Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Γκουντελι κ βουκσεβιτς είναι το ιδανικό
Ο Σέρβος στα επιθετικά κ ο Μαυροβούνιος στα αμυντικά πιο πολύ
Ο Σέρβος στα επιθετικά κ ο Μαυροβούνιος στα αμυντικά πιο πολύ
Στο μάνατζερ που τον είχα πάρει στον ΠΑΟΚ βγάζει μάτια με έφτασε τελικό EL.montekristo έγραψε:Εχει κανένας άποψη για αυτόν?
Εγώ μόνο από το μάνατζερ τον ξερω
κι εγώ δεν έχω άποψη που έπαιζε Braga κι Levante.....
Με όλο τον σεβασμό, δεν εξετάζουμε τι κέρδισε κάποιος με έναν οποιοδήποτε παίχτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Στο μάνατζερ που τον είχα πάρει στον ΠΑΟΚ βγάζει μάτια με έφτασε τελικό EL.montekristo έγραψε:Εχει κανένας άποψη για αυτόν?
Εγώ μόνο από το μάνατζερ τον ξερω
κι εγώ δεν έχω άποψη που έπαιζε Braga κι Levante.....
Επικαλουμαι, τουλάχιστον εγώ, το παιχνίδι για να δώσω κάποια στοιχεία(στατιστικά) ενός παίχτη που είναι καταγεγραμμένα στην αρχή του παιχνιδιού, τα οποία ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό με βάση την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι συντελεστές του
-
Αυτός ο Γκουντελι μέχρι πότε έχει συμβόλαιο με τους Κινέζους; Μιλάμε για αγορα; Δεν βλέπω πως θα πείσουμε 27 χρόνο μετα απο γεμάτη χρονια σε μεγάλη της Πορτογαλίας να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς εξασφαλίσαμενο τσ. Λ, εκτός αν δεν έχει άλλη πρόταση ως το τέλος του καλοκαιριού.
Παίζει σοβαρά ο Vukcevic;;; 9εκ τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Λεβάντε
για πάρτε λίγο μάτι......
http://www.dailymotion.com/video/x39nwdh
Και παικτάκι....πολλά καντάρια μπάλα αλλά ρεμπεσκές στα υπόλοιπα.sourmenetes έγραψε:Τι ωραιο τυπακι ο νιμανι...
Εγώ πάλι θυμήθηκα Ρομπέρ.....τι ωραίες εποχές ρε φίλε....joshua έγραψε:Κοπια του Μουλεν μοιαζει και δεν ξερω καν αν ειναι καλη.Τωρα για ποιο λογο να πετυχει αυτος ενω τον Γαλλο ο Ραζβαν δεν ηθελε καλα καλα να τον βλεπει δεν ξερω.
btw πολωνος που επαιζε στην ρωσια στην λοκομοτιβ δανεικος απο την παρι, ειναι ο Grzegorz Krychowiak (DM), αλλά άκυρο πλήρωσαν οι ρώσοι την ρήτρα 12,5εκ
ακόμα 3 πολωνοί στην ρωσία οι Maciej Rybus (LB), Damian Szymanski (CM), Maciej Wilusz (CB)
αυτος που πηγε τον χειμώνα που μας πέρασε στην ρωσία είναι ο Szymanski που παίζει και αυτός στην Γκρόζνι
ακόμα 3 πολωνοί στην ρωσία οι Maciej Rybus (LB), Damian Szymanski (CM), Maciej Wilusz (CB)
αυτος που πηγε τον χειμώνα που μας πέρασε στην ρωσία είναι ο Szymanski που παίζει και αυτός στην Γκρόζνι

με άλλα λόγια μας λες εδώ αδελφέ πως πάμε για Γκουντέλι ή Βούκσεβιτς, είμαστε στο περίμενε για Ολιβέιρα, αλλά και ότι ο Μίσιτς δεν θα μείνει;; Επίσης λες τον Σίλβα τον έχουμε στο περίμενε, αλλά όπως τον περιγράφεις για αντι-Καντουρί τον φέρνουν;;Macho έγραψε:Παίκτες που μας έδωσαν το νταμπλ δεν αξίζουν τόση υποτίμηση καθώς θα μας το ξαναδώσουν.
Ξεκάθαρα (καλώς ή όχι, ανεξάρτητα από την οπτική του καθενός) η ομάδα έριξε το ελάχιστο δυνατό βάρος στο Europa league την προηγούμενη σεζόν . Παρεμπιπτόντως η Τσελσι το πήρε αήττητη.
Ο βραζιλιάνος είναι κλεισμένος και περιμένει εμάς, όχι εμείς αυτόν. Ταυτόχρονα στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ομάδα έδειξε πως πλέον κινείται εξαιρετικά πετυχημένα με το όποιο περιθώριο συνεχής βελτίωσης.
Σε παιχνίδια στα οποία ο Μπισεσβαρ θα αγωνίζεται αριστερά για λόγους τακτικής είναι λογικό ο βραζιλιάνος (και ο κάθε "βραζιλιάνος") να υπολογίζεται και ως αναπληρωματικος του Πέλκα, εκτός αν πιστεύουμε πως ο τελευταίος θα πάρει 50+ παιχνίδια.
Κάποιοι έχετε μεγάλη ευστοχία ως προς τα που κινούμαστε στο χώρο των χαφ στο φόρουμ. Κρατήστε ταυτόχρονα έναν αστερίσκο στον Μισιτς.
Γουστάρω και εγώ τους νεαρούς Έλληνες παίκτες αλλά μέχρι να δω κάποιον να δουλεύει νυχθημερόν και να κανει δύο ώρες ατομικό μετά την κάθε προπόνηση με το κεφάλι κάτω, θα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές. Όπως δεν μπορεί ο κάθε Σαμπανης να απαιτεί εγγυημένα δέκα συμμετοχές και μάλιστα μέσω του ατζέντη του, έτσι δεν μπορεί κανείς να ζητά ευκαιρίες αν δεν τις κερδίσει με υπερβολική δουλειά και επιμονή. Στο 2019 οφείλεις να εκμεταλλευτεις το ελάχιστο που θα σου δωθεί ως παίκτης.
Ακόμη δεν μπήκε ο Ιούνης. Καταλαβαίνω τη δίψα όλων, αλλά κάποιοι μέσα στην ομάδα εργάζονται πραγματικά ακατάπαυστα και οι κόποι αυτοί ανταμοιβονται.
- black_star_ninja
Τι να πεις για τον βουκσεβιτς ρε φίλε..GoMaRoS έγραψε:Παίζει σοβαρά ο Vukcevic;;; 9εκ τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Λεβάντε
καλα, εννοειται ο Imbula καλυτερη περιπτωση απ τους αλλους δυο αλλα λογικα και δυσκολοτερη. ας μη ξεχναμε βεβαια οτι εχει ακουστει και ο Radoja 

Και ο Γκουντελι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Σπορτινγκ. Έχει εκφράσει έντονη επιθυμία παραμονής μετά από μια γεμάτη χρόνια με διάθεση μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το συμβόλαιο του σε σχέση με αυτό που είχε στην Κίνα. Δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό να μπούμε σφήνα.