Άγγελος Αναστασιάδης

buffos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

Όχι φίλε μου.Ο αγωνιστικός ρυθμός δεν βγαίνει με καμία προπόνηση. Στην προπόνηση Ούτε μονομαχίες θα έχεις, ούτε άλματα, ούτε σπριντ Ούτε θα πει να έχεις καθαρό μυαλό στο 60 και μετά.

Όσο προπόνηση και να κάνεις χωρίς αγωνιστικό ρυθμό πας πουθενά.
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

Asimos έγραψε:Ας ονειρευτω το καφε σακακι...
Με σαρδέλες. Ούτε για πλάκα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ντεσπε ρωτησα. αληθεια, αν στην προπονηση δεν κανεις αλματα, σπριντ και μονομαχιες τι κανεις; καφεδακι;

το "καθαρο μυαλο" ειναι θεμα σφυγμων. και εμπειριας.

και παρακαλω ξαναδιαβασε οτι εγραψα γιατι απο οτι φαινεται, παλι συμφωνεις διαφωνοντας... :mrgreen: :mrgreen:
:
αυτο με το 90λεπτο για εξηγηστε το μου λιγο ρε παιδια γιατι πιστευω οτι δεν ισχυει. η αντοχη κερδιζεται μεσα απο την προπονηση (και φυσικα το σε ποιο σταδιο προετοιμασιας η της χρονιας εισαι). η συνοχη και ο αγωνιστικος ρυθμος μεσα απο τα φιλικα. υπαρχει καπου λαθος;;
Asimos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Asimos »

buffos έγραψε:
Asimos έγραψε:Ας ονειρευτω το καφε σακακι...
Με σαρδέλες. Ούτε για πλάκα
Τουλάχιστον θα εχω προοπτική!
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Αγωνιστικός ρυθμός στην προπόνηση δεν γίνετε. Άλλο προπόνηση άλλο αγώνας.άλλη ένταση πρέπει να δώσεις στο ένα άλλο στο άλλο. ΑΝ δίνεις στην προπόνηση την ένταση του αγώνα Δεν θα άντεχε το ανθρώπινο σώμα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ξερω. το ειπα. δεν διαφωνω. :mrgreen:

αυτο απλα που θελω να ανδειξω ειναι οτι δεν θεωρω τοσο πια θεμα τα μη 90λεπτα σε φιλικα (ως συναρτηση των αντοχων της ομαδας μετα το 70 πχ). ;)
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει γκέλα με τη Καλλονή, θα αποκλειστεί από τη Ζίμπρου, θα ξανακάνει γκέλα με Πλατανιά και από Σεπτέμβρη αναλαμβάνει προπονητής ο Σάντος, ο οποίος αρνήθηκε τη δελεαστική πρόταση της εθνικής για ανανέωση, δίχως (;) να έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του.

Μήπως έχει σκεφτεί κανείς σας το ενδεχόμενο να αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ ο Σάντος αμέσως μετά την εθνική και τι αντίκτυπο θα είχε αυτό για τον Σαββίδη, σύμφωνα με την αντίληψη που ο ίδιος έχει για τη σχέση ΠΑΟΚ-εθνικής;

Εγώ πιστεύω ότι είναι όλα προμελετημένα...

[youtube]4jcQ8-BZazM[/youtube]

Deja vu Παράσχου-Σάντος εν όψει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θημυθηκα τωρα εκεινο το απιστευτο που ειπες στην παρουσιαση σου και μου εφτιαξε λιγο η διαθεση.
"Ο ΠΑΟΚ θα μαθει να παιζει ολα τα συστηματα και οι ποδοσφαιριστες ολες τις θεσεις" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το Σαλπι τερμα να δω και τπτ αλλο δεν θελω. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:αυτο με το 90λεπτο για εξηγηστε το μου λιγο ρε παιδια γιατι πιστευω οτι δεν ισχυει. η αντοχη κερδιζεται μεσα απο την προπονηση (και φυσικα το σε ποιο σταδιο προετοιμασιας η της χρονιας εισαι). η συνοχη και ο αγωνιστικος ρυθμος μεσα απο τα φιλικα. υπαρχει καπου λαθος;; :? :? :?
ο αγωνιστικός ρυθμός είναι σαν να τρέχεις για παράδειγμα 10 χιλιόμετρα, μπορεί τις πρώτες φορές που θα το επιχειρήσεις να μην καταφέρεις να τερματησεις γιατί επέλεξες λάθος ρυθμό.όσο περισσότερο μαθαίνεις όμως τον εαυτό σου μπορείς και επιλεγείς τον κατάλληλο ρυθμό για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα.
κάτι παρόμοιο γίνεται και στο ποδόσφαιρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 22 Αύγ 2014, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι με τον Αγγελο στον παγκο δεν πεφτουμε β εθνικη
αφου οι εμπειριες του και οι παραστασεις που εχει,ειναι να κρατανε την ομαδα s.l παρα
να κανει πρωταθλητισμο.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

desperando έγραψε:
barlow4 έγραψε:ποιος αγγελος μωρε ποιος αγγελος.
βαραμε το σαμαρι τωρα?
οσο αμπαλος και αν ειναι ο αγγελος ο ξεροκεφαλος ποντιος φετος σπαει πλακα μαζι μας.
τραβελι την εκανε την ομαδα.
σήμερα ο ΠΑΟΚ έχασε από ημιεπαγγελματικη ομάδα και δεν φταίει ο προπονητής;
οκ είπαμε η ομάδα θέλει μεταγραφές αλλά όχι για να καταφέρει να κέρδισε την ζιμπρου . αυτον του αντίπαλο η ομάδα του βλάνταν τριμπαλο θα του έριχνε για πλάκα
Γιατί είναι του Βλάνταν!

Όχι ενός προπονητή που ως επί το πλείστον είναι για να σώζει ομάδες (παραρτήματα) από υποβιβασμούς και σίγουρα όχι για ομάδες πρωταθλητισμού ή Ευρώπης...

fidel έγραψε:Ναι ρε DESPE φταίει ο μεγαλομέτοχος που επέλεξε τον συγκεκριμένο για προπονητη
1. Δεν ξέρουμε αν τον επέλεξε ο ίδιος ή κάποιος ΖΒ για παράδειγμα.
2. Όταν ακούει φέρε τον Άγγελο από συνδεσμίτες (μπορεί να κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά νομίζω κάτι τέτοια του έλεγαν) και γενικά άλλους, λες και είναι ο Marcelo Lipi αυτός φταίει;

Προσωπική μου άποψη, όσο νωρίτερα προσληφθεί προπονητής προδιαγραφών τόσο το καλύτερο.
Η χρονιά μπορεί να είναι χαμένη, μπορεί να είναι και απογοητευτικά χαμένη...

Ο ΑΠΟΕΛ του ΓΔ τσίμπησε καλό Χ.
Και όχι δε γουστάρω καθόλου ΓΔ. Αλλά νομίζω τώρα είμαστε ακόμα παρακάτω!

Demir έγραψε:τον μακ γιατι τον εβγαλες ρε αρχοντα???
αν δεν απαιτησεις μεταγραφες ,εισαι συνενοχος και αξιος του χλευασμου και της επιθεσης που μοιραια θα σου γινει....
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο ΑΑ δε θέλει μεταγραφές!

Ότι θα παίξει γιούργια με το σταυρό στο χέρι και οι σταυροφόροι Κατσικάς, 14 και σπυρόπουλος θα κερδίσουν επειδή έχουν την Παναγιά μαζί τους.
Το σύστημα γιόμα είναι του '80.
Σύγχρονα πράγματα.

Υ.Γ.

[youtube]8MnYZvahIZ8[/youtube]

Σόρυ παίδες,
δεν έχω κάτι με τους θρήσκους όπου κι αν αυτοί πιστεύουν, αλλά τα παιχνίδια δεν κερδίζονται έτσι!

Βοήθεια μας λοιπόν. :oops:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Χάλια η ομάδα.

Χάλια κ εσύ Αγγελε.

Κ το χειρότερο είναι ότι σε βλέπω σε λίγο να ξεπερνας κ τον ΓΔ στις δικαιολογίες.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Προσωπική μου άποψη, όσο νωρίτερα προσληφθεί προπονητής προδιαγραφών τόσο το καλύτερο.

Η *αλακία ξέρεις ποια είναι;
Ότι είχαμε τέτοιον, πέρσι.

Το "*αλακία" δεν πάει σε εσένα, αλλά σε αυτούς που την έκαναν...
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

RoMaN έγραψε:
Pastor_of_Muppets έγραψε:Προσωπική μου άποψη, όσο νωρίτερα προσληφθεί προπονητής προδιαγραφών τόσο το καλύτερο.

Η *αλακία ξέρεις ποια είναι;
Ότι είχαμε τέτοιον, πέρσι.

Το "*αλακία" δεν πάει σε εσένα, αλλά σε αυτούς που την έκαναν...

Κι επειδή "φαγώθηκε" (γιατί αυτό έγινε ουσιαστικά), είπαμε να πέσουμε σε επίπεδο Ματζουράκη, Καραγεωργίου, Αλέφαντου, επειδή είναι ΠΑΟΚΑΡΑΣ ο ΑΑ και θα τους φάμε με τσαμπουκά! :lol:

Η μαλ@κία εγώ ξέρω είναι αυτό το άσπρο που κολλάει στα χέρια. :mrgreen:

ΑΑ και ΖΒ σε αυτή την ομάδα δεν αξίζουν.
Γνώμη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”