Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
περα οτι δεν παιζομαστε ως ΠΑΟΚ δεν παιζομαστε και ως οπαδοί
2 πακετα αφιλτρο αστορ φουμάρει λεει και 2 μπελβενερε στην καθισια
ο ενας μας βγαίνει αθηνοδωρος προυσαλης και ο Πουκι μικρή λουλού φλωρέτα και που μας με τέτοια μουτρα στον ΠΑΟΚ μας βρε
φλώρο δε θέτε
αλάνι δε θέτε
τι θετε?
ο ενας μας βγαίνει αθηνοδωρος προυσαλης και ο Πουκι μικρή λουλού φλωρέτα και που μας με τέτοια μουτρα στον ΠΑΟΚ μας βρε
φλώρο δε θέτε
αλάνι δε θέτε
τι θετε?

- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Κλαιω μαλακα. ΘεόςApegner έγραψε:περα οτι δεν παιζομαστε ως ΠΑΟΚ δεν παιζομαστε και ως οπαδοί
φλώρο δε θέτε
αλάνι δε θέτε
τι θετε?
Με την λογική μας ο ένας είναι μπεκρής ο άλλος γυναικάς ο άλλος να ξημερο-βραδυάζεται στα club και ο Benzema να έρθει είμαι 100% σίγουρος ευχαριστημένοι δεν θα είμαστε.
ανθρωπος σε ανθρωπο κανει πουστια, τωρα αν ειναι ποντιος η σαρακατσανος μικρη σημασια εχει. Στον ανθρωπο ειναιprax έγραψε:giapas έγραψε:Οι πόντιοι έχουν κάτι και μεταξύ τους υπάρχει ειλικρίνεια;prax έγραψε: γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
πιστευεις ποντιος σε ποντιο θα κανει φουστια? εγω 32 χρονια εν ζωη παντως, εαν δεν αντικρουονται συμφεροντα, δεν το εχω δει να σε πω την αληθεια... τωρα εσυ αν πιστευεις το αντιθετο τι να σε πω..
[quote="Dimg4"][quote="prax"][quote="giapas"][quote="prax"]
γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
[/quote]
Οι πόντιοι έχουν κάτι και μεταξύ τους υπάρχει ειλικρίνεια;[/quote]
πιστευεις ποντιος σε ποντιο θα κανει φουστια? εγω 32 χρονια εν ζωη παντως, εαν δεν αντικρουονται συμφεροντα, δεν το εχω δει να σε πω την αληθεια... τωρα εσυ αν πιστευεις το αντιθετο τι να σε πω..[/quote]
ανθρωπος σε ανθρωπο κανει πουστια, τωρα αν ειναι ποντιος η σαρακατσανος μικρη σημασια εχει. Στον ανθρωπο ειναι[/quote]
παιδια εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να κρεμασει ο χατσεριδης τον ιβαν γιατι κοστισε μια περιουσια ο χατσε, ο χρονος θα δειξει βεβαια καθως κ επισης ο ουκρανοποντιος θα χρειαστει περιοδο προσαρμογης.
ασ κανουμε υπομονη με τον συγκεκριμενο, δοξα τον Θεο ο κρεσπο κ βαρελα ειναι πολυ ενταξει μεχρι τωρα παιχτηκα.
γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
[/quote]
Οι πόντιοι έχουν κάτι και μεταξύ τους υπάρχει ειλικρίνεια;[/quote]
πιστευεις ποντιος σε ποντιο θα κανει φουστια? εγω 32 χρονια εν ζωη παντως, εαν δεν αντικρουονται συμφεροντα, δεν το εχω δει να σε πω την αληθεια... τωρα εσυ αν πιστευεις το αντιθετο τι να σε πω..[/quote]
ανθρωπος σε ανθρωπο κανει πουστια, τωρα αν ειναι ποντιος η σαρακατσανος μικρη σημασια εχει. Στον ανθρωπο ειναι[/quote]
παιδια εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να κρεμασει ο χατσεριδης τον ιβαν γιατι κοστισε μια περιουσια ο χατσε, ο χρονος θα δειξει βεβαια καθως κ επισης ο ουκρανοποντιος θα χρειαστει περιοδο προσαρμογης.
ασ κανουμε υπομονη με τον συγκεκριμενο, δοξα τον Θεο ο κρεσπο κ βαρελα ειναι πολυ ενταξει μεχρι τωρα παιχτηκα.
Ο Μπενζεμά είναι εκβιαστής και μπλεγμένος σε συμμορίες.DaRkFeaR έγραψε:Με την λογική μας ο ένας είναι μπεκρής ο άλλος γυναικάς ο άλλος να ξημερο-βραδυάζεται στα club και ο Benzema να έρθει είμαι 100% σίγουρος ευχαριστημένοι δεν θα είμαστε.
-
Apegner έγραψε:περα οτι δεν παιζομαστε ως ΠΑΟΚ δεν παιζομαστε και ως οπαδοί
φλώρο δε θέτε
αλάνι δε θέτε
τι θετε?

Υ.Γ Alibec....o Ρουμανος Quaresma...
