Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μελίσση. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αραμπατζή. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μπουσαιντί. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κωνσταντινίδη. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κίτσιου. Ε δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα μου έφερναν τον Σρνα, ΤΟΝ ΣΡΝΑ ρε μ@λ@κες, που έχει παίξει 600 αγώνες ως αρχηγός σε Σαχτάρ και Εθνική, τον Σρνα που έχει σηκώσει 30 τίτλους και που έχει βαρεθεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρονάλντο και τον Μέσσι, τον Σρνα που έχει καμιά 150αριά ασσίστ στην καριέρα του αν και μπακ, έχοντας φοβερά στημένα, τον Σρνα που στο προηγούμενο Euro έχανε τον πατέρα του, ταξίδευε για την κηδεία και γύριζε αμέσως για να παίξει βασικός στο επόμενο ματς της χώρας του. Και αυτόν τον Σρνα, να τον φέρνω για ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ του Μάτος, να τον ξεκουράσει σε 20 ματς στο Ελλαδιστάν με αντιπάλους κάτι Πλατέλλες, κάτι Μπακασέτες και κάτι Αλμπάνηδες, σε σεζόν που θα περάσουμε τα 50 ματς. Και από κάτω. να βλέπεις να τον κράζουν και να τον υποτιμούν στα σχόλια οι συνοπαδοί μου, οι οποίοι προτιμούν τον Κίτσιου, αλλά όταν παίζει ο Κίτσιου, φωνάζουν "ποιος Κίτσιου, ρε που πας με τον Κίτσιου, Τσάμπιονς Λιγκ θα μπεις με τον Κίτσιου?". Τους φέρνεις λοιπόν τον παίχτη επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ξαναλέω, για ΑΛΛΑΓΗ, και αυτοί πάλι κράζουν. Εε δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

που τον θυμηθηκες ρε γρηγορη
καψουρα μεγαλη!

παιδια μην ανακυκλωνουμε την κουβεντα,μπορει να παιξεικαι μπαλαρα μπορει και να αποδειχτει βαλουτα
θα φανει
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

ετσι ακριβως.
εχει και καλα φαουλ κορνερ επισης ο τυπος
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

rainmaker έγραψε:Εντάξει.

Μόλις ξερασα.

Πέντε λεπτά ράδιο άκουσα (δε παίζει ρόλο ποιο), είχαν ανοιχτές γραμμές να πει γνώμες ο κόσμος για σρνα.

Βγήκε ένας κλασσικός μυαλοπωλης που έσταζε χολή για τον παίκτη. Εγώ θα σας πω λέει ποιον έπρεπε να φέρουν δεξί Μπακ.

Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου μην είσαι τόσο αρνητικός , να λέει ο παρουσιαστής. Οχιιιι τσιριζε αυτός χιλιάδες παίκτες υπάρχουν.

Ναι αλλά σ όλες τις ελληνικές ομάδες ξένοι παίζουν δεξιά Μπακ.

Αυτά τα ακούω βερεσε, απαντάει!!

Και στα καπάκια θαψιμο Χατσεριδη. Άχρηστος, αμπαλος , όλο κόκκινες παίρνει.

Ρε δεν είναι καλά στα μυαλά τους μερικοι

Υγ. Τη διαφήμιση περί ελληνικών και ξένων καζίνο την άκουσε κανείς; Σε λίγο βραβείο ευπατριδοσυνης θα δίνουμε στους καζιναδες...
αυτα ειναι τα κακα της δημοκρατίας αδερφέ, το ότι δινουμε πατημα στον καθε ΗΛΙΘΙΟ που μπορει να λεει ελευθερα την αποψη του χωρις να γνωριζει τιποτα. Το μπιρι μπιρι που βγαινει απο χθες είναι κουραστικό.
Υγ. Εβριτη, νομίζεις οτι γνωριζει κανενας τους τι ειναι ο σρνα;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε νομίζω η μεταγραφή Σνρα να αλλάξει το πλάνο των μπακ μας. Απλώς η λογική είναι ότι φέτος θα χρειαστούμε ανάσες και χρειαζόμαστε πολύ ποιοτικά 3 μπακ να μοιραστούν τον τεράστιο χρόνο συμμετοχής. Αν πιστεύουν στην ποιότητα του, βάσει των 500,000 που διαβάζω, η μεταγραφή γίνεται υπό αυτό το πρίσμα. Πάντως 500Κ η ΑΕΧ δίνει σε παίκτες επιπέδου Λιβάγια, Λάζαρου κλπ δηλ στους δικούς της αναντικατάστατους, όταν για εμάς είναι ταρίφα έτσι απλά. Διαβάζω ότι ο Κρέσπο άδικα έφαγε κριτική: Αν υπέγραφε με 200-300Κ δε νομίζω να μιλούσε κανείς, αλλά η 500άρα που και αυτός παίρνει δεν είναι μικρό νούμερο. Δε μπορώ να ακούω ότι εκτεθήκαμε γιατί πέτυχε ο Κρέσπο. Ο Κρέσπο είναι ένας παίκτης που πρέπει να έρχεται από τον πάγκο και παίρνει όσα παίρνει το top tier της ΑΕΧ2014. Από την μία αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα, γιατί τους έχουμε πατήσει το πουλί, από την άλλη θα ένιωθα καλά αν τα ποσά που δίναμε ήταν value/money έτσι ώστε να αποτυπώνεται η διαφορά του μπάτζετ στο χορτάρι.

