GoMaRoS έγραψε:ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
goran 64 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ!!!!![]()
![]()
Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Π.Α.Ο.Κ.άρα ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Π.Α.Ο.Κ.άρα ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!![]()
![]()
Χαβαλέ έκανε τελικά αυτός βρε?jyc έγραψε:goran από το να βλέπουμε την ξινισμένη @@φατσα του καλύτερα που η απονομή έγινε από το δήμαρχο που έκανε και το χαβαλέ του!
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι, HOOL4IGAN!!!HOOL4IGAN έγραψε:Μιλάμε για @ΡΧΙΔΑΤΟ ΤΜΗΜΑ!!! Ότι και να πούμε είναι λίγο... ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.... Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η ! ! ! Κάθε χρόνο και μεγαλύτερη!!!![]()
![]()
Κι εγώ το παρατήρησα φίλε, Γιώργο... Μην ξεχνάς όμως ότι ο τεράστιος ΣΑΦΡΑ παίζει με ενοχλήσεις εδώ και καιρό... Μακάρι να τις ξεπεράσει και στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι ο περσινός ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που έκανε ό,τι ήθελε τα π@@στρογαυράκια!!!giwrgos04dex έγραψε:παντως η ομαδα φανηκε να ρολαρει παραπανω με το διδυμο γκιον κουμενττακη στους κεντρικους.
Ε όχι & μια χούφτα ! τουλάχιστον 10 άτομα ήταν ! αφού κανα-δυό τους κάνανε & κερκίδαΠαλαιολόγος έγραψε: μονη παραφωνια απεναντι μια χουφτα ηρακλειδεις,