάξουμε να βάλουμε κάποιο γκολ, έχοντας όμως ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι μπορούμε να παίξουμε σωστή άμυνα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρα για να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν και θα δώσουν ότι μπορεί ο καθένας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Εντάξει ρε Φερνάντο χαλάρωσε, δεν παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης....
Το σχόλιο σου είναι κάκιστο ως προς εμένα (γνώμη μου)
Η ομάδα αυτή έχει νομίζω 20 παιχνίδια στα πόδια της.
Είναι έτοιμη και εμείς από προετοιμασία. Δεν είναι το ίδιο.
Ο Σάντος λέει...Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες της Νορβηγίας.
Επίσης λέει...Εξάλλου ο συνάδερφος μου στο τελευταίο παιχνίδι κράτησε στον πάγκο κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι.
Που σημαίνει για μένα τον απλό φίλαθλο, ότι η ομάδα αυτή έχει υλικό και πιοτητα. Ναι, δεν είναι Ρεαλ, αλλά ούτε εμείς είμαστε ρεαλ.
Σήμερα που γράφω ο ΠΑΟΚ κέρδισε το παιχνίδη 2-1.
Η επισήμανση του Σάντος ήτανε να του βγεί και στο παιχνίδη.
Πάντα μου έκανε εντύπωση το πως προσεγγίζουν τους σημαντικους αγωνες οι Γερμανοι. Με το Νεπαλ να παιζουν ολοι τους, απο τον Μπεκενμπαουερ μεχρι τον τελευταιο ποδοσφαιριστη κανουν δηλωσεις του στυλ "οι αντιπαλοι μας ειναι μια ιδιαιτερα ταλαντουχα και φιλοδοξη ομαδα, εχουν παιχτες γρηγορους κι επικινδυνους, η αποστολη μας ειναι δυσκολη, ο αγωνας ειναι 50-50 κτλ." κι εσυ αναρωτιεσαι μα τι μαλακιες καθονται και λενε αφου το ματς ειναι για 5-0. Αλλα ακριβως εκει ειναι η ουσια, η εκβαση ενος αγωνα εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το βαθμο αυτοσυγκεντρωσης και προσηλωσης στο στοχο (ενας απο τους λογους που οι Γερμανοι ανεξαρτητα υλικου πανε παντα καλα στις μεγαλες διοργανωσεις). Και αυτο ειναι δουλεια κυριως του προπονητη. Ο κοσμος ανετα μπορει να λεει ο,τι θελει, αλλα ο προπονητης πρεπει να βρει τον τροπο να παρει το 100% των παιχτων σε κρισιμα ματς, να τους κανει να ειναι τελειως focused στο παιχνιδι. Για αυτο ο mecanico χθες βραδυ το πρωτο που εκανε ηταν να ευχαριστησει τους παιχτες τους για την επαγγελματικη αντιμετωπιση του ματς.
Οποιος ειναι σοβαρος και προσγειωμενος φευγει με διπλο απο Νορβηγια, οποιος ειναι καραγκιοζακος φευγει με ενα τσεχικο αγγουρι.
Οποιος ειναι σοβαρος και προσγειωμενος φευγει με διπλο απο Νορβηγια, οποιος ειναι καραγκιοζακος φευγει με ενα τσεχικο αγγουρι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω τα καλά λόγια για τον μαέστρο να τα λέμε και στα άτυχα αποτελέσματα!
Όχι μαζί στις χαρές και χώρια στις λύπες! Μια οικογένεια είμαστε!
- ContrerasPablo
+1 πολυ ευκολα ξεχναμε....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω τα καλά λόγια για τον μαέστρο να τα λέμε και στα άτυχα αποτελέσματα!
- Maximus
Ηθελα και εγω να τον κράξω αλλά εσυ αδερφε, τα ειπες ολα!paok4kyriakos έγραψε:Φύγε ρε καρπουζά από τα όνειρά μας!
ΟΥΣΤ!
Ντροπη του! Μονο αυτο εχω να πω...