Εγώ διαφωνώ με τη μεταγραφή του Σνρα γιατί σε αυτήν την ηλικία έμεινε απροπόνητος για μια σεζόν, αλλά κυρίως για τον λόγο ότι πιάστηκε ντοπέ. Οι Αθηναίοι κάθε φορά ψάχνουν πάτημα να μας τρυπήσουν επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά και εμείς δίνουμε πατήματα. Το επικοινωνιακό αυτοί το μετατρέπουν σε ουσία. Να πω ένα παράδειγμα: Ο Ιβάν μπουκάρει με όπλο στα γήπεδα και τώρα φέρνει παίκτη ντοπέ? Είδατε ήθος? Το ζητούμενο είναι ότι αυτήν την 'δυσαρέσκεια' την μετατρέπουν σε πολιτικό κόστος και πάντα στο τέλος ο ΠΑΟΚ παίρνει το μάξιμουμ των τιμωριών. Τι θα γίνει αν ο παίκτης ΣΝρα ξαναπιαστεί ντοπέ? Τι θα πάθει ο ΠΑΟΚ? Υπάρχουν μηδενισμοί και -3 ή τιμωρείται μόνο ο παίκτης? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω, και το μόνο που ξέρω είναι ότι το ΠΟΚ κάθε φορά μας τρυπάει με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά μας τρυπάει. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 24 Μάιος 2018, 17:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

vs40 έγραψε: Εγώ διαφωνώ με τη μεταγραφή του Σνρα κυρίως γιατί σε αυτήν την ηλικία έμεινε απροπόνητος για μια σεζόν, αλλά κυρίως για τον λόγο. Οι Αθηναίοι κάθε φορά ψάχνουν πάτημα να μας τρυπήσουν επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά και εμείς δίνουμε πατήματα. Το επικοινωνιακό αυτοί το μετατρέπουν σε ουσία. Να πω πως: Ο Ιβάν μπουκάρει με όπλο στα γήπεδα και τώρα φέρνει παίκτη ντοπέ. Είδατε ήθος? Το ζητούμενο είναι ότι αυτήν την 'δυσαρέσκεια' την μετατρέπουν σε πολιτικό κόστος και πάντα στο τέλος ο ΠΑΟΚ παίρνει το μάξιμουμ των τιμωριών. Τι θα γίνει αν ο παίκτης ΣΝρα ξαναπιαστεί ντοπέ? Τι θα πάθει ο ΠΑΟΚ? Υπάρχουν μηδενισμοί και -3 ή τιμωρείται μόνο ο παίκτης? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω, και το μόνο που ξέρω είναι ότι το ΠΟΚ κάθε φορά μας τρυπάει με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά μας τρυπάει. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
ευλογες αποριες.Ειναι και δικη μου απορια αλλα δεν ηθελα να την γραψω,γιατι ετσι προκαταβαλουμε πως ο παιχτης δεν αλλαξε μυαλα,αδικουμε δηλαδη
αλλα καλη απορια ευρυτερα,για τυχον περιστατικο στον μελλον

κατι ακομα ειναι σαφες πως πρεπει η ΠΑΕ φετος να ειναι περισσοτερο υποψιασμενη και να δειξει αντανακλαστικα!
φερ ειπειν τον φιλτραρισμα οπαδων ωστε να μην μπαινουν μεσα μπαχαλακηδες ειναι αν μη τι αλλο απαραιτητο(βρηκαν ποιοι προκαλεσαν επεισοδια στον τελικο; δεν εννοω να τους δωσουυν στηνα στυνομια!δεν λεμε να καταστραφουν ζωες,αλλα ως συλλογος θα πρεπει να οργανωσει ενα σιωπηρο stop στην εισοδο τους σε γηπεδα)
ελεγχος σοβαρος κατα την εισοδο ολων των οπαδων
επισης καμερες πρεπει να βαλουν παντου και με ηχο(μπροστα στις κερκιδες,στην φυσουνα κ.λπ παντου
να παρουν εξτρα μετρα οταν μπαινοβγαινει αντιπαλος ιδιως σε ντερμπι

να σηκωσουν πλεξιγκλας,διχτυα παντου και στους επισημους(το κερδισαν αυτο φετος)
και αλλα μετρα

γενικα να δειξουν φετος πως θελουν να κοψουν και την παραμικρη προφαση/αφορμη που μπορει να περιμενει ο αντιπαλος για να παρει τιτλο στα χαρτια που δεν αξιζει

και φυσικα και για τα εκτος εδρας πρεπει να υπαρχει προβλεψη,ελεγχος ποιοι θα πανε ,πως και τι

μην ξεχναμε ξεκιναμε με μειον 2,η επικοινωνιακη προπαγανδα κατω αναμενεται εντονη και φετος
και επομενως πιθανο και ενα επιπλεον μειον 3,δεν χρειαζεται πολλα να γινουν,αποδειχτηκε φετος
και απο την μυγα τιτλο σου παιρνει το ΠΟΚ
το οποιο μειον 3 πιθανον να αποδειχτει μοιραιο φυσικα,πραγμα που γνωριζουμε και εμεις και κατω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 24 Μάιος 2018, 23:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ωραίος ο χαβαλές για τους παίκτες της δεκαετίας του 80'. Καλή ιδέα. Θα ταιριάζουν γάντι με πολλούς στην κερκίδα που είναι ίδιοι με τον κύριο πίσω από την Βλαχοπούλου.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zWK-VpbddiE[/youtube]
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μελίσση. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αραμπατζή. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μπουσαιντί. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κωνσταντινίδη. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κίτσιου. Ε δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα μου έφερναν τον Σρνα, ΤΟΝ ΣΡΝΑ ρε μ@λ@κες, που έχει παίξει 600 αγώνες ως αρχηγός σε Σαχτάρ και Εθνική, τον Σρνα που έχει σηκώσει 30 τίτλους και που έχει βαρεθεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρονάλντο και τον Μέσσι, τον Σρνα που έχει καμιά 150αριά ασσίστ στην καριέρα του αν και μπακ, έχοντας φοβερά στημένα, τον Σρνα που στο προηγούμενο Euro έχανε τον πατέρα του, ταξίδευε για την κηδεία και γύριζε αμέσως για να παίξει βασικός στο επόμενο ματς της χώρας του. Και αυτόν τον Σρνα, να τον φέρνω για ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ του Μάτος, να τον ξεκουράσει σε 20 ματς στο Ελλαδιστάν με αντιπάλους κάτι Πλατέλλες, κάτι Μπακασέτες και κάτι Αλμπάνηδες, σε σεζόν που θα περάσουμε τα 50 ματς. Και από κάτω. να βλέπεις να τον κράζουν και να τον υποτιμούν στα σχόλια οι συνοπαδοί μου, οι οποίοι προτιμούν τον Κίτσιου, αλλά όταν παίζει ο Κίτσιου, φωνάζουν "ποιος Κίτσιου, ρε που πας με τον Κίτσιου, Τσάμπιονς Λιγκ θα μπεις με τον Κίτσιου?". Τους φέρνεις λοιπόν τον παίχτη επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ξαναλέω, για ΑΛΛΑΓΗ, και αυτοί πάλι κράζουν. Εε δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!
:pano: :pano: :pano:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μελίσση. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αραμπατζή. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Μπουσαιντί. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κωνσταντινίδη. Έχω προλάβει ΠΑΟΚ με βασικό δεξί μπακ τον Κίτσιου. Ε δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα μου έφερναν τον Σρνα, ΤΟΝ ΣΡΝΑ ρε μ@λ@κες, που έχει παίξει 600 αγώνες ως αρχηγός σε Σαχτάρ και Εθνική, τον Σρνα που έχει σηκώσει 30 τίτλους και που έχει βαρεθεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρονάλντο και τον Μέσσι, τον Σρνα που έχει καμιά 150αριά ασσίστ στην καριέρα του αν και μπακ, έχοντας φοβερά στημένα, τον Σρνα που στο προηγούμενο Euro έχανε τον πατέρα του, ταξίδευε για την κηδεία και γύριζε αμέσως για να παίξει βασικός στο επόμενο ματς της χώρας του. Και αυτόν τον Σρνα, να τον φέρνω για ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ του Μάτος, να τον ξεκουράσει σε 20 ματς στο Ελλαδιστάν με αντιπάλους κάτι Πλατέλλες, κάτι Μπακασέτες και κάτι Αλμπάνηδες, σε σεζόν που θα περάσουμε τα 50 ματς. Και από κάτω. να βλέπεις να τον κράζουν και να τον υποτιμούν στα σχόλια οι συνοπαδοί μου, οι οποίοι προτιμούν τον Κίτσιου, αλλά όταν παίζει ο Κίτσιου, φωνάζουν "ποιος Κίτσιου, ρε που πας με τον Κίτσιου, Τσάμπιονς Λιγκ θα μπεις με τον Κίτσιου?". Τους φέρνεις λοιπόν τον παίχτη επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ξαναλέω, για ΑΛΛΑΓΗ, και αυτοί πάλι κράζουν. Εε δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Να αγιασει το στόμα σου αγόρι μου. Και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που τα πίστευα αυτα...ευγε!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο μπαρμπα λουτσος ειπε πως σρνα θα κλεισει ΠΑΟΚ και ξερει ο ραζβαν πως να τον αξιοποιησει μαζι με τον ματος

