Το έχω ξαναπει εδω μεσα.
Η τρεχουσα χρονια ΔΕΝ πρεπει επ ουδενι να θεωρηθει χαμενη. Αντιθετως πρεπει να ειναι μεταβατικη χρονια που θα μας ανεβασει σκαλι. Η ομαδα πρεπει στα υπολοιπα ματς να παιζει στα ορια της. Να παλεψει μεχρι τελους στο πρωταθλημα, στο Europa με την Μπενφικα να κατεβουνε σε δυο ματς σαν τελικους, το ιδιο και στο κυπελλο. Να φτασουν τα διπλα ματς με το γαυρο και να τα δωσουν ολα.
Αυτο απαιτει και γενναιο ξεσκαρταρισμα χειμωνα καλοκαιρι που θα συνδυαστει με μεταγραφες καλυτερων ποιοτικα παιχτων αλλα και χαρακτηρων που δεν ανεχονται την ηττα και εχουν συνηθισει στον πρωταθλητισμο και στα 2-3 ματς τη βδομαδα. Με λιγα λογια ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.
Αποψη μου ειναι οτι παιχτες οπως
ο Κατσικας (οχι απο χθες-το λεω εδω και καιρο και πραγματικα γελουσα και εκλεγα με τις δηλωσεις περι αναστροφης κλιματος γυρω του πριν τα Χριστουγεννα επειδη εβαλε ενα γκολ. ο τυπος Δεν κανει απλα.)
ο Σπυροπουλος, ο Γεωργιαδης, ο Λωρενς, ο Ολισε, ο Στοχ πρεπει μεχρι το καλοκαιρι να μας εχουν αποχαιρετισει. Κανενας συναισθηματισμος δε χωραει στον πρωταθλητισμο. Αλλωστε για συναισθηματισμο αν θελουμε εχουμε το θεμα Garcia που τουλαχιστον εχει αποδειξει πως και παικτικα και με βαση το χαρακτηρα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παιχτης. Οι προαναφερθεντες ειναι απλα παικτακια της σειρας οπως επανειλλημενως εχουμε δει.
Οσο πιο γρηγορα ξεκολλησουμε απο αποψεις του στυλ "Ο Στοχ με ενα καλο αμ χαφ θα παιξει αλλη μπαλα" απλα τρεφουμε αυταπατες. Ο Λουκας δλδ γιατι παιζει σαφως καλυτερα (χωρις βεβαιως να εχει πιασει σταθερα μεγαλη αποδοση)?
Οι μεταγραφες πρεπει να ειναι στοχευμενες και οι παιχτες που θα αποκτηθουν απο εδω και περα πρεπει να ειναι με κανονικη μεταγραφη. Το πλανο των δανεικων δεν σε πηγε πουθενα και πρεπει να εγκαταληφθει αμεσα. Δεν με ενδιαφερει ποιοι θα ειναι αυτοι που θα ερθουν απ τη στιγμη που εμπλεκεται ο Στεφενς, αυτο που θα με ενδιεφερε ειναι να ξεκινησει ενα πλανο αποκτησης ταλεντων και προωθησης ταλεντων απο την ακαδημια που θα ανεβασει επιπεδο και αγωνιστικα και οικονομικα και θα προσδωσει κυρος στην ομαδα απο την πωληση αυτων των ταλεντων σε μεγαλες ομαδες του εξωτερικου.
Οι αγορες που πρεπει να στραφουμε ειναι τα Βαλκανια (το εχω ξαναπει) και κυριως η Σερβια που αυτην την περιοδο μετα απο καποια χρονια ειναι ξανα σε τοπ επιπεδο πωλησης παιχτων πανευρωπαικα.
Αυτα τα ολιγα