joshua έγραψε:Gospi έγραψε:joshua έγραψε:
Ολα αυτα τα χρονια βελτιωνε τις αδυναμιες του ενω ο Κλαους εμενε στασιμος.Τι δεν καταλαβαινεις?
Πολλη ειρωνια ρε φιλε...
Και να πω οτι ο κλαους σκιζει και εσυ εχεις προσωπικη αποψη για τον Σερβο...
Τεσπα ο καθενας κρινεται για τα γραφομενα του και για το υφος του λογου του.
Καλη συνεχεια στην γκρινια σου
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σορυ φιλε δεν ηθελα να σε ειρωνευτω αλλα οκ εγω μπορει να ειμαι αρνητικος αλλα να βλεπω να δικαιολογουνται ολα για χαρη ενος νεου προσωπου ενω την ιδια στιγμη εχουμε περασει πριονοκορδελα ενα δικο μας παιδι με σαφως καλυτερη καριερα ε μου φαινεται καπως και το λεω εγω που δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος υπερασπιστης των Ελληνων.
Το δικο μας παιδι περναει απο πριονοκορδελα γτ δυστυχως εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για να μας ξενερωσει...
Δεν θυμαμαι αλλον ελληνα παιχτη στον ΠΑΟΚ που να τον γουσταρουν ολοι!
Κι ομως καταφερε και εκανε ολα οσα επρεπε για να μας χαλασει. Πηρε την αυξηση κι αντι να ξεσκιστει αραξε, αρχισε να προκαλει και εξωγηπεδικα και φτασαμε εδω π φτασαμε.
Οσο για τον σερβο, δεν λπορω να απογοητευτω απο εναν παιχτη π δεν εχω δει να παιζει με την φανελα της ομαδας μας απο την στιγμη π απο οσα βλεπω στα βιντεο κλπ μου φαινεται κανονικος φορ και σε καλη ηλικια.
Δεκτο παντως το σχολιο για την ειρωνια, ολοι σκασμενοι ειμαστε!
analog έγραψε:Gospi έγραψε:Πολλη ειρωνια ρε φιλε...
Και να πω οτι ο κλαους σκιζει και εσυ εχεις προσωπικη αποψη για τον Σερβο...
Τεσπα ο καθενας κρινεται για τα γραφομενα του και για το υφος του λογου του.
Καλη συνεχεια στην γκρινια σου
Gospi αν εσύ από ένα τέτοιο ντιλ μένεις ικανοποιημένος πάω πάσο αδερφέ..
Η εικονα π εχω ειναι θετικη. Οσο για το ντιλ, θα θελα πολυ να μ πεις ποια ποσα πιστευεις οτι παιζουν στους καλους φορ.
Ειναι ακριβη θεση και θεωρω πως κατω απο 2 δεν βρισκεις ουτε μετριο φορ.
Αλμα αυτη ειναι η αποψη μου.
Δεχομαι διαφορετικες αποψεις, αλλα δεν μπορω ειρωνικο υφος.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk