Γιώργος Δώνης

dimbar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από dimbar »

Αδελφέ σκιάχτηκα!!!!!!
Είπα κι εγώ!
Καλά να φάμε ξύλο απ τον Γ.Μ. αλλα κι εδω μέσα;;;;;;;;;;;;;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

George donis αυτο το εχεις ακουστα?

Εικόνα

Aυτο ισως?

Εικόνα

:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

tad έγραψε: 3ον Στην ουσία θα σου αναφέρω μόνο ένα θετικό του Δώνη το οποίο δεν αμφισβητήτε ...
Είπε από την αρχή ότι στόχος είναι να αλλάξει το στυλ της ομάδας και να γίνει πιο επιθετικό με κύρια χαρακτηριστικό παιχνιδιού την κατοχή μπάλας ...
Σε γενικές γραμμές αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί και μάλιστα πολύ γρήγορα τουλάχιστον όσο αφορά την κατοχή. Και μάλιστα ενώ σε πολλά παιχνίδια στράβωσαν πράγματα με αποβολές κλπ.
το μεταφέρω εδώ από το νημα του αγώνα για να μην είμαστε οφ τοπικ.

Στην αρχη του ποστ με χαρακτηρίζεις εμπαθή ως προς τον Δώνη, ενω σε όλα μου τα ποστ υπάρχει τουλάχιστον ένα επιχείρημα στο οποίο στηρίζω την άποψη μου ότι δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. Αντιπαρέρχομαι και πηγαίνω στην ουσία.

Λες ότι προσπαθεί και το πέτυχε, έστω και σε μικρότερο βαθμό, η ομάδα να είναι πιο επιθετική.
Στην κριτική μου για τον Δώνη έχω γράψει ότι η ομάδα εδώ και 13 επίσημα παίζει ένα τουρλουμπούκι στον άξονα χωρίς σαφή στόχο είδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια, με 4 χαφ να προσπαθούν να συνεργαστούν σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Η κατάληξη των επιθέσων, όταν δεν θα γίνει λάθος πάσα (δλδ το 1/6 αυτών), είναι η πλαγιοκόπηση της μπάλας στο μπακ που ανεβαίνεί είτε στο ένα από τα 2 φορ, σέντρα και ο θεός βοηθός. Συνολικά οι τελικές της ομάδας δεν αντικατοπτρίζουν την συντριπτική κατοχή και ο λόγος είναι η μη ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας. Όσον αφορά το τρανζίσιον παιχνίδι μπορεί και να είμαστε οι χειρότεροι σε όλη τη κατηγορία. Επίσης δεν υπάρχει καμία συνδυαστική κίνηση στον είτε χωρίς της μπάλα είτε με αυτή, καμία αλληλοκάλυψη και τα στημένα μας απλά ανύπαρκτα...

Αν έχεις δει οτιδήποτε άλλο πέρα απο αυτό παρακαλώ να το μοιραστείς μαζί μας, έτσι ωστε να στοιχειοθετήσεις και συ για ποιο λόγο είμαστε πιο επιθετικοί...

Τώρα λες ότι έχουμε κατοχή της μπαλας. Ναι είναι αλήθεια. Στα περισότερα παιχνίδια, ειδικά στην Τουμπα, έχουμε κατοχή. Για ποιο λόγο όμως δεν μας είπες; Είναι μήπως γιατί έχουμε τα καλύτερα χαφ στο πρωτάθλημα και όσο και να μας πιέζει ο αντίπαλος εμείς δεν τη πουλάμε με τίποτα τη ρημάδα; Μήπως είμαστε εμείς που πιέζουμε ανελέητα τον αντίπαλο και τη χάνει; Μπα. Τίποτε από τα δυο.
Για εμένα έχουμε κατοχή για ένα και μόνο λόγο: το επιλέγει ο αντίπαλος. Στα παιχνίδια που ο αντίπαλος επέλεξε το αντίθετο η κατοχή ήταν μοιρασμένη (Ατρόμητος-Ξάνθη-Πανιώνιος)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

συνωστισμό βιογραφικών στα γραφεία της παε προβλέπω μετά τη (επιβεβλημένη σύμφωνα με όσα κατά ριπάς γράφονται μετά από κάθε αγώνα) φυγή δώνη.tough choice για τους υπευθύνους.όλα είναι θέμα συγκυριών και της κατακόρυφης πτώσης της δυναμικότητας όλων των υπολοίπων,πλήν προφανώς ημών.μάλλον έτσι θα'χουν τα πράγματα.