Σε αλλα νεα, ιδιο μανατζερ με τον σρνα εχει ο χατσεριδης, στην ουσια εχει δυο μανατζερ ο ουκρανος, βαντιμ και πιροσενκο, εμεις μιλαμε με τον βαντιμ που ειναι μανατζερ επισης σε ματος και σαχοφ. Πακετο θα κλεισουν αυτοι, αν κλεισουν, γιατι κοιταμε και αλλου για στοπερ και ο χατσεριδης ειναι στο περιμενε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως στόπερ θα έπαιρνα ,από την στιγμή που τα μεγέθη για Παπ είναι τεραστια, τον Σιγκουρτσον.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

εγω θα εδινα τα λεφτα για Παπ στο μπασκετ να σηκωσουμε κανα κατσαρολι της προκοπης εκει :mrgreen:

και αφου πια τοσο καιγονται για τον χατσεριδη ας τον φερναν με το οκ του ρουμανου
βεβαια αργους παιχτες ΔΕΝ θελω στην ομαδα να ειμαι ειλικρινης,αλλα τελος παντων δικος τους ειναι ο συλλογο

μπορει να και να προσφερει αλλωστε καλλιστα.δεν γινεται να μην εχει καποια χαρακτηριστικα θετικα,ο προβληματισμος ειναι με γρηγορους παιχτες απεναντι τι γινεται

αλλα τελος παντων υπαρχει και κρεσπο για αυτα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μα ειναι μανατζεροδουλειά για να έρθει αλλος παικτης, μα ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό

SM-G935F
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ειναι καλος αμυντικος ο χατσεριδης, σε τοπ επιπεδο για πολλα χρονια σε μια απο τις καλυτερες ουκρανικες ομαδες. Εχει θετικα και αρνητικα. Αλλα στην Ελλαδα ποιον δεν θα μπορει να μαρκαρει, τον λιβαδια; ο κουτσος τσιγκρινσκι που ηρθε απο ουκρανια ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους της λιγδας. Αν μπορουμε να βρουμε καλυτερο του χατσεριδι; σιγουρα μπορουμε. Αλλα ξαναλεω μην ισοπεδωνουμε παιχτες, αν τον επαιρνε τον χατσεριδι ο γαυρος 'η η κουλα, πανηγυρια για ενα μηνα θα εκαναν κατω. Παντως γραφεται οτι τον χατσεριδι τον εχουμε στο περιμενε γιατι κοιταμε αλλου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”