Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
[youtube]JIp9_5rXw0o[/youtube]
Μόνο ό,τι υπάρχει μετά το ίσον βάζουμε ανάμεσα στις αγκύλες!
Roman
Μόνο ό,τι υπάρχει μετά το ίσον βάζουμε ανάμεσα στις αγκύλες!
Roman
ρε τρελα πουλατε τι ειναι αυτα που λετε αν παρεις πχ τον μπλανκο και θελει 15 μερες προσαρμογη αν τον παρεις 1 ιανουαριου θα ειναι ετοιμος 15 ιανουαριου αν τον παρεις 15 ιανουαριου θα παιξει μπαλα τον φλεβαρη ξυπνατεgiapas έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιάννη έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι μεταγραφές δεν αποβλέπουν μόνο στο ότι ο παίκτης θα είναι ετοιμοπόλεμος μέσα στον Γενάρη, αλλά στο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και του χρόνου στο Ch.L. έχουν δηλαδή μια βαθύτερη προοπτική. Ο προπονητής, πριν δώσει την έγκρισή του οφείλει να δει σε ποια φυσική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και να υπολογίσει πότε θα μπορεί να παίξει με την ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον ΑΑ. Εφόσον έδωσε το ΟΚ σημαίνει ότι ο πάικτης μπορεί να βοηθήσει.giapas έγραψε:Μια σκέψη - απάντηση σε όσους φίλους βιάζονται να έρθουν μεταγραφές για να παίξουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά μέσα στον Ιανουάριο.... Αν πάρεις πχ το Μπλάνκο που από ότι διάβασα έχει παίξει 6 παιχνίδια το τελευταίο 12μηνο , με 2 προπονήσεις θεωρείτε ότι θα μπει τη Κυριακή με το Πανιώνιο και θα κάνει τη διαφορά? Νομίζω είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.
Ακριβώς αυτό είναι το επιχείρημά μου Αποστόλη για αυτό και δήλωσα ότι δε κατανοώ τη βιασύνη. Όποιον και να πάρεις , χρειάζεται χρόνος.
Το θέμα ειναι οτι πάμε Κέρκυρα και αστέρα με ομαδα ακριβώς ίδια με το συνοθηλευμα που τελείωσε με λεβαδιακο... Ούτε μακ ,ούτε Τζιόλης... Αν ειμαστε τυχεροί θα παίξει ο βιτορ,,,
- ace79grpaok
Σε μια χρόνια που η ομαδα είναι πρωτη με τρελες ελλείψεις και αλχημιες το να ψάχνει τώρα παίκτες και να κανεις αυτά τα παιχνιδακια ,έχουμε καθ αλλους μας πρωταθηκε και αυτός και θα δουμε και το Σάββατο να πας με δίδυμο στην άμυνα Παπαγιαννόπουλος -σκονδρας για μένα είναι σαν να πιεζεις την τύχη σου σε απίστευτο βαθμο ,κλείσε αυτους που θέλεις ΓΡΗΓΟΡΑ .το να μπαινρις τώρα σε διαπραγματεύσεις και να δουμε και έχουμε και αλλους είναι γτπ ,μέχρι να κλείσουν παίκτες θα εχει πετάξει το πουλακι
εγω μιλαω για οσους λενε οτι δεν πρεπει να βιαζομαστε για μεταγραφες αυτοι που τα λενε αυτα ειναι απλα αμπαλοι. οσο πιο γρηγορα παρεις εναν παιχτη τοσο πιο γρηγορα θα προσαρμοστειgiapas έγραψε:paoktzi δε καταλαβαίνεις καν τι γράφουμε
το ίδιο πράγμα λέμε !! ότι απλά δεν έχεις ιδέα καν για το τι έγραψα και τι εννοώ.
Καλή σου μέρα
Καλή σου μέρα
ρε φιλε λες οτι ειναι πολυ αισιοδοξο να πουμε οτι αμα παρουμε τωρα παιχτη θα ειναι ετοιμος για το ματς με τον νιωνιο εμεις φωναζουμε και ζηταμε τωρα μεταγραφες για να ειναι ετοιμοι οι παιχτες με τν τριπολη γιατι ετσι πως παμε οι παιχτες που θα παρουμε θα παιξουν φλεβαρη. αμα φοβομαστε το ματς με τν νιωνιο στν ναο ας το διαλυσουμεgiapas έγραψε:το ίδιο πράγμα λέμε !! ότι απλά δεν έχεις ιδέα καν για το τι έγραψα και τι εννοώ.
Καλή σου μέρα
- Ekatnetworkltd
υπαρχει μεγαλη διαφορα με την γουεστ μπρομEkatnetworkltd έγραψε:Αδελφέ paoktzis έχεις νέα για μπλάνκο;
- Ekatnetworkltd
τα διπλα μου ειπε τωρα νουμερα δεν ξερωEkatnetworkltd έγραψε:Δύο δίνουμε εμείς έξι ζητάνε αυτοί;
παντως εγω εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην ομαδα πλεον γιατι βλεπω οτι κινηθηκαν σωστα το καλοκαιρι και πιστευω το ιδιο θα γινει και τωρα
δε θελω να θυμαμαι τις εποχες τσιτσι που ερχοαν παιχτες πιστευαμε οτι περναμε μεσι και μας εβγαιναν τετοιοι που αναπολουμε μπαλαφα
καντε ολοι λιφγη υπομονη

δε θελω να θυμαμαι τις εποχες τσιτσι που ερχοαν παιχτες πιστευαμε οτι περναμε μεσι και μας εβγαιναν τετοιοι που αναπολουμε μπαλαφα
καντε ολοι λιφγη υπομονη
- Ekatnetworkltd