Εφαγε γκολ στο κρισιμοτερο σημειο του παιχνιδιου με αποτελεσμα οι νορβηγοι τωρα να εχουν ελπίδες για το παιχνιδι της Τουμπας...Τι να πω; Αντι να παιξουμε 1-1-8, φουλ επιθεση δηλαδη και να ριξουμε 3 μπαλακια οπως ειχε υποσχεθει, μας επαιξε πάλι 4-5-1 με Ιβιτς, Κονσεισαου κλπ...Παλι καλα που καταλαβε το λαθος του και εβγαλε τον Ιβιτς στο β ημιχρονο...
Που ειναι ο Κουτσιανικουλης οεο; Ο Βιερινια; οεο;
Ο Βιτολο γιατι δεν επαιξε; Ο Ρικελμε γιατι ηταν εκτος αποστολής;
1-1-8 κυριε Σαντος! Τι δεν εχεις καταλαβει; Αμυνα ο σεξυ μπροϋνο, αμυντικο χαφ ο Γκαρσια και μετα βαλε 8 επιθετικους! Τα παντα ολα ρε συ! Τι περιμενεις δηλαδη; Με σερβιτορους επαιζες οχι με την Μαντσεστερ!
Ντροπη σου! Αν ξαναγινει, θα φυγεις...
Και για τον τραυματισμό του Μουσλι, εσυ φταις! Τον ειπες να σημαδευει στα σουτ μπας και σκοραρει επιτελους και αυτός εβαλε τεχνικη ο π@π@ρας και τραυματιστηκε μονος του! Ελεος! Που ειναι ο Μουσλι που ειχαμε συνηθισει;;; Που σημαδευε περιστερια και τους αντιπαλους τερματοφυλακες;
Εισθε πολυ λιγος για τον ΠΑΟΚ μας...
Ακου 1-2 με τις ρεγγες...
Να φυγετε! Να πατε αλλου!
edit: Lakistuta...με προλαβες για 4 λεπτα...
- ΑποστόληςΑ
Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα!
Είσαι απολαυστικός Μάξιμε!
Διαφωνώ πάντως για το 1-1-8. Νομίζω ότι το 0-0-10 είνα πιο κοντά στις προσδοκίες μας.
Ή όλα, ή τίποτε!
Και με Κούτσια και με Βιειρίνια και με Κονσεισάουουουουουουου....(!)
αλλά και με Ρικέλμε και με Leo και με Αϊμάρ!
Χα! Χα! Χα!
Είσαι απολαυστικός Μάξιμε!
Διαφωνώ πάντως για το 1-1-8. Νομίζω ότι το 0-0-10 είνα πιο κοντά στις προσδοκίες μας.
Ή όλα, ή τίποτε!
Και με Κούτσια και με Βιειρίνια και με Κονσεισάουουουουουουου....(!)
αλλά και με Ρικέλμε και με Leo και με Αϊμάρ!
Χα! Χα! Χα!
Ερωτηση:
Το χαντακι που ανοιξε ο Γκαρσια στο κεντρο το ξαναμπαζωσε ή αφησε τρυπα στις Βαλερεγγας τον κωλο...λαθος,σορυ,το γηπεδο ηθελα να γραψω...
Το χαντακι που ανοιξε ο Γκαρσια στο κεντρο το ξαναμπαζωσε ή αφησε τρυπα στις Βαλερεγγας τον κωλο...λαθος,σορυ,το γηπεδο ηθελα να γραψω...
Διαβάστε εδώ την μπαλαδόφατσα να ενημερωθείτε ..Camel4 έγραψε: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χρόνο, ο Σάντος το ίδιο και η ζωή προχωράει.
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=87
Κέρδισε χρόνο ο Σάντος και η ζωή προχωράει .. Τι κρίμα που δεν χάσαμε για να φύγει ο καρπουζάς!
Να τους χαίρεστε ..
Δεν εννοει αυτο ρε γιανκο εννοει κερδισε χρονο για την προετοιμασια
που θα γινει μεχρι το επομενο ματσακι της Ευρωπας !!
που θα γινει μεχρι το επομενο ματσακι της Ευρωπας !!