44. Anderson Esiti
- Psuxo_logos
Re: 24. Anderson Esiti
Δεν φταίει το παιδί. Αυτοί τον πήραν πάλι πίσω. Όσο ξέρει παίζει.apple64 έγραψε:Δεν σε αντέχω άλλο. Δεν νομίζω πως το έχω πει για άλλον ποδοσφαιριστή.
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
- Μπαρκαρούτσος
- Psuxo_logos
Δηλαδή;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βράστε καμιά μπάλα λέω εγώ, μπας και πάρετε μυρωδιά.
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
- Μπαρκαρούτσος
Τι δεν σε άρεσε;; Τόσα κοψίματα δεν τα είδες; Το ανέβασμα που οδήγησε στο πρώτο γκολ; Τις ψύχραιμες μεταβιβάσεις με τα ελάχιστα λάθη;
Δηλαδή τι να κάνει, να κάνει χατ τρικ και 2 ασσίστ;;
Δεν είναι ο CR7, είναι ο Esiti και είναι εξάρι καθαρό.
Δηλαδή τι να κάνει, να κάνει χατ τρικ και 2 ασσίστ;;
Δεν είναι ο CR7, είναι ο Esiti και είναι εξάρι καθαρό.
Συμπαθέστατος μου είναι σαν άνθρωπος. Πράγματι δεν φταίει ο ίδιος. Ότι μπορεί κάνει.Psuxo_logos έγραψε:Δεν φταίει το παιδί. Αυτοί τον πήραν πάλι πίσω. Όσο ξέρει παίζει.apple64 έγραψε:Δεν σε αντέχω άλλο. Δεν νομίζω πως το έχω πει για άλλον ποδοσφαιριστή.
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Περιμένω όμως την στιγμή που θα του πω sosongo eti eti (ευχαριστώ πολύ στα Νιγηριανά) και θα του κουνήσω το μαντήλι.
Ο Μπαλαφας μπροστα σου ηταν Μπουσκετς...Τι στο διαολο παιζει και ο Τσιγγαρας βλεπει τη πλατη σου σε βαθμο αηδιας μαλιστα δεν μπορω να το καταλαβω...
Αν δε βγει το πρώτο γιουρουσι στον αντίπαλο τετελεσται, η τρύπα ξεπερνάει του όζοντος.
Δημιουργικά επίπεδο Ζωγραφακη δεν το συζητω.
Δημιουργικά επίπεδο Ζωγραφακη δεν το συζητω.
Εμετικος ποδοσφαιριστης, ποιο αργος απο την καθυστερηση, την μπαλα δεν την εφτανε ουτε με αιτηση, στην τελευταια φαση που μας εκαναν οι αντιπαλοι με το δοκαρι η φαση ξεκιναει απο μια πασα του Μιχαι προςτον Εσιτι που κυνηγησε την μπαλα το μισο γηπεδο αλλα η ταχυτητα χελωνας που εχει δεν τον αφησε να την πλησιασει...
Με την ελπιδα οτι θα τυφλωθει καποιος να τον αγορασει, εμεις θα τον φαμε στην μαπα για πολυ ακομη.
Εγκλημα να πιανει θεση στο ροστερ αυτος.
Καλυτερα να βαλουμε καναν 17χρονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγκλημα να πιανει θεση στο ροστερ αυτος.
Καλυτερα να βαλουμε καναν 17χρονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
-
Μας κρεμασε στο ματς με τα γιαννενα.
Επειδη δεν επαιξε εκανε ΒΟΥΝΤΟΥ σε βαρελα,κρεσπο,ζιφκοβιτς και κανανε την μ@@@@@α.
Επειδη δεν επαιξε εκανε ΒΟΥΝΤΟΥ σε βαρελα,κρεσπο,ζιφκοβιτς και κανανε την μ@@@@@α.
Τον βάλαμε σε ένα ματς που θα κερδίζαμε κατά πάσα πιθανότητα για να πάρει ανάσες ο Σβαμπ , όπως και έγινε.
Εννοείται είναι κάκιστος αλλά κλάιν, δεν αξίζει να κάνει κανείς τη σημερινή συμμετοχή θέμα
Εννοείται είναι κάκιστος αλλά κλάιν, δεν αξίζει να κάνει κανείς τη σημερινή συμμετοχή θέμα