....θελει "" ιδιαιτερη"" μεταχειριση...εχει ρισκο...αλλα αν τον "" δαμασεις""... Θα βγαλουμε γουστα....
θα τον αρχισει στα ρουμανικα πουστλουκια και θα στρωσει
βλεπω αριστεροποδαρο παιχτη κ νιωθω σαν να βλεπωω rtl κ tuti fruti στα 11 μου
ο μονος αριστερος (λεμε τώρα) που έχουμε ειναι ο Τσακαλώτος στα vips
με τέτοιο ύψος για να παιζει και αριστερό εξτρέμ σημαίνει οτι μιλάει με το τόπι
+ οτι βαράει στημενα και εχει και vision γηπεδου και ασσιστακιας
για να μιλησε ο Λουτσέ "για να δουμε αν θα προλάβουμε να δηλώσουμε κάποιον παιχτη μεχρι την Πέμπτη"
παίζει σίγουρα μισοτελειωμένη κάποια μεταγραφή
μακάρι να ναι αυτός ο Αλιμπεκ
βλεπω αριστεροποδαρο παιχτη κ νιωθω σαν να βλεπωω rtl κ tuti fruti στα 11 μου
ο μονος αριστερος (λεμε τώρα) που έχουμε ειναι ο Τσακαλώτος στα vips
με τέτοιο ύψος για να παιζει και αριστερό εξτρέμ σημαίνει οτι μιλάει με το τόπι
+ οτι βαράει στημενα και εχει και vision γηπεδου και ασσιστακιας
για να μιλησε ο Λουτσέ "για να δουμε αν θα προλάβουμε να δηλώσουμε κάποιον παιχτη μεχρι την Πέμπτη"
παίζει σίγουρα μισοτελειωμένη κάποια μεταγραφή
μακάρι να ναι αυτός ο Αλιμπεκ
- Metagrafakias
Ο αλιμπεκ ειναι παιχταρας αν και προβληματικος χαρακτηρας!!!!
Μακαρι
Μακαρι
ξεχάστε τον αλιμπεκ
"Ποιός Αλίμπεκ;"
7/18/2018 04:48:00 μ.μ.
Πρόσφατα ρεπορτάζ από την Ρουμανία μπλέκουν τον ΠΑΟΚ στην απόκτηση του φορ Ντένις Αλίμπεκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα.Το PAOK MERCATO σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που απέσπασε από την πλευρά του ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση "Ποιός Αλίμπεκ;"
Το θέμα ξεκίνησε από τον ατζέντη του παίχτη για να ακουστεί το όνομά του στην μεταγραφική αγορά.Ο εκκεντρικός Ρουμάνος επιθετικός είχε προταθεί και δύο χρόνια πριν για τον ΠΑΟΚ όταν οι μετοχές του ήταν στο ζενίθ τους,αλλά είχε απορριφθεί γρήγορα λόγω του προβληματικού χαρακτήρα που διαθέτει.
Δεν απασχόλησε τότε,πόσο μάλλον σήμερα,που ο Αλίμπεκ έχει αγγίξει το ποδοσφαιρικό του ναδίρ,καθώς πρόσφατα είχε απορρίψει την περιπτωσή του η αραβική Αλ Σαμπάμπ.
https://paokmercato.blogspot.com/2018/0 ... 8.html?m=1
από μερκατο
"Ποιός Αλίμπεκ;"
7/18/2018 04:48:00 μ.μ.
Πρόσφατα ρεπορτάζ από την Ρουμανία μπλέκουν τον ΠΑΟΚ στην απόκτηση του φορ Ντένις Αλίμπεκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα.Το PAOK MERCATO σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που απέσπασε από την πλευρά του ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση "Ποιός Αλίμπεκ;"
Το θέμα ξεκίνησε από τον ατζέντη του παίχτη για να ακουστεί το όνομά του στην μεταγραφική αγορά.Ο εκκεντρικός Ρουμάνος επιθετικός είχε προταθεί και δύο χρόνια πριν για τον ΠΑΟΚ όταν οι μετοχές του ήταν στο ζενίθ τους,αλλά είχε απορριφθεί γρήγορα λόγω του προβληματικού χαρακτήρα που διαθέτει.
Δεν απασχόλησε τότε,πόσο μάλλον σήμερα,που ο Αλίμπεκ έχει αγγίξει το ποδοσφαιρικό του ναδίρ,καθώς πρόσφατα είχε απορρίψει την περιπτωσή του η αραβική Αλ Σαμπάμπ.
https://paokmercato.blogspot.com/2018/0 ... 8.html?m=1
από μερκατο
αντε πάλι με τον κυριακο
τρεις παίχτες διέψευσε ο γιωργακης
πουκι κοντε κυριακο παπ
κανένας απ τους τρεις δε θα έρθει αυτό είναι σίγουρο
ο ένας έκλεισε άλλου και οι άλλοι δυο θα βρουν ομάδες άμεσα
τρεις παίχτες διέψευσε ο γιωργακης
πουκι κοντε κυριακο παπ
κανένας απ τους τρεις δε θα έρθει αυτό είναι σίγουρο
ο ένας έκλεισε άλλου και οι άλλοι δυο θα βρουν ομάδες άμεσα