υγ συνεταξάμην :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε navi λέμε ότι όλα γίνονται με αυτόματο πιλότο και το λέμε όταν θελουμε να απαξιωσουμε κάποιον και καθαρισαμε .....απλα πράγματα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

dimbar έγραψε: Και Οσκαρ να πάρει και τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες, αν δεν κόψει εισητήρια είναι αποτυχημένη ακόμη κι αν θεωρηθεί αριστούργημα από τους ειδικούς.
Δηλαδή η καλύτερη ταινία όλων των εποχών είναι ο Τιτανικός και το μεγαλύτερο αριστούργημα στη μουσική ever είναι το Thriller του Μαικλ Τζάκσον;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δες τι λέω!
Καλίτερα ΟΧΙ, πιο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ναι!
Πρόσεχε τι διαβάζεις!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ πάντως το μόνο που σίγουρα βλέπω είναι ότι σκουντουφλάει ο ρομπέρ με τον λώρενς, ο σαλπιγγίδης με τον ετο και ο λίνο με τον σταφ ή όποιον άλλο παίζει αριστερά. Επίσης η εύκολη λύση του φωτάκη και του κάτσε είναι τα σουτ γιατί δε ξερει τι να κάνει και οι φάσεις που δείξαν μπαλα λίγο με τον άρη γίναν από κερδισμένη κόντρα του ετό και γιούρια.
Α να μην ξεχάσω τη μεγαλειώδη στιγμή του κουμαλό δίνω μπάλα στον ετο, ξανά στον κουμαλό, κουμαλό στον τερματοφύλακα, τερματίας στον κατσικά και κατσικάς στον λίνο για να κάνει γιόμα από το πρώτο τρίτο του γηπέδου.

Ουκ ολίγες μπερδεύονται οι κινήσεις των παικτών μεταξύ τους και σίγουρα οι εκλάμψεις έρχονται από την ποιότητα 2 ποδοσφαιριστών μαξ. Λαζαρ ή Λώρενς.
Για το φονιά κλάους δεν έχε κανένα σχόλιο.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το έγραψα και σε άλλο topic το γράφω κι εδώ. Μεγάλη ομάδα με Έλληνα προπονητή δε πρόκοψε ΠΟΤΕ. Τώρα αυτά για διαιτησίες και ελλείψεις στο roster είναι κλασικές αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν κατά καιρούς όλοι οι επίδοξοι υπερασπιστές προπονητών άσχετα με το ποιος είναι προπονητής. Και ο παράσχος να ήταν τα ίδια θα λέγανε. Και φυσικά αυτοί είναι και οι πρώτοι που κράζουν τον προπονητή στη πρώτη μεγάλη στραβή. Αν ο Δωνης θέλει budget 20 εκατομμυρίων να κερδίσει τη Κέρκυρα και τα 20χρονα του πανιωνίου να τον κάνουμε τι? Οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα , οι ομάδες που ξεχωρίζουν και παίζουν μπάλα και διεκδικούν τίτλους φτιάχνονται με καλους ξένους προπονητές. Με προπονητές που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Με προπονητές τύπου Δωνη η ομάδα θα είναι μόνιμος μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δηλαδή έλεος πάμε να παίξουμε με ομάδα που η 11αδα της αποτελείται από δυο έμπειρους παίχτες και 9 αμούστακα και παίζουμε με 4 εξάρο οχτάρια στο κέντρο. Και η ομάδα του Santos ήταν αμυντικογενης αλλα όταν έβγαινε στις αντεπιθέσεις ξεδιπλωνόταν ακόμα και με τις σαρδέλες προσπαθούσε να παίξει ορθολογικά. Εμείς με τον πανιώνιο κάναμε τον Κατσίκα δεκάρι. Τόσες γιόμες από πίσω έχω να δω από τον Βόκολο που όλος τυχαίος κι αυτός τον Σάλπι έψαχνε και όλος τυχαίος και τότε Έλληνα προπονητή είχαμε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι σχεδόν 100% βέβαιο ότι πρόκειται να του δώσουν την ευκαιρία μίας μεταγραφικής περιόδου.
Μετά θα κρίνεται πολύ πιο αυστηρά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κι εγώ το πιστεύω αυτό teod1980 εκτός αν κάνουμε κανένα κλαρίνο με γαύρο. Αλλα πραγματικά δε νομίζω να μπορεί να αλλάξει κάτι. Εγώ δε διαφωνώ ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Απλά αυτό από μονο του δε λέει τπτ. Είναι σα να λέμε καλύτερος Άγγλος προπονητής στο basket. Ο Έλληνας προπονητής βγαίνει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Που σημαίνει έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας έλλειψη τακτικής και το κυριότερο έλλειψη ψυχραιμίας. Πείτε μου Έλληνα προπονητή που στη πρώτη αγωνιστική κρίση στην ομάδα του δε τα κανε πουτάνα.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

dimbar έγραψε:Δες τι λέω!
Καλίτερα ΟΧΙ, πιο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ναι!
Πρόσεχε τι διαβάζεις!
Άρα ο πιο επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Δώνης γιατί με αυτόν έχουμε τους περισσότερους βαθμούς τα τελευταία χρόνια.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη εννοείς;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Oι βαθμοι μετρανε στο τελος της σεζον. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
nico4