10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ξεκάθαρα αγωνιστικά. Ας αφήσουμε το παρασκηνιακό, τα νεύρα και δεν ξέρω τι.
Θεωρείτε ότι η διαχείρισή του, όχι με βάση τα λεπτά που παίρνει αλλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, είναι σωστή;
Σ' αυτό το 4-3-3 που εφαρμόζει ο Τούντορ εδώ και κάποιες αγωνιστικές, μία φορά δεν τον έβαλε μόνο στην κορυφή.
Θεωρείτε ότι η διαχείρισή του, όχι με βάση τα λεπτά που παίρνει αλλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, είναι σωστή;
Σ' αυτό το 4-3-3 που εφαρμόζει ο Τούντορ εδώ και κάποιες αγωνιστικές, μία φορά δεν τον έβαλε μόνο στην κορυφή.
- Lacedaemonian
Σορυ αδελφέ αλλα σφαλεις.-Odi έγραψε:Δεν υπάρχει αποβολή,όπως δεν υπάρχει και κίτρινη κάρτα πιο πριν.
ευτυχώς μπήκε ο ''ηγέτης'' για να κάνει 500 φάουλ να μην αφήνει να πάρει ρυθμό το παιχνίδι +
.......
είσαι ο ηγέτης μας συνέχισε έτσι

- Lacedaemonian
Βλέπεις πολλή μπάλα εσύ παλικάρι μου.Sfinas έγραψε:ευτυχώς μπήκε ο ''ηγέτης'' για να κάνει 500 φάουλ να μην αφήνει να πάρει ρυθμό το παιχνίδι +.......
ούτε ο κλάους μαρέσει, συμφωνώ ότι ίσως θα έπρεπε να μοιράζονται παιχνίδια προς το παρόν (πιστεύω ο μπέρμπα δε μπορεί να βγάλει αξιοπρεπές 90λεπτο)kataramenos5 έγραψε:Ναι ρε Ντανι αλλα να βλεπεις κι αυτο τον Κλαους να παιζει....danirifle έγραψε:και ο μαραντόνα να είσαι, θα πρέπει να δέχεσαι να κάθεσαι πάγκο αν το πει ο προπονητής
χωρίς να σκούζεις και να κάνεις μουτράκια. η ομάδα είναι πάνω από σένα
κρίμα γιατί σε περίμενα με άλλη νοοτροπία
εμένα με πειράζει η νοοτροπία. αν θες να είσαι επαγγελματίας, θα πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή.
όταν σου λέει πάγκο, να κάθεσαι πάγκο και όταν σου λέει μπες και παίξε, να μπαίνεις και να ματώνεις τη φανέλα.
και φυσικά όχι σε κάθε φάση να παραπονιέσαι στους συμπαίχτες σου, το θεωρώ τραγικό
τον βαρας που τον βαρας καντω σωστα και σπαστον στο ξυλο να αγιασει το χερι σου
ολο θεατρο,καθυστερησεις και πεταγανε τα μπαλλ μποις μεσα αλλες μπαλες τον εκνευρισανε τον παιχταρα καλα τους εκανε
ολο θεατρο,καθυστερησεις και πεταγανε τα μπαλλ μποις μεσα αλλες μπαλες τον εκνευρισανε τον παιχταρα καλα τους εκανε
Οκ, ούτε και εμένα μου αρέσει που δεν παίζει ένας τέτοιος παίκτης αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύω πως παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την κακή εικόνα.
Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα για το τι φταίει και να έρθει στον ΠΑΟΚ ξανά η κοινή λογική.
Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα για το τι φταίει και να έρθει στον ΠΑΟΚ ξανά η κοινή λογική.
Παίκτης που είχε 14 χρονια να φάει κόκκινη,δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ και άλλαξε νοοτροπία.
Η βλακώδης διαχείριση του και το γεγονός οτι βλέπει πως αυτός που παίζει στην θέση του είναι σταθερά ο χειρότερος παίκτης της ομάδας,μη μπορώντας να κάνει τα στοιχειώδη έχουν οδηγήσει την κατάσταση εδώ.
Η βλακώδης διαχείριση του και το γεγονός οτι βλέπει πως αυτός που παίζει στην θέση του είναι σταθερά ο χειρότερος παίκτης της ομάδας,μη μπορώντας να κάνει τα στοιχειώδη έχουν οδηγήσει την κατάσταση εδώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οι άλλοι το τραβάνε τη φανεί αυτός κάνει φάουλ. Σπρώχνει ελαφρά το τσιμπούρι σε διεκδικήση κίτρινη ο κόρακας. Πουστικο παιχνίδι από τις κουλες τίποτα ο καραφλας. Έ τα πήρε και αυτός και τέρμα. Φταίει; Ναι. Έπρεπε να ξέρει από την εμπειρία του. Αλλά δυστυχώς εδώ είναι Ελλαδιστάν και τον Μπερμπατοφ να φέρεις σαπακι θα στον βγάλουν
Παλίκαρε, γιατί πανω κάτω ίδια ηλικία είμαστε.
Θυμάμαι το ποστ ενός ανθρώπου που ουκ ολίγες φορές έχουμε διαφωνήσει εδω μέσα.
Έλεγε ότι όταν έρθει η ώρα να σε χρειαστεί η ομάδα, ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις το 110% χωρίς να κάνεις τη κλαμένη γκόμενα.
Στη θέση σου θα έφευγα να αδειάσω μια θέση στο ρόστερ και το μπάτζετ για να προσωρήσει ΣΩΣΤΑ η ομάδα μπροστά.
1) Ιβάν Σαββίδη, κατάλαβες τι γίνεται όταν επεμβαίνεις;
2) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αυτό και μόνο αυτό. ούτε θέσεις, ούτε χρόνος, ούτε τίποτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Και έχω και φανέλα σου, αλλά μόνο αυτό είσαι μέσα στο γήπεδο.
3) Ούτε διαχείριση ούτε τπτ. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι αυτά. Αν είναι αυτός που είναι μπαίνει και δίνει το παράδειγμα, όχι όποτε έκανε λάθος να σηκώνει χέρια και να κράζει άλλους.
4) δεν θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο ότι με του που βγήκε ΟΛΗ η ομάδα έπαιξε καλύτερα.
Για εμενα είσαι η μεγαλύτερη φετινή απογοήτευση. Με ξεκίνημα απο το ματς μεσα στις γριές.
Θυμάμαι το ποστ ενός ανθρώπου που ουκ ολίγες φορές έχουμε διαφωνήσει εδω μέσα.
Έλεγε ότι όταν έρθει η ώρα να σε χρειαστεί η ομάδα, ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις το 110% χωρίς να κάνεις τη κλαμένη γκόμενα.
Στη θέση σου θα έφευγα να αδειάσω μια θέση στο ρόστερ και το μπάτζετ για να προσωρήσει ΣΩΣΤΑ η ομάδα μπροστά.
1) Ιβάν Σαββίδη, κατάλαβες τι γίνεται όταν επεμβαίνεις;
2) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αυτό και μόνο αυτό. ούτε θέσεις, ούτε χρόνος, ούτε τίποτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Και έχω και φανέλα σου, αλλά μόνο αυτό είσαι μέσα στο γήπεδο.
3) Ούτε διαχείριση ούτε τπτ. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι αυτά. Αν είναι αυτός που είναι μπαίνει και δίνει το παράδειγμα, όχι όποτε έκανε λάθος να σηκώνει χέρια και να κράζει άλλους.
4) δεν θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο ότι με του που βγήκε ΟΛΗ η ομάδα έπαιξε καλύτερα.
Για εμενα είσαι η μεγαλύτερη φετινή απογοήτευση. Με ξεκίνημα απο το ματς μεσα στις γριές.
ρε συ όντι, λογικός είσαι, τι κι αν βλέπει ότι παίζει στη θέση του κάποιος χειρότερος?Odi έγραψε:Παίκτης που είχε 14 χρονια να φάει κόκκινη,δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ και άλλαξε νοοτροπία.
γιατί, ο ίδιος μέχρι τώρα έχει βγάλει μάτια?
και ακόμα και να έβγαζε, είναι απόφαση του προπονητή, τον οποίο θα κρίνει ο κόσμος και ο τεχνικός διευθυντής.
τι δουλειά έχει να βγάζει τέτοια τσατίλα?
και όσον αφορά τη μέχρι τώρα προσφορά του, εγώ έχω να πω ότι η παρουσία του στο γήπεδο μέχρι στιγμής, δεν του έχει δώσει το δικαίωμα να κλειδώσει τη φανέλα του αναντικατάστατου
- buffalobill4
Προσωπικα χαρηκα πολυ οταν ηρθες. Για μενα μετα την Καμπαλα και αυτο που εκανες δεν υπηρχε περιπτωση να δεθω μαζι σου. Μετα δε το σημερινο τελειωσες για μενα παντα. #10
Εγω επιμένω. Η αλλάζεις προπονητη η βρίσκεις μια λύση με τον παιχτη γιατι 2 εκ στον πάγκο σ αυτόν τον ΠΑΟΚ δε κάθονται. Για μένα ομαδα που έδιωξε προπονητη επειδή δε τα πήγαινε καλα με τη βεντέτα της δε βγήκε κερδισμένη ποτε.
Ουτε ο παιχτες ειναι καλα ουτε ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτά που θα επρεπε να πάρει απο ενα τοσο ακριβό συμβόλαιο. Κάντε κατι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουτε ο παιχτες ειναι καλα ουτε ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτά που θα επρεπε να πάρει απο ενα τοσο ακριβό συμβόλαιο. Κάντε κατι....
Sent from my iPhone using Tapatalk