tad έγραψε:
3ον Στην ουσία θα σου αναφέρω μόνο ένα θετικό του Δώνη το οποίο δεν αμφισβητήτε ...
Είπε από την αρχή ότι στόχος είναι να αλλάξει το στυλ της ομάδας και να γίνει πιο επιθετικό με κύρια χαρακτηριστικό παιχνιδιού την κατοχή μπάλας ...
Σε γενικές γραμμές αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί και μάλιστα πολύ γρήγορα τουλάχιστον όσο αφορά την κατοχή. Και μάλιστα ενώ σε πολλά παιχνίδια στράβωσαν πράγματα με αποβολές κλπ.
το μεταφέρω εδώ από το νημα του αγώνα για να μην είμαστε οφ τοπικ.
Στην αρχη του ποστ με χαρακτηρίζεις εμπαθή ως προς τον Δώνη, ενω σε όλα μου τα ποστ υπάρχει τουλάχιστον ένα επιχείρημα στο οποίο στηρίζω την άποψη μου ότι δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. Αντιπαρέρχομαι και πηγαίνω στην ουσία.
Λες ότι προσπαθεί και το πέτυχε, έστω και σε μικρότερο βαθμό, η ομάδα να είναι πιο επιθετική.
Στην κριτική μου για τον Δώνη έχω γράψει ότι η ομάδα εδώ και 13 επίσημα παίζει ένα τουρλουμπούκι στον άξονα χωρίς σαφή στόχο είδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια, με 4 χαφ να προσπαθούν να συνεργαστούν σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Η κατάληξη των επιθέσων, όταν δεν θα γίνει λάθος πάσα (δλδ το 1/6 αυτών), είναι η πλαγιοκόπηση της μπάλας στο μπακ που ανεβαίνεί είτε στο ένα από τα 2 φορ, σέντρα και ο θεός βοηθός. Συνολικά οι τελικές της ομάδας δεν αντικατοπτρίζουν την συντριπτική κατοχή και ο λόγος είναι η μη ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας. Όσον αφορά το τρανζίσιον παιχνίδι μπορεί και να είμαστε οι χειρότεροι σε όλη τη κατηγορία. Επίσης δεν υπάρχει καμία συνδυαστική κίνηση στον είτε χωρίς της μπάλα είτε με αυτή, καμία αλληλοκάλυψη και τα στημένα μας απλά ανύπαρκτα...
Αν έχεις δει οτιδήποτε άλλο πέρα απο αυτό παρακαλώ να το μοιραστείς μαζί μας, έτσι ωστε να στοιχειοθετήσεις και συ για ποιο λόγο είμαστε πιο επιθετικοί...
Τώρα λες ότι έχουμε κατοχή της μπαλας. Ναι είναι αλήθεια. Στα περισότερα παιχνίδια, ειδικά στην Τουμπα, έχουμε κατοχή. Για ποιο λόγο όμως δεν μας είπες; Είναι μήπως γιατί έχουμε τα καλύτερα χαφ στο πρωτάθλημα και όσο και να μας πιέζει ο αντίπαλος εμείς δεν τη πουλάμε με τίποτα τη ρημάδα; Μήπως είμαστε εμείς που πιέζουμε ανελέητα τον αντίπαλο και τη χάνει; Μπα. Τίποτε από τα δυο.
Για εμένα έχουμε κατοχή για ένα και μόνο λόγο: το επιλέγει ο αντίπαλος. Στα παιχνίδια που ο αντίπαλος επέλεξε το αντίθετο η κατοχή ήταν μοιρασμένη (Ατρόμητος-Ξάνθη-Πανιώνιος)