αυτοThe_Stalker έγραψε:Α ρε Ζήση! Τον έφερες κατευθείαν για φαί κ χάσαμε την ευκαιρία να πάμε αεροδρόμιο..
ΥΓ Όποιος έχει δει τι βίντεο με τα κολπάκια του Πόζογλου με τη μπάλα, θα έχει διαπιστώσει ότι ο Πόζογλου τα κάνει καλύτερα.. Και η βασική μου διαφωνία είναι ότι κόβεις τον Πόζογλου και φέρνεις κάποιον που δεν έχει ούτε μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία, ούτε καλύτερες παραστάσεις, ούτε ούτε τπτ. Γι' αυτό με χαλάει και για δευτερότριτος..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
κι όσο σκέφτομαι ότι χρειάζεται να περιμένουμε άλλες 83 σελίδες για την επόμενη μεταγραφή....
Μήπως να σβήναμε τα τελευταία 500 posts για να πάρουμε άλλον παίκτη όταν ξαναφτάσουμε στη σελίδα 100;

Μήπως να σβήναμε τα τελευταία 500 posts για να πάρουμε άλλον παίκτη όταν ξαναφτάσουμε στη σελίδα 100;
- PaokPatraG4
Σορρυ για το οφ τοπικ αδερφια αλλα ανεβασε κατι ο αγγελοκαρδος στο Τοπικ για τον Ιβαν το οποιο θελει συζητηση...μηπως δεν πρεπει να περιμενουμε μεταγραφες πλεον;;;Ο Ιβαν μηπως την εχει λιγακι γραμμενη την ομαδα;;;;
- john4serres
Γεια σου ρε Ιβάν που θα φερεις την κούπα του τσουλου με τον Νταρμπο και τον κάθε αμπαλο.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Ο φουτσινι ηταν παιχταρας ρε,εδω μιλαμε για βιογραφικο αμαφουλε και κατω.
εγω παντως που τον ξερω τον παικτη εχω να πω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση αφελη αφρικανου που τον κατεστρεψε ο μανατζερ του.
θα τριβουμε τα ματια μας και θα το δειτε.
- desperando
- Επικοινωνία:
- GiorgosAtha
Αν το πετύχει αυτό... εγώ θα τον βάλω photo στο avatar...barlow4 έγραψε:εγω παντως που τον ξερω τον παικτη εχω να πω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση αφελη αφρικανου που τον κατεστρεψε ο μανατζερ του.

-
τώρα μιλάς εσύ ή το avatar σου (Κωνσταντινίδης); Να ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...barlow4 έγραψε:εγω παντως που τον ξερω τον παικτη εχω να πω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση αφελη αφρικανου που τον κατεστρεψε ο μανατζερ του.
barlow4 έγραψε:εγω παντως που τον ξερω τον παικτη εχω να πω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση αφελη αφρικανου που τον κατεστρεψε ο μανατζερ του.
Ωπα ρε μεγαλε,εσυ εισαι καλος εμπα μεσα.

Επειδη τον παιχτη τον ξερω.. θα παθετε την πλακα σας .
Μιλαμε για αλογατο..
Μιλαμε για αλογατο..
- Metagrafakias
απο που τον ξερεις ρε φιλε τον παικτη???απο ενα 2 λεπτο βιντεακι που υπαρχει στο γιουτιουμπε και στο 1 λεπτο δειχνει φωτογραφιες του εκτος και αν θελεις να πιστεψω οτι παρακολουθουσες τις ρεζερβες της ντιναμο ζαγκρεμπ η την κροτονε οπου εκανε 0 ματς......barlow4 έγραψε:εγω παντως που τον ξερω τον παικτη εχω να πω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση αφελη αφρικανου που τον κατεστρεψε ο μανατζερ του.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι θα πάθουμε την πλάκα μας είναι σίγουρο. Ήδη την παθαίνουμε...