Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Emprostisghsoitrelamenoi
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Tα παιδια τα φιλαρακια τα καλα του ποκ, εδωσαν ενα ακομα ρεσιταλ...αλληλεγγυης και αγαστης συνεργασιας!
αεγκ44 και γαυρος εδωσαν αλλη μια ομορφη παρασταση ρεμουλας. μια χαρα το σκορ, βολικοτατο και για τους δυο τους.
η μισοπεθαμενη αεγκ44 με το Χ δεν διαλυεται και της διδεται παραταση ζωης, θα πουν και 2-3 ''αν'' για το ματς, θα φανε το παραμυθι, και την κρατανε μεσα στο κολπο της ευρωπης.
με 2-3 φαλτσοσφυριγματα, μια χαρα θα ειναι στην 5αδα παλι...
ο γαυρος δεν εχασε και τιποτα σπουδαιο, περασε απο το οακα κανοντας εκδρομη σε ενα ματς ανευρο και αγευστο, λες και...συμφωνηθηκε.μια τουμπα του μενει,αντε και ενα οακα ακομα με βαζελο.
μια χαρα το μαγειρεμα λοιπον.ολοι ευχαριστημενοι.
αλλωστε οι φιλοι και η αλληλεγγυη του ποκ, στα δυσκολα φαινεται...
ερωτηση - αν δεν το γεμιζουν (το μισο) με γαυρο το ρημαδι,ποτε θα το κανουν οι ανυπαρκτοι και συνεχως σιρρυκνουμενοι καναρινί φιλοι?
αεγκ44 και γαυρος εδωσαν αλλη μια ομορφη παρασταση ρεμουλας. μια χαρα το σκορ, βολικοτατο και για τους δυο τους.
η μισοπεθαμενη αεγκ44 με το Χ δεν διαλυεται και της διδεται παραταση ζωης, θα πουν και 2-3 ''αν'' για το ματς, θα φανε το παραμυθι, και την κρατανε μεσα στο κολπο της ευρωπης.
με 2-3 φαλτσοσφυριγματα, μια χαρα θα ειναι στην 5αδα παλι...
ο γαυρος δεν εχασε και τιποτα σπουδαιο, περασε απο το οακα κανοντας εκδρομη σε ενα ματς ανευρο και αγευστο, λες και...συμφωνηθηκε.μια τουμπα του μενει,αντε και ενα οακα ακομα με βαζελο.
μια χαρα το μαγειρεμα λοιπον.ολοι ευχαριστημενοι.
αλλωστε οι φιλοι και η αλληλεγγυη του ποκ, στα δυσκολα φαινεται...
ερωτηση - αν δεν το γεμιζουν (το μισο) με γαυρο το ρημαδι,ποτε θα το κανουν οι ανυπαρκτοι και συνεχως σιρρυκνουμενοι καναρινί φιλοι?
Εγώ δεν το βλέπω, όπως οι άλλοι.
Εγώ τσατίστηκα, που ΕΜΕΙΣ παίξαμε άθλια και ούτε με το μισό πάθος της αεκ και χάσαμε τζάμπα το παιχνίδι με τον γκαυ.

Εγώ τσατίστηκα, που ΕΜΕΙΣ παίξαμε άθλια και ούτε με το μισό πάθος της αεκ και χάσαμε τζάμπα το παιχνίδι με τον γκαυ.

Μια Χαρα παιδια το χ .....οι καναρινι βουλιάζουν σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στο οπαδικο σε λίγα χρονια αν πανε έτσι τα πράγματα θα είναι μια ομάδα της Αθήνας σε στυλ ρουλη γιαυτο και λυσανε με μας επειδή ήδη τους περνάμε παντού και η ψαλίδα μεγαλώνει.....
Σε αυτό έχεις δίκαιο δεν παίξαμε δεν βγλαμε ψυχή και πάλι στο 93 λίγο ήθελε για το χ.....rouki έγραψε:Εγώ δεν το βλέπω, όπως οι άλλοι.
![]()
![]()
οφ τοπικ, αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.. πρωτη φορα εδω κ πααααρα πολλα χρονια
που οι γαυροι μας πηραν στα σοβαρα, κ σκυλιασαν να μας κερδισουν..
ντερμπυ ηταν με ολη τη σημασια της λεξης.. πηγε στην εδρα..
που οι γαυροι μας πηραν στα σοβαρα, κ σκυλιασαν να μας κερδισουν..
ντερμπυ ηταν με ολη τη σημασια της λεξης.. πηγε στην εδρα..
Tα ειπες ολα αδερφε.αυτο ειναι το νοημα της καταστασης τους.eorptol έγραψε:Μια Χαρα παιδια το χ .....οι καναρινι βουλιάζουν σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στο οπαδικο σε λίγα χρονια αν πανε έτσι τα πράγματα θα είναι μια ομάδα της Αθήνας σε στυλ ρουλη γιαυτο και λυσανε με μας επειδή ήδη τους περνάμε παντού και η ψαλίδα μεγαλώνει.....
και επειδη ξερω καλα τι συμβαινει Αθηνα τουλαχιστον, το επιβεβαιωνω απολυτα.
λιγοστευουν ''επικινδυνα''
Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε πλέον στα μάτια τον γαβρο και σε αγωνιστικό και οπαδικο επίπεδο ακούν την ανάσα μας
καθαρά.......
καθαρά.......
- trel@menos
4-5 μηνες εκτος ο γκουντιονσεν. συντριπτικο καταγμα κνημης-περονης.
δεν προσφερε μεχρι τωρα αλλα σιγουρα θα ναι απωλεια για την κουλα.
λογικα καπου εδω τελειωνει και η καριερα του.
δεν προσφερε μεχρι τωρα αλλα σιγουρα θα ναι απωλεια για την κουλα.
λογικα καπου εδω τελειωνει και η καριερα του